7 Geweldige DIY Cat Cooling Pad Plannen die je thuis kunt maken


Misschien ziet u uw kat uitgestrekt op de vloer om te proberen comfortabel te blijven op een warme zomerdag. Een koelkussen kan het werk snel doen wanneer uw huisdier verlichting van de hitte nodig heeft. Gelukkig zijn er verschillende opties, variërend van eenvoudig tot uitdagend om te maken. Uit ons onderzoek bleek dat veel plannen verrassend eenvoudig waren en alleen gewone huishoudelijke materialen vereisten.

kattenpoot verdeler

De 7 DIY Katten Koelkussen Plannen

1. Maïszetmeel en zout koelkussen door LanieVin AP

Materialen: Plastic opbergzakken, maïszetmeel, zout, water, verpakkingstape
Gereedschap: vriezer, fornuis, lepel, pot
Moeilijkheid Niveau: Easy

Dit koelkussen is geweldig voor een doe-het-zelver omdat je waarschijnlijk alles hebt wat je nodig hebt zonder nog meer spullen te hoeven kopen. De video laat het proces uitstekend zien en bevestigt hoe makkelijk het te maken is. Het zal zeker werken. Neem echter dezelfde voorzorgsmaatregelen die je voor jezelf zou nemen en wikkel de bevroren mat in een handdoek. Beperk ook de blootstelling van uw huisdier tot 15 minuten per keer.

thematische onderbreking

2. DIY Hond Koelmat door Diana Rambles

Materialen: Fleece stuk, ijspakken, draad
Gereedschap: naaimachine, schaar, kleermakerskrijt, vriezer
Moeilijkheidsgraad: Matig

Laat het feit dat er “hond” op staat u er niet van weerhouden om dit onderleggersplan te proberen. Uw kat zal het verschil niet merken en zal van dezelfde verkoeling genieten. Dit project werkt het best met een naaimachine. U kunt de zakken met de hand naaien, maar dat duurt langer. Wij vonden het fijn dat u de temperatuur kunt aanpassen aan het aantal ijszakjes dat u toevoegt. Het fleece biedt ook de nodige bescherming tegen de kou.

thematische onderbreking

3. Pillowcase Rijstkussen door Dagboek van een Gekke Knutselaar

Materialen: Kussensloop, rijst, draad
Gereedschap: Vriezer, naald, schaar
Moeilijkheidsgraad: Easy

Wij houden van projecten zoals dit kussensloop rijstkussen omdat het gebruikte spullen hergebruikt. Je kunt een gebruikte kussensloop op maat knippen. Vergeet niet dat we hem vullen met rijst, dus je wilt het koelkussen waarschijnlijk beperken tot wat nodig is, zonder overtollig. Het zal de kou niet te lang vasthouden, maar misschien genoeg om uw kat comfortabel te houden in de hitte.

thematische onderbreking

4. Luier Verkoelingskussen door Rowena Caneda

Materialen: Luiers of oude handdoeken, vuilniszak, kussensloop
Gereedschap: Schaar, aansteker, vriezer
Moeilijkheidsgraad: Easy

Nogmaals, negeer de verwijzing naar de hond en zie dit plan als een product voor huisdieren. Het is een ander product dat gemakkelijk te maken is omdat je waarschijnlijk alles bij de hand hebt. Wij stellen voor het afgewerkte koelkussen in een kussensloop te doen om het te beschermen tegen de scherpe klauwen van uw kat. U kunt het op maat maken, wat nog een voordeel is. Het is ook een manier om oude voorwerpen opnieuw te gebruiken om hun nut te vergroten.

thematische onderbreking

5. DIY Kitty Hangmat door Hunker

Materialen: Houten deuvel, houtschroeven, lijm, schuurpapier, stof
Gereedschap:

naaimachine, accuboormachine, schaar, zaag, schroevendraaier, meetlint

Moeilijkheid Niveau: Intermediair

Afkoelen is soms gewoon een kwestie van een briesje, wat deze DIY kitty hangmat biedt. Het is meer betrokken dan de andere die we hebben overwogen. Maar als je handig bent in huis, heb je waarschijnlijk het gereedschap dat je nodig hebt. Dit plan zet uw vaardigheden in een ander waardevol gebruik dat uw kat zal waarderen.

thematische onderbreking

6. Cooling Pad Insert van Kol’s Notes

Materialen: Klein luchtbed, lijm, alcohol, afwasmiddel.
Gereedschap: trechter, schaar, vriezer
Moeilijkheidsgraad: Intermediair

Dit koelkussenplan geeft een zomerse draai aan het warme winterbed van uw kat met een inzetstuk om er een zomermodel van te maken. U kunt het op maat knippen zodat het goed past. Het houdt gewoon in dat u de hoesmatras vult met een oplossing van afwasmiddel, water en alcohol. De ingrediënten controleren de groei van bacteriën, dus u kunt er langdurig gebruik van maken. Leg het in de vriezer, en voilà!

thematische onderbreking

7. Slaapzak koeler door Dylan Kennedy

Materialen: slaapzak, draad, folie, ijspakken
Gereedschap: Schaar, naald
Moeilijkheid Niveau: Easy

Zoals u waarschijnlijk al begrepen hebt, zijn wij er helemaal voor om onze spullen opnieuw te gebruiken. Deze gebruikt een oude slaapzak om het uw kat comfortabel te maken als de temperaturen stijgen. Dit project zorgt voor genoeg materiaal tussen de ijspakken en de huid van uw huisdier om te voorkomen dat uw kat te koud wordt. De zachte textuur van de slaapzak zal het een favoriete rustplaats maken.

3 katten gezicht verdeler

Laatste gedachten

Katten kunnen zich ongemakkelijk voelen in de hitte, net als mensen en andere huisdieren. Katachtigen hebben meestal geen probleem om zich op te warmen als de temperaturen dalen, al was het maar door met je te knuffelen. Afkoelen is een ander verhaal. Dat maakt deze doe-het-zelf projecten de moeite waard als het buiten en binnen warm wordt. Met deze plannen hoeft u zich geen zorgen te maken of uw kat de hitte wel aankan.

thematische onderbreking

Uitgelichte afbeelding: Ilona Koeleman, Shutterstock