Wat voor soort kattenras is Thomas O’Malley? Film Cats Uitgelegd

Als je Disney’s film uit de jaren 1970 hebt gezien, De Aristokatten, weet u waarschijnlijk dat Duchess een Turkse Angora is. Maar heb je je ooit afgevraagd wat voor soort kattenras Thomas O’Malley is? Terwijl Duchess een gemakkelijk definieerbare look heeft, heeft Thomas O’Malley dat niet; Bovendien wordt hij een “straat” of “steeg” kat genoemd, dus eigenlijk kan hij van alles zijn.

Hoewel we hier geen definitief antwoord op hebben gevonden van Disney, hebben we wel een uitstekende theorie gevonden. Dus wat voor soort kattenras is Thomas O’Malley? Hoogstwaarschijnlijk is hij gewoon een gedomesticeerde korthaar.

kat + lijnverdeler

De binnenlandse korthaar

Wat is een Binnenlands Korthaar precies? Behalve dat het het meest populaire ras is dat er is, is de binnenlandse korthaar gewoon een katachtige met een vacht met kort haar en is het een gemengd ras. Helaas zijn deze katten ook het kattenras dat het vaakst op straat en in asielen wordt aangetroffen. Hun neiging om op straat te belanden is echter niet te wijten aan iets negatiefs over hen of hun persoonlijkheid. Inderdaad, de Korthaar is een van de vriendelijkste katten die je ooit zult ontmoeten.

Hoe een van deze katachtigen eruit zal zien of hoe ze zich zullen gedragen, kan echter een grabbelton zijn. Omdat dit katten van gemengd ras zijn, weet je nooit wat hun ouderlijke afkomst is, dus je weet nooit wat je krijgt. Als gevolg hiervan komen deze katten in vrijwel elk patroon en elke kleur onder de zon en kunnen ze een breed scala aan persoonlijkheidskenmerken hebben.

Sommige Binnenlandse Kortharen zullen het heerlijk vinden om met je in bed te kruipen terwijl je leest, maar anderen kunnen enorm energiek en speels zijn. Deze grote verscheidenheid aan kleuren en eigenschappen maakt deel uit van wat het krijgen van een van deze katten zo leuk maakt!

Garen bolverdeler

Dingen die u moet weten als u een binnenlandse korthaar wilt adopteren

Als je denkt dat je een Binnenkorthaar in je leven wilt, zul je er zeker zonder problemen een kunnen vinden. Kom langs bij je plaatselijke opvangcentrum en je zou er verschillende moeten vinden die wachten om geadopteerd te worden! Voordat je dat doet, moet je echter een paar dingen weten, zodat je voorbereid bent op waar je aan begint.

Kunnen binnenlandse kortharen overweg met kinderen en huisdieren?

Als het om kinderen gaat, kan de Binnenlandse Korthaar absoluut goed met hen overweg. Zelfs als je jongere kinderen in huis hebt, zolang ze weten dat ze de grenzen van je kat moeten respecteren, zal deze kat snel vrienden met ze worden. Dit is een kat die zorgt voor een geweldig familiehuisdier!

Wat andere dieren betreft, hangt het af van wat voor soort huisdieren je in huis hebt. Deze katten kunnen goed overweg met andere katten en honden, maar socialisatie is de sleutel om die relaties te laten werken. Als je kleinere dieren in huis hebt, zoals hamsters of muizen, is het echter geen goede combinatie, omdat katten een hoge prooidrift hebben als het gaat om dingen die kleiner zijn dan zij. Je moet voorzichtig zijn om de twee gescheiden te houden.

Wat zijn de verzorgingsbehoeften van een korthaar?

Omdat ze kort haar hebben, hoef je deze poezen niet zo vaak te borstelen. Alle katten verharen echter, zelfs de kortharige, dus misschien wilt u ze minstens één keer per week borstelen om het verharen te verminderen.

Afgezien van af en toe borstelen, hebben deze katten niet veel behoeften als het gaat om verzorging, omdat ze het meeste zelf doen. U hoeft alleen maar de tanden van uw huisdier regelmatig te poetsen en de nagels van de kat geknipt te houden om schade aan tapijten en meubels te voorkomen.

Zijn kortharen vatbaar voor gezondheidsproblemen?

Over het algemeen is dit een van de meest winterharde katachtigen die er zijn. Maar dat maakt ze niet volledig ongevoelig voor ziekten en aandoeningen. Er zijn echter maar een paar dingen waar je op moet letten.

3 Gezichtsverdeler voor katten

Conclusie

Hoewel er geen definitief antwoord is op wat voor soort kattenras Thomas O’Malley vandaan komt De Aristokatten is, hij is hoogstwaarschijnlijk een Binnenlandse Korthaar omdat hij wordt beschreven als een straatkat. Deze katachtigen behoren tot de meest populaire ter wereld, maar zijn helaas vaak op straat te vinden (waarschijnlijk omdat er zoveel van zijn). Deze populariteit betekent echter dat je er eenvoudig een kunt vinden als je een nieuwe kat aan je huis wilt toevoegen!

Thematische pauze

Uitgelichte afbeelding tegoed: Mary Swift, Shutterstock