Sleepypod Martingale Cat Harnas Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Het Sleepypod Martingale Kattenharnas maakt deel uit van de Sleepypod productlijn. Dit bedrijf staat bekend om het maken van uitstekende producten voor katten die reizen.

Met zijn doordachte functies en scala aan maten en kleuren, kan het Sleepypod Martingale Cat Harness een geweldige keuze zijn voor mensen die met hun katachtige vriend reizen en opties nodig hebben.

We hebben dit harnas in de loop van enkele weken getest op onze twee katten en kwamen met de voor- en nadelen die in dit artikel worden vermeld. Laten we eens kijken naar de Sleepypod Martingale Cat Harness en zien of het zo effectief is als het beweert te zijn.

Klik hier om sleepypod martingale kat harnas op SleepyPod.com

Mallory Crusta, onze Head of Content, testte het Sleepypod Martingale Kattenharnas in april 2021 en ik heb het dit jaar zelf getest. Bekijk Mallory’s diepgaande videoreview van de Sleepypod Martingale Cat Harness op het All About Cats YouTube-kanaal.

Het ontwerp

Dit harnas wordt geleverd met een verstelbare klittenbandsluiting rond de nek en borst om het gemakkelijk op uw kat te krijgen.

Het Sleepypod Martingale Kattenharnas is gemaakt van zacht, ademend polyester gaas. Het gaas is gelamineerd voor duurzaamheid om zich aan te passen aan het lichaam van uw kat met behoud van zijn vorm. Het drielaagse materiaal is echter ook licht van gewicht met robuuste stiksels om veelvuldig gebruik te verdragen.

De Sleepypod Martingale Cat Harness is er in vele kleuren en drie maten. De kleine maten 7″ – 9,5″ in de nek en 11″ – 14″ in de borst. Het medium heeft een nekmaat van 9,5″ – 12″, en borst van 14″ – 18″ terwijl de large een nekmaat heeft van 12″ – 14,5″, en borst 18″ – 21″.

Dit harnas wordt geleverd met een verstelbare klittenbandsluiting rond de nek en borst om het gemakkelijk op uw kat te krijgen. De D-ring aan de bovenkant van het harnas spant zich aan rond de schouders van uw kat wanneer hij het einde van de riem bereikt, wat ideaal is voor katachtigen.

De klittenband nekband op de Sleepypod Martingale Cat Harness is zo gestikt dat u het kunt knippen zodat het perfect bij uw kat past. Dit is een functie die je niet zult vinden bij andere harnassen.

Is de Sleepypod Martingale Kattenharnas Veilig?

De verstelbare nek en borst klittenband is geweldig voor personalisatie, maar voegt comfort en veiligheid toe wanneer uw kat het harnas draagt.

Sleepypod Martingale Cat Harness bevat een zachte martingale cinching-functie om niet alleen te voorkomen dat uw kat ontsnapt, maar hem ook aan te moedigen om niet aan de lijn te trekken.

De verstelbare nek en borst klittenband is geweldig voor personalisatie, maar voegt comfort en veiligheid toe wanneer uw kat het harnas draagt.

Het klittenband zorgt er ook voor dat je het harnas snel en gemakkelijk aan en uit je kat kunt krijgen. Dit maakt het minder een gevecht en voegt veiligheid toe tegen krassen en beten uit protest tegen het harnas.

Hoe maak je de Sleepypod Martingale Cat Harness schoon?

Het Sleepypod Martingale Kattenharnas is gemakkelijk te wassen. Volgens de fabrikant is het het beste om in koud water te wassen en te drogen te hangen.

Hielden mijn katten van de Sleepypod Martingale Cat Harness?

Het Sleepypod Martingale Kattenharnas werkte goed bij onze katten. Wessie liep goed en leek comfortabel op zijn wandeling. Omdat het verstelbaar is, is het gemakkelijk om de perfecte pasvorm voor uw kat te krijgen.

Er zijn veel positieve recensies en veel katten en hun eigenaren vinden dit harnas nuttig.

Wat vinden klanten van de Sleepypod Martingale Cat Harness?

Over het algemeen houden klanten van maatwerk van de pasvorm van dit harnas en hoe goed het is gemaakt.

Sleepypod Martingale Cat Harness heeft veel positieve beoordelingen op Amazon met slechts een paar negatieve beoordelingen. Over het algemeen houden klanten van maatwerk van de pasvorm van dit harnas en hoe goed het is gemaakt.  De weinige negatieve beoordelingen zijn klachten over de pasvorm van het harnas op hun kat.

Dat gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is uniek. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantrecensie te zien voor het Sleepypod Martingale Cat harnas.

Positieve klantrecensies voor de Sleepypod Martingale Cat Harness

“Grootte doet er wel toe! Hou van het harnas en de riem! Mijn verwilderde kat Penny niet zo veel, Toch!

Ze is een gemiddelde maat twee jaar oud Amerikaans kort haar. Ze is een semi-verwilderde redding. Ik mat haar nek en haar borst om er zeker van te zijn dat ik de correct grootte voor haar. (dit is de sleutel)

De riem komt er niet bij. Je moet het apart kopen. Ik kocht het rechtstreeks van de Sleepypod-site omdat Amazon uitverkocht was. Mijn kat is een ontsnappingskunstenaar. Ze heeft beide kragen van haar nek gegooid. Ze probeerde het met dit harnas, het lukte niet. Het knapt strakker als er aan wordt getrokken. Mijn kat viel in het begin wel veel op haar zij. Denk dat het hun evenwicht weggooit. Ze deed haar verdomde best om het uit te doen. Ze kon er prima in lopen. Ze geniet nu op het dek en ik kan ontspannen wetende dat ze er niet uit zal glijden en weg zal rennen. Ik zal dit harnas niet gebruiken om haar te laten lopen. Het is gewoon om haar te beschermen tegen onze drukke, lawaaierige weg voor het huis.

Ik vind het een goed product. Ze hebben veel zorg besteed aan het maken van het gaasharnas voor uw kat. Katten waren nooit bedoeld om aangelijnd te zijn. Ik weet echter niet waarom. Katten kunnen ook genieten van het buitenleven. Gewoon veiliger.

Als u op zoek bent naar een comfortabel goed gemaakt harnas voor uw ontsnappingskat, is sleepypod Martigale harnas degene die u als eerste moet proberen. Geld goed besteed om mijn eeuwige vriend veilig en haopy te houden.

“Een must buy! Dit werkte geweldig voor mijn kat! Na het kopen en proberen van een paar anderen die mislukten, werkt dit perfect! Makkelijk aan te trekken ook!” – Shawn S.

Negatieve klantrecensies voor de Sleepypod Martingale Cat Harness

“Ik zie deze vorm gewoon niet passen bij een typisch kattenframe. De algehele pasvorm leek niet ontworpen voor een katachtig lichaam. De nek was zo groot en de verhoudingen van de rest, zoals bij de romp, leken nog steeds niet goed. Andrew

“Nog een kattentuigje dat niet voor katten is ontworpen. Ik ben al jaren op zoek naar een kattentuigje en had hoge verwachtingen van deze. Helaas ben ik nog steeds op zoek. De vorm is behoorlijk en het gaas is lichtgewicht, maar de zware omsnoering en hardware zijn gewoon overkill. We hebben ontdekt dat klittenband luidruchtig en bontvast is, in tegenstelling tot veilige en lichtgewicht plastic clips. Dit harnas maakt gebruik van extra brede stroken in zowel nek als romp, dus het is stijf, luidruchtig en ongemakkelijk. Mijn tuiggetrainde kat was geen fan. Dit is nog een ander kattentuig dat niet is ontworpen voor levende, ademende katten. Catclan

Hoeveel kost Sleepypod Martingale Cat Harness?

De Sleepypod Martingale Cat Harness kost ongeveer $ 33 voor het kleine formaat, $ 36 voor het medium en $ 40 voor de grote. Natuurlijk kan de prijs variëren op basis van kleur.

Dit harnas is te vinden op amazon en andere internet huisdier leveringsdragers. Je kunt het ook rechtstreeks op de Sleepypod-website kopen.

Zouden we de Sleepypod Martingale Cat Harness aanbevelen?

Het Sleepypod Martingale Kattenharnas is gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als comfortabel zijn voor uw kat.

Ja! Het Sleepypod Martingale Kattenharnas is gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als comfortabel zijn voor uw kat. Ze bieden verschillende kleuren en maten om bij uw kat en zijn persoonlijkheid te passen.

We vinden het erg leuk hoe het Sleepypod Martingale Cat Harness verstelbare klittenbandbanden heeft waarmee u hem snel en gemakkelijk aan en uit uw kat kunt krijgen en uw kat de perfecte pasvorm kunt geven.

Dit harnas is ook heel gemakkelijk schoon te maken wanneer dat nodig is.

Onze enige klacht over dit harnas is dat het snel uitverkocht is op Amazon. Dat kan te wijten zijn aan de populariteit en concurrerende prijs.

Wat we leuk vonden:

  • Brede riemen voor veiligheid en comfort
  • Ontworpen om de controle te vergroten
  • Lichtgewicht materiaal om de kat koel te houden
  • Sterk verstelbare nekband

Wat we niet leuk vonden: