Snappy Tom Cat Food Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Snappy Tom beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschiktheid voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Snappy Tom kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard- Beoordeel Snappy Tom op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 8/10

In totaal geven we Snappy Tom kattenvoer een 48 uit 60 rating of een B-cijfer.

Over Snappy Tom

Het verhaal van Snappy Tom begon meer dan 50 jaar geleden in Adelaide, Australië. Snappy Tom was het eerste merk in Australië dat vis als primaire eiwitbron gebruikte.

Voorheen gebruikte commercieel kattenvoer grotendeels rundvlees, kip en lamsvlees. Tegenwoordig maakt Snappy Tom met trots kattenvoer van ‘echte vissen voor echte katten’.

Naast het onderscheiden van zichzelf met een uniek ingrediënt, plaatst Snappy Tom de gezondheid van uw huisdier boven hun bottom line. Dit bedrijf produceert hun voedsel in eigen faciliteiten in plaats van de productie uit te besteden aan externe verwerkers. Door dit te doen, zijn ze in staat om strikte kwaliteitscontrole over hun producten te handhaven bij elke stap van de weg.

In tegenstelling tot andere fabrikanten gebruikt Snappy Tom geen bijproducten, chemicaliën, vulstoffen en andere ingrediënten die ongeschikt worden geacht voor menselijke consumptie. Snappy Tom “[takes] trots op dit onderscheid en [believes] het spreekt tot de kwaliteit en integriteit van de producten [they] op de markt gebracht.”

Hier zijn vier beloften die Snappy Tom doet met elk van hun producten:

 • Echte vis en vlees
 • Geen kunstmatige toevoegingen
 • Duurzaamheid
 • Graanvrij

Wanneer u kiest voor Snappy Tom, kiest u voor hoogwaardige eiwitten, samen met een perfecte smaak en een onverslaanbare textuur waar uw katten dol op zullen zijn. Snappy Tom biedt niet alleen kattenvoer van topkwaliteit, maar ze verkopen ook twee soorten kattenbakvulling: kristallen kattenbakvulling en plantaardig kattenbakvulling.

Snappy Tom kristallen kattenbakvulling is er in twee soorten: ongeparfumeerd en lavendel geparfumeerd. Dit nest levert het gemak van onmiddellijke geurabsorptie, waardoor u de doos minder vaak kunt scheppen.

Snappy Tom kristallen kattenbakvulling remt bacteriën en helpt het strooisel droog te houden. Het is lichtgewicht, niet-tracerend en milieuvriendelijk. Bovendien is het betaalbaar geprijsd op slechts $ 11,99 per zak van 4 pond.

Snappy Tom plantaardig kattenbakvulling is verkrijgbaar in lavendel- en vanillegeuren en een ongeparfumeerde formule. Dit strooisel is gemaakt van 100% natuurlijke, niet-giftige plantaardige materialen die volledig composteerbaar en biologisch afbreekbaar zijn.

Inkoop en productie

Snappy Tom produceert hun producten in dezelfde faciliteiten die worden gebruikt om voedsel van menselijke kwaliteit te verwerken. Als zodanig zijn hun producten goedgekeurd door zowel de Canadian Food Inspection Agency (CFIA) als de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA).

Als u bedenkingen heeft bij kattenvoer dat buiten de VS is gemaakt, zou dat de zaak voor u moeten regelen als het gaat om het merk Snappy Tom.

Hoewel Snappy Tom hun producten in hun eigen faciliteiten produceert, is het vermeldenswaard dat die faciliteiten zich buiten de VS in Thailand bevinden. Dit verhoogt een rode vlag voor sommige eigenaren van gezelschapsdieren, maar Thailand is een belangrijk knooppunt voor de productie van dierenvoeding, dus hun normen zijn vrij hoog. Nogmaals, Snappy Tom-voedingsmiddelen zijn goedgekeurd door de FDA en de CFIA.

Hoewel we deze informatie konden vinden door rechtstreeks met het bedrijf te communiceren, zou het leuk zijn om deze informatie direct beschikbaar te hebben voor consumenten. Het kan zelfs een eenvoudige vermelding zijn in hun FAQ-sectie.

Snappy Tom’s Lites lijn van kattenvoer wordt verkocht in 3-ounce blikjes en gemaakt met 1 tot 2 hoogwaardige dierlijke eiwitten.

Geschiedenis herinneren

Bij het onderzoeken van het merk Snappy Tom hebben we geen bewijs gevonden van eerdere terugroepacties. Het is altijd een goede zaak als een kattenvoermerk geen terugroepacties heeft, maar u moet niet vergeten dat dit geen in de VS gevestigd kattenvoermerk is, dus product recalls kunnen anders worden gedaan.

Wat voor soort kattenvoer biedt Snappy Tom aan?

Snappy Tom is een merk dat alleen natvoert. Dit merk biedt drie verschillende productlijnen van nat kattenvoer, allemaal voornamelijk gemaakt met eiwitten op basis van vis, hoewel sommige recepten kip bevatten.

Dit zijn de drie productlijnen die Snappy Tom te bieden heeft:

 • Snappy Tom Naturals kattenvoerzakjes
 • Snappy Tom Ultimates natvoer blikken
 • Snappy Tom Lites natvoer blikjes

De Snappy Tom Naturals lijn kattenvoerzakjes is geformuleerd voor katten in alle levensfasen. Deze recepten bevatten veel eiwitten, net als het natuurlijke dieet van een kat, en ze zitten boordevol echte dierlijke smaak. Deze formules zijn altijd graanvrij en altijd vrij van kunstmatige toevoegingen.

Snappy Toms Ultimates is een natte kattenvoerlijn die bestaat uit graanvrije, eiwitrijke recepten die worden verkocht in blikken van 3 ounce. De Snappy Tom Lites-lijn van kattenvoer wordt geleverd in blikjes van 3 ounce met echte dierlijke eiwitten zoals kip, tonijn, zalm en meer.

Alle Snappy Tom nat kattenvoer is vrij van granen en vulstoffen van lage kwaliteit, vooral maïs, tarwe en rijst. Het merk merkt op dat ingrediënten als deze fabrikanten van dierenvoeding in staat stellen om hun eigen kosten te verlagen. Snappy Tom zegt: “We hebben het onze missie gemaakt om heerlijke recepten voor graanvrij kattenvoer te maken die uw kat alle natuurlijke voeding en essentiële voedingsstoffen geven die ze verdienen.”

De Snappy Tom Ultimates-productlijn wordt verkocht in 3-ounce blikken, met premium eiwitten zoals tonijn, kip en zalm.

Wat vinden klanten van Snappy Tom Cat Food?

Voordat u zich vestigt op een kattenvoermerk, is het meestal een goed idee om enkele beoordelingen te lezen. Katten kunnen kieskeurig zijn en je weet het pas als je probeert of je kat Snappy Tom leuk vindt, maar lezen over de ervaringen van andere katteneigenaren kan je een idee geven van hoe je kat naar het merk zal gaan.

Omdat Snappy Tom geen in de VS gevestigd bedrijf is, hadden we het moeilijk om online beoordelingen te vinden. De meeste producten op Chewy hadden slechts een paar klantbeoordelingen, waarvan de meeste positief waren.

Klantrecensies op Chewy vermelden vaak de kwaliteit van de ingrediënten, met name de echte dierlijke eiwitten. Klanten lijken het hoge vochtgehalte van Snappy Tom nat voedsel te waarderen, evenals het lage koolhydraatgehalte.

Laten we eens kijken naar een paar klantrecensies van enkele van de meest populaire recepten van Snappy Tom.

Positieve beoordelingen

“Ik heb één kat met ernstige voedselallergieën en stadium drie nierziekte. Het watergehalte is hoog, dus het is geweldig voor hem, omdat hij het natst mogelijke voedsel moet eten en het voorgeschreven voedsel niet kan hebben vanwege zijn allergieën. Dit is een van de weinige dingen die hij kan eten. Alle vier hun jassen zijn verbeterd en ze zijn allemaal zijdezacht en zacht. Mijn kieskeurige vier pluisjes houden van dit eten terwijl het duur is, het is het waard!” – Perfect reviewen Snappy Tom Lites Tonijn met Pompoen recept

“Onze katten zijn dol op dit product en je kunt de kwaliteitsingrediënten zien. Een tip is echter om de verpakking te schudden voordat je het opent. Het maakt het makkelijker om eruit te komen nadat de stukken zijn neergedaald.” – Jlb7 reviewing Snappy Tom Naturals Ocean Fish met zalm recept

“Katten houden van het eten, dat is het belangrijkste. Het eten is van goede kwaliteit en je kunt zien dat de ingrediënten zijn wat ze zeggen dat ze zijn. Het is als menselijk voedsel, maar niet zo mooi omdat katten daar niet om geven. Goed eten, geliefd bij de katten – wat wil ik nog meer?” – Monica Hitt, reviewing Snappy Tom kattenvoer op Facebook

Negatieve beoordelingen

“Ik zit midden in de overgang van mijn katten naar een koolhydraatarm / koolhydraatarm dieet omdat een van hen diabetes heeft ontwikkeld. Helaas smaakte dit merk niet zo goed als een ander merk. Uw kilometerstand kan variëren. ” – PetOwner beoordeelt Snappy Tom Ultimates Tuna Barramundi recept

“Met de beperkte ingrediënten en beschrijving van het eten hoopte ik dat mijn jongens het zouden opslokken. Zelfs mijn kat die iets eet, heeft zijn neus ervoor opgestoken.” – CatMom reviewt Snappy Tom Naturals Tonijn met Whitebait &Crabmeat recept

“Ik nam contact op met enkele vragen die ik had over hun product. Ik wachtte 2 dagen om van hen te horen, hoorde niets en nam opnieuw contact op. Het is nu een week zonder reactie. Dat is geen manier om een potentiële nieuwe klant te behandelen. Zal niet bestellen. Bedankt.” – Laura Ashley, reviewing Snappy Top kattenvoer op Facebook

Alle Snappy Tom kattenvoer is hoog in vocht- en eiwitgehalte, maar zeer laag in koolhydraten.

Wat vonden onze testkatten ervan?

Om Snappy Tom te beoordelen, bestelden we alle drie hun variëteitspakketten bij een online retailer. We waardeerden de eenvoud van de formules, waarvan de meeste een enkele bron van eiwitten bevatten met weinig tot geen extra ingrediënten (afgezien van vitamine- en mineralensupplementen). Elk recept vermeldde een echte bron van dierlijke eiwitten als eerste ingrediënt.

Bij het testen van de producten ontdekten we dat al onze testkatten van het voedsel leken te genieten. De Snappy Tom Naturals-productlijn was vooral populair vanwege de grote stukken vlees en smaakvolle jus.

Een ding dat ons opviel aan Snappy Tom kattenvoer is dat de recepten alleen in zeer kleine porties worden verkocht – slechts 3 of 3,5 gram. Het is vrij gebruikelijk voor kattenvoermerken om hun recepten in blikjes van 3 ounce aan te bieden, maar velen bieden ook grotere blikjes van 5,5 ounce. Dit is niet per se een probleem, maar het heeft wel invloed op het aantal blikjes of zakjes dat u moet kopen.

Snappy Tom beveelt bijvoorbeeld aan om dagelijks 2 tot 2 1/2 zakjes per 5 pond lichaamsgewicht te voeren. Geprijsd rond $ 1,80 per stuk, komt dat neer op meer dan $ 4 voor een kat van 5 pond. Voor een kat van 10 pond moet u mogelijk 5 zakjes per dag of meer voeren, wat overeenkomt met ongeveer $ 9 per dag aan voedselkosten.

Snappy Tom Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Alle voedingspercentages in deze tabel en hierna zijn ontleend aan de gegarandeerde analyse van de fabrikant. Exacte voedingspercentages zijn niet beschikbaar.

Alle berekende waarden worden bepaald met behulp van deze minimale en maximale gepubliceerde waarden en kunnen afwijken van de werkelijke waarden. Snappy Tom is de ultieme autoriteit op het gebied van hun producten, dus neem contact op met het bedrijf voor meer voedingsinformatie.

De Snappy Tom Lites-productlijn bevat acht eiwitrijke smaken gemaakt met tonijn en kip als primaire ingrediënten.

Bekijk op Chewy

Dit Snappy Tom Lites-recept bevat echte tonijn als een enkele bron van premium dierlijke eiwitten. In feite is het enige andere hoofdingrediënt pompoen, toegevoegd als een bron van voedingsvezels.

We waarderen het dat dit recept een zeer beperkte lijst met ingrediënten heeft en dat het eerste ingrediënt een bron van hoogwaardige dierlijke eiwitten is. We zijn echter een beetje in de war over waarom de fabrikant de vitamine- en mineralensupplementen niet opsomt. Het kan echter gewoon een verschil zijn tussen Amerikaanse en internationale etiketteringsnormen.

Qua voeding is dit recept rijk aan eiwitten met een laag vet- en vezelgehalte. Het geschatte koolhydraatgehalte is verwaarloosbaar, wat altijd een goede zaak is voor katten, aangezien ze obligate carnivoren zijn met een uiterst beperkt vermogen om plantaardig materiaal te verteren.

Ingrediënten

Tonijn, pompoen, taurine en vitamine supplementen, sporenelementen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 14%

Ruw vet: 0.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 85%

As: 1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 93.33%

Vet: 3.33%

Vezel: 6.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 92.02%

Vet: 7.98%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Tonijn

Pompoen

Geen Vis

Pros

 • Echte tonijn als eerste ingrediënt
 • Zeer laag in koolhydraten
 • Geen kunstmatige toevoegingen of vulstoffen
 • Beperkt aantal eenvoudige ingrediënten

Tegens

 • Supplementen worden niet genoemd

Bekijk op SnappyTom.com

Deze Ultimates-formule van Snappy Tom wordt geleverd in een 3-ounce blik of dienblad en bevat twee premium bronnen van dierlijke eiwitten: kip en oceaanvis.

We vinden het geweldig dat dit recept zeer veel eiwitten bevat en dat beide bronnen bovenaan de ingrediëntenlijst staan. We houden er ook van dat dit recept geen toegevoegde bronnen van koolhydraten bevat, of andere hoofdingrediënten.

Nogmaals, de vitamine- en mineralensupplementen kunnen worden gespecificeerd en het vochtgehalte van het product wordt niet bekendgemaakt, maar we stellen ons voor dat het vergelijkbaar is met het vorige product.

Ingrediënten

Kip, oceaanvis, vitaminen, mineralen, taurine.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 13%

Ruw vet: 1.5%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 84%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 81.25%

Vet: 9.38%

Vezel: 3.13%

Koolhydraten: 6.25%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 73.68%

Vet: 20.65%

Carbs: 5.67%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip

Oceaanvissen

Geen Kip

Vis

Pros

 • Echte kip als eerste ingrediënt
 • Beperkte lijst van eenvoudige ingrediënten
 • Hoog in eiwitten, laag in koolhydraten

Tegens

 • Supplementen worden niet genoemd
 • Beperkte gegarandeerde analyse-informatie

Bekijk op Chewy

Net als de vorige twee formules, vermeldt dit Snappy Tom Naturals-recept hoogwaardige dierlijke eiwitbronnen bovenaan de lijst. Dit specifieke recept bevat twee dierlijke eiwitten – tonijn en makreel – met als enige andere hoofdingrediënten gemodificeerd tapiocazetmeel en gom.

Wat dit recept anders maakt dan de eerste twee, is de opname van die twee verdikkingsmiddelen – tapiocazetmeel en gom. Deze ingrediënten bieden geen significante voedingswaarde, maar ze helpen waarschijnlijk om het product meer een saus of jus te geven dan het ingeblikte voedsel.

Qua voeding is dit recept rijk aan eiwitten en een beetje hoger in vet dan sommige van de andere recepten, misschien vanwege het feit dat tonijn en makreel (vette vis) de belangrijkste eiwitten zijn. Nogmaals, het koolhydraatgehalte is extreem laag.

Ingrediënten

Tonijn, makreel, gemodificeerd tapiocazetmeel, gom, taurine, vitaminesupplementen, sporenelementen, karamelkleur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 11%

Ruw vet: 1%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 85%

As: 1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 73.33%

Vet: 6.67%

Vezel: 6.67%

Koolhydraten: 6.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 76.24%

Vet: 16.83%

Koolhydraten: 6.93%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Tonijn

Makreel

Gemodificeerd tapiocazetmeel

Tandvlees

Karamel kleur

Vis

Pros

 • Echte tonijn en makreel als top twee ingrediënten
 • Beperkte lijst van eenvoudige ingrediënten
 • Hoog in eiwitten, laag in koolhydraten

Tegens

 • Supplementen worden niet genoemd
 • Bevat toegevoegde verdikkingsmiddelen (tapioca en gom)
 • Bevat toegevoegde kleur (karamelkleuring)

Hoeveel kost Snappy Tom Cat Food?

Als het gaat om prijzen, is Snappy Tom verrassend betaalbaar voor het kwaliteitsniveau dat het levert. Snappy Tom natvoer wordt verkocht in 3-ounce blikjes, 3-ounce blikjes en 3,5-ounce zakjes.

Als u op zoek bent naar een specifiek recept, vindt u misschien de beste prijs voor Snappy Tom natvoer op Chewy. Snappy Tom Lites ingeblikt voedsel is geprijsd rond de $ 35 voor een geval van 24 3-ounce blikjes – dat gemiddeld ongeveer $ 0,49 / ounce. Snappy Tom Ultimates worden verkocht in gevallen van twaalf 3-ounce blikken voor ongeveer $ 24 – dat is gemiddeld ongeveer $ 0,67 / ounce. Snappy Tom Naturals 3,5-ounce zakjes worden verkocht in gevallen van 12 voor ongeveer $ 21,50, of ongeveer $ 0,51 / ounce.

Om te besparen op Snappy Tom kattenvoer, overweeg dan om een variëteitspakket te kopen op de website van het merk. Snappy Tom verkoopt variëteitspakketten voor elke productlijn. U ontvangt 12 blikjes, blikken of zakjes voor tussen de $ 18 en $ 24, afhankelijk van de productlijn.

Kortom, is Snappy Tom Cat Food een goede keuze?

Voor het grootste deel houden we van het merk Snappy Tom. We waarderen het dat het bedrijf zich heeft toegelegd op het produceren van nat kattenvoer van hoge kwaliteit in plaats van te veel te vertakken. We vinden het ook leuk dat elk recept begint met een echte bron van dierlijke eiwitten en dat veel recepten single-source eiwitformules zijn.

We zijn een beetje in de war over waarom de vitamine- en mineralensupplementen niet op de ingrediëntenlijst worden genoemd, maar het is waarschijnlijk gewoon een kwestie van internationale etiketteringsvereisten. De gegarandeerde analyses voor deze producten waren daarentegen zeer gedetailleerd en ondersteunen de bewering van het bedrijf dat hun producten rijk zijn aan eiwitten en weinig koolhydraten.

Als u op zoek bent naar een eiwitrijk dieet voor uw kat, biedt Snappy Tom een goede selectie. Het merk is misschien niet de goedkoopste of de gemakkelijkste om te vinden, maar de producten zijn van behoorlijke kwaliteit en onze testkatten leken de smaak van het voedsel te waarderen.

Waar wordt Snappy Tom Cat Food verkocht?

Je kunt Snappy Tom-producten vinden in winkels en online. Als je liever in de winkel winkelt, zoek dan naar Snappy Tom bij je lokale dierenwinkel of diervoederwinkel. U kunt de Store Locator op de website van het merk gebruiken om te zoeken naar fysieke winkellocaties in heel Canada.

Online is de beste plek om snappy tom kattenvoer te kopen via de Snappy Tom-website. Je kunt Snappy Tom-producten ook vinden op Chewy en Walmart.com.

Klik hier om te winkelen voor Snappy Tom Cat Food op Chewy