5 Geweldige DIY Cat Onesie Plannen die je thuis kunt maken


Er zijn vele redenen waarom uw kat een onesie nodig heeft. Ten eerste zijn onesies een geweldige manier om te voorkomen dat katten aan wonden en hechtingen krabben, vooral na een operatie. In plaats van een opblaasbaar kussen kunt u uw kat gewoon in een onesie stoppen. Dat is niet alleen beter voor ons, maar ook comfortabeler voor de kat.

Er zijn echter ook andere doeleinden voor kattenherstelpakken. Bijvoorbeeld, sommige katten hebben hete plekken op hun buik of rug waar ze aan kunnen krabben. Onesies kunnen voorkomen dat ze aan deze plekken krabben terwijl ze herstellen.

We hebben vele plannen doorzocht om de beste opties voor uw behoeften te vinden. De meeste van deze ontwerpen zijn vrij eenvoudig en veronderstellen geen voorkennis.

3 kat gezicht verdeler

De 5 DIY Cat Onesie Plannen

1. Minimalistische onesie van Epbot

Materialen: T-shirt
Gereedschap: marker, schaar
Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk

Als je een onesie nodig hebt voor na uw kat gesteriliseerd is, dan is dit de optie voor u. Hoewel het niet nuttig zou zijn voor veel andere doeleinden, is het zeer nuttig nadat katten zijn gesteriliseerd als u niet een van de andere onesie ontwerpen wilt gebruiken. Het is minimalistisch en bedekt alleen de noodzakelijke delen, zodat uw kat de rest van zijn vacht nog prima kan schoonmaken.

Wij raden aan een ouder T-Shirt te gebruiken, maar je zou theoretisch een nieuw, effen T-Shirt kunnen kopen als je dat zou willen.

thematische onderbreking

2. Tie-Around Onesie door Laira Martinez

Materialen: T-shirt
Gereedschap: Schaar
Moeilijkheid: Medium

Deze onesie is ook gemaakt van een ouder T-shirt. Het bedekt echter het grootste deel van het lichaam van uw kat, waardoor het beter geschikt is voor verschillende verwondingen. Echter, door de manier waarop de tie-strips zijn opgezet, kan het een uitdaging zijn om het daadwerkelijk op uw kat te krijgen. Toch is het extreem verstelbaar, wat een pluspunt is als uw kat extra groot of klein is.

Verder is er geen gedetailleerd plan voor deze katten onesie, dus je zult de foto’s moeten gebruiken en het zelf moeten uitzoeken. meestal zelf. Daarom vinden wij dit plan wat uitdagender dan de andere.

thematische onderbreking

3. Kitten Onesie door Cole & Marmalade

Materialen: Twee lange sokken
Gereedschap: Schaar
Moeilijkheidsgraad: Easy

Vergeleken met andere plannen is deze onesie vrij klein. Daarom werkt hij het beste voor kittens. Maar omdat kittens vaak gesteriliseerd of gecastreerd worden, is deze fancy sock onesie een geweldige optie voor veel katteneigenaren.

Kegels passen deze kleinere katten vaak niet. Dit onesie plan echter wel. Alles wat je nodig hebt om twee hoge sokken en een schaar. Simpel gezegd, maar door pootgaten in de sok te knippen, kunt u een outfit voor uw kitten maken die alles bedekt. Daarom kunt u dit plan gebruiken voor de meeste operaties en verwondingen.

thematische onderbreking

4. Newborn Onesie van She Knows

Materialen: Newborn Onesie
Gereedschap: Naaidoos, schaar, potlood
Moeilijkheidsgraad: Medium

De meeste mensen met kinderen hebben een pasgeboren onesie ongebruikt liggen. Kinderen zitten maar een maand in de pasgeboren fase, dus ze ontgroeien deze kleertjes snel. Gelukkig kun je zo’n onesie hergebruiken voor je kat.

Technisch gezien is dit plan geschreven voor kleinere honden. Maar met wat aanpassingen kun je het ook gebruiken voor grotere katten. We raden het niet aan voor heel kleine kittens, omdat de pasgeboren onesie dan vrij groot wordt. Je moet ook wat naaiwerk doen.

thematische onderbreking

5. Post-Surgery Onesie door Instructables

Materialen: T-shirt
Gereedschap: veiligheidsspelden, scharen
Moeilijkheidsgraad: Laag

Dit eenvoudige plan is gemaakt voor katten na operaties specifiek. Daarom werkt het vrij goed voor de meeste operaties. Het is gemaakt van een eenvoudig T-shirt, zoals de meeste plannen op deze lijst, die de meeste mensen zouden moeten hebben liggen. Daarom is het een van de gemakkelijker te maken plannen.

Het is echter vrij vergelijkbaar met andere opties op deze lijst. Het dekt een breed scala aan lichaamsdelen en het werkt goed voor veel verschillende operaties en verwondingen.

garenbalverdeler

Conclusie

U hoeft niet langer te vertrouwen op ongemakkelijke kegels om uw kat te verzorgen na een operatie. In plaats daarvan kunt u thuis een onesie ontwerpen die de gevoelige hechtingen bedekt en voorkomt dat uw kat eraan pulkt. Deze onesies kunnen van vele materialen gemaakt worden, hoewel een oud T-shirt het meest gangbaar is.

We hebben meerdere opties in deze lijst opgenomen, zodat u een plan kunt vinden dat werkt voor u en uw kat. De meeste van deze plannen zijn vrij eenvoudig en vereisen zelfs geen naaiwerk. Daarom kunnen de meeste mensen ze vrij gemakkelijk in elkaar zetten, als ze maar een ouder T-shirt hebben liggen.

thematische onderbreking

Featured Image Credit: hammad-khalid, Pexels