AATU Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

AATU is een Brits merk dat zowel hondenvoer als kattenvoer maakt. Hun kattenvoer bevat minimaal 80 procent vlees of vis. Elk recept is handgemaakt en gemaakt in kleine batches.

De voedingsmiddelen van AATU zijn volledig vrij van gluten, graan, witte aardappel, kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen en GM-ingrediënten. Lees meer over AATU in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling van AATU Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben AATU kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor AATU op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 5/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.5/10

We geven AATU kattenvoer een 45 uit 60 beoordeling (75) of een B + -cijfer.

Over AATU

AATU is ontwikkeld door Pet Food UK, Ltd. Dit is hetzelfde bedrijf dat populaire merken als Barking Heads, Meowing Heads en Bailey Bites in Groot-Brittannië heeft gemaakt. AATU heeft de ondertitel van “Evolutionary Natural Feeding for Dogs.”

Het merk AATU werd in 2014 opgericht als een “uber-premium” droog hondenvoer met formuleringen van 80% vlees uit single-source eiwitten en 20% groenten. AATU biedt droge en natte honden- en kattenrecepten die voldoen aan deze 80/20-formuleringsfilosofie.

Pet Food UK werd onlangs gekocht door Inspired Pet Nutrition (IPN), naar verluidt de grootste producent van droog huisdiervoer in het VK. Volgens rapporten is Inspired Pet Nutrition van plan om schaalgrootte toe te voegen en het internationale bereik uit te breiden door de overname. Ze kondigden geen plannen aan om AATU-recepten te veranderen.

IPN produceert onder andere de zeer populaire Harringtons en Wagg (stopgezette) dierenvoeding.

AATU’s baseert zijn filosofie op het idee dat de voorouders van katten natuurlijke roofdieren waren. Ze geloven dat moderne katten niet zo ver verwijderd zijn van hun voorouders en ook een dieet met veel vlees nodig hebben. Ze zijn zich ook bewust van de specifieke vereisten van de kat voor bepaalde aminozuren zoals taurine, arginine en tryptofaan.

Elk van hun recepten is een uniek eiwitrijk dieet dat katten voorziet van meer dan 80 procent vlees of vis. Hun natte voedingsmiddelen bevatten meer dan 97 procent vlees of vis. Ze zijn ook verrijkt met 32 fruit, groenten, kruiden, specerijen en plantaardige producten. Ze worden vers bereid en met de hand gemaakt in kleine batches. Hun recepten zijn volledig vrij van gluten, graan, witte aardappel, kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen en genetisch gemodificeerde ingrediënten.

Hun recepten zijn gemaakt met single-sourced vers rauw vlees of vis en vervolgens gekookt met een unieke “lage en langzame” methode om een efficiënte vertering van de dierlijke eiwitten te garanderen. Al hun ingrediënten zijn van menselijke kwaliteit.

AATU biedt gratis verzending in het Verenigd Koninkrijk op alle bestellingen boven de £ 50. Ze geven volledige terugbetalingen als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop.

Inkoop en productie

AATU beschrijft zijn recepten als ‘Brits geboren’. We hebben echter geen specifieke verklaringen gevonden dat alle ingrediënten die in hun voedsel worden gebruikt, in het VK zijn opgegroeid. De zalm wordt beschreven als ‘Schotse zalm’. Anders wordt de bron van de dieren die voor vlees worden gebruikt niet vermeld. We kunnen veronderstellen dat veel van hen, zo niet allemaal, Brits van oorsprong zijn, maar we kunnen het niet zeker weten.

Het vlees dat in de recepten wordt gebruikt, is onder meer: Angus-rundvlees, free-run eend, lamsvlees, vrijloopkip, Schotse zalm, varkensvlees, free-run kalkoen en schaaldieren.

AATU gebruikt ook acht vruchten in hun voedsel: sinaasappels, bosbessen, koebessen, bosbessen, moerbeien, appels, peren en veenbessen. En ze gebruiken acht groenten: tomaten, wortels, zoete aardappelen, kikkererwten, groene erwten, cichorei, yucca en tapioca.

Je kunt de acht kruiden en specerijen bekijken, evenals de acht botanische producten die AATU in hun voedsel gebruikt hier.

Petfood UK producten worden meestal gemaakt op Dalton Airfield, Topcliffe, Thirsk, in North Yorkshire, UK. Of dit alle producten van het bedrijf omvat of niet, we kunnen niet zeggen. IPN, dat onlangs Petfood UK heeft overgenomen, heeft ook productiefaciliteiten voor huisdiervoeding in Kinmel, Wales.

Petfood UK, Ltd., is gevestigd in Hertfordshire, VERENIGD KONINKRIJK. IPN heeft zijn hoofdkantoor in Thirsk, North Yorkshire, Verenigd Koninkrijk. Het lijkt erop dat IPN al vóór de verkoop AATU en andere Petfood UK-voedingsmiddelen maakte, dus we zouden geen veranderingen in het voedsel verwachten.

Is AATU kattenvoer teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties gevonden voor AATU-dierenvoeding. We kunnen er niet absoluut zeker van zijn dat er nooit een terugroepactie is geweest, omdat ze niet altijd goed worden gepubliceerd, maar we hebben niets gevonden dat erop wijst dat er ooit een is geweest voor AATU.

Wat voor soort voedsel biedt AATU aan?

Samen met hun recepten voor hondenvoer biedt AATU drie droge kattenvoer en vier natte kattenvoer in zakjes. Ze hebben ook een natvoervariëteitenpakket. Bovendien verkopen ze verschillende “bundels” die combinaties zijn van sommige van hun kattenvoer: twee soorten droogvoer (verschillende keuzes), droogvoer en natte zakjes (verschillende keuzes), droogvoer en een nat variëteitspakket, enzovoort.

Droog voedsel

Alle droge voedingsmiddelen bevatten 85 procent vlees of vis.

 • Zalm &haring voor katten (85/15 eiwitrijk dieet voor katten)
 • Free-Run Duck voor katten (85/15 Single source eiwitdieet voor katten)
 • Free-Run Chicken voor katten (85/15 Single source eiwitdieet voor katten)

Natte voedingsmiddelen

Alle natte voedingsmiddelen bevatten meer dan 97 procent vlees of vis.

 • Zalm, Kip & Garnaal 85g x 10 (97/3 Eiwitrijk dieet voor katten)
 • Turkije & Gans 85g x 10 (97/3 Eiwitrijk dieet voor katten)
 • Kip &kwartel 85g x 10 (97/3 eiwitrijk dieet voor katten)
 • Kip &fazant 85g x 10 (97/3 eiwitrijk dieet voor katten)

AATU Kattenvoer Review

#1 AATU Zalm &Haring voor Katten droogvoer Review

Koop op Amazon Koop op AATU-website

Vanaf het begin heeft AATU zichzelf beschreven als een ethisch bedrijf. Het bedrijf heeft prijzen gewonnen voor zijn ethische benadering van het maken van dierenvoeding. Hun ingrediënten, verpakkingen en holistische producten hebben ook de gunst van klanten gewonnen.

Al hun voedingsmiddelen zijn handgemaakt in kleine batchrecepten, natuurlijk gemaakt zonder kunstmatige kleuren, kunstmatige conserveermiddelen, kunstmatige conserveermiddelen en zonder genetisch gemodificeerde ingrediënten. De verse en rauwe eiwitten die in hun voedsel worden gebruikt, worden voorgekookt met behulp van hun lage en langzame methode, zodat uw kat het vlees efficiënt kan verteren.

De vis die wordt gebruikt in AATU Salmon &Herring for Cats droogvoer is vers bereid en vrij van conserveermiddelen. Het voedsel bevat geen graan, witte aardappelen of gluten om het risico op allergische reacties te minimaliseren.

AATU voegt probiotica toe zoals Enterococcus Faecium naar het recept als hulpmiddel om een evenwichtige darmmicrobiota bij uw kat te helpen herstellen en behouden.

Samen met 85 procent vis (zalm) eiwit, bevat het voedsel 15 procent groenten, fruit, kruiden en plantaardige producten voor gezonde voeding.

De eerste vijf ingrediënten in dit recept zijn: 85% zalm, zoete aardappel, kikkererwten, zalmbouillon en erwten.

Je vraagt je misschien af of je kat al die groenten, fruit, kruiden en plantaardige producten echt nodig heeft. Het is een terechte vraag omdat katten niet bekend staan om het eten van zoveel plantaardig materiaal. Omdat AATU echter zijn uiterste best doet om hoge percentages vlees / vis in elk recept te gebruiken, zouden de 15 procent groenten, fruit, et al. geen probleem moeten zijn. AATU voegt ook vitamines en mineralen toe aan het recept om ervoor te zorgen dat uw katten alle juiste voedingsstoffen in zijn dieet krijgen, waaronder taurine en L-carnitine.

We merken wel op dat het gehalte aan “anorganische stoffen” (as) van dit droge voedsel hoger is dan de meeste droge voedingsmiddelen met 9,5 procent. De standaard voor de huisdiervoedingsindustrie voor droogvoer is ongeveer 7-8 procent. Hogere aspercentages lijken soms voor te komen bij voedingsmiddelen die vis gebruiken, misschien vanwege de botten in de vis.

Dit voedsel is meer geconcentreerd dan veel droog kattenvoer, volgens AATU, dus u hoeft mogelijk niet zoveel per maaltijd aan uw kat te voeren, waardoor het voedsel langer meegaat.

AATU Zalm &Haring voor Katten droogvoer ziet eruit als een goed voer voor uw kat als uw kat van droogvoer houdt. Zoals altijd bij droogvoer, moet je ervoor zorgen dat je kat veel vers water drinkt.

Caloriegehalte (ME berekend): 410 kcal/100 gram (geschat); 116 calorieën per ons voedsel (geschat)

Ingrediënten

Compositie

85% Zalm, Zoete Aardappel, Kikkererwten, Zalmbouillon, Erwten, Luzerne (luzerne), Tapioca, Appel, Cranberry, Peer, Bosbes, Moerbei, Sinaasappel, Bosbes, Cowberry, Wortel, Tomaat, Cichorei, Pepermunt, Peterselie, Kaneel, Goudsbloem, Brandnetel, Kamille, Rozenbottel, Yucca, Spirulina, Zeewier, Anijs, Fenegreek, Oregano, Salie, Marjolein, Tijm. Geen toegevoegde synthetische kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen.

Analytische bestanddelen

Eiwit 34%, Vetgehalte 18%, Ruwe celstof 2,5%, Anorganische stof 9,5%, Vocht 8%, Omega-6 2,3%, Omega-3 4,3%. Nutritionele/Technische Additieven: (per kg) Taurine 1500mg, L-Carnitine 200mg.

Vitaminen

Vitamine A 25.000 ie, Vitamine D3 1.700 IE, Vitamine E 330 mg Sporenelementen als verbindingen: (per kg) Ijzersulfaatmonohydraat 600 mg, Zinksulfaatmonohydraat 310 mg, Mangaansulfaatmonohydraat 70 mg, Kopersulfaat pentahydraat 45 mg, Calciumjodaat watervrij 3,64 mg, Natriumseleniet 0,41 mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 34%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 2.5%

Vocht: 8%

As: 9.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 36.96%

Vet: 19.57%

Vezel: 2.72%

Koolhydraten: 30.43%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 32.16%

Vet: 41.35%

Koolhydraten: 26.49%

Ingrediënten die we leuk vonden: Zalm, zalmbouillon, diverse bessen, wortelen, tomaten, cichorei, rozenbottels, yucca

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Kikkererwten, erwten

Veel voorkomende allergenen: Vis kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Zalm is een uitstekende bron van eiwitten voor katten
 • AATU gebruikt geen toegevoegde synthetische kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen
 • Alle droge voedingsmiddelen van AATU bevatten meer dan 80 procent vlees / viseiwit
 • Recepten worden “laag en langzaam” gekookt in kleine batches

Tegens

 • Kikkererwten en erwten worden gevonden in de eerste vijf ingrediënten; ze kunnen het eiwitpercentage verhogen
 • Sommigen zullen zich afvragen of katten zoveel plantaardig materiaal in hun dieet nodig hebben
 • AATU is duur

#2 AATU Turkije &Ganzen natvoer voor katten Review

Koop op Amazon Koop op AATU-website

Veel mensen (en hun katten) geven de voorkeur aan nat kattenvoer. Niet alleen is het vaak rijk aan eiwitten, maar het vochtgehalte helpt uw kat om het vocht te krijgen dat hij nodig heeft in zijn dieet. Veel katten krijgen lang niet genoeg water in hun dieet, dus het eten van natvoer dat 75-80 procent vocht bevat, is een goede manier om ervoor te zorgen dat uw kat het vocht krijgt dat hij nodig heeft.

AATU Turkey &Goose natvoer voor katten levert veel eiwitten. Al het natte kattenvoer van AATU heeft zo’n 97 procent vleesgehalte. We vonden ze in vier smaken. Ze kunnen worden gevoerd als een complete maaltijd of als een topper met droogvoer.

Alle natte voedingsmiddelen van AATU bevatten dezelfde acht groenten, fruit, kruiden en plantaardige producten die in hun droge voedsel worden aangetroffen. Net als het droge voedsel, zegt AATU dat het natte voedsel geen kunstmatige kleuren, kunstmatige conserveermiddelen, kunstmatige smaakstoffen of genetisch gemodificeerde ingrediënten bevat. Ze bevatten geen graan, witte aardappelen of gluten om de kans op allergische reacties te minimaliseren. Ze bevatten ook het probioticum Enterococcus Faecium als hulpmiddel om een evenwichtige darmmicrobiota bij uw kat te helpen herstellen en behouden.

De eerste vijf ingrediënten in dit voedsel zijn: 97% kalkoen en gans (inclusief kalkoen 50%, kalkoenbouillon 30%, gans 17%), mineralen, zoete aardappel, wortels en erwten. Het feit dat mineralen het tweede ingrediënt zijn, suggereert dat de groenten, fruit, kruiden en plantaardige producten in zeer, zeer kleine hoeveelheden aanwezig zijn. Mineralen vormen nooit een grote hoeveelheid van een huisdiervoer.

Hoewel AATU zegt dat het voedsel geen kunstmatige conserveermiddelen of smaakstoffen bevat, merken we op dat de ingrediënten MSM vermelden die een bron van antioxidanten kan zijn. Antioxidanten werken als conserveermiddelen. MSM wordt ook gebruikt voor ontstekingen en artritische aandoeningen.

Het voer bevat ook glucosamine en chondroïtine, wat goed kan zijn voor de gewrichten en mobiliteit van uw kat.

AATU Kalkoen &ganzen natvoer voor katten ziet eruit als een goed kattenvoer. Het is moeilijk om een hekel te hebben aan een voedsel dat 97 procent vlees bevat. We denken dat veel katten van dit voedsel zullen genieten. Verkocht in 10-verpakkingen van 85 gram zakjes.

Caloriegehalte (ME berekend): metaboliseerbare energie 108 kcal / 100 gram (geschat); 31 calorieën per ons voedsel (geschat)

Ingrediënten

Compositie

97% Turkije & Gans (Inclusief Turkije 50%, Kalkoenbouillon 30%, Gans 17%), Mineralen, Zoete Aardappel, Wortelen, Erwten, Appel, Luzerne (luzerne), Kikkererwten, Tomaat, Tapioca, Peer, Cranberry, Bosbes, Mulberry, Sinaasappel, Bosbes, Cowberry, Glucosamine, Chondroïtine, Peterselie, Pepermunt, Spirulina, Zeewier, Oregano, Salie, Marjolein, Tijm, Kamille, Rozenbottel, Yucca, Cichorei, Anijs, Brandnetel, Goudsbloem, Fenegriek, Kaneel, MSM

Analytische bestanddelen

Eiwit 10,9%, Vet 6,4%, Anorganische stof 2,5%, Ruwe vezels 0,6%, Vocht 78%. Additieven per kg Nutritionele additieven: Taurine 1500mg

Vitaminen

Vitamine D3 200 ui/kg, Vitamine E (alfa-tocoferol) 30mg/kg, Zinksulfaat monohydraat 15 mg, mangaansulfaat monohydraat 3 mg, calciumjodaat watervrij 0,75 mg

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10.9%

Ruw vet: 6.4%

Ruwe celstof: 0.6%

Vocht: 78%

As: 2.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 49.55%

Vet: 29.09%

Vezel: 2.73%

Koolhydraten: 7.27%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.87%

Vet: 55.43%

Koolhydraten: 5.71%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kalkoen, kalkoenbouillon, gans, wortelen, tomaat, verschillende bessen, glucosamine, chondroïtine, rozenbottels, yucca, cichorei

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, kikkererwten,

Veel voorkomende allergenen: Sommige gevogelte kan een allergeen zijn voor sommige katten; kalkoen is echter minder waarschijnlijk een trigger dan kip. De meeste katten zijn waarschijnlijk niet blootgesteld aan ganzen, dus het is onwaarschijnlijk dat het een trigger is.

Pros

 • Kalkoen en gans zijn goede bronnen van eiwitten
 • Alle natte voedingsmiddelen van AATU bevatten 97 procent vlees/ visgehalte
 • Voedsel wordt gekookt in kleine hoeveelheden
 • AATU maakt gebruik van ingrediënten van menselijke kwaliteit

Tegens

 • AATU is duur
 • Sommigen vragen zich misschien af waarom het recept zoveel groenten en fruit bevat, hoewel ze slechts 3 procent van het voedselgehalte uitmaken

#3 AATU Cat Wet Food Variety Pack Beoordeling

Koop op Amazon Koop op AATU-website

Als uw kat een fan is van het natte voedsel van AATU, kunt u een variëteitspakket kopen met alle vier de smakelijke natte voedingsmiddelen van het merk, elk met een vleesgehalte van 97 procent. Er zijn twee zakjes van drie smaken in de verpakking en vier zakjes van de kip &kwartel.

De zakjes zijn portie-gecontroleerd en gemakkelijk te scheuren. Het natvoer kan worden gevoerd als een complete maaltijd of als een topper voor het droge voedsel. Naast het feit dat ze rijk zijn aan eiwitten, hebben alle smaken acht groenten, acht vruchten, acht kruiden en acht plantaardige producten.

Het rassenpakket bevat:

 • 4x Kip & Kwartel
 • 2x Kip &Fazant
 • 2x Turkije &Goose
 • 2x Zalm, Kip & Garnaal

Er zijn geen kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige conserveermiddelen, kunstmatige smaakstoffen en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. De voedingsmiddelen bevatten geen graan, witte aardappelen en geen gluten om het risico op allergische reacties te minimaliseren.

U kunt de afzonderlijke producten bekijken om hun ingrediënten te zien.

Als uw kat van het natte kattenvoer van AATU houdt, kan het variëteitspakket een goede manier zijn om hem een goede selectie voedsel te bieden.

Ingrediënten

Kip &kwartel

Compositie

97% Kip &Kwartel (Inclusief Kip 57%, Kippenbouillon 30%, Kwartel 10%), Mineralen, Zoete Aardappel, Wortelen, Erwten, Appel, Luzerne, Kikkererwten, Tomaat, Tapioca, Peer, Cranberry, Bosbes, Moerbei, Sinaasappel, Bosbes, Cowberry, Glucosamine, Chondroïtine, Peterselie, Pepermunt, Spirulina, Zeewier, Oregano, Salie, Marjolein, Tijm, Kamille, Rozenbottel, Yucca, Cichorei, Anijs, Brandnetel, Goudsbloem, Fenegriek, Kaneel, MSM.

Analytische bestanddelen

Eiwit 10,8%, Vet 6,4%, Anorganische stof 2,5%, Ruwe celstof 0,5%, Vocht 79%. Additieven per kg Nutritionele additieven: Taurine 1500mg,

Vitaminen

Vitamine D3 200 ui/kg, Vitamine E (alfa-tocoferol) 30mg/kg, Zinksulfaat Monohydraat 15 mg, Mangaansulfaat Monohydraat 3 mg, CalciumJodaat Watervrij 0,75 mg.

Kip &Fazant

Compositie

97% Kip &Fazant (Inclusief Kip 60%, Kippenbouillon 30%, Fazant 7%), Mineralen, Zoete Aardappel, Wortelen, Erwten, Appel, Luzerne, Kikkererwten, Tomaat, Tapioca, Peer, Cranberry, Bosbes, Moerbei, Sinaasappel, Bosbes, Koebes, Glucosamine, Chondroïtine, Peterselie, Pepermunt, Spirulina, Zeewier, Oregano, Salie, Marjolein, Tijm, Kamille, Rozenbottel, Yucca, Cichorei, Anijs, Brandnetel, Goudsbloem, Fenegriek, Kaneel, MSM.

Analytischal Bestanddelen

Eiwit 10,7%, Vet 5,9%, Anorganische stof 2,4%, Ruwe vezels 0,4%, Vocht 79%. Additieven per kg Nutritionele additieven: Taurine 1500mg

Vitaminen

Vitamine D3 200 ui/kg, Vitamine E (alfa-tocoferol) 30mg/kg, Zinksulfaat Monohydraat 15 mg, Mangaansulfaat Monohydraat 3 mg, CalciumJodaat Watervrij 0,75 mg.

Turkije &Goose

Compositie

97% Turkije & Gans (Inclusief Turkije 50%, Kalkoenbouillon 30%, Gans 17%), Mineralen, Zoete Aardappel, Wortelen, Erwten, Appel, Luzerne (luzerne), Kikkererwten, Tomaat, Tapioca, Peer, Cranberry, Bosbes, Moerbei, Sinaasappel, Bosbes, Cowberry, Glucosamine, Chondroïtine, Peterselie, Pepermunt, Spirulina, Zeewier, Oregano, Salie, Marjolein, Tijm, Kamille, Rozenbottel, Yucca, Cichorei, Anijs, Brandnetel, Goudsbloem, Fenegriek, Kaneel, MSM

Analytische bestanddelen

Eiwit 10,9%, Vet 6,4%, Anorganische stof 2,5%, Ruwe vezels 0,6%, Vocht 78%. Additieven per kg Nutritionele additieven: Taurine 1500mg

Vitaminen

Vitamine D3 200 ui/kg, Vitamine E (alfa-tocoferol) 30mg/kg, Zinksulfaat monohydraat 15 mg, mangaansulfaat monohydraat 3 mg, calciumjodaat watervrij 0,75 mg

Zalm, Kip & Garnaal

Compositie

97% Zalm, Kip & Garnaal (Inclusief Zalm 30%, Kip 30%, Kippenbouillon 30%, Garnaal 7%), Mineralen, Zoete Aardappel, Wortelen, Erwten, Appel, Luzerne, Kikkererwten, Tomaat, Tapioca, Peer, Cranberry, Bosbes, Moerbei, Sinaasappel, Bosbes, Koebes, Glucosamine, Chondroïtine, Peterselie, Pepermunt, Spirulina, Zeewier, Oregano, Salie, Marjolein, Tijm, Kamille, Rozenbottel, Yucca, Cichorei, Anijs, Brandnetel, Goudsbloem, Fenegriek, Kaneel, MSM.

Analytische bestanddelen

Eiwit 10,6%, Vet 6,1%, Anorganische stof 2,5%, Ruwe celstof 0,4%, Vocht 79%. Additieven per kg Nutritionele additieven: Taurine 1500mg,

Vitaminen

Vitamine D3 200 ui/kg, Vitamine E (alfa-tocoferol) 30mg/kg, Zinksulfaat Monohydraat 15 mg, Mangaansulfaat Monohydraat 3 mg, CalciumJodaat Watervrij 0,75 mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10.9%

Ruw vet: 6.4%

Ruwe celstof: 0.6%

Vocht: 78%

As: 2.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 49.55%

Vet: 29.09%

Vezel: 2.73%

Koolhydraten: 7.27%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.87%

Vet: 55.43%

Koolhydraten: 5.71%

Ingrediënten die we leuk vonden: 97 procent vlees / vis

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, kikkererwten

Veel voorkomende allergenen: Gevogelte en vis kunnen allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • AATU gebruikt geen kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige conserveermiddelen, kunstmatige smaakstoffen en geen genetisch gemodificeerde ingrediënten
 • Ingrediënten van menselijke kwaliteit

Tegens

 • Sommige mensen zullen alle groenten, fruit, kruiden en plantaardige producten in het voedsel in twijfel trekken
 • AATU is wat duur

Wat vinden klanten van AATU Kattenvoer?

We vonden veel klantrecensies voor AATU op Amazon, Trustpilot en Google Reviews. Op Trustpilot (een bron die we leuk vinden omdat het kopers heeft geverifieerd), ontving het voedsel 84 procent 5-sterrenrecensies.

Positieve beoordelingen

Mijn Kat Gizmo Eet geen andere Kat…

Mijn kat Gizmo eet geen andere kat voedsel dan AATU. Ja, het is een beetje duur, maar ze eten niet half zoveel als wanneer je ze de goedkopere merken eet. Het moet hem voor lange tijd vol houden, omdat hij slechts om de paar uur of meer kleine hoeveelheden eet.
Je krijgt ook een geweldige klantenservice en snelle levering, dus wat wil je nog meer.- door Helen Walker die AATU Dog &Cat Food beoordeelt op jul 11, 2022

Dank u, geweldig kattenvoer

Ik heb 2 katten die allebei kieskeurig zijn en voornamelijk rauw voedsel eten, maar ze houden allebei van de kip, garnalen en zalm kat eten, lege kommen elke keer & zeer gelukkige katten.- door S STARK reviewing AATU Dog & Cat Food op apr 9, 2022

Negatieve beoordelingen

Vreselijke bezorgservice

De ene kat is er dol op, de andere kat soms is ik er ziek van, maar mijn grootste probleem is de bevalling die schokkend is. Betaling werd genomen op 20 december en tracking vandaag 23rd zegt ze hebben de zending nog steeds niet van AATU ontvangen. Helaas is dit niet eenmalig, ik heb constant problemen met eerlijk gezegd vreselijke levering. Hoe komt het dat ik op de 20e bij andere bedrijven kan bestellen en het product op de 22e heb ontvangen. Zoek het uit AATU of ik ga ergens anders heen. door Madeline Clelland beoordeelt AATU Dog & Cat Food op dec 23, 2021

Meer dan eens heb ik een…

Meer dan eens heb ik een vraag gestuurd over het voedsel, de laatste met de vraag waarom bepaalde ingrediënten worden toegevoegd (voornamelijk de vruchten en plantaardige stoffen zoals sinaasappel die niet goed zijn voor katten) en de reactietijd is volkomen apalling … in feite heb ik bij deze gelegenheid bijna 2 weken gewacht zonder antwoord. Ik ben nog nooit zo’n vreselijke klantenservice tegengekomen.- door Agata Azzolina beoordeelt AATU Dog & Cat Food op dec 14, 2021

Hoeveel kost AATU Kattenvoer?

Zoals je zou verwachten van een voedsel dat ingrediënten van menselijke kwaliteit gebruikt, is AATU een duurder voedsel. Op de AATU website vonden we de volgende prijzen:

Zalm &Haring droogvoer voor katten – 1 kg / £ 20,99, 3 kg / £ 42,49. Voor Amerikanen is dat ongeveer $ 25,50 voor 2,2 pond; en 6,6 pond voor $ 51,50 (de tarieven van vandaag).

Voor het natte kattenvoer van AATU worden ze op de AATU-website allemaal verkocht in verpakkingen van zakjes van 10, 85 gram voor £ 14,50. Dat is $ 17,60 in Amerikaanse dollars. Het variëteitspakket van 10 zakjes is iets minder met £ 13,75.

We vonden echter AATU kattenvoer online bij sommige retailers in Groot-Brittannië tegen iets lagere prijzen. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van dit voedsel, raden we u aan online rond te kijken om prijzen te vergelijken.

Kortom, is AATU Kattenvoer een goede keuze?

Ja, we denken dat AATU een goed voedsel is. Het lijkt zeer goede ingrediënten te hebben, vooral het vlees, gevogelte en zalm. We zijn een beetje perplex over het onvermurwbare gebruik van 32 groenten, fruit, kruiden en plantaardige producten in elk recept, maar ze lijken niet te veel ruimte in het voedsel in beslag te nemen.

Het dichtstbijzijnde voedsel dat in vergelijking opkomt, is zonder twijfel Orijen. Orijen gebruikt ook plantaardige producten en sommige groenten en fruit in hun voedsel. Ze staan ook bekend om hun geloof in een evolutionair dieet.

Hoe bestel je AATU Kattenvoer?

U kunt AATU kattenvoer rechtstreeks via de website van het bedrijf bestellen als u in het VK woont. Ze verzenden op dit moment niet internationaal vanaf hun website. Als u buiten het Verenigd Koninkrijk woont, kunt u hun winkelzoeker gebruiken. Het voedsel wordt momenteel verkocht in zo’n 17 landen.

U kunt ook online zoeken naar AATU kattenvoer. We vonden het op Amazon en bij andere online retailers.

In het Verenigd Koninkrijk kunt u eenmalige aankopen van het voedsel doen op de AATU-website of u aanmelden voor hun abonnementsservice. Het gebruik van de abonnementsservice bespaart geld.