8 organisaties en liefdadigheidsinstellingen die zullen helpen bij het betalen van dierenartsrekeningen (financiële hulp)

Dierenartsrekeningen kunnen duur zijn! Operaties en medicijnen kunnen duizenden dollars kosten en veel eigenaren van gezelschapsdieren hebben niet de benodigde middelen. Als u in een financiële situatie verkeert, is het de moeite waard om elke beschikbare bron te onderzoeken.

De fondsen in deze lijst zijn over het algemeen voor spoedeisende hulp. Als een paar honderd dollar het verschil betekent tussen leven en dood voor uw huisdier, hoeft u de hoop niet te verliezen.

3 kat face divider

De 8 organisaties en liefdadigheidsinstellingen die zullen helpen bij het betalen van dierenartsrekeningen

1. Stichting Bruine Hond

Stichting Bruine Hond

Brown Dog Foundation werd opgericht ter ere van Chip, een bruine labrador die zijn leven verloor aan lymfoom. Tegenwoordig helpt Brown Dog Foundation bij het betalen van openstaande dierenartsrekeningen in de Verenigde Staten. Aanvragen worden online gedaan en hebben tot vijf werkdagen nodig om tot een beslissing te komen. Brown Dog Foundation werkt aan het overbruggen van de kloof in noodsituaties, levensreddende situaties. Er zijn verschillende factoren (zoals het hebben van een voortdurende relatie met uw dierenarts) die de Brown Dog Foundation waarschijnlijker maken om u te helpen.

thematische pauze

2. Het Dierenfonds

Het Dierenfonds

Het Dierenfonds zet zich in om zieke en gewonde huisdieren te helpen zorg te krijgen, maar alleen in bepaalde situaties. Het Dierenfonds biedt geen routine- of basiszorg, maar dekt ook geen spoedeisende hulp. Als uw huisdier een levensreddende spoedoperatie nodig heeft, is The Pet Fund niet geschikt voor u. Maar als uw huisdier kanker of een andere ernstige ziekte heeft, kunnen ze u mogelijk helpen. U kunt online hulp aanvragen.

thematische pauze

3. Frankie’s Vrienden

Frankie's Vrienden

Frankie’s Friends biedt tot $ 1.500 voor toekomstige dierenartsrekeningen. Er zijn enkele vereisten om de subsidie te ontvangen, waaronder dat de benodigde behandeling een goede prognose heeft en dat goedkeuring voorafgaand aan de behandeling wordt verleend. Frankie’s Friends helpt ook bij het beheren van vele andere dierenhulpfondsen, zoals onderzoeksbeurzen en subsidies voor natuurbescherming. Ze vereisen vrij robuuste documentatie om ervoor te zorgen dat u echt financiële hulp nodig heeft.

thematische pauze

4. Liefdadigheidsfonds voor veterinaire zorg

Liefdadigheidsfonds voor veterinaire zorg

Als uw dierenarts bereid is om voor u naar de vleermuis te gaan, kunnen zij namens u een aanvraag indienen bij het Veterinary Care Charitable Fund, een programma van de American Veterinary Medical Foundation. Dierenartsen die zijn ingeschreven voor dit programma kunnen subsidies ontvangen om de kosten te dekken voor huisdieren die anders geen behandeling zouden kunnen krijgen. In tegenstelling tot andere programma’s kunnen eigenaren van gezelschapsdieren zich hier niet rechtstreeks op aanmelden – u moet met uw dierenarts praten om te zien of dit een optie voor u is.

thematische pauze

5. Mijn huisdier kind

Mijn huisdier kind

My Pet Child geeft momenteel geen directe financiële hulp aan eigenaren van gezelschapsdieren, maar ze beheren een van de grootste catalogi van lokale plaatsen om dierenvoeding en dierenartszorg te ontvangen voor gratis of gereduceerde prijzen. Dit omvat huisdierverzorging in elke fase – sterilisatie / castratieklinieken, tandheelkundige zorg, diagnostiek, spoedbehandeling en meer. Als u te maken heeft met onvoorziene dierenartsrekeningen, is het de moeite waard om My Pet Child te controleren om te zien welke middelen zich in uw omgeving bevinden.

thematische pauze

6. Vrienden en dierenartsen die huisdieren helpen

Vrienden en dierenartsen die huisdieren helpen

Friends &Vets Helping Pets is een non-profitorganisatie die subsidies geeft om behandelbare ziekten te helpen genezen, dure medicijnen te betalen en de kosten voor prothesen te dekken. Hun subsidies zijn beschikbaar voor huishoudens met een inkomen binnen 200% van de federale armoedegrens. Friends & Vets Helping Pets heeft ook een directory met dierenartspartners uit de gemeenschap die u mogelijk kunnen helpen bij het vinden van hulp.

thematische pauze

7. Poten 4 Een Kuur

Poten 4 Een Kuur

Paws 4 A Cure is een non-profitorganisatie die huisdieren kan helpen met niet-routinematige medische zorg, waaronder medicatie, chirurgie en medische apparatuur. De organisatie biedt eenmalige subsidies van maximaal $ 500 voor behandeling. Hun personeel bestaat volledig uit vrijwilligers, zodat al het geld rechtstreeks naar honden en katten kan gaan.

thematische pauze

8. Red Rover Reliëf

Red Rover Reliëf

Red Rover Relief helpt kleine subsidies te geven aan huisdieren in nood. Deze organisatie heeft vrij strikte richtlijnen en helpt huishoudens met een inkomen van minder dan $ 60.000 en huisdieren met een behandelplan met een gunstig resultaat. Red Rover Relief-subsidies zijn tot ongeveer $ 250, waardoor ze ideaal zijn als je middelen net een beetje kort zijn.

garen kogelverdeler

Andere manieren om rekeningen te helpen betalen

hond en kat gecontroleerd door dierenarts
Image Credit: v-svirido, Shutterstock

Dierenarts verzekering

Een huisdierenverzekering kan een groot percentage van uw medische kosten dekken, waardoor u dure ziekten en operaties kunt dekken. Sommige verzekeringen kunnen tot 90% van uw uitgaven dekken. Over het algemeen moet er echter een verzekering zijn voordat een ongeval of ziekte optreedt.

Crowdfunding

Crowdfunding heeft veel eigenaren van gezelschapsdieren geholpen om onverwachte rekeningen te betalen. Via crowdfunding kunt u een deel of het geheel van een dierenartsrekening dekken en uw kat helpen veilig thuis te komen.

Fondsen voor regionale bijstand

Naast de genoemde dierenfondsen zijn er veel verschillende regionale dierenverzorgingsfondsen beschikbaar. Deze dienen huisdieren in een klein gebied en bieden over het algemeen een beperkte hoeveelheid geld die uw dierenartszorgbudget in geval van nood kan aanvullen.

Hier zijn een paar opties om naar te kijken:

  1. Acteurs en anderen voor dieren: Los Angeles gebied
  2. De Mosby Foundation:Virginia
  3. Shakespeare Dierenfonds: Noord-Nevada
  4. Harley’s Hope:Colorado
  5. Lovie’s nalatenschap:Tennessee

kattenpootverdeler

Laatste gedachten

Het betalen van dierenartsrekeningen kan duur zijn. In de meeste gevallen is een huisdierenverzekering de goedkoopste en veiligste manier om voor de gezondheid van uw huisdier te zorgen. Maar als uw huisdier een ziekte ontwikkelt die de verzekering niet dekt of als uw huisdier een gezondheidscrisis heeft en niet verzekerd is, zijn er opties beschikbaar. We hopen dat deze bronnen nuttig voor u zijn.

thematische pauze

Uitgelichte afbeelding credit: Stock-Asso, Shutterstock