UK Kitty Cat genaamd Oddity Olive heeft de meest verbazingwekkende ogen ooit

Af en toe zie je online een poesje staan waardoor je een dubbele take doet. En dit geldt vooral als het gaat om katten met een paar verschillend gekleurde ogen.

Nu heb je misschien een aantal echt opmerkelijke vreemdogige katten in je tijd gezien, maar hoe zit het met een kat met sectorale heterochromie – wat betekent dat elk oog twee verschillende kleuren heeft?

Ze bestaan – en een kleine witte katachtige aan de overkant van de vijver is er het levende bewijs van. Sommigen hebben gespeculeerd dat haar ogen iets van fictie zijn, maar we verzekeren je, ze zijn heel echt en even geweldig.

Als je Oddity Olive nog moet zien, ben je in voor een traktatie. We spraken met haar toegewijde kattenmoeder om te zien hoe ze haar verhalen en afbeeldingen kon delen zodat je ervan kunt genieten. Dus, leer deze opmerkelijke katachtige kennen met ogen die je zeker zullen betoveren. Genieten!

Oddity OlijfHoe heb je Olive ontmoet?

Ik heb Olive van een site voor het verkopen van huisdieren gehaald. Haar vader was een Havana Brown-kat; haar moeder was een tengere witte kat die ook vreemd gekleurde ogen had.

Hoe heb je haar naam bedacht?

Ik heb haar naar mijn moeder vernoemd. Het was haar tweede naam en ze haatte het absoluut. Niemand wist dat ze er een had.

Heeft haar sectorale heterochromie invloed op haar gezichtsvermogen?

Ze heeft ook perfect zicht en gehoor.

Hoe zou je haar persoonlijkheid omschrijven?

Ze is een beetje een weirdo. Ze houdt van gedoe, krabt buikwrijven, etc maar houdt er niet van om opgepakt en gekust te worden (ze vertelt me af) en klinkt als Marg van de Simpson’s. Ze zal op mijn knie gaan zitten, geen probleem.

Hoe oud is ze nu?

Ze wordt 6 op 1 mei, maar ze ziet er maar ongeveer 8 maanden oud uit omdat ze een kleine tot is.

Wat is iets speciaals dat je zou willen dat anderen weten over Olive?

Ik denk niet dat er echt iets speciaals aan haar is (alleen het feit dat ze van mij is) of ik ben van haar, hoe je het ook wendt of keert.

Oddity Olijf Oddity Olijf

Wil je meer zien van deze absoluut mooie kat?

Gelukkig kan dat! Volg haar op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van haar schattige katten capriolen en bekijk haar ook op TikTok! We willen ook Olive’s kattenmoeder bedanken voor het nemen van de tijd om onze vragen over haar unieke kat te beantwoorden, we hopen dat je het leuk vond om alles te leren over deze speciale katachtige met oogverblindende ogen.