Artemis Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Artemis kattenvoer beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, soortgeschiktheid, terugroepacties en meer. Lees onze Artemis kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel Artemis Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 7.6/10

In totaal geven we Artemis kattenvoer een 46 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Artemis Cat Food

De Artemis Pet Food Company werd opgericht in 1998 en is momenteel gevestigd in La Habra, Californië. Artemis houdt vast aan een holistische en volledig natuurlijke benadering van huisdiervoeding in de overtuiging dat “preventie de beste remedie is voor elke ziekte en dat een lang, gezond leven begint met een hoogwaardig, biologisch geschikt dieet.”

Artemis huisdiervoeding is geformuleerd om de industrienormen te overtreffen en geïnformeerd door de nieuwste ontwikkelingen in voedseltechnologie en voedingswetenschap. Volgens de website van het bedrijf voert dit merk voortdurend onderzoek en ontwikkeling uit om voedingsmiddelen te produceren die de gezondheid en het welzijn van huisdieren bevorderen.

Inkoop en productie

De Artemis-website biedt zeer weinig details over hun producten. Hun selectie is beperkt tot twee droge voedingsmiddelen en een handvol nat voedsel, allemaal “gemaakt in de VS met geïmporteerde ingrediënten”, aldus de verpakking.

De Artemis Pet Food Company heeft zijn hoofdkantoor in La Habra, Californië, maar ik kon geen specifieke informatie vinden over of ze hun eigen productiefaciliteiten hebben of niet. Ik kon ook geen specifieke informatie vinden over de herkomst van hun ingrediënten.

Geschiedenis herinneren

Voor zover wij weten, heeft Artemis geen terugroepacties van producten gehad.

Welke soorten kattenvoer biedt Artemis aan?

De Artemis Pet Food Company biedt een assortiment nat en droog voedsel voor zowel honden als katten. Hun kattenvoer is verdeeld over twee productlijnen met een derde productlijn beschikbaar voor honden.

De Fresh Mix lijn van Artemis bevat drie honden- en één kattenformule. Fresh Mix kattenvoer is geformuleerd voor alle levensfasen en gemaakt in kleine batches van meerdere eiwitbronnen, waaronder kip en vis.

De Osopure lijn van Artemis bevat zowel droge als natte kattenvoerproducten. Er is één droogvoerformule met zalm en garbanzo-bonen en vijf ingeblikt voedsel. Osopure ingeblikt voedsel wordt voornamelijk gemaakt met tonijn, maar sommige recepten bevatten ook kip, garnalen of zalm. Het unieke Osopure droogvoerrecept is een formule met een beperkt ingrediënt gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten.

Wat vinden klanten van Artemis Kattenvoer?

Omdat de kattenvoerselectie van Artemis beperkter is dan hun hondenvoerselectie, kon ik niet veel beoordelingen online vinden. Zelfs Artemis ‘ populairste Osopure ingeblikte kattenvoer heeft minder dan 30 klantbeoordelingen op Amazon. De Osopure droogvoer heeft dichter bij 75, maar geen van Artemis ‘kattenproducten had meer dan 10 aangepaste beoordelingen op Chewy op het moment van beoordeling.

Hoewel de klantbeoordelingen voor Artemis kattenvoer online beperkt zijn, zijn ze grotendeels positief. Talrijke klanten geven commentaar op de kwaliteit van Artemis kattenvoer (met name in vergelijking met goedkopere merken zoals Friskies) en de prijs lijkt goed voor klanten die Artemis droogvoer kiezen.

Er zullen altijd katten zijn die gewoon niet van een bepaald merk houden en hetzelfde geldt voor Artemis. Afgezien van de voorkeuren van kieskeurige eters, lijkt Artemis geen grote klachten van klanten te krijgen.

Laten we eens kijken naar een paar beoordelingen van enkele van de meest populaire recepten van Artemis.

Positieve beoordelingen

“Ik heb alles geprobeerd om al mijn kitties smaakpapillen te plezieren. Ze hielden van de “Junk” -voedingsmiddelen die Friskies en Purina maakten. Ik wilde echter een gezondere optie voor hen om meer water in hun dieet aan te moedigen. Geen van de voedingsmiddelen die ik probeerde, beviel alle 4 mijn katten. Er leek altijd afval te zijn of een paar probeerden hun voedsel te begraven zoals ze dat in de kattenbak doen. Geen goed teken van een razende poestoereniew. TOT DIT!! Na het introduceren van een paar smaken van dit merk, likten al mijn katten hun kommen schoon. Nooit meer proberen hun eten te “begraven”. Hoera, succes!!” – Shopaholic Reviewing Artemis Osopure Ingeblikt kattenvoer

“Het enige droge kattenvoer dat mijn kat zal eten! We reisden van Arizona naar Californië om het voedsel in te slaan dat niet beschikbaar is in Arizona. Mijn vriend is eigenaar van een dierenwinkel in Californië die ultra-gepassioneerd is over gezond voedsel en gezonde huisdieren. Ze draagt dit voedsel omdat ze de ingrediënten heeft onderzocht en zich veilig voelt om dit product te verkopen!” – Sheck Reviewing Artemis Osopure Droog Kattenvoer

Negatieve beoordelingen

“Mijn katten hebben het geproefd, maar zijn er niet op teruggekomen. Het was een nee voor hen. Ik heb zulke kieskeurige katten. Hunt is op ik denk om ze wat meer variatie te vinden.” – Jojo Reviewing Artemis Osopure Tonijn Recept in Jus Ingeblikt Kattenvoer

“Mijn kat is dol op dit voedsel. Toen ging het bedrijf de formule veranderen. Ze is 18 jaar oud met vroeg nierfalen. In deze fase van haar leven is ze erg kieskeurig over haar eten. Uit wanhoop dacht ik dat ik het zou proberen. Ze zal het niet eens aanraken. De verpakte is vandaag aangekomen en ik heb twee keer geprobeerd om haar het te laten eten. Ik weet dat ze honger heeft, want zodra ik een ander merk opende, ging ze er meteen naartoe. Hopelijk eet mijn andere kat het op. Zo niet, dan breng ik het eten naar het asiel. Dit is het tweede merk voedsel dat hun recept op het slechtst mogelijke moment heeft veranderd.” – Tabby Reviewing Artemis Osopure Tonijn &Pompoen Recept Ingeblikt Kattenvoer

Wat vonden onze testkatten ervan?

Om Artemis kattenvoer te testen, bestelde ik zowel droogvoerrecepten als de tonijn in jusrecept ingeblikt voedsel. De brokjes waren allebei erg klein en knapperig en mijn katten leken ze lekker te vinden. Het natvoer was echter veel populairder. Het bevatte grote brokken vis in vloeistof die meer een bouillonachtige consistentie hadden dan jus, maar mijn katten eten zowat elk natvoer, dus het was geen probleem.

Ik waardeer het dat Artemis ingeblikt voedsel in de kleinere blikjes van 3 ounce komt, omdat ik een combinatie van nat en droog voedsel voer. Voor katteneigenaren die de voorkeur geven aan een dieet met alleen nat voedsel, kan het echter kosteneffectiever zijn als Artemis de grotere blikjes van 5,5 ounce aanbiedt.

Artemis Kattenvoer – Top 3 Recepten Beoordeeld

#1 Artemis Fresh Mix Feline Formula Droog Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Kip lijkt de primaire bron van eiwitten te zijn in deze droge kattenvoerformule.

De meest kosteneffectieve van Artemis ‘ kattenvoerrecepten, deze Fresh Mix-formule is een graaninclusieve formule met eiwitten uit kip en vis. Het is voornamelijk afhankelijk van dierlijk vet in de vorm van kippenvet.

Met ongeveer 33% ruw eiwit op basis van droge stof, schiet dit recept een beetje tekort – we zien liever percentages boven de 40%). Het vetgehalte is ongeveer 22%, wat veel geschikter is, maar het totale koolhydraatgehalte is veel te hoog, vooral gezien het feit dat veel ervan afkomstig is van erwten.

Erwten zijn een zetmeelrijk ingrediënt dat moeilijk te verteren kan zijn voor katten vanwege het fytinezuurgehalte. Ze dragen ook wat plantaardig eiwit bij, wat het overwegen waard is, omdat het het derde ingrediënt op de lijst is. Gerst en rijstzemelen zijn minder zorgwekkend, aangezien katten enig vermogen hebben om voeding uit granen te halen. Rijstzemelen hebben de voorkeur boven de witte rijst die je in veel goedkoop kattenvoer zult vinden, omdat het de voedzame buitenste schil van de rijstkorrel is.

Dit voedsel bevat ongeveer 367 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Erwten, Gerst, Rijstzemelen, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Natuurlijk Aroma, Vismeel, Lijnzaad, Natriumbissulfaat, Cholinechloride, Taurine, Gedroogde Cichoreiwortel, Kelp, Wortelen, Appels, Tomaten, Bosbessen, Spinazie, Veenbessen, Rozemarijnextract, Peterselievlokken, Groene Thee-extract, Gerstgrasextract, L-Carnitine, Gedroogd Lactobacillus Acidophilus Fermentatieproduct, Gedroogde Bifidobacterium Animalis Fermentatieproduct, Gedroogde Lactobacillus Reuteri Fermentatie Product, zinkeiwit, vitamine E-supplement, niacine, mangaaneiwitaat, kopereiwit, zinksulfaat, mangaansulfaat, kopersulfaat, thiaminemononitraat, vitamine A-supplement, biotine, kaliumjodide, calciumpantothenaat, riboflavine, pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), vitamine B12-supplement, mangaanoxide, natriumseleniet, vitamine D-supplement, foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 20%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Protein: 33.33%

Vet: 22.22%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 41.11%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 25.96%

Vet: 42.03%

Koolhydraten: 32.01%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip

Kip maaltijd

Kippenvet

Vismeel

Erwten

Kip

Vis

Pros

 • Bevat drie bronnen van dierlijke eiwitten
 • Vertrouwt voornamelijk op dierlijk vet
 • Betaalbaar geprijsd onder de $ 0,20 per ounce
 • Vrij van synthetische kleuren, smaken en conserveermiddelen

Tegens

 • Zeer hoog in koolhydraten
 • Geen droogvoer biedt het vocht dat katten nodig hebben

#2 Artemis Osopure tonijn recept in jus graanvrij ingeblikt kattenvoer

Koop op Chewy

Tonijn lijkt de primaire bron van eiwitten te zijn in deze natte kattenvoerformule.

Verse tonijn is het hoofdingrediënt in dit recept en draagt het grootste deel bij aan het 80% ruwe eiwitgehalte van het voedsel (gemeten op basis van droge stof). Met ongeveer 10% ruw vet is deze formule zeer laag in koolhydraten, waardoor het een veel meer soort-geschikte keuze is dan Artemis droogvoer.

Houd er rekening mee dat het lage vetgehalte van dit recept mogelijk niet ideaal is voor alle katten. Het voldoet aan de AAFCO-minima van 9% voor alle katten, maar we geven de voorkeur aan percentages dichter bij 20%. Het lage vetgehalte betekent ook dat dit voedsel zeer laag in calorieën is, dus uw kat heeft mogelijk een groter volume voedsel nodig om aan zijn dagelijkse behoeften te voldoen dan met een vetrijker voedsel.

Hoewel dit recept zeer rijk is aan eiwitten, bevat het wel wat toegevoegd plantaardig materiaal. Tapioca is een zetmeelrijk verdikkingsmiddel dat niet veel voedingswaarde voor katten biedt en van guargom is bekend dat het bij sommige katten spijsverteringsstoornissen veroorzaakt. Het is ook jammer om zonnebloemolie te zien als de enige bron van toegevoegd vet in plaats van iets dierlijks zoals zalmolie of kippenvet.

Over het algemeen biedt dit recept veel meer voor de soort geschikte voeding dan het Fresh Mix-recept hierboven en het Osopure-droogvoer hieronder. Het is echter duurder, dus het kan kosteneffectief zijn om het te gebruiken als een aanvullend voedsel of een voedseltopper.

Dit voedsel bevat ongeveer 65 kcal per blikje, of ongeveer 22 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Tonijn, Tonijnbouillon, Natuurlijk Aroma, Tapioca, Zonnebloemolie, Tricalciumfosfaat, Guargom, Calciumsulfaat, Magnesiumsulfaat, Selderij-extract, Vitamine E-supplement, Ijzersulfaat, Zinkoxide, Zout, Niacinesupplement, Taurine, Thiaminemononitraat (vitamine B1), Vitamine A-supplement, Mangaansulfaat, Vitamine B12-supplement, Vitamine D3-supplement, Calciumpantothenaat, Koperglycinecomplex, Natriumseleniet, Riboflavinesupplement (vitamine B2), Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), Biotine supplement, foliumzuur, menadione natriumbisulfiet complex (bron van vitamine K), kaliumjodide.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 1.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 85%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 80%

Vet: 10%

Vezel: 6.67%

Koolhydraten: 3.33%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 74.34%

Vet: 22.57%

Koolhydraten: 3.1%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Tonijn Tapioca

Zonnebloemolie

Guar Gom

Vis

Pros

 • Bevat ongeveer 80% eiwit op basis van droge stof
 • Gemaakt met een enkele bron van hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

Tegens

 • Duurder dan Artemis droogvoer
 • Vertrouwt voornamelijk op plantaardig vet
 • Bevat guargom

#3 Artemis Osopure Graanvrij Beperkt Ingrediënt Zalm &Garbanzo Bonen Formule Droog Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Zalm lijkt de primaire bron van eiwitten te zijn in deze droge kattenvoerformule.

In tegenstelling tot het hierboven besproken Fresh Mix-recept, is dit Osopure-droogvoer graanvrij. Zoals geldt voor veel graanvrij kattenvoer, betekent dit echter dat het hoge concentraties bonen en erwten bevat. Zowel erwten als garbanzo bonen zijn hoog in koolhydraten en bevatten fytinezuur waardoor ze lastig te verteren zijn voor katten. Fytinezuur kan ook een negatieve invloed hebben op de opname van belangrijke voedingsstoffen.

Hoewel dit recept dichter bij 40% ruw eiwit op basis van droge stof bevat, is het iets minder vet dan de Fresh Mix-formule en bevat het nog steeds meer dan 30% koolhydraten.

Dit recept is voornamelijk gebaseerd op plantaardige vetten, waaronder zonnebloemolie en kokosolie. Een voordeel dat het biedt ten opzichte van het Fresh Mix-recept is dat het probiotica bevat die, in combinatie met prebiotische vezels zoals cichoreiwortel, een gezond darmmicrobioom ondersteunen.

Dit voedsel bevat ongeveer 361 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Zalm, Zalmmeel, Erwten, Garbanzo Bonen, Zonnebloemolie, Lijnzaad, Natuurlijk Aroma, Dl-Methionine, Cholinechloride, Taurine, Gedroogde Cichoreiwortel, Pompoen, Kokosolie, Gedroogde Lactobacillus Acidophilus Fermentatieproduct, Gedroogde Bifidobacterium Animalis Fermentatieproduct, Gedroogd Lactobacillus Reuteri Fermentatieproduct, Zinkproteïne, Vitamine E Supplement, Niacine, Mangaanproteïne, Koperproteïne, Zinksulfaat, Mangaansulfaat, Menadione Natriumbisulfiet Complex, Thiaminemononitraat (vitamine B1), vitamine A-supplement, biotine, kaliumjodide, calciumpantothenaat, riboflavine (vitamine B2), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), vitamine B12-supplement, mangaanoxide, natriumseleniet, vitamine D-supplement, foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 35%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 38.89%

Vet: 20%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 37.78%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.05%

Vet: 38.78%

Koolhydraten: 30.16%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Zalm

Zalmmeel

Erwten

Garbanzo Bonen

Zonnebloemolie

Vis

Pros

 • Dierlijke eiwitten als de bovenste twee ingrediënten
 • Bevat prebiotische vezels en probiotica voor een gezonde spijsvertering
 • Bevat geen kunstmatige toevoegingen

Tegens

 • Vertrouwt voornamelijk op dierlijke vetten
 • Rijk aan koolhydraten
 • Geen droogvoer biedt het vocht dat katten nodig hebben

Hoeveel kost Artemis Kattenvoer?

Over het algemeen is Artemis kattenvoer redelijk betaalbaar. Hun droge voedingsmiddelen zijn beide geprijsd onder $ 0,20 per ounce. Het natvoer is duurder voor ongeveer $ 0,43 per ounce, maar is vergelijkbaar geprijsd als populaire merken zoals I and Love and You en Earthborn.

Om een kat van 10 pond Artemis droogvoer te voeren, zou het kosten tussen $0.30 en $0.42 per dag. Het voeren van uw kat Artemis Osopure natvoer zou dichter bij $4 per dag.

Over het algemeen, is Artemis Kattenvoer een goede keuze?

Omdat Artemis geen informatie geeft over hoe hun producten worden vervaardigd of waar hun ingrediënten vandaan komen, is het moeilijk om een volledige beoordeling van het merk te maken. Dat gezegd hebbende, ze gebruiken geen belangrijke rode vlag-ingrediënten en klanten lijken het merk als geheel goed te keuren.

Het belangrijkste nadeel van Artemis kattenvoer is het hoge koolhydraatgehalte. Beide droge voedingsmiddelen bevatten zetmeelrijke erwten en andere koolhydraten, om nog maar te zwijgen van plantaardige vetten als de primaire bron van vet in verschillende droge en ingeblikte voedingsproducten.

Hoewel Artemis kattenvoer rijk is aan koolhydraten, zijn ze veel hoger van kwaliteit dan goedkope merken zoals Meow Mix, maar nog steeds redelijk betaalbaar voor minder dan $ 0,50 per dag. Als je op zoek bent naar een goedkoop droogvoer, kun je het zeker slechter doen dan Artemis. Hun ingeblikt voedsel zal meer geschikt zijn voor soorten in termen van vlees- en vochtgehalte, maar ze zijn ook duurder, vergelijkbaar in prijs en kwaliteit met aardgeboren kattenvoer in blik.

Waar wordt Artemis kattenvoer verkocht?

U kunt Artemis kattenvoer kopen in sommige dierenwinkels en voerwinkels, hoewel de beschikbaarheid in de winkel mogelijk beperkter is aan de oostkust versus de westkust. De beste plek om Artemis kattenvoer te vinden is online via grote retailers zoals Chewy en Amazon of in winkels in heel Californië.