8 Schotse vouwfokkers – Een goede fokker kiezen


Laatste nieuws! Toekomstige katteneigenaren zijn op zoek naar Scottish Fold-fokkers omdat ze klaar zijn om een Scottish Fold-kitten te verwelkomen in hun hopelijk eeuwige thuis!

We kunnen het er allemaal over eens zijn dat Schotse Vouw oren zijn hun kenmerkende look, een blik van een uil, heb ik gelijk? Dat neemt niet weg dat ze een schattig en charmant kattenras zijn. De reden achter hun bijzonder gevouwen oren is een natuurlijke genetische mutatie, maar laat je niet misleiden door het woord mutatie, omdat hun oren functioneel zijn als de oren van elke andere kat.

Als het gaat om het temperament van het Scottish Fold-ras, laat me je vertellen, dit is de belichaming van loyaliteit, intelligentie en nieuwsgierigheid. De meeste Scottish Folds zullen het leuk vinden om gehouden te worden, maar velen zullen de familieleden ook volgen waar ze ook gaan.

Als je eigenaar van de Scottish Fold-kat wilt worden, onthoud dan dat hun staarten voorzichtig moeten worden behandeld als van hun staarten is bekend dat ze stijf zijn, en het kan pijn veroorzaken als ze niet op de juiste manier worden behandeld.

Scottish Fold Kittens Te Koop

Voordat u een kitten koopt, moet u het onderzoek doen. Wat betekent het? Het betekent dat je goed moet kijken en de meest gerenommeerde Scottish Fold-cattery moet kiezen die je kunt vinden.

Het is logisch dat alle katten bepaalde gezondheidsproblemen en ziekten kunnen hebben, maar je hoeft er niet over na te denken als je een kat uit een gecertificeerde fokker kiest. Houd er rekening mee dat die Schotse Vouw fokkers die verantwoordelijk zijn, zullen niet dubbel fokken vouw genen omdat het de kat tijdens het ouder worden negatief kan beïnvloeden.

De onderstaande Scottish Fold-fokkers zijn ethisch, gerenommeerd en geregistreerd, en de gezondheid en het temperament van hun kittens zijn hun prioriteit.

1. Cheshire Manor Cattery, Virginia

schattige Scottish Fold kittens

De eerste op onze lijst van Scottish Fold fokkers is Cheshire Manor Cattery, gevestigd in Manassas, Virginia +, een TICA fokker die de TICA deontologische code, wat betekent dat ze hun regels volgen en tegelijkertijd werken aan de verbetering van hun katten en unieke bloedlijnen.

Een kleine, alleen binnen, kooivrij, gezinswoning Cattery gespecialiseerd in prachtige zilveren en gouden Scottish Fold. Cheshire Manor Cattery kittens zijn echt gezond, aanhankelijk en mooi wezens en zijn geliefd en verzorgd aan het begin.

Omdat de kittens nooit worden gekooid, leven en slapen ze bij hen en worden ze behandeld als onderdeel van het gezin, wat ons tot de conclusie brengt dat de kittens zeer goed gesocialiseerd zijn.

Chesire Manor Cattery kan u Schots recht Korthaar, Schots recht Hoogland, en Schotse Vouw Korthaar kittens met goud, zilver en kleur-pointer haar.

Fokker Info

•Plaats: Manassas (Virginia)

•Website: Cheshire Manor Cattery

•E-mail: contact@cheshiremanor.com

•Telefoon: 571 510 0907

• Facebook: Cheshire Manor Cattery

2. Wunderfolds (South Carolina)

grijze Scottish Fold kat

Als u op zoek bent naar een show-stopping, adembenemend, fotogeniek kitten, dan moet uw keuze Wunderfolds zijn, een cattery in Fort Mill, South Carolina. Deze fokker streeft ernaar om kittens te produceren voor persoonlijkheid en kwaliteit.

De welzijn en gezondheid van de Scottish Fold-kat worden op de eerste plaats gezet en op hun website worden de normen heel erg gezien met de onberispelijke kwaliteit van hun kittens.

Als een TICA en CFA geregistreerd Cattery, plukken ze hun fokkatten die afkomstig zijn van winnende lijnen die er geweldig uitzien. Katten worden thuis opgevoed waar ze veel aandacht en liefde kunnen krijgen om goed gesocialiseerd en getraind te worden.

Alle kittens van Wunderfolds zijn gevaccineerd, ontwormd, gechipt, gesteriliseerd of ingevoerd, en gezondheid gecontroleerd voordat ze naar hun nieuwe forever homes gaan. Kittens zijn beschikbaar om te gaan 12 tot 14 weken oud.

Onlangs begon Wunderfolds zijn showcarrière en hun Scottish Fold Longhair behaalde de 2e plaats als beste kitten internationaal. Als je klaar bent om een nieuwe toevoeging te hebben die er geweldig uitziet en in buitengewone vorm en gezondheid verkeert, dan moet je contact opnemen met deze fokker.

Fokker Info

•Plaats: Fort Mill (South Carolina)

•Website: Wunderfolds

• Instagram: Wunderfolds

• Facebook: Wunderfolds

• Tik Tok: Wunderfolds

• Youtube: Wunderfolds

3. Cyrious Cats, Californië

Scottish Fold kat zittend in het gras

In Santa Cruz, Californië, vonden we onze derde Scottish Fold-fokker, Cyrious cats. Ze begonnen te fokken als een familiepassie, maar het werd een succesvol fokbedrijf.

De focus van de fokker is om gezonde, unieke Scottish Fold uiterlijk en persoonlijkheid kittens te produceren. Trots om te zijn TICA en CFA geregistreerd Cattery fokt verantwoord en ethisch, zodat ze mensen de perfecte gezinsgenoten kunnen bieden.

Hun fokkatten zijn DNA getest en ziektevrij, helemaal gezond. Ze zijn er ook trots op dat ze Kat Kingpin Gecertificeerd.

Neem contact op met de fokker als u vragen heeft, omdat zij de stressvolle ervaring begrijpen bij het kiezen van het juiste kitten voor u.

Fokker Info

•Plaats: Santa Cruz (Californië)

•Website: Cyrische katten

•E-mail: cyriouscats@gmail.com

•Telefoon: 831 854 7771

• Instagram: Cyrische katten

4. Schotse Fold, Virginia

Scottish Fold kat in een mandje

Scottish Fold fokker in Virginia is een kleine cattery aan huis die zijn katten en kittens als familieleden behandelt. Ze begonnen het fokprogramma in maart 2022 en al snel, in 2022, bereikten ze CFA’s 2022 Cattery of Excellence Award en de 2022 TICA Uitstekend Cattery Prijs.

Na grondig onderzoek van het ras, het verzamelen van de gegevens en het analyseren ervan, reisden ze naar Europa om de fokkatten te selecteren uit de bloedlijnen van de grand champion, met veel aandacht voor hun persoonlijkheden. Nadat ze de beslissing hebben genomen en alle gezondheidscontroles hebben gedaan, hebben ze ze naar huis gebracht.

Het doel van de fokker is om te fokken intelligent, goed gesocialiseerd en gezond Schotse Vouw en Schots recht katachtige vrienden die een geweldige nieuwe toevoeging aan de families zullen zijn.

Hun huidige fokkatten worden geïmporteerd van vertrouwde en respectabele fokkers. Fysieke en persoonlijkheidskenmerken worden onder de loep genomen en alle geëvalueerde medische dossiers worden gedaan voordat ze worden geselecteerd. Omdat ze gezonde kittens willen produceren, hun fokkatten worden getest op vele genetische ziekten, en ze blijven de gezondheid van hun fokkatten in de gaten houden.

Katten zijn geregistreerd bij CFA en TICA en ze vertegenwoordigen de indrukwekkende bloedlijnen met vele kampioenen en winnaars in de laatste zeven generaties.

Fokker Info

•Plaats: Loudoun County (Virginia)

•Website: Schotse Vouw

•E-mail: Katy.Purry@scottishfoldvirginia.com

•Telefoon: 703 672 3835

• Instagram: Schotse Vouw

• Facebook: Schotse Vouw

• Youtube: Schotse Vouw

5. Fluffy Liefde, Washington

Een Schotse Vouwkat ligt op de trap

In Spokane bevindt zich een erkende TICA-cattery genaamd Fluffy Love. Al hun prachtige Scottish Fold katten zijn geregistreerd bij TICA en WCF met verbazingwekkende wereld-, internationale en Europese kampioenen bloedlijnen.

Alle katten zijn genetisch getest, FELV en FIV negatief, PKD-clear. Kittens van Fluffy love zijn intelligent en gezond met liefdevolle persoonlijkheden. Katten worden gesocialiseerd met honden en kinderen en krijgen 24 uur zorg en aandacht van de fokker.

De reden dat hun katten zo prachtig zijn, is dat ze werken aan het verbeteren van de raskwaliteit; het hebben van een gesloten type cattery helpt hen de veiligheid derir katten en hun kleintjes in de eerste plaats.

Deze fokker kan u Korthaar, en Longhair Schotse vouwkittens. Kittens zullen gevaccineerd met de leeftijdsgeschikte vaccins, ontwormd, krassen en kattenbak getraind voordat ze naar hun nieuwe gezin verhuizen. U krijgt ook een geschreven jaar gezondheidsgarantie, kittenpakket, zorgaanbevelingsdocumenten en levenslange ondersteuning.

Als je wilt weten of er een aanstaand nestje is, kijk dan gerust op hun website en neem contact met hen op.

Fokker’s Info

•Plaats: Spokane (Washington)

•Website: Fluffy Liefde

•E-mail: natalia.kuzm90@gmail.com

•Telefoon: 509 818 8075

• Youtube: Fluffy Liefde

6. Terra D’oro Santo, Noord-Carolina

Een Schotse Vouwkat ligt op de grond

Terra D’oro Santo is onze zesde fokker op onze lijst van Scottish Fold fokkers. Het doel van Terra D’oro Santo is om te fokken geheel volgens de rasstandaard kittens die een goede gezondheid hebben en erg aanhankelijk zijn.

Het monitoren van de gezondheid van de katten en kittens is hun prioriteit. Vóór het fokproces, hun fokkatten ondergaan genetische tests voor gevaarlijke ziekten. Ze streven ernaar om kittens van pure, strakke lijnen. Daarom zijn ze verantwoordelijk bij het kiezen van ouders voor hun toekomstige Scottish Fold-kittens.

Ze kochten de fokkatten alleen van mensen met uitstekende stambomen en kampioenstitels. Voordat u de cattery verlaat, zal elk kitten gechipt, grondig DNA getest, vrij van genetische ziekten zoals PKD en OCD, gevaccineerd, geregistreerd bij TICA en WCF, en vrij van FIV/FELV en GI/Resp PCR.

Fokker Info

•Plaats: Burlington (North Carolina)

•Website: Terra D’oro Santo

•E-mail: tds.cattery@gmail.com

•Telefoon: 256 417 7630

• Instagram: Terra D’oro Santo

• Facebook: Terra D’oro Santo

• Tik Tok: Terra D’oro Santo

7. Luxury Only Cattery, Maryland

Scottish Fold kitten zit bij het raam

Als er een avant-garde boetiekkweker is, zou dat Luxury Only Cattery zijn, zoals de naam al zegt. Deze fokker produceert prachtige Schotse Vouw/Recht Britse Korthaar, en Ragdoll katten. Gelegen in North Bethesda, Maryland, heeft deze cattery kittens als familieleden die met zorg, liefde en pure toewijding zijn opgevoed.

Luxury Only Cattery is trots op het produceren prijswinnende, speciale kittens, en ze bieden ze alleen aan liefdevolle huizen waar het welzijn van het kitten zal worden gekoesterd.

Als u op zoek bent naar gezond, vriendelijk en van hoge kwaliteit Schotse plooien, dan zou de Luxury Only Cattery uw keuze moeten zijn.

Als je klaar bent om alle liefde die je hebt in dat kleine schatje te gieten, zorg er dan voor dat je contact opneemt met de fokker.

Fokker Info

•Plaats: Noord-Bethesda (Maryland)

•Website: Luxury Only Cattery

•E-mail: hripunov@gmail.com

•Telefoon: 240 515 6701

• Instagram: Luxury Only Cattery

• Facebook: Luxury Only Cattery

8. Schotse Fold Cattery, New York

Scottish Fold staat op het gras

In New York vonden we een ACA en TICA (The International Cat Association) geregistreerde cattery die het fokprogramma heeft behandeld als zowel een kunst als een wetenschap met prioriteit op het gebied van gezondheid en temperament.

Als ethische fokker streven ze ernaar om het welzijn van hun Scottish Fold-kittens te waarborgen. Al hun fokkatten zijn genetisch getest en negatief voor Pkd, en een genetische gezondheidsgarantie van een jaar is voorzien voor al hun kittens.

Kittens zijn kooivrij en leven in hun huis als leden van het gezin, wat resulteert in knuffelige, sociale en goed aangepaste katten die perfect bij u passen.

Kittens komen met leeftijdsgeschikte vaccinaties, dierenartscontrole, ontwormd, gezondheidscertificaat, gezondheidsgarantieee tegen genetische ziekten, en levenslang fokker steunen.

Fokker Info

•Plaats: Queens (New York)

•Website: Schotse Fold Cattery

•E-mail: queensscottishfold@gmail.com

• Instagram: Schotse Fold Cattery

• Facebook: Schotse Fold Cattery

• Tik Tok: Schotse Fold Cattery

• Youtube: Schotse Fold Cattery

Wat is de gemiddelde prijs voor een Scottish Fold Kitten?

Als je hier bent, is het normaal en verwacht dat je de gemiddelde prijs van een Scottish Fold kitten wilt weten. Ik kan niet precies zijn, maar de prijzen van die kittens kunnen gaan van $800 tot $2000. Dat hangt natuurlijk van veel factoren af. De kosten van het Scottish Fold-kitten kunnen nog hoger worden als ze uit een superieure bloedlijn komen en zeldzame vachtkleuren en -patronen hebben.

Houd er rekening mee dat Schots met rechte oren een beetje goedkoper is dan die met gevouwen oren. Maar waarom is Scottish Fold zo duur? Het is waarschijnlijk omdat ze niet zo gewoon en gewoon, dus als je betaalt voor een Scottish Fold, betaal je voor zeldzaamheid, naast andere kwaliteiten.

Inpakken

Tot slot hebben we alle informatie verzameld die nodig is om eigenaar te worden van scottish fold. We hebben de beste Scottish Fold-fokkers op een rijtje gezet en cruciale punten over hen gegeven, waaronder hoe je contact met hen kunt opnemen. We hebben ons gericht op de fokkers die gezonde en gelukkige Scottish Fold-kittens kunnen leveren die klaar zijn voor hun nieuwe huis.

Of u nu op zoek bent naar een Scottish Fold kitten dat een knuffelig huisdier is of een kitten voor een kattenshow, u kunt deze hier vinden. Scottish Fold-katten zijn knuffelige, lieve en donzige schatjes die je dagen helderder zullen maken, en het lijdt geen twijfel dat jullie twee met elkaar overweg zullen kunnen. Zorg ervoor dat je goed voor je kitten zorgt en er zoveel mogelijk van houdt.

Gerelateerde inhoud

6 Ocicat Fokkers – De lijst van de waardige

7 Beste Siberische kattenfokkers: kwaliteit komt op de eerste plaats5 Beste Birmese kattenfokkers