Supreme Source Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Supreme Source is een Amerikaans merk dat katten- en hondenvoer maakt. Het bedrijf produceert momenteel twee droge kattenvoer. Ontdek of deze voedingsmiddelen een goede keuze zijn voor uw kat in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling van kattenvoer met de hoogste bron op wat belangrijk is

We hebben Supreme Source kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Supreme Source op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 4/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 7/10

Algemene score: 6.5/10

We geven Supreme Source kattenvoer een 39 uit 60 rating (65) of een C-cijfer.

Over Supreme Source

Supreme Source wordt gemaakt door American Pet Nutrition. American Pet Nutrition is een familiebedrijf dat al sinds 1972 dierenvoeding en -traktaties maakt. Naast het maken van hun eigen producten, heeft American Pet Nutrition een lange geschiedenis van co-packing of productie van producten voor andere huisdiervoedingsbedrijven. Dit is een gangbare praktijk in de huisdiervoedingsindustrie met bedrijven die grote productiefaciliteiten hebben.

Volgens informatie uit 2017 was American Pet Nutrition (ook bekend als American Nutrition anibrands.com) een van de vijf grootste co-packers van droogvoer voor huisdieren in de VS. Ze maken hun eigen merken (inclusief hondenvoer): VitaBone®, Supreme Source®, Beggar Dog®, Atta Boy!®, Atta Cat! ® en Maintain Chunks®. Het is tegenwoordig moeilijker om het voedsel te vinden dat ze samen verpakken, maar in het verleden hebben ze kippensoep geproduceerd voor de Pet Lover’s Soul, Blue Buffalo en WellPet.

Inkoop en productie

Supreme Source wordt gemaakt door American Pet Nutrition, dat faciliteiten heeft in Ogden, Utah en in Pennsylvania. Volgens het bedrijf houden ze toezicht op elk aspect van het formuleren van sourcing, productie en verpakking van hun producten.

Supreme Source verwijst klanten naar de website van American Pet Nutrition voor meer informatie over hun ingrediënten en productieprocessen, maar meer informatie is er niet. Er is alleen een manier om contact op te nemen met het bedrijf.

Informatie voor American Nutrition (de andere naam voor American Pet Nutrition) stelt dat ze de FDA-, AAFCO- en USDA-industriebrede normen overtreffen en Safe Quality Food (SQF) Level III-gecertificeerd zijn door het Global Food Safety Initiative. Ze hebben een voedselveiligheidsplan om hun faciliteiten en processen te bewaken.

American Nutrition was echter een van de vele bedrijven die in 2007 in de melamineproblemen met besmet huisdiervoer verstrikt raakten via Kippensoep voor de Pet Lover’s Soul, Blue Buffalo en een paar andere voedingsmiddelen.

Veel van de huidige informatie over Supreme Source en American Pet Nutrition ontbreekt, inclusief waar hun vlees en andere ingrediënten vandaan komen.

American Nutrition / American Pet Nutrition heeft over het algemeen een positieve reputatie in de huisdiervoedingsindustrie.

Is het kattenvoer van Supreme Source teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties gevonden met betrekking tot Supreme Source kattenvoer. We vonden echter enkele terugroepacties voor producten gemaakt door American Nutrition / American Pet Nutrition in 2007 (melamine-terugroepacties voor Blue Buffalo en Chicken Soup voor de Pet Lover’s Soul – Diamond-producten). We vonden ook een terugroepactie uit 2009 voor pindakaas hondenkoekjes.

Het is moeilijk om te beoordelen hoe deze terugroepacties moeten worden gewogen, omdat American Nutrition / American Pet Nutrition een van de grootste co-packers in de Verenigde Staten is en huisdiervoeding en traktaties voor andere bedrijven maakt. Over het algemeen heeft het bedrijf al bijna 50 jaar een goed productie- en terugroeprecord.

Welke soorten kattenvoer biedt Supreme Source aan?

Op dit moment biedt Supreme Source alleen droog kattenvoer aan. Het is verkrijgbaar in twee smaken: Whitefish Meal &Salmon Meal Recipe Grain-Free Cat Food en Chicken Meal &Turkey Meal Recipe Cat Food.

Supreme Source kattenvoer bevat geen maïs, tarwe of soja. Hun kattenvoer is graanvrij.

Het bedrijf gebruikt ook een fatsoensformule voor “Well Boost”, een superfood voor zeewier met één soort dat het immuunsysteem, een gezonde spijsvertering ondersteunt en de stressbestendigheid verhoogt.

Deze voedingsmiddelen zijn ook vrij van kunstmatige smaakstoffen en kleuren.

Supreme Source Cat Food Reviews

#1 Supreme Source Whitefish Meal &Zalmmeel Recept Graanvrij Kattenvoer Review

Koop op Chewy

Droog kattenvoer heerst nog steeds onder kattenliefhebbers, hoewel de interesse in natvoer toeneemt. Veel mensen houden van het gemak van het beschikbaar laten van voedsel voor katten om te knabbelen. Supreme Source maakt twee droge kattenvoer voor u twee overwegen of uw kat houdt van zijn voedsel droog.

Whitefish Meal &Salmon Meal Recipe Grain-Free Cat Food bevat witvismeel en zalmmeel als de eerste twee ingrediënten. Deze benoemde maaltijden zijn goede bronnen van eiwitten voor katten. Hoewel het maaltijden zijn en geen hele voedingsmiddelen, hebben ze het vocht al verwijderd. Dit betekent dat ze een meer geconcentreerde vorm van witvis en zalm zijn.

Witvismeel is zeer goed verteerbaar en goed voor de spieren. Zalmmeel levert aminozuren en omega-3 vetzuren voor een gezonde huid en vacht.

Supreme Source gebruikt ook erwten en kikkererwten die plantaardige eiwitbronnen zijn. Plantaardige eiwitbronnen verhogen over het algemeen het eiwitpercentage van huisdiervoeding. Ze kunnen minder biologisch beschikbaar zijn voor dieren zoals katten en honden om goed te verteren.

Deze formule maakt ook gebruik van voedingsrijk zeewier. Biologisch gedroogd zeewiermeel (Ascophyllum nodosum) wordt beschouwd als een “superfood van de zee”. Het is een bruine kelp-achtige macroalg afkomstig uit de Noord-Atlantische regio van Canada die vol voedingsstoffen zit. Het wordt verondersteld vooral goed te zijn voor de spijsvertering.

Volgens het bedrijf is 99 procent van de ingrediënten in dit voedsel afkomstig uit Noord- en Zuid-Amerika.

Witvismeel, zalmmeel en andere bronnen van diermeel zullen dit voedsel aantrekkelijk maken voor veel katten (en voor kattenliefhebbers). Plantaardige eiwitbronnen verhogen het eiwitpercentage een beetje, maar over het algemeen ziet dit voedsel eruit alsof het een voedzaam droogvoer voor katten zou zijn.

Supreme Source Whitefish Meal and Salmon Meal Recept Kattenvoer is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO-voedingsprofielen voor kattenvoer voor alle levensfasen.

Berekend caloriegehalte: (ME): 3.660 kcal/kg., 395 kcal/kop.

Ingrediënten

Witvismeel, zalmmeel, erwten, kikkererwten, gevogeltevet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), kalkoenmeel, aardappelen, gedroogd eiproduct, natuurlijk aroma, gemalen lijnzaad, natriumbissulfaat, calciumcarbonaat, gedroogde cichoreiwortel, biologisch gedroogd zeewiermeel (ascophyllum nodosum), cholinechloride, betaïne, vitamine E-supplement, taurine, zinkproteïnaat, wortelen, bosbessen, veenbessen, spinazie, peterselie, granaatappels, zinkoxide, ijzersulfaat, niacinesupplement, L-Ascorbyl-2-polyfosfaat (Bron van Vitamine C), Manganous Oxide, Mangaan Proteinaat, Vitamine A Supplement, Kopersulfaat, d-Calcium Pantothenaat, Thiamine Mononitraat, NatriumSeleniet, Riboflavine Supplement, KoperProteïne, Pyridoxine Hydrochloride, CalciumJodaat, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur, Kobaltcarbonaat, Inositol, Biotine, Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K Activiteit), Vitamine B12 Supplement, Rozemarijn Extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 35%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 4.5%

Vocht: 10%

As: 7%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 38.89%

Vet: 16.67%

Vezel: 5%

Koolhydraten: 31.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.03%

Vet: 36.45%

Koolhydraten: 28.52%

Ingrediënten die we leuk vonden: Witvismeel, zalmmeel, kalkoenmeel, gedroogd eiproduct, gedroogde cichoreiwortel, biologisch gedroogd zeewiermeel (Ascophyllum nodosum), bosbessen en veenbessen (antioxidanten), gechelateerde mineralen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, kikkererwten, aardappelen, “natuurlijke smaak”, inositol (een neutraceutical / supplement), menadione natriumbisulfiet complex (bron van vitamine K activiteit)

Veel voorkomende allergenen: Vis kan voor sommige katten een allergeen zijn; gevogelte zoals kalkoen kan voor sommige katten een allergeen zijn; ei kan voor sommige katten een allergeen zijn

Pros

 • Witvismeel en zalmmeel zijn goede bronnen van vleeseiwit voor katten
 • Supreme Source gebruikt geen tarwe, maïs, soja, kunstmatige smaakstoffen of kleuren
 • Graanvrij

Tegens

 • Dit voedsel gebruikt erwten en kikkererwten (plantaardige eiwitbronnen) voor een deel van het eiwit in het voedsel
 • Supreme Source maakt op dit moment slechts twee kattenvoer

#2 Supreme Source Chicken Meal &Turkije Maaltijd Recept Cat Food Review

Koop op Chewy

Gevogelte lijkt een favoriet te zijn bij veel katten en Supreme Source voldoet aan deze vraag met hun Supreme Source Chicken Meal &Turkey Meal Recipe Cat Food. Katten die genieten van droog kattenvoer kunnen dit voedsel lekker vinden. Het bevat geen tarwe, maïs of soja en geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

Kippenmeel en kalkoenmeel zijn de eerste twee ingrediënten. Hoewel sommige mensen van vers vlees houden, zijn deze genoemde maaltijden hoger in eiwitten dan verse kip en kalkoen.

Volgens het bedrijf doen ze er alles aan om Amerikaanse ingrediënten te kopen. Ze importeren echter wel ingrediënten wanneer dat nodig is. Alle geïmporteerde ingrediënten voldoen aan alle FDA-, USDA- en staatsvoorschriften. Alle ingrediënten voldoen aan de ingrediëntspecificaties en strikte inspectie- en testrichtlijnen voordat ze door het bedrijf worden ontvangen.

Sommige componenten in de pre-mix (vitamine B6 en foliumzuur) zijn alleen verkrijgbaar uit China. Het testen van de ingrediënten en de voedingsmiddelen gaat door tijdens het productieproces om ervoor te zorgen dat ze veilig en gezond zijn.

Net als bij het Supreme Source whitefish cat food recept, bevat deze formule Well Boost – Organic Dried Seaweed Meal (Ascophyllum nodosum) – een superfood voor zeewier met één soort dat de gezondheid van het immuunsysteem ondersteunt, de spijsvertering verbetert en de stressbestendigheid verhoogt.

We merken de opname van erwten, linzen en fababonen op. Deze ingrediënten zijn plantaardige bronnen van eiwitten. Katten zijn niet altijd in staat om plantaardige eiwitten zo efficiënt te verteren als dierlijke eiwitbronnen. Plantaardige eiwitten verhogen wel het eiwitpercentage van een huisdiervoer.

Supreme Source Chicken Meal en Turkey Meal Recipe Cat Food is gemaakt voor katten van alle levensfasen en zou aantrekkelijk moeten zijn voor veel katten die van droog kattenvoer houden. Het bevat meer plantaardige eiwitten dan we zouden willen, maar de meeste andere ingrediënten lijken gunstig te zijn.

Supreme Source® Chicken Meal and Turkey Meal Recipe Kattenvoer is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO-voedingsprofielen voor kattenvoer voor alle levensfasen.

Berekend caloriegehalte: (ME): 3.650 kcal/kg., 394 kcal/kop.

Ingrediënten

Kippenmeel, Kalkoenmeel, Erwten, Linzen, Fababonen, Gevogeltevet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Aardappelzetmeel, Gedroogd eiproduct, Natuurlijk aroma, gemalen lijnzaad, natriumbissulfaat, zalmolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), biologisch gedroogd zeewiermeel (ascophyllum nodosum), cholinechloride, betaïne, calciumcarbonaat, vitamine E-supplement, wortelen, bosbessen, veenbessen, spinazie, peterselie, granaatappels, taurine, zinkproteïne, zinkoxide, Niacine Supplement, Ijzersulfaat, L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat (Bron van Vitamine C), Vitamine A Supplement, Manganous Oxide, Mangaan Proteinaat, Kopersulfaat, d-Calcium Pantothenaat, Thiamine Mononitraat, Natrium Seleniet, Riboflavine Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Koper Proteinaat, Calcium Iodate, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur, Kobaltcarbonaat, Inositol, Biotine, Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K Activiteit), Vitamine B12 Supplement, Rozemarijn Extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 35%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 4.5%

Vocht: 10%

As: 7%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 38.89%

Vet: 16.67%

Vezel: 5%

Koolhydraten: 31.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.03%

Vet: 36.45%

Koolhydraten: 28.52%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kippenmeel, kalkoenmeel, gedroogd eiproduct, zalmolie, biologisch gedroogd zeewiermeel (Ascophyllum nodosum), bosbessen en veenbessen (antioxidanten), gechelateerde mineralen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, linzen, fababonen, aardappelzetmeel, “natuurlijke smaak”, inositol, menadione natriumbisulfiet complex (bron van vitamine K-activiteit)

Veel voorkomende allergenen: Kip en kalkoen zijn allergenen voor sommige katten, eieren zijn allergenen voor sommige katten

Pros

 • Kippenmeel en kalkoenmeel zijn goede bronnen van vleeseiwit voor katten
 • Supreme Source gebruikt geen tarwe, maïs, soja, kunstmatige smaak- of kleurstoffen
 • Graanvrij

Tegens

 • Dit voedsel gebruikt erwten, linzen en fababonen (plantaardige eiwitbronnen) voor een deel van het eiwit in het voedsel
 • Supreme Source maakt op dit moment slechts twee kattenvoer

Wat vinden klanten van Supreme Source Kattenvoer?

De meerderheid van de klanten op Chewy.com geven Supreme Source kattenvoer 5 sterren. Er zijn echter een paar klanten die melden dat hun katten het voedsel niet lekker vonden. Ongeveer 93-95 procent van de klanten zei dat ze de voedingsmiddelen zouden aanbevelen.

Positieve beoordelingen

Ruikt goed?

Mijn katten eten alles droog alsof het snoep is, dus dit eten is geen probleem. Ik wilde iets krijgen waarvan ik zeker wist dat het gezond was, geen maïs etc. Dit ruikt meer naar echt voedsel. Het is alsof ze het toevoegen van visachtige extreme geuren vermeden en gewoon vasthielden aan echte ingrediënten. Geen wetenschap om dat te doen, maar ze hebben het allemaal opgegeten en laten in ieder geval een mens achter met een goede indruk over het gezonde aspect van het voedsel. door orlandomike op Okt 29, 2019

Goed voor gevoelige maag

Mijn kat heeft een gevoelige maag en kan de populaire merken kattenvoer niet goed verteren. Om de week zie ik haar overgeven of poepen door het huis, maar sinds ze is overgestapt naar Supreme Source, heeft ze die problemen niet meer gehad. Ik denk omdat het graanvrij en aan de gezondere kant is. Als mijn kat er blij van wordt, blijf ik bij dit merk. :)- door Victoria op 11 apr 2021

Negatieve beoordelingen

Het kan gezond zijn, maar mijn katten geven er niet echt om.

Mijn katten zullen het eten, maar ik kan zien dat ze er niet van houden. Ze snacken er gewoon op in plaats van het als maaltijd te eten. Ik zal deze tas opgebruiken, maar zal hem niet opnieuw kopen.- door nope op Mei 27, 2019

Helemaal gehaat.

Mijn katten zullen niet alleen dit voedsel weigeren, maar zullen ook de andere voedselgerechten vermijden wanneer ze weg zijn. door Willow op 31 jan 2020

Hoeveel kost Supreme Source Kattenvoer?

Supreme Source kattenvoer is bescheiden geprijsd. Op Chewy.com is een zak van 3 pond van de witvisformule $ 10,93. Een zak van 11 pond kost $ 29,15. De kosten zijn iets minder bij autoship.

De kipformule is iets hoger. Een zak van 3 pond van het kiprecept kost $ 11,76, terwijl een zak van 11 pond $ 30,18 kost. Beide zijn iets lager met autoship. Geen echte verklaring voor het prijsverschil tussen deze twee zeer vergelijkbare formules.

Over het algemeen, is Supreme Source Kattenvoer een goede keuze?

Ja, we denken dat deze twee droge Supreme Source kattenvoer goed voedsel is. Ze zijn vrij van tarwe, maïs, soja en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Beide recepten bevatten goede vleeseiwitten uit genoemde bronnen. Het gebruik van zeewier met voedingsstoffen die goed lijken te zijn voor de spijsvertering van een kat is ook een voordeel.

Er zijn een paar ingrediënten die we zouden kunnen missen, zoals de erwten, kikkererwten en linzen, maar over het algemeen lijken dit goed droog kattenvoer te zijn.

Hoe bestel je Supreme Source Kattenvoer?

Je kunt Supreme Source kattenvoer online kopen bij Chewy.com, Amazon, in dierenwinkels en in sommige supermarkten.