Raid Flea &Tick Spray Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Raid Flea and Tick Spray is ontworpen om zware vlooienplagen te bestrijden, waaronder volwassen vlooien en broedeieren bij contact gedurende maximaal vier maanden.

Raid Flea en Tick Spray bieden twee manieren om te spuiten voor moeilijk bereikbare gebieden terwijl grotere oppervlakken worden bedekt. Dit is een geweldig product om te gebruiken om de levenscyclus van vlooien en teken rond uw huis te stoppen.

We hebben dit product in de loop van enkele weken rond het huis getest en kwamen met de voor- en nadelen die in dit artikel worden vermeld. Laten we eens kijken naar Raid Flea and Tick Spray en kijken of het zo effectief is als het beweert te zijn.

Klik hier om Raid Flea and Tick Spray op Amazon te kopen

Mallory Crusta, onze Head of Content, testte Raid Flea en Tick Spray in haar huis met haar twee katten. Bekijk Mallory’s diepgaande videoreview van Raid Flea en Tick Spray op het YouTube-kanaal All About Cats.

Waar Raid Flea and Tick Spray voor wordt gebruikt

Raid Flea and Tick Spray is ontworpen om zware vlooien- en tekenplagen te bestrijden en werkt het beste wanneer het wordt gebruikt in combinatie met Raid Flea Killer Plus Fogger. Het doodt volwassen vlooien en teken bij contact en broedeieren gedurende maximaal vier maanden bij correct gebruik.

Raid Flea and Tick Spray formule is alleen voor gebruik binnenshuis en is niet-vlekkend op waterveilige stoffen en oppervlakken. Het is ontworpen om te worden gebruikt om het beddengoed, de gordijnen, de bekleding en andere gebieden waar uw kat tijd doorbrengt te behandelen.

Raid Flea and Tick Spray wordt geleverd in een blikje van 16 ounce en kan rechtop of ondersteboven worden gebruikt tijdens het spuiten. Het biedt ook een groothoeksproeier.

Is Raid Flea and Tick Spray veilig?

Raid Flea and Tick Spray maakt gebruik van een aerosol spray en is ontworpen voor gebruik binnenshuis. Het is veilig voor gebruik op beddengoed, gordijnen, meubels en vloerbedekking en is niet vlekkend.

Bij gebruik van dit product wordt aanbevolen dat u een mondkapje gebruikt en dat alle mensen en huisdieren het gebied verlaten. Huisdieren en mensen kunnen de kamer opnieuw betreden wanneer de insectenspray droogt, wat ongeveer 30 minuten is.

Het is ideaal om de ramen open te houden voor ventilatie tijdens het behandelingsproces en nooit rechtstreeks op een mens of huisdier te spuiten. Houd dit product altijd buiten het bereik van kinderen en dieren.

Hoe Raid Flea and Tick Spray te gebruiken

Raid Flea and Tick Spray bevat een verscheidenheid aan insecticiden waarvan bewezen is dat ze volwassen vlooien doden en tegelijkertijd voorkomen dat die eieren uitkomen

Volgens de aanwijzingen op het blik is het het beste om de container rechtop te houden en de klep weg te leiden van uw gezicht wanneer u op de knop drukt.

Houd bij gebruik van het product de container ondersteboven op 2-3 voet van tapijten, tapijten, gordijnen en alle oppervlakken van gestoffeerde meubels. Richt de actuator naar het oppervlak en druk op de knop terwijl u de spray gelijkmatig aanbrengt, in een veegbeweging. Bij gebruik op lichte of delicate meubelstoffen wordt aanbevolen om eerst op een onopvallende plek te testen voordat u het gebruikt. U zult ook willen behandelen onder en rond meubels die uw kat vaak bezoekt.

Zodra dat is gebeurd, wilt u huisdierbedden en andere huisdiergebieden specifiek behandelen, omdat dit primaire schuilplaatsen zijn voor vlooien en teken. U hoeft na de behandeling geen beddengoed voor huisdieren te verwijderen, maar huisdieren moeten worden behandeld voor vlooien en teken voordat ze terugkeren naar behandelde gebieden om een grondige eliminatie van insecten te garanderen.

Wat zijn de ingrediënten?

Lees de instructies op de verpakking heel zorgvuldig en bescherm uw gezin en uw huisdieren tegen de insecticiden hierin, omdat ze de neiging hebben om aan de hardere kant te zijn

Raid Flea and Tick Spray bevat insectengroeiregulator (IGR), het meest effectieve ingrediënt in vlooiensprays. Dit komt omdat tot 99% van de plagen bestaat uit eieren, larven en poppen. IGR’s zijn effectief, omdat ze binnenshuis tot 7 maanden mee kunnen gaan. Ook worden IGR’s als de veiligere keuze beschouwd, omdat ze zich richten op hormonen die alleen in insecten worden aangetroffen.

Methopreen is een IGR die voorkomt dat onvolwassen insecten volwassen worden. Dit zorgt ervoor dat de insecten sterven als pre-volwassenen, en voorkomt dat vlooieneieren en larven ooit volwassen worden. Ook zullen blootgestelde volwassen vrouwtjes niet in staat zijn om levensvatbare eieren te produceren.

Pyrethrum is een natuurlijk insecticide dat voorkomt in chrysantenbloemen en pyrethrinen en pyrethroïden zijn derivaten. Pyrethrinen zijn botanische agentia en pyrethroïden zijn synthetische derivaten die zijn gemodificeerd om chemisch stabieler te zijn. Raid bevat zowel pyrethrinen als pyrethroïden die worden gebruikt om volwassen vlooien te doden.

N-octyl bicyclohepteen dicarboximide (MGK 264) en piperonylbutoxide zijn synergisten die helpen bij de werkzaamheid. Hoewel deze geen insecticide eigenschappen hebben, verbeteren ze wel de potentie van pyrethrinen en pyrethroïden. Dit betekent dat er minder insecticide nodig is in sprays, wat helpt om producten goedkoper en veiliger te houden.

Wat vinden klanten van Raid Flea en Tick Spray ?

Raid Flea en Tick Spray werkt echt goed bij het doden van alle vlooien in de omgeving en voorkomt dat die levenscyclus doorgaat

Raid Flea and Tick Spray heeft meer dan 70% vijfsterrenrecensies op Amazon met slechts een klein percentage negatieve beoordelingen. Over het algemeen zeggen klanten dat het zeer effectief is en zouden het aanbevelen. De weinige negatieve beoordelingen zijn klachten over de geur van het product of leveringsproblemen.

Dat gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is uniek. Blijf lezen om zowel positieve als negatieve klantrecensies voor Raid Flea en Tick Spray te zien.

Positieve klantrecensies voor Raid Flea en Tick Spray

“Het werkt gewoon! Een beetje prijzig maar met een goede reden. Dit spul werkt gewoon! Ik heb 8 kittens en we hebben nu zo’n vreselijk vlooienprobleem, de vlooien springen letterlijk op onze voeten terwijl we lopen. Maar nu spuit ik het hele tapijt twee keer voor een goede maat en het is allemaal weg! Ik veeg het tapijt meestal daarna omdat ik bang ben voor de chemicaliën die mijn kittens pijn doen, maar er is tot nu toe geen probleem geweest. Als er iets is, raad ik aan om het twopack te kopen. Ik was van plan, maar wilde het eerst uitproberen. Als u op zoek bent naar een teken of u dit moet kopen, is dit het. Vertrouwen.” – Aracely.

“Werkte voor mij. We hadden een vlooienprobleem van grote omvang, en met 7 honden die allemaal op zichzelf krabden, wilden we van ze af, bekeken veel van de producten die Amazon verkoopt en vonden deze. Het werkte fantastisch, één spray op al het tapijt en bekleding in het huis, en we vonden daarna heel weinig vlooien, na de tweede gebed 2 weken later (om de broedende larven te doden), ze waren allemaal weg!!!. Natuurlijk kochten we andere dingen, om onze honden mee te besproeien en om de honden te baden, plus we lieten het vacuüm elke dag een week lopen nadat we de Raid Flea-moordenaar hadden gebruikt, en nadat we ze in het andere product hadden gewassen, baadden we ze opnieuw in een mengsel van Dawn en water, en binnen een paar dagen, bingo, NERGENS vlooien. Maar je kunt niet slechts één product gebruiken, je moet een compleet plan hebben van stofzuigen, baden, spuiten en schoonmaken, anders zal geen van deze soorten vlooiendoden werken. “ – Elgin Henke

Negatieve klantrecensies voor Raid Flea en Tick Spray

“De levering was snel en het product kwam zoals beschreven. Ik heb mijn hele appartement gespoten en mijn kat een douche gegeven nadat hij besmet was met vlooien van de hond van de buurman. Helaas kan ik niet zeggen dat dit aan mijn verwachtingen heeft voldaan. Mijn kat krabt nog steeds en ik heb vlooien die van tijd tot tijd op mijn lichaam springen. Zal waarschijnlijk niet meer kopen.” – Geheime Papee

“Niet helemaal doden. Deze spray doodde levende vlooien, maar geen eieren of larven. Ik dacht dat alles in orde was nadat ik had gespoten, maar binnen ongeveer 4 dagen had ik meer babyvlooien. Ik heb alle voorbereidingen getroffen en al mijn plaids gewassen.” – Oregond

Hoeveel kost Raid Flea and Tick Spray?

Raid Flea and Tick Spray kost ongeveer $ 15 voor een blikje van 16 ounce op Amazon. U kunt dit product ook vinden bij lokale big box- en bouwmarkten en online.

Zouden we Raid Flea en Tick Spray aanraden?

De Raid Flea and Tick Spray blijft tot vier maanden nadat het is bespoten effectief en voorkomt toekomstige besmettingen.

Raid Flea and Tick Spray is een goedkope en effectieve oplossing voor het doden van vlooien, teken en hun eieren binnenshuis. Het is ook zacht genoeg om te gebruiken rond uw huisdieren, gezin en kan worden aangebracht op oppervlakken zoals kattenbedden, kussens, dekens, bekleding, tapijten en meer.

De Raid Flea and Tick Spray blijft tot vier maanden nadat het is bespoten effectief en voorkomt toekomstige besmettingen.

Onze enige klacht over dit product is dat het een aanhoudende geur heeft, maar snel zal luchten. Zoals met elke chemische stof, lees altijd het etiket voor de volledige aanwijzingen en voorzorgsmaatregelen voordat u het gebruikt.

Wat we leuk vonden:

  • Groothoekspray zowel rechtop als ondersteboven
  • Niet-vlekken op waterveilige stoffen & oppervlakken
  • Doodt broedeieren voor maximaal 4 maanden
  • Doodt vlooien en teken bij contact

Wat we niet leuk vonden:

  • Mei cost meer dan concurrenten
  • Sterke initiële geur

Klik hier om Raid Flea and Tick Spray op Amazon te kopen