RC Huisdieren Avontuur Kitty Harnas Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Het RC Pets Adventure Kitty Harness is een volledig verstelbaar kattenharnas dat uw kat veilig en comfortabel houdt bij het verkennen van het buitenleven.

Met zijn kenmerkende reflecterende label en heldere kleurkeuzes kan het RC Pets Adventure Kitty-harnas een geweldige keuze zijn voor mensen die wandelen of hun kat lopen in omgevingen met weinig licht.

We hebben dit harnas in de loop van enkele weken getest op onze twee katten en kwamen met de voor- en nadelen die in dit artikel worden vermeld. Laten we eens kijken naar het RC Pets Adventure Kitty-harnas en kijken of het zo goed is gemaakt als het beweert te zijn.

Klik hier om RC Pets Adventure Kitty Harness op Amazon te kopen

Mallory Crusta, onze Head of Content, testte het RC Pets Adventure Kitty Harness op haar twee katten. Bekijk Mallory’s diepgaande videoreview van het RC Pets Adventure Kitty-harnas op het YouTube-kanaal All About Cats.Het ontwerp

Als je je kat vrij vaak aan de lijn houdt en je geeft niet zo veel prioriteit aan beveiliging, maar je wilt iets dat echt comfortabel is en in dat geval zouden we het RC Pets Adventure Kitty-harnas aanbevelen

Het RC Pets Adventure Kitty Harnas is gemaakt van zacht, ademend luchtgaas. Het mesh-gedeelte bedekt het borstgebied van uw kat en de riemen wikkelen zich rond het lichaam om het op zijn plaats te houden. Dit harnas wordt ook geleverd met een bijpassende 6 ′riem.

Dit harnas is een nieuw en bijgewerkt ontwerp met gespen aan beide zijden, waardoor het niet nodig is om te proberen het over het hoofd van uw kat te krijgen. Dit harnas wordt geleverd met verstelbare riemen om ervoor te zorgen dat u een aangepaste pasvorm voor uw kat krijgt. De riem kan worden bevestigd aan de D-ring aan de bovenkant die aan de achterkant van het harnas zit.

Het RC Pets Adventure Kitty Harnas is er in vele kleuren en is speciaal ontworpen voor katten. De maat klein harnas is gemaakt om een nekmaat tussen 8-11 inch en een omtrek tussen 10-14 inch te passen. Maat medium past zich aan een nekmaat tussen 10-15 inch en een omtrek tussen 12-17 inch aan, terwijl de large zich aanpast aan een nekmaat tussen 12-17 inch en een omtrek tussen 13-20 inch.

Het mesh-materiaal op het RC Pets Adventure Kitty-harnas is omgeven door ref;ective-bindingen en heeft het reflecterende RC Pets-handtekeninglabel op de voorkant.

Is het RC Pets Adventure Kitty Harnas veilig?

Een nieuw ontwerp met gespen in zowel de taille als de nek, waardoor het gemakkelijker wordt om een kat aan te trekken en een beetje comfortabeler

RC Pets Adventure Kitty Harness is gemaakt met betrouwbare webbing die zowel lichtgewicht als comfortabel is voor uw kat om in te bewegen.

De verstelbare nek- en borstgespen klikken op hun plaats en hebben brede verstelbare riemen om ervoor te zorgen dat u de perfecte pasvorm voor uw kat krijgt.

De gespen zorgen er ook voor dat je het harnas snel en gemakkelijk aan en uit je kat kunt krijgen zonder dat je het over zijn hoofd hoeft te laten glijden.

Hoe maak je het RC Pets Adventure Kitty-harnas schoon?

Het RC Pets Adventure Kitty Harnas is gemakkelijk te wassen. Volgens de fabrikant is het machinewasbaar en het beste wanneer het aan de lucht wordt gedroogd.

Hielden mijn katten van de RC Pets Adventure Kitty Harness?

De RC Pets Adventure Kitty Harness is een van onze favorieten. Forest liep goed en leek comfortabel, ook al is ze niet gewend om buiten te zijn met het harnas aan. Ze vond het niet erg om het aan of uit te laten doen.

Er zijn veel positieve recensies en veel katten en hun eigenaren houden ook echt van dit harnas.

Wat vinden klanten van de RC Pets Adventure Kitty Harness?

RC Pets Adventure Kitty Harness heeft dit gewatteerde mesh kleine borststuk en vervolgens webbing riemen die het hele harnas aan het lichaam van uw kat bevestigen, zodat het borststuk en de nek het vrij hoog boven de schouder van uw kat plaatsen, zodat het een redelijk veilige pasvorm heeft

RC Pets Adventure Kitty Harness heeft veel positieve beoordelingen op Amazon met een handvol negatieve beoordelingen. Over het algemeen houden klanten van de kwaliteit van dit harnas en hoe goed het bij hun kat past.  De weinige negatieve beoordelingen zijn klachten over de pasvorm van het harnas op hun kat, maar sommige verwijzen naar het oude model.

Dat gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is uniek. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantbeoordeling te zien voor de RC Pets Adventure Kitty Harness.

Positieve klantrecensies Voor de RC Pets Adventure Kitty Harness

“BESTE harnas! De RC Pets Adventure Kitty harnassen zijn geweldig! Mijn kitten is erg actief (hij houdt ervan om op verkenning te gaan tijdens wandelingen van een uur), en dit harnas is veilig, volledig verstelbaar en heeft stevige riemen met gespen om de nek en het lichaam (geen klittenband). Mijn kitten is er dol op! Hij is zeven maanden oud, ongeveer vijf pond, en een klein formaat past perfect bij hem. Ik kocht dit harnas voor mijn kitten als vervanging voor een ander harnas dat ik probeerde, dat alleen klittenbandsluitingen had – geen riemen en gespen. Ik was bang dat hij daaraan zou kunnen ontsnappen en vond het ontwerp onveilig.” –Bob

“We vinden het geweldig! Dit is Meeko’s eerste kattentuig en eerste ervaring buiten lopen. Het harnas was heel gemakkelijk aan te trekken en beperkte zijn beweging niet. Hij leek zich er helemaal niet ongemakkelijk bij te voelen. Ik kocht de middelgrote maat, maar hij had waarschijnlijk de grote nodig. Hij zat tussen de maten in. Ik zou willen voorstellen om de grotere maat te kiezen als je kat ook tussen de maten zit, omdat het harnas erg verstelbaar is!” – Emily Smit.

Negatieve klantrecensies voor de RC Pets Adventure Kitty Harness

“Zou perfect zijn als het een gesp in de nek had. Ik bestelde eerst een zwarte maat Medium voor mijn kat volgens de afmetingen, maar deze was te klein dus ik moest hem inleveren. Deze had wel een gesp in de nek, dus ik dacht geweldig, hij is bijgewerkt. Toen bestelde ik een groenblauwe maat Large, en die had GEEN quick-release gesp in de nek. Mijn kat heeft er een hekel aan om dingen boven haar hoofd te krijgen en het zal gewoon niet werken voor ons. Heb het ook teruggestuurd. De kwaliteit van het harnas ziet er echter echt goed uit.” – Kimberly Trueman

“Los in de nek, strak in de borst en de bandjes zijn niet erg zacht. Ik vond dit harnas vrij middelmatig, dus ik zal het terugbrengen. Ik kocht dit voor een kitten van 7 maanden oud, maar dit harnas is duidelijk gemaakt voor een raar gevormde kat. De nekbanden zitten te los, maar daar kan ik overheen komen omdat ze verstelbaar zijn. De borstbanden zitten echter te strak, zelfs als ze volledig zijn uitgeschoven. Er zit een grote krassende tag in die er behoorlijk ongemakkelijk uitziet op de buik van mijn kat. Bovendien is de stof van de bandjes helemaal niet zacht. Dat maakt het ongemakkelijk voor de kat en maakt het ook moeilijker om de riemen aan te passen. Ik had vroeger het AWOOF-harnas, dat meer normale afmetingen en zachtere riemen heeft, dus daar ga ik op terug.” – Eric Conaert

Hoeveel kost RC Pets Adventure Kitty Harness?

De RC Pets Adventure Kitty Harness kost ongeveer $ 20,82 voor het kleine formaat, $ 25,73 voor het medium en $ 27,97 voor het grote. Natuurlijk kan de prijs variëren op basis van kleur en beschikbaarheid.

Dit harnas is te vinden op amazon en andere internet huisdier leveringsdragers. Je kunt het ook rechtstreeks op de RC Pets-website kopen.

Zouden we het RC Pets Adventure Kitty-harnas aanbevelen?

RC Pets Adventure Kitty Harness is verkrijgbaar in zes kleuren en patronen en wordt geleverd met een bijpassende riem, wat echt een leuke touch is

Ja! Het RC Pets Adventure Kitty Harnas is gemaakt met hoogwaardige materialen die ademend en comfortabel zijn voor uw kat. Ze bieden een verscheidenheid aan kleuren, een bijpassende riem en 3 verschillende maten om de juiste pasvorm voor uw kat te vinden op zijn buitenavonturen.

We vinden het erg leuk dat het RC Pets Adventure Kitty-harnas verstelbare gespriemen heeft waarmee je hem snel en gemakkelijk aan en van je kat kunt krijgen, zonder te proberen hem over de kop te krijgen.

Wij waarderen het dat RC Pets achter de kwaliteit en het vakmanschap van hun producten staat. Ze bieden een “reparatie of vervanging” -garantie op al hun producten, kapot of beschadigd, voor de levensduur van uw huisdier. Deze informatie is te vinden op de website van RC Pets voor alle aankopen na 30 dagen.

Onze enige klacht over het RC Pets Adventure Kitty-harnas is dat niet alle patronen de gemakkelijke aan- en uit-stijl met zijgespen bieden.

Wat we leuk vonden:

  • Zachte brede riemen voor veiligheid en comfort
  • Ontworpen om katten goed te passen
  • Lichtgewicht ontwerpen maximaliseren de mobiliteit

Wat we niet leuk vonden:

  • Niet het veiligste harnas op de markt
  • Sommige patronen vereisen om het over het hoofd van de kat te laten glijden

Klik hier om RC Pets Adventure Kitty Harness op Amazon te kopen