Alles over het kattensolarium

Hallo allemaal, Deze week willen we je graag vertellen over een echt cool kattenproduct dat we tegenkwamen. Het Cat Solarium is een volledig nieuw en innovatief productontwerp als een stijlvolle, open lucht katachtige serre met een panoramisch uitzicht.

Een echt solarium alleen voor katten. We gingen zitten met James en Melissa van Cat Solarium om meer te horen over een van de meest besproken kattenproducten van 2017

Q1: Stel jezelf voor aan onze community

Wij zijn Melissa Hargett &James Cramer, de mede-eigenaren van The Cat Solarium. De unieke, openlucht kattenzonkamer met een panoramisch uitzicht. Met het Kattensolarium kunt u uw binnenkat veilig buiten laten staan. Het is een openlucht serre die past in de meest voorkomende ramen van huizen, appartementen en bedrijven.

Het Cat Solarium heeft een compleet frontaal uitzicht van 180 graden en ook een volledig uitzicht op de hemel. Het bovendak is gemaakt van krasbestendig plexiglas dat een geweldig uitzicht op de lucht biedt, evenals alle creaties van de natuur.

Q2: Vertel meer over het idee achter Cat Solarium?

Het idee om een kattenkastje te maken kwam van James en is enigszins per ongeluk ontstaan. Na zijn afstuderen aan de Universiteit van Alabama in Tuscaloosa, Al., richtte James 3 zeer succesvolle bedrijven op in Tuscaloosa en kocht vervolgens een herenhuis dat zich op de 2e en 3e verdieping bevond.

In die tijd werkte James ongeveer 80 uur per week. Zijn kat zat de hele dag thuis zonder enig contact. Hij wilde dat de kat een manier had om naar buiten te gaan en zich niet de hele dag te vervelen. Wetende dat alle katten buiten willen zijn, had hij een idee: “The Cat Solarium”. Dus bouwde hij het allereerste solarium en installeerde het in een slaapkamerraam op de 3e verdieping. Zowel Kat als mens waren erg blij.

Fast forward twintig jaar of zo, de originele Cat Solarium is nog steeds in een raam in zijn huis, nu in Florence, Alabama. In april 2015 besloot James om ze te gaan produceren en lanceerde catsolarium.com. Nu biedt hij een manier om binnenkatten veilig buiten te laten. Katten hebben het beste van twee werelden, eigenlijk buiten en toch ingesloten voor de veiligheid.

Q3: Wat maakt het Kattensolarium zo bijzonder?


Wat het Kattensolarium zo bijzonder maakt, is dat uw kat buiten kan zijn en toch veilig kan zijn voor aanvallen van andere dieren en ziekten.

Met dodelijke ziekten zoals kattenleukemie, toxoplasmose en hondsdolheid is het solarium een veilige oplossing terwijl ze genieten van de wind in hun haren. Plaats gewoon een vogelvoederbak of vogelbad in de buurt en uw katten zullen uren buiten doorbrengen met het opnemen van de wereld.

Q4: Wat heb je gepland voor Cat Solarium de toekomst?

Mensen blijven ons vertellen dat we op Shark Tank moeten gaan, maar ik denk dat we dit zelf goed zullen vinden.

100% van de omzet voor The Cat Solarium is online. We doen stilaan steeds meer aan online marketing om het nieuws te krijgen dat we er zijn.

Maar we moeten het vertragen, zodat we de vraag kunnen bijhouden. We zijn van het verkopen van een per week naar het verkopen van 2-3 per dag gegaan en de solariums zijn moeilijk te maken.

We leiden nieuwe mensen op om te helpen bij de productie. Het is geweldig om te weten dat James’s idee van 20 jaar geleden nu meerdere mensen in dienst heeft en bijdraagt aan onze lokale economie.

Over de auteur

Meer informatie vindt u op: