20 huisdiervriendelijke winkels in de VS (update 2023)

Hoewel alle winkels verplicht zijn om hulpdieren toe te staan, hoeven niet alle winkels huisdieren op hun eigendommen toe te staan. Het is dus belangrijk om contact op te nemen met het huisdierenbeleid van een winkel of franchise voordat u uw huisdier naar binnen laat vergezellen. Zorg ervoor dat u rechtstreeks contact opneemt met de winkellocatie, omdat sommige locaties van dezelfde franchise huisdieren kunnen verwelkomen, terwijl andere dat niet doen.

Gelukkig zijn er veel verschillende winkels die geen dierenwinkels zijn waar klanten hun katten kunnen meenemen. Hier zijn enkele huisdiervriendelijke winkels in de VS die u met uw katten kunt bezoeken.

cat + lijnverdeler

De 20 huisdiervriendelijke winkels in de VS

1. Ace-hardware

ACE Bouwmarkt
ACE Hardware Store (Image Credit: Ron Cogswell, Wikimedia Commons CC 2.0 Generic)

Ace Hardware noemt zichzelf met trots “de behulpzame plek” en is een betrouwbare keten voor woningverbetering die veel producten verkoopt die zijn vervaardigd door gerenommeerde merken. De meeste Ace Hardware-winkels laten aangelijnde honden binnen en vinden het niet erg als honden in hun buitentuinieren en patio’s zijn. Ze verwelkomen ook andere huisdieren, waaronder katten, zolang ze in een reismand zitten.

thematische pauze

2. Apple Store

Changsha Apple Store
Changsha Apple Store (Image Credit: Ruyadeyy44, Wikimedia Commons CC SA 4.0 International)

De meeste zelfstandige Apple Stores verwelkomen aangelijnde honden of katten die je in tassen of rugzakken kunt dragen. Apple Stores die geen huisdieren verwelkomen, bevinden zich meestal in winkelcentra met een beleid zonder dieren. Zorg er wel voor dat je kat zich op zijn best gedraagt in een Apple Store, want een energieke kat kan uiteindelijk schade toebrengen aan zeer dure producten en apparatuur.

thematische pauze

3. Barnes & Edel

Barnes & Edel
Barnes & Noble (Image Credit: Mike Mozart, Wikimedia Commons CC 2.0 Generic)

Sommige Barnes & Noble-winkels laten aangelijnde honden en katten binnen, dus het is belangrijk om eerst contact op te nemen met het individuele huisdierenbeleid van uw lokale winkel. Als uw lokale Barnes & Noble katten toestaat, zorg er dan voor dat u niet in de buurt van het café gaat als een daad van hoffelijkheid. Mensen geven er misschien niet de voorkeur aan om katten in de buurt te hebben terwijl ze eten, vooral als het niet in een buitenruimte is. Vergeet ook niet om respect te hebben voor het meubilair en je kat er niet op te laten zitten en haar achter te laten.

thematische pauze

4. Bass Pro Winkels

Bas Pro Shop
Bass Pro Shop (Image Credit: Jenni, Wikimedia Commons CC SA 2.0 Generiek)

Bass Pro Shops is een particuliere winkelketen die allerlei soorten vis-, jacht- en kampeeruitrusting verkoopt. Alle Bass Pro Shops zijn huisdiervriendelijk, tenzij ze zich in een staat of stad bevinden met wet- en regelgeving die huisdieren in openbare ruimtes beperkt. Bass Pro is ook eigenaar van Cabela’s, dat ook een winkel voor buitenuitrusting en apparatuur is. Aangezien Cabela’s onder hetzelfde eigendom valt, gelden dezelfde huisdierregels voor alle locaties van Cabela.

thematische pauze

5. DICK’S Sportartikelen

Dick's Sportartikelen Exterieur
Dick’s Sporting Goods Exterior (Image Credit: Mike Mozart, Wikimedia Commons CC 2.0 Generic)

DICK’S Sporting Goods verkoopt allerlei sportartikelen en outdoorspullen. De meeste locaties verwelkomen aangelijnde huisdieren en huisdieren in dragers, maar zorg ervoor dat u het individuele huisdierenbeleid van de winkel controleert voordat u uw kat meeneemt. Het leuke van DICK’s Sporting Goods is dat de meeste winkels grote zalen hebben. Het is dus gemakkelijk voor u om met uw kat rond te lopen en u hoeft zich niet echt zorgen te maken dat u te veel mensen tegenkomt terwijl u winkelt.

thematische pauze

6. Halve prijs boeken

Halve prijs boeken - Capitol Hill
Halve prijs boeken – Capitol Hill (Image Credit: brouwboeken, WIkimedia Commons CC SA 2.0 generiek)

Half Price Books is een keten die nieuwe en gebruikte boeken, films en muziek verkoopt. Het is ook een geweldige plek om te zoeken naar scherp geprijsde studieboeken. Over het algemeen is Half Price Books huisdiervriendelijk, tenzij de winkel zich in een stad bevindt met meer beperkende voorschriften voor huisdieren. Dus, als uw lokale Barnes & Noble geen katten toestaat, kunt u altijd proberen of de halve prijsboeken bij u in de buurt huisdieren binnen verwelkomen.

thematische pauze

7. Hobby Lobby

Hobby lobby - panoramio
Hobby Lobby – panoramio (Image Credit: Corey Coyle, Wikimedia Commons CC 3.0 Unported)

Hobby Lobby is over het algemeen huisdiervriendelijk, maar het is belangrijk om contact op te nemen met de specifieke winkellocatie voordat u uw kat meeneemt. Elke winkel kan een individueel huisdierenbeleid hebben, dus sommige kunnen alleen honden toestaan, terwijl anderen zullen andere soorten huisdieren verwelkomen.

Het is het beste om uw kat te allen tijde in een reismand te houden in Hobby Lobby, omdat deze veel kleine items heeft waar uw kat misschien mee wil spelen. Het kan gemakkelijk in de problemen komen als het verstrikt raakt in garen of begint met het slaan van kleine knutselbenodigdheden, zoals pom poms en kralen.

thematische pauze

8. Home Depot

Home Depot Manteca, Californië
Home Depot Manteca, Californië (Image Credit: TaurusEmerald, Wikimedia Commons CC SA 4.0 International)

Home Depot staat officieel alleen hulphonden toe in zijn winkels. Veel Home Depots, vooral die in huisdiervriendelijke gemeenschappen, vinden het echter niet erg om aangelijnde honden en katten in dragers binnen te hebben. Home Depot-winkels kunnen ook milder zijn over het laten rondlopen van aangelijnde katten in hun buitentuin en patio’s. Houd er rekening mee dat, aangezien Home Depot een formeel huisdierenbeleid heeft, de winkelmanagers het recht hebben om de toegang te weigeren als u met uw kat naar binnen probeert te gaan.

thematische pauze

9. JOANN Stof en Ambachten

Jo-Ann (Southington, Connecticut)
Jo-Ann (Southington, Connecticut) (Image Credit: JJBers, Wikimedia Commons CC 2.0 Generiek)

JOANN Fabric and Crafts is een geweldige locatie voor creatieve mensen die hun volgende knutselproject willen starten. Gelukkig heeft deze keten een huisdiervriendelijk beleid. Het vraagt eigenaren van gezelschapsdieren om ervoor te zorgen dat hun huisdieren aangelijnd zijn of in een draagtas zitten en dat ze zich op hun best gedragen. Al zijn verzoeken zijn redelijk en op hun plaats om huisdieren en alle klanten te helpen genieten van een veilige en ongestoorde tijd tijdens het winkelen.

thematische pauze

10. L.L. Boon

L.L.Bean Yonkers NY januari 2013
L.L.Bean Yonkers NY januari 2013 (Image Credit: Anthony22, Wikimedia Commons CC SA 3.0 Unported)

L.L. Bean verwelkomt graag huisdieren op al haar locaties en vraagt alleen om te allen tijde aangelijnd of in een drager te blijven. Uw kat kan u dus vergezellen terwijl u winkelt voor recreatieve uitrusting en kleding voor buiten. De enige uitzondering op deze regel is de flagship store van L.L. Bean in Freeport, Maine. Deze locatie heeft een overdekt café en L.L. Bean wil huisdieren weghouden van café-eten en drinken.

thematische pauze

11. Lowe’s

Lowe's Home Verbetering
Lowe’s Home Improvement (Image Credit: Miosotis Jade, Wikimedia Commons CC SA 4.0 International)

De meeste locaties van Lowe’s verwelkomen katten die aangelijnd of in een reismand zitten en zich goed gedragen. Dus als uw lokale Home Depot streng is over het beperken van huisdieren, kunt u proberen contact op te nemen met uw lokale Lowe’s om te zien of ze katten binnen laten. Lowe’s heeft echter geen formeel huisdierenbeleid dat huisdieren verwelkomt, dus sommigen laten alleen hulphonden toe.

thematische pauze

12. Marshall’s/TJ Maxx/HomeGoods

Marshall's Winkel
Marshall’s Store (Image Credit: Mike Mozart, Wikimedia Commons CC 2.0 Generic)

Marshall’s is een huisdiervriendelijk warenhuis. Zorg ervoor dat u uw kat in een reismand en in een rustige toestand houdt terwijl u door de gangpaden loopt. Marshall’s is eigendom van TJX Companies, dat ook eigenaar is van HomeGoods en TJ Maxx. Al deze winkels hebben hetzelfde huisdierenbeleid, dus u kunt uw kat naar elk van deze locaties brengen zolang deze is aangelijnd of in een reismand. De enige uitzondering is als de winkel zich in een stad bevindt met strengere huisdierenvoorschriften.

thematische pauze

13. Michielen

Michaels - Mishawaka, IN
Michaels – Mishawaka, IN (Image Credit: Ambrosia LaFluer, Wikimedia Commons CC 2.0 Generiek)

Michaels is een ambachtelijke winkel die zijn huisdierenbeleid overlaat aan elke individuele winkel. Sommige winkels verwelkomen huisdieren, terwijl anderen het volste recht hebben om ze te weigeren. Zorg er dus voor dat je je lokale Michael’s belt voordat je je kat meeneemt.

Michaels is vaak een goede locatie voor katten die nieuw zijn om binnen te winkelen. Deze winkels zijn vaak veel rustiger en hebben minder voetverkeer dan andere winkels, dus het is een goede locatie om uw kat te laten wennen aan het buitenshuis.

thematische pauze

14. Nordstrom

Nordstrom, Richmond VA
Nordstrom, Richmond VA (Image Credit: Philip Cohen, Wikimedia Commons CC SA 2.0 Generiek)

Nordstrom is al tientallen jaren huisdiervriendelijk en verwelkomt aangelijnde honden en katten van alle groottes op zijn locaties. Katten zijn ook welkom in Nordstrom Rack, het off-price warenhuis van Nordstrom. Zorg ervoor dat uw kat zich op zijn best gedraagt, want Nordstrom heeft veel luxemerken en u bent verantwoordelijk voor eventuele schade veroorzaakt door uw kat. Het is vaak het beste om je cat in een drager gewoon voor de zekerheid.

thematische pauze

15. Orvis

Orvis is een familiebedrijf dat buitensportartikelen en vliegvisartikelen verkoopt. Orvis heeft een officiële hondvriendelijke verklaring die aangelijnde honden verwelkomt in al zijn winkels in het hele land. U kunt contact opnemen met uw lokale Orvis om te zien of deze ook katten verwelkomt. Houd er rekening mee dat Orvis-winkels de neiging hebben om veel honden aan te trekken, dus uw kat vindt het misschien niet leuk om u te vergezellen als u veel honden tegenkomt tijdens het winkelen.

thematische pauze

16. Patagonië

Patagonië teken
Patagonië teken (Image Credit: Dave Dugdale, Wikimedia Commons CC SA 2.0 Generic)

Patagonia laat zijn individuele winkellocaties bepalen of ze huisdiervriendelijk zijn of niet. Houd er rekening mee dat sommige winkels hondvriendelijk zijn, maar ze zijn misschien niet katvriendelijk. Zorg er dus voor dat u uw lokale Patagonia belt om te vragen naar het huisdierenbeleid en specifiek vraagt of katten binnen mogen.

thematische pauze

17. Aardewerk schuur

Aardewerk Barn Chinook Centrum
Pottery Barn Chinook Centre (Image Credit: Rowanlovescars, Wikimedia Commons CC SA 4.0 International)

Pottery Barn staat bekend om het toestaan van huisdieren op de meeste locaties. Het heeft echter geen formeel huisdierenbeleid, dus op sommige locaties zijn huisdieren binnenshuis mogelijk niet toegestaan. Omdat Pottery Barn vaak breekbare voorwerpen verkoopt die gemakkelijk kunnen breken, is het het beste om uw kat te allen tijde in zijn reismand te houden terwijl u winkelt. Het is ook beter om je kat thuis te houden als hij de neiging heeft om gemakkelijk opgewonden of bang te worden.

thematische pauze

18. Sierra

Sierra Handelspost in Tanasbourne - Hillsboro, Oregon
Sierra Trading Post in Tanasbourne – Hillsboro, Oregon (Image Credit: Steve Morgan, Wikimedia Commons CC SA 4.0 International)

Sierra is een winkel die off-price actieve en outdoor kleding en uitrusting aanbiedt. Sierra is een merk dat wordt beheerd door TJX Companies, dus het heeft hetzelfde huisdierenbeleid als TJ Maxx, Marshall’s en HomeGoods.

Het is belangrijk op te merken dat honden vaker worden gezien in Sierra. Dus als je kat niet van honden houdt, is het waarschijnlijk het beste om ze thuis te laten in plaats van het risico te lopen ze bloot te stellen aan een stressvolle situatie.

thematische pauze

19. Tractor Supply Co

Fairview TSC winkel
Fairview TSC-winkel (Image Credit: TrinkK, Wikimedia Commons CC SA 4.0 International)

Tractor Supply Co. verkoopt boerderijbenodigdheden, huisdier- en veevoer, kleding en andere outdoorartikelen. Tractor Supply Co. heeft een huisdiervriendelijk beleid en al zijn winkels verwelkomen huisdieren, tenzij ze zich in een meer huisdierbeperkende buurt bevinden. Zorg ervoor dat u uw kat te allen tijde aangelijnd of in een reismand houdt en let op honden, want deze locatie is een populaire plek voor honden die hun eigenaren vergezellen terwijl ze winkelen.

thematische pauze

20. Hardware met echte waarde

True Value Hardware is een merk voor woningverbetering en elk van zijn winkels is onafhankelijk eigendom en wordt onafhankelijk geëxploiteerd. Omdat de winkels onafhankelijk eigendom zijn, hebben ze hun eigen huisdierenbeleid. De meeste True Value Hardware-winkels zijn huisdiervriendelijk en verwelkomen katten in dragers. Er zijn er echter een paar die geen huisdieren toestaan. Zorg er dus voor dat u van tevoren belt voor nauwkeurige en bijgewerkte informatie over het huisdierenbeleid van uw lokale True Value Hardware.

3 kat face divider

Conclusie

Winkelen met uw huisdier kan een leuke ervaring zijn en veel winkels laten katten en honden toe op hun terrein. Houd er rekening mee dat zelfs als een bedrijf een huisdiervriendelijk beleid heeft, lokale wet- en regelgeving kan voorkomen dat katten winkels binnenkomen. Zorg er dus voor dat u van tevoren een winkel belt om ervoor te zorgen dat uw huisdier naar binnen mag. Als de winkel huisdieren toestaat, doe dan je best om hun huisdierregels te volgen om te voorkomen dat ze redenen hebben om huisdieren te ontmoedigen om bij hun eigenaren te winkelen.

thematische pauze

Uitgelichte afbeelding: Eric Isselee, Shutterstock