Skip to Content

Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier is een mobiel huisdierbed, vliegtuigdrager in de cabine en autostoeltje in één. Deze veelzijdige dierendrager is onze topkeuze omdat hij alles goed doet.

Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier is ontworpen voor vliegreizen en is bedoeld om tegemoet te komen aan de afmetingen onder de stoel van de meeste luchtvaartmaatschappijen. Dit is de enige vervoerder die is getest en goedgekeurd door het Center for Pet Safety.

Voor ongeveer $ 184,99 is de Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier misschien wel de beste manier om met uw kat te reizen. Maar is het de hoge kosten waard bij het vergelijken met andere huisdierdragers op de markt?

Na het testen van de Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier, hebben we de details over zijn veelzijdigheid en mijn persoonlijke ervaring met het gebruik ervan met mijn twee katten.

We kochten dit item onafhankelijk en onderwierpen het aan diepgaande tests, waarbij we controleerden hoe onze katten het gebruikten en of ze het verkozen boven andere huisdierdragers.

Klik hier om Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier op Amazon te kopen

Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier Overzicht

Sleepypod Air In-cabin Pet Carrier is bedoeld om de afmetingen onder de stoel van verschillende luchtvaartmaatschappijen te accommoderen en zal een acceptabele keuze zijn bij bijna elke luchtvaartmaatschappij.

De Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier biedt een uniek ontwerp dat in grootte verstelbaar is om in de ruimte onder de meeste vliegtuigstoelen te passen tijdens de beperkte tijden van opstijgen en landen. Eenmaal in de lucht kan de Sleepypod Air Carrier worden uitgebreid om uw kat de grootst mogelijke ruimte onder de vliegtuigstoel te geven.

Deze Sleepypod Carrier is geschikt voor zowel honden als katten tijdens het reizen en houdt tot 18 pond veilig. De drager meet 22,83″L x 11,42″B x 3,94″H, maar kan comprimeren tot 16″ L x 10-1/2″B x 8″H.  Het is gemaakt van bagagekwaliteit, waterdicht nylon aan de buitenkant en ultra pluche polyester aan de binnenkant. De binnenste pluche voering kan eenvoudig worden verwijderd om te wassen.

Je kunt kiezen uit verschillende levendige kleuren zoals: Dark Chocolate, Jet Black, Glacier Silver, Orange Dream, Robin Egg Blue en Strawberry Red. Het heeft een verwijderbaar privacypaneel om uw kat een uitzicht te geven en zowel de bovenkant als de zijkanten zijn open voor gemakkelijke toegang wanneer u uw kat in en uit haalt. Het heeft ook grote ritszakken aan beide zijden voor het opbergen van de behoeften van je kat en het bovenpaneel rolt terug om de “deur” open te laten.

Deze drager heeft ook een bovenste handvatriem om te dragen als een koffer of u kunt de gewatteerde, afneembare schouderriem gebruiken. Het heeft ook een doorgang op het vak om aan uw koffer te bevestigen, evenals een riem om een veiligheidsgordel rond te bevestigen.

Is de Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier veilig?

Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier is de enige drager op de markt die crash getest en goedgekeurd door het centrum voor huisdierveiligheid.

Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier is grondig getest om dezelfde dynamische crashtests op te nemen die worden gebruikt om kinderbeveiligingssystemen te testen. Het is de enige in zijn soort die een veiligheidscertificering en een vijfsterrenbeoordeling van het Center for Pet Safety verdient.

Het biedt wel een ritssluitingspaneel bovenop het blootleggende gaas om voldoende ventilatie voor uw kat te bieden. De boven- en zijingangen hebben een ritssluiting en een veiligheidssluiting om te voorkomen dat uw kat ontsnapt. Het passthrough-vak aan de zijkant past perfect op de telescoophandgreep van koffers, waardoor het gemakkelijk is om uw huisdier te vervoeren.

De schouderband is afneembaar en heeft een gewatteerde comfortband. Het heeft ook twee veiligheidsgordelriemen aan de zijkant om de drager in de auto vast te zetten.

Hoeveel kost de Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier?

De Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier kost momenteel ongeveer $ 184,99 op Amazon. Je kunt het kopen bij andere online dierenwinkels en big box-winkels voor minder, maar de kleuren kunnen variëren.

Je kunt ook een elektrische warmer pad-kit voor in de drager afzonderlijk kopen op Amazon of de Sleepypod-website voor ongeveer $ 78.

Hoe reinigt u de Sleepypod Air In-cabin Pet Carrier?

Sleepypod Air In-cabin Pet Carrier is een slanke elegante drager met veel functies die het een geweldige keuze maken voor verschillende soorten reizen

De Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier is vrij eenvoudig schoon te maken. U kunt de buitenkant, waterafstotende hoes van de drager en het schuimpaneel afvegen met een vochtige doek.

De ultra pluche voering kan in een wasmachine worden gewassen en aan de lucht worden gedroogd. De drager wordt geleverd met een instructiekaart met aanwijzingen over hoe deze te wassen en te onderhouden.

Hielden mijn katten van de Sleepypod Air In-cabin Pet Carrier?

De hele bovenkant van de reismand wordt als het ware opengeritst en u kunt deze optillen om uw kat een gemakkelijke manier te geven om toegang te krijgen tot de reismand

De Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier gaf mijn 14 pond kat Wessie veel comfortabele ruimte. Hij leek tevreden en vond het leuk dat hij binnen kon liggen met de voorkant opgerold om gemakkelijk te kunnen bekijken.

Geloof ons echter niet alleen op ons woord, er zijn tonnen positieve recensies en duizenden katten en hun eigenaren die echt dol zijn op deze dierendrager.

Wat vinden klanten van de Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier?

Sleepypod Air In-cabin Pet Carrier is uitgerust met een mooi groot zijvak voor het opbergen van alle items die uw kat nodig heeft als hij op reis is

Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier heeft bijna alle positieve recensies op Amazon en overal op internet. Over het algemeen houden klanten van de kwaliteit en hoe gemakkelijk het is om mee te nemen tijdens het reizen. De weinige negatieve recensies zijn klachten over de vreemde geur waarmee hun vervoerder is aangekomen.

Dat gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is exclusief. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantbeoordeling te zien voor de Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier.

Positieve klantrecensies voor de Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier

“Ik ben helemaal weg van deze drager!

Natuurlijk klapt het niet uit tot een gigantische kattentent, maar het is zeer comfortabel voor mijn kitten, ongelooflijk gemakkelijk schoon te maken, extreem stevig en vooral, het is veilig. Dit is 1 van de slechts 2 zachtzijdige kattendragers die zijn goedgekeurd voor de veiligheid van auto-ongelukken, evenals het kunnen gaan in vliegtuigen. Het heeft een hele reeks andere voordelen, zoals eruit zien als een eenvoudige plunjezak van buitenaf, meerdere zakken en een bagagehendel, onder andere. En het belangrijkste voor mij is dat de kwaliteit van de materialen absoluut top is! Mijn kitten ligt veel liever bovenop de reismand dan erin, maar de bovenkant wordt alleen omhoog gehouden door de ritsen en ze ondersteunen gemakkelijk zijn misbruik. Als hij er ’s nachts in ligt, lijkt hij zich vrij comfortabel op de ingesloten gewatteerde, pluche bodem. En de eerste paar keer dat hij in de draagzak zat, voordat hij eraan gewend was geraakt om in een te zitten, probeerde mijn kitten wanhopig zijn weg door de bodem ervan te graven, herhaaldelijk, en maakte niet eens een kras in het materiaal.

Hij zou elke andere drager uit elkaar hebben gescheurd, maar deze blijft standhouden.

Ik heb beoordelingen gezien die zeggen dat het te warm is in de drager, maar ik heb hier tot nu toe geen bewijs van gezien. Zelfs toen ik 4+ uur in de reismand in mijn kamer zat, wat van nature vrij warm is, leek mijn kitten geen problemen te hebben. Ik kan me voorstellen dat als je dit probleem hebt, het waarschijnlijk wordt veroorzaakt door het hebben van het privacyschild, dat ongeveer de helft van de ventilatie zou blokkeren.

Al met al heb ik niets dan goede dingen te zeggen over deze vervoerder, en ik ben blij dat ik het extra geld heb uitgegeven om het te krijgen. :).” – Caj

“Mijn kat en ik vliegen minstens 3.000 mijl per jaar. Haar eerste Sleepypod versleten na een decennium van constant reizen. De zwarte versie is gemakkelijk schoon te maken en de kleurmanier verbergt bijna elke vlek; het is lichtgewicht; het gaas is bestand tegen scherpe klauwen. Handige zak die past bij immunisatierecords en extra pakketten natvoer. De open zak glijdt over een koffer trolley handvat en is ook geschikt voor een autogordel. Warm in de winter, koel en ademend in de zomer, en veel comfortabeler dan een plastic kennel. Geschikt voor de grootte van mijn kat (ze weegt 10-12 pond) en de smalle breedte geeft haar een gevoel van veiligheid. De drager springt ook in het oog. Volslagen vreemden op luchthavens en dierenartsen hebben me gevraagd waar ik het vandaan heb. ” – Kitkat

Negatieve klantrecensies voor de Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier

“De Orange Sleepypod Air Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier, Orange Dream had een supersterke fabrieksgeur uit de doos. Ik heb het een week lang uitgezonden en het werd alleen maar erger. Ik heb toen 3 keer in emmer met wasmiddel gewassen. Hielp niet om geur te verwijderen. De klantenservice gebeld en ze erkenden dat er iets mis was gegaan op de laatste batch. Ik bracht het terug naar Amazon en ze stuurden me een nieuwe rechtstreeks vanuit hun kantoor, maar de tweede kwam al opgekauwd aan door een ander huisdier. Ik liet ze me een derde in een andere kleur sturen om smell ze beweerden alleen aangetaste sinaasappel. Deze kwam met de super sterke geur zoals de eerste.

Inmiddels heb ik een Delta versie van de Sherpa Deluxe gekocht. Mijn kat vond het geweldig. En het was veel goedkoper.” –Brian

“echt teleurgesteld in deze vervoerder. allereerst kun je niets zien wat er binnenin gebeurt. het zwarte gaas, gecombineerd met de zwarte vloer aan de binnenkant maakt het onmogelijk om er iets van te onderscheiden. ten tweede, wanneer je je kat openritst om je kat erin te doen, moet je de flap met één hand openhouden. … zoals iedereen die een kat heeft weet, is het soms erg moeilijk om je kat in de reismand te krijgen – je hebt BEIDE HANDEN nodig – het is buitengewoon onhandig om de flap met één hand open te moeten houden terwijl je worstelt met een ongelukkige kat in de andere. al met al HEB IK GEEN IDEE waarom iedereen zo gek is op deze drager. het is absoluut klote naar mijn mening …. en wat me het meest pissig maakt, is de krankzinnige prijs – het is ZEKER NIET $ 150 WAARD. verspil je geld niet aan deze. een drager mag niet meer dan vijftig dollar kosten. Rawrrr

Zouden we de Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier aanbevelen?

De Sleepypod Air In-cabin Pet Carrier is bedoeld om ook veilig te zijn voor gebruik in de auto, dus hij heeft riemen aan weerszijden waarmee u hem aan de veiligheidsgordel kunt bevestigen en uw kat veilig op de achterbank kunt houden

De Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier is onze topkeuze in deze categorie kattenproducten. Het is handig, comfortabel, duurzaam, heeft meestal hoge beoordelingen en is veiligheidsgecertificeerd. Bovendien bieden ze een opvouwbaar systeem waarmee uw kat in de grootst mogelijke ruimte kan reizen terwijl het vliegtuig in de lucht is, maar toch kan worden opgeborgen onder een vliegtuigstoel bij het opstijgen en landen.

De Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier heeft tal van handige functies, zoals de gewatteerde schouderriem, de mesh ventilatie, de verwijderbare wasbare voering en het verwijderbare privacypaneel. Je hebt ook veel opties bij het dragen door de bovenste handgreep, verwijderbare schouderriem te gebruiken of deze met het trolleyvak aan je bagage te bevestigen.

Nogmaals, deze drager is ook crash getest en gecertificeerd door het Center for Pet Safety met riemen aan beide zijden om een autogordel op zijn plaats te houden. Hierdoor blijft de vervoerder in de stoel zitten bij een ongeval.

Onze enige klachten over de Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier is het hoge prijskaartje en het zou een beetje meer raamruimte kunnen bieden om uw kat te zien wanneer hij in de reismand zit.

Wat we leuk vonden:

  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Heeft een gewatteerde schouderriem
  • Voldoet aan de eisen van de meeste luchtvaartmaatschappijen
  • Comprimeert voor eenvoudige opslag
  • Goedgekeurd voor autoveiligheid

Wat we niet leuk vonden:

  • Prijs past mogelijk niet in alle budgetten
  • Beperkte raamruimte en dik gaas maken het moeilijk om uw kat binnen te zien

Klik hier om Sleepypod Air In-Cabin Pet Carrier op Amazon te kopen