3 fokkers met Maine Coon katten te koop in Massachusetts


U bevindt zich in de Bay State en bent momenteel op zoek naar de grootste huiskat ter wereld?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ik heb mijn best gedaan om u de meest gerenommeerde Maine Coon-fokkers in Massachusetts te presenteren.

Ik zal je meteen aan het begin één ding vertellen; Er zijn niet veel betrouwbare fokkers in deze staat als het gaat om het Maine Coon-ras. Maar de drie die ik vond zijn zeker je aandacht waard!

Laten we de achtervolging inzetten en meer details te weten komen over Maine Coon-katten die te koop zijn in Massachusetts.

1. Codycats Maine Coons, Marshfield Hills

Een grote rode maine coon kitten zittend op een boom in een bos in de zomer.

Codycats Maine Coons ligt in Marshfield Hills, eigendom van Maryrose Sanchez. Deze fokker zit al sinds 1986 in het vak.

Deze cattery is de thuisbasis van regionale en internationale bekroonde Maine Coons, evenals opperste grand champion katten.

De kittens van deze fokker zijn even goed als huisdieren en als showkatachtigen. Maryrose is bekroond met het CFA Cattery of Excellence en TICA Responsible breeder-programma, wat laat zien hoe ze echt toegewijd is om een betrouwbare kattenfokker te zijn.

Haar belangrijkste doel is om het geliefde Maine Coon-ras te beschermen en te behouden. Deze fokker legt uit hoe haar kittens mooi, slim en aanhankelijk zijn.

Maryrose onderneemt genetische tests op haar katten en ze zijn allemaal vrij van parasieten, hondsdolheid en feline leukemievirus.

Ze is niet gericht op massaproductie, maar eerder op de socialisatie en gezondheid van haar Maine Coons.

De kittens zijn klaar om de cattery te verlaten als ze ongeveer 11 tot 12 weken oud zijn. Om hun moeder te verlaten, moet een kitten worden gespeend, kattenbak worden getraind en vast voedsel eten.

Codycats cattery fokt Silver, Red, Blue, Brown, solid Black and Blue en Smoke Maine Coons.

Fokker Info

Locatie: Marshfield Hills, MA 02051

Website: Codycats Maine Coons

Facebook: Codycats Maine Coons

Telefoonnummer: 1-781-834-6567

E-mailadres: codycats@verizon.net

2. GG Legacy, Southbridge, MA

Maine Coon kitten slapen onder deken

GG Legacy is een kleine, hobby cattery in Southbridge in Massachusetts. Gisele is de eigenaresse, die er samen met haar zoon Leo naar streeft om gezonde en mooie Maine Coons groot te brengen.

In het begin werkte Gisele in een dierenopvangcentrum in Connecticut. Daarna besloot ze om zelf raskatten te gaan fokken.

Deze fokkers zijn zeer verantwoordelijk; Dit zie je terug in hun focus op het bijhouden van een eigen stamboomdatabase voor hun fokkatten.

Fokkers van GG Legacy cattery zijn geregistreerd bij de Cat Fanciers Federation, Cat Fanciers’ Association en bij de International Cat Association.

Ze plaatsen nieuws over hun nesten en over hun showschema’s op hun Facebook-pagina, dus je moet het zeker controleren.

Een ander belangrijk ding is dat deze fokkers hun fokkatten testen op Hypertrofische Cardiomyopathie (HCM).

Alle Maine Coon-liefhebbers zijn zich er waarschijnlijk van bewust dat deze katten behoorlijk duur kunnen worden. U kunt verwachten dat u $ 2700 betaalt voor een Maine Coon kitten van GG Legacy cattery.

Fokker Info

Locatie: Southbridge, MA

Website: GG Legacy

Facebook: GG Legacy

E-mailadres: gisele@gglegacy.com

3. Nevel Maine Coon, Boston

Maine Coon tabby kitten ligt op een licht donzige deken

Kate en haar man Fred zijn de eigenaren van Nebula Maine Coon cattery, gevestigd in Boston. Hun cattery is klein, maar dit is de plek waar liefdevolle en aanhankelijke Maine Coon-kittens worden grootgebracht.

Hun katten leven in hun huis, waardoor ze vanaf het begin sterk gesocialiseerd zijn. Ze zijn volledig getest en dierenartsen houden er voortdurend toezicht op.

Nebula-fokkers wijzen erop hoe Maine Coons een perfecte keuze zijn voor gezinnen met kinderen. Deze katten komen zelfs in aanmerking voor het leven met honden.

Kate en Fred wijzen er ook op dat deze grote katten pas hun volledige grootte bereiken als ze drie of zelfs vier jaar oud zijn. Toekomstige eigenaren zullen dus geduld moeten hebben om hun Maine Coons in de volle gloed te zien!

Bekijk de foto’s van de koninginnen en koningen van deze fokkers en neem contact met hen op om te zien of ze kittens beschikbaar hebben!

Fokker Info

Locatie: Boston, MA

Website: Nevel Maine Coon

Facebook: Nevel Maine Coon

E-mailadres: info@nebulamainecoon.com

Telefoonnummer: +1 617 548 71 49

Conclusie

Omdat Maine Coon-katten tegenwoordig zo populair zijn, lijkt het misschien een fluitje van een cent om een van deze kittens in elke staat te vinden.

Dit is echter niet overal het geval. Soms ziet u misschien veel advertenties op deze rasverkoop, maar dit hoeft niet te betekenen dat alle mensen die op internet aanwezig zijn, daadwerkelijk betrouwbare fokkers zijn.

Dit betekent natuurlijk niet dat er geen goede fokkers zijn; Het betekent alleen dat jullie allemaal je onderzoek grondig moeten doen voordat je besluit om met een bepaalde fokker te gaan.

Niet alleen zijn deze katten niet goedkoop, maar je zult ook een langetermijnbeslissing nemen om een nieuw huisdier in je huis te verwelkomen.

Ik kan je één ding verzekeren – met een van deze drie Maine Coon-fokkers gaan zal geen slechte beslissing zijn!

Ik wens je veel succes en dat je binnenkort je langverwachte kitten zult ontmoeten.