7 betrouwbare fokkers met ragdoll kittens te koop in Florida


Je woont in de Sunshine State en je bent op zoek naar een schattig kitten dat graag knuffelt en dat het meest aangename temperament heeft dat je je kunt voorstellen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres, want dit is een beschrijving van het geweldige Ragdoll ras! Deze kat heeft een volgzame en zachte aard, is erg sociaal en is mooi, met zijn zijdeachtige vacht en magische blauwe ogen.

Een Ragdoll houdt ervan om haar eigenaren gelukkig te zien, en je kunt haar zelfs trainen om aan de lijn te lopen, en vele andere grappige trucs.

Deze kat is aanpasbaar en kan goed overweg met kinderen en zelfs met andere huisdieren.

Dus hieronder breng ik je de lijst met 7 betrouwbare fokkers die Ragdoll-kittens te koop aanbieden in Florida.

1. Elle Ragdolls

Mooie jonge witte raszuivere Ragdoll kat

Elle Krisch is de eigenaar van Elle Ragdolls cattery, die zich op een paar plaatsen in Florida bevindt – Napels, Tampa, Miami Beach, Lighthouse Point, Palma Bay, Hialeah en twee locaties in Lakeland Florida.

Elle legt uit hoe ze gefascineerd was door het Ragdoll-ras en hun bereidheid om te worden geknuffeld en vastgehouden vanaf de eerste keer dat ze ze ontmoette. Tegenwoordig is ze een CFA- en TICA-gecertificeerde professionele Ragdoll-fokker.

Het meest fascinerende feit over deze fokker is dat ze besloot om te leiden de eerste kooivrije cattery. Andere fokkers herkenden deze fascinerende missie en gingen met Elle aan de slag. Inmiddels is Elle Ragdolls cattery uitgegroeid tot acht in-home familiecatteries.

Elle en haar medewerkers richten zich in hun fokprogramma op de kwaliteit, persoonlijkheid, grootte en kleur van Ragdolls. Al hun kittens worden geleverd met een door de staat Florida gecertificeerd gezondheidscertificaat.

Dit is een volledig kooivrije cattery, dus je zult geen kooien vinden op een van hun locaties.

Zoals de Ragdoll-kattenprijs gaat, zijn er enkele reeksen Ragdoll-kittens in de cattery van Elle. Als u een kitten met diamantstatus wilt kopen, kunt u verwachten dat u overal van $ 9.998 tot $ 15.000 betaalt.

Deze kittens hebben een stamboomstatus, vereiste vaccinaties en worden geboren om deel te nemen aan kattenshows. Deze Ragdolls zijn van hoge kwaliteit.

De volgende optie is de Sapphire-kwaliteit, die kost van $ 5.997 tot $ 8.997. Deze kittens hebben onberispelijke markeringen en een lieve persoonlijkheid die past bij hun unieke uiterlijk.

De derde optie is de Opal-klasse Ragdoll, die $ 4.997 kost. Dit kitten is een perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een schattige Ragdoll om te knuffelen en te verwennen.

Fokker Info

Locatie: Tampa, Napels, Palma Bay, Miami Beach, Hialeah, Lighthouse Point en twee locaties in Lakeland Florida

Website: Elle Ragdolls

Facebook: Elle Ragdolls

Instagram: Elle Ragdolls

E-mailadres: kittyfluff@elleragdolls.com

2. Indian River Ragdolls, Brevard County

Close-up portret van een jonge ragdoll kat

Debbie, de persoon achter de Indian River Ragdolls cattery fokt sinds 1998 Ragdoll kittens. Haar cattery bevindt zich aan de Florida Space Coast.

Debbie is een TICA-geregistreerde fokker en lid van The International Cat Association. Ze legt uit hoe elk gezin geen fout zal maken door voor het Ragdoll-ras te kiezen. Debbie beschrijft deze kat als aanhankelijk, volgzaam en niet-agressief.

Deze fokker biedt haar kittens een veilige en gezonde omgeving. Hun Ragdolls zijn sinds hun geboorte gewend aan veel aandacht en aanrakingen. Dit maakt ze goed gesocialiseerd en zachtaardig rond hun toekomstige eigenaren.

Debbie biedt haar kopers een contract dat dient als een garantie voor de gezondheid van de kat.

Dit contract legt ook uit hoe, als de koper om welke reden dan ook niet in staat is om voor het kitten te zorgen, de verkoper ermee instemt om de kat van hem terug te nemen.

Fokker Info

Locatie: Brevard County

Website: Indian River Ragdolls

E-mailadres: indianriverragdolls@yahoo.com

Telefoonnummer: +1 (321) 794-5155

3. Miami Ragdolls, Miami

Ragdoll kitten

Miami Ragdolls is een TICA-geregistreerde cattery, gericht op het fokken van Ragdolls met uitstekende bloedlijnen.

Het kopen van een Ragdoll-kitten van deze fokkers betekent dat ze een kitten heeft dat meerdere kampioenstitels heeft in haar 5-generatie stamboom.

Dit is erg belangrijk, omdat het toekomstige eigenaren garandeert dat hun Ragdolls alle prachtige fysieke eigenschappen zullen hebben, maar ook de verschillende persoonlijkheidskenmerken die Ragdolls zo laten opvallenUlar.

Alle fokkatten in deze cattery zijn genetisch getest en negatief voor het HCM-gen, dat volgens Cristina Gil-Ortuño en haar medewerkers [1] de meest voorkomende hart- en vaatziekten bij katten met een prevalentie van 14,7%.

Om een kitten te reserveren in Miami Ragdolls cattery, moet je een borg van $ 100 betalen. Kittens zijn klaar om naar hun eeuwige thuis te gaan op 8-10 weken oud. Ze krijgen hun eerste vaccinatieprikken en worden ontwormd en gechipt voordat ze de cattery verlaten.

De kittens van Miami Ragdolls worden ook geleverd met een gezondheidsgarantie van 1 jaar.

De prijs voor deze kittens gaat van $ 5.000 tot $ 5.500.

Fokker Info

Locatie: 15320 SW 58th St, Miami, FL 33193

Website: Miami Ragdolls

Instagram: Miami Ragdolls

E-mailadres: Miamiragdolls@yahoo.com

Telefoonnummer: +1 786-879-4293

4. RagdollsFL, Noord-Haven

Ragdoll kitten op een kussen dat omhoog kijkt

RagdollsFL is een kleine, in-home cattery die raszuivere Ragdolls met uitstekende stambomen grootbrengt in North Port, Florida.

Deze cattery is CFA en TICA-geregistreerd. Hun Ragdolls worden opgevoed als een deel van het gezin, vrij om door het hele huis te bewegen, en altijd omringd door kinderen en veel liefde en aandacht.

De kittens van RagdollsFL zijn met 12 weken klaar om de cattery te verlaten. Ze worden geleverd met een gezondheidsgarantie van een jaar en TICA- en of CFA-registratiepapieren.

Al hun volwassen katten worden getest op Feline leukemie virus (FeLV) en Feline immunodeficiëntie virus (FIV). Deze twee virussen kunnen verschillende soorten ziekten veroorzaken, evenals de dood bij geïnfecteerde katten, zoals de American Association of Feline Practitioners uitlegt.

De prijs voor een ragdoll van huisdierkwaliteit gaat van $ 1.800 tot $ 2.000, terwijl de kittens van showkwaliteit een beetje duurder zijn en kosten $2000 tot $2500. U moet een niet-restitueerbare aanbetaling van $ 300 betalen om op de wachtlijst te worden geplaatst.

Alle kittens in RagdollsFL cattery worden gesteriliseerd/gecastreerd voordat ze naar hun nieuwe thuis vertrekken.

Fokker Info

Locatie: North Port, Florida

Website: RagdollsFL

Facebook: RagdollsFL

Instagram: RagdollsFL

E-mailadres: ragdollsfl@gmail.com

5. Ragdolls Rule Cattery, Jacksonville

Ragdoll kitten thuis

Angela Smith is de oprichter van de Ragdolls Rule Cattery, gevestigd in Jacksonville. Ze legt uit hoe het ontmoeten van het Ragdoll-ras haar leven volledig heeft veranderd. Nu wil ze dat alle kattenliefhebbers de immense liefde voelen die deze kittens moeten geven.

Angela en haar medewerkers fokken Ragdolls voor kwaliteit, persoonlijkheid, gezondheid en kleur. Hun kittens komen uit kampioensbloedlijnen en kunnen vrij rondlopen.

Al hun kittens zijn TICA en CFA geregistreerd. Ze zijn volledig gevaccineerd, door de dierenarts gecontroleerd, ontwormd, gechipt en gesteriliseerd / gecastreerd, voordat ze klaar zijn om met hun nieuwe eigenaren te gaan, wat meestal gebeurt op 14-16 weken oud.

Als een kat in goede gezondheid verkeert, is het nooit te laat om haar te steriliseren, maar verantwoordelijke fokkers zorgen ervoor dat dit gebeurt wanneer kittens nog erg jong zijn. Dit voorkomt ongewenst gedrag bij hen en vermindert zelfs de kans op bepaalde gezondheidsproblemen.

Alle kittens van Ragdolls Rule Cattery worden geleverd met een gezondheidsgarantie van 5 jaar. Deze fokkers bieden ook diensten aan om hun Ragdolls overal in de Verenigde Staten met de hand te bezorgen en te vervoeren.

Hun Ragdolls zijn vriendelijk, volgzaam en speels. Ze zijn gewend aan veel aandacht en zullen inderdaad geweldige metgezellen zijn voor elk gezin.

Fokker Info

Locatie: Jacksonville, Florida

Website: Ragdolls Regel Cattery

E-mailadres: info@ragdollsrulecattery.com

Telefoonnummer: +1 904-624-8930

6. Zuidelijke Lovin’ Ragdolls, Citrus Springs

Jonge gezonde mooie raszuivere Ragdoll kat

Southern Lovin Ragdolls is een kleine, in-home TICA-geregistreerde cattery in Citrus Spring, Florida.

Deze fokkers voeden hun Ragdolls op omringd door hun zes kinderen, wat betekent dat al deze kittens van jongs af aan met hen socialiseren en spelen.

Hun kittens worden geleverd met een gezondheidsgarantie van 3 jaar, waaronder testen op polycystische nierziekte, dat is volgens VCA Animal Hospitals een erfelijke aandoening die ervoor zorgt dat er veel cysten ontstaan in de nieren van de kat.

De kittens van Southern Lovin Ragdolls worden geleverd met TICA-geregistreerd papierwerk en ze zijn klaar om naar huis te gaan tussen 10-14 weken.

Alle kittens worden ook gesteriliseerd / gecastreerd en fokkers van Southern Lovin Ragdolls sturen ze naar hun nieuwe eigenaren met speelgoed en een klein zakje van hun voedsel.

Effen gekleurde kittens variëren van $ 2.000 tot $ 2.500, terwijl traditionele kittens kosten van $2.600 tot $4.200.

Fokker Info

Locatie: Citrus Springs

Website: ZuiderLovin’ Ragdolls

E-mailadres: southernlovinragdolls@gmail.com

Telefoonnummer: +1 386-588-1792

7. Verenigde StatenRagdolls, Tarpon Springs

Ragdoll blauwe punt klein kitten

Dit is een andere kleine Ragdoll cattery, gelegen in Tarpon Springs, Florida.

Deze fokkers streven ernaar om gezonde en mooie kittens groot te brengen en ze zijn vooral gericht op het temperament van hun kittens.

USAPurrs Ragdolls fokkers leggen uit hoe ze slechts beperkte bezoeken aan hun cattery toestaan aan mensen die de aanbetaling voor een kitten hebben betaald.

Dit betekent niet dat ze iets verbergen, maar dat ze oprecht zorgen voor het welzijn van hun katten. Allereerst is dit niet alleen een cattery, maar ook de plek waar mensen van USAPurrs Ragdolls wonen met hun kinderen.

Ook wijzen ze erop dat het dagelijks hebben van veel vreemden extreem stressvol kan zijn voor pasgeboren kittens. Moederkatten zijn ook erg beschermend voor hun kittens en kunnen zich vijandig gedragen tegenover vreemden.

Dus doen ze hun best om hun Ragdoll-kittens veilig en beschermd te houden in de periode dat ze zo kwetsbaar zijn.

Hun kittens zijn klaar om de cattery te verlaten tussen de leeftijd van 12-16 weken. Ze zullen tegen die tijd gesteriliseerd / gecastreerd zijn, gevaccineerd en door de dierenarts worden gecontroleerd.

Alle USAPurrs Ragdolls-kittens worden geleverd met een gezondheidsgarantie van 3 jaar en TICA- of CFA-registratiepapieren.

De prijs voor een kitten van huisdierkwaliteit gaat van $2.000 tot $3.000. Kittens van showkwaliteit zijn geprijsd op $3.000 tot $4.000.

De prijs voor een kitten van fokkwaliteit begint bij 4.000 dollar. Alle kittens vereisen een aanbetaling van $ 1.000.

Fokker Info

Locatie: Tarpon Springs

Website: USAPurrs Ragdolls

E-mailadres: usapurrs@yahoo.com

Telefoonnummer:+1 (727) 485-6145

Laatste woorden

Op zoek naar Ragdoll kittens te koop in Florida kan overweldigend zijn. Je bent waarschijnlijk veel verschillende plaatsen tegengekomen die deze geweldige katten verkopen. Maar niet al deze fokkers zijn betrouwbaar – sommigen van hen promoten hun katten misschien alleen om snel winst te maken.

Gelukkig zijn deze 7 fokkers uit onze lijst het soort mensen dat echt om het welzijn en de gezondheid van hun katten geeft. Hun Ragdolls zijn goed gesocialiseerd, volgzaam en zijn geweldige metgezellen.

Zoals we hadden kunnen zien, zijn deze katten niet bepaald goedkoop. Maar als je een Ragdoll wilt hebben met alle persoonlijkheids- en uiterlijke kenmerken van de rasstandaard, kun je niet verwachten dat je hem voor een lage prijs vindt.

Betrouwbare Ragdoll-fokkers doen er alles aan om kattenliefhebbers te voorzien van kittens met uitstekende eigenschappen. Ze besteden al hun tijd en energie aan het opvoeden van deze geweldige Ragdolls die perfecte huisdieren zullen zijn voor veel gezinnen.

Ik hoop dat je je favoriete fokker op onze lijst hebt gevonden en dat je binnenkort een schattige kleine Ragdoll in huis zult verwelkomen!

Verwijzingen:

[1] Gil-Ortuño C, Sebastián-Marcos P, Sabater-Molina M, Nicolas-Rocamora E, Gimeno-Blanes JR, Fernández Del Palacio MJ. Genetica van feline hypertrofische cardiomyopathie. Clin Genet. 2020 Sep;98(3):203-214. DOI, Geraadpleegd op 05 juli 2023.