7 Geweldige DIY Cat Sling Plannen die je thuis kunt maken


Of u en uw kat nu van plan zijn een dagje naar buiten te gaan om van de natuur te genieten of dat u dingen gedaan moet krijgen en uw kat uw genegenheid nodig heeft, kattenslingers kunnen een redder in nood zijn. Door uw kat dicht tegen u aan te houden, kan het leven gewoon doorgaan en kunnen jullie samen optimaal genieten. Hier is een blik op 7 DIY cat sling plannen die je gemakkelijk thuis kunt maken. Met een van deze schattige ontwerpen kunnen jij en je kat een avontuur beginnen of gewoon samen zijn, wat je hartje maar begeert.

kat poot verdeler

De 7 DIY Cat Sling Plannen

1. Eenvoudige Kitten Sling door Instructables

Materialen: Fleece en veiligheidsspelden
Gereedschap: Meetlint, schaar, naald en draad
Moeilijkheidsgraad: Easy

Deze eenvoudige kitten draagdoek vereist niet veel materiaal, maar toont veel liefde. Met behulp van fleece, of een ander soort comfortabel materiaal, kunt u deze draagdoek gemakkelijk knippen en ontwerpen om kittens of volwassen katten dicht tegen uw borst te houden. Dit is vooral geweldig als u probeert kittens te socialiseren als ze nog jong zijn. Om een beetje plezier te hebben met deze draagdoek, kunt u kleuren kiezen die u leuk vindt of die u doen denken aan de houding van uw katje.

thematische onderbreking

2. T-shirt Cat Sling Pet DIYs

Materialen: T-shirt
Gereedschap: Schaar
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Je knuffelt in een mum van tijd met je kat met deze gemakkelijke T-Shirt Cat Sling. Met alleen een T-shirt en een schaar, een paar strategische knipbeurten kun je je kat ronddragen in een shirt dat ooit een van je favorieten was. Dit DIY-project is super eenvoudig en klaar voor gebruik in slechts enkele ogenblikken.

thematische onderbreking

3. Jersey gebreide Kitty Sling van Lelu & Bobo

Materialen: Jersey gebreide kussensloop (of een van een ander soort rekbare stof)
Gereedschap: Schaar
Moeilijkheidsgraad: Easy

Het gebruik van een Jersey Knit Kitty Sling is een geweldige manier om uw kat te socialiseren en tijd met hen door te brengen terwijl u druk bezig bent in huis. Door een van deze rekbare kussenslopen te gebruiken en het genaaide uiteinde weg te knippen, kunt u de hoes om uw nek wikkelen en uw kat er comfortabel in nestelen. Met minimale vaardigheden of materialen zult u blij zijn met het resultaat van dit project.

thematische onderbreking

4. DIY Pet Sling door Crafty ECHO

Materialen: 2 grote ronde ringen en 2 meter stof
Gereedschap: schaar, liniaal en naaimachine
Moeilijkheidsgraad: Matig tot moeilijk

Als je zin hebt in een beetje naaiwerk is deze DIY Pet Sling het project voor jou. Met een paar materialen, een beetje creativiteit en wat naaikunsten kun je je kat in een mum van tijd in deze draagdoek hebben. Nog beter is dat u dit project kunt uitvoeren met de stof van uw keuze. Is het buiten koeler, ga dan voor dikker. Als het zomer is, kunt u kiezen voor koele, ademende materialen voor uw kat.

thematische onderbreking

5. Aziatische Mai Tai Kitty Sling door Montessori by Hand

Materialen: Fleece voering en katoenen stof
Gereedschap: Schaar en naaimachine
Moeilijkheidsgraad: Matig tot Moeilijk

Deze Aziatische Mai Tai Kitty Sling is geïnspireerd op traditionele babydragers. Dit ontwerp is meer ondersteunend en een beetje moeilijker dan de andere DIY kattenslingers op onze lijst, maar het comfort voor u en uw kat is onovertroffen. Als je naaikennis hebt, moet je dit stijlvolle ontwerp kunnen maken, zodat jij en je kat het gesprek van de dag worden.

thematische onderbreking

6. Cat Wrap door usefulHumanThings

Materialen: Een lange sjaal en 2 t-shirts
Gereedschap: Schaar
Moeilijkheidsgraad: Easy

Deze slimme kattenomslagdoek is weer een makkelijk project voor jou en je kat. Als je een reservesjaal in huis hebt die lang genoeg is om rond je middel te gaan en 2 t-shirts, dan kun je aan de slag. Met een paar strategische knippen en wikkels brengen jij en je kat samen quality time door en voelen jullie je geweldig over je laatste project. Wat nog beter is? Deze draagdoek vereist geen naaiwerk en is in enkele minuten klaar voor gebruik.

thematische onderbreking

7. Cozy Nylon Sling door Pets on Mom

Materialen: 2-inch neopreen band en nylon stof
Gereedschap: Stofschaar, naaimachine, naald, draad en meetlint
Moeilijkheidsgraad: Matig

Deze Cozy Nylon Sling vergt misschien een beetje werk, maar het is een van de meest comfortabele waarin u uw kat kunt plaatsen. De neopreen band helpt het gewicht van uw kat te ondersteunen, terwijl de nylon stof zorgt voor hun comfort terwijl ze dicht tegen u aan liggen. Als bonus bent u ook comfortabel en vindt u het niet erg om uw kat de hele dag bij u te dragen.

thematische onderbreking

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Cat Sling?

Kattenslingers zijn misschien niet overal in de stad te zien, ze zijn vrij algemeen rond het huis. Vaak worstelen katten met verlatingsangst. Als uw kat met deze problemen kampt of gewoon veel van uw aandacht wil gedurende de dag, is een kattenslinger een geweldige manier om door te gaan met uw dagelijkse activiteiten terwijl u uw kat de knuffels en liefde geeft die hij nodig heeft.

Kattenslingers zijn ook goed voor het socialiseren van katten, vooral kittens. Als je kittens hebt die niet gewend zijn aan mensen of een volwassen kat die een beetje verlegen is, kan het gebruik van een kattendoek hen helpen leren hoe ze met elkaar moeten omgaan en de band tussen jullie twee vergroten.

Houden katten van slingers?

Niet alle katten zijn hetzelfde, dus het is moeilijk te bepalen of uw kat een draagdoek leuk zal vinden. Gelukkig kunt u, net als met veel andere dingen in het leven van uw kat, proberen hem over te halen zijn draagdoek te gebruiken. Kattenkruid en lekkernijen zijn vaak de beste manieren om uw kat ervan te overtuigen dat hij het leuk vindt om in een draagdoek te zitten. Als deze opties niet werken, probeer dan uw kat te belonen met iets waarvan u weet dat ze het leuk zullen vinden als ze in de draagdoek blijven.

Is het veilig om mijn kat in een draagdoek te dragen?

Ja, het is veilig om uw kat in een draagdoek te dragen als deze goed geconstrueerd is en het gewicht van uw kat kan dragen. Als uw kat een beetje aan de dikke kant is, zorg er dan voor dat u een draagdoek kiest die ontworpen is voor grotere jongens en meisjes. Zo blijven ze comfortabel in de draagdoek en hoeft u zich geen zorgen te maken over wat er kan gebeuren als de draagdoek het begeeft en uw kat eruit valt.

3 kat gezicht verdeler

Laatste gedachten

Deze leuke kattenslinger ideeën zijn een geweldige startplaats als je een hechtere band met je kat wilt creëren. Als dit je eerste doe-het-zelf project is, volg dan gewoon de aanwijzingen nauwkeurig op en gebruik de beste materialen voor de klus. Voor degenen die zijn oude pro’s als het gaat om DIY projecten, neem de tijd om de kat sling u kiest een leuke en spannende avontuur voor u en uw katachtige vriend te maken. Jullie zullen allebei dankbaar zijn dat je dat hebt gedaan.

thematische onderbreking

Featured Image Credit: Tanya Consaul Photography, Shutterstock