Purrfectiion Cat Bed Review 2023: voor- en nadelen en oordeel

Samenvatting van de beoordeling

Ons eindoordeel

Wij geven Purrfectiion Cat Bed een beoordeling van 4.9 op 5 sterren.

Kwaliteit: 5/5

Materiaal: 5/5

Reinigingsgemak:: 5/5

Prijs: 4.5/5

Het Purrfectiion Kattenbed is een hoogwaardig en super donzig bed dat net zo goed een kattennest is als een bed. Dit zachte ronde bed omhult uw kat praktisch terwijl ze zich vestigen voor een dutje. Dit is niet alleen een zeer comfortabele plek voor je kat om te slapen, maar het is ook ontworpen om comfort en angstverlichting te bieden aan katten die het nodig hebben.

Dit bed is een must-have voor elke kat die graag een zacht oppervlak kneedt en degenen die een beetje aan de angstige kant zijn. Het is geweldig voor katten van alle leeftijden, maar het is vooral fantastisch voor kittens die troost zullen vinden in het zachte materiaal dat hen herinnert aan hun moeders en voor senioren die zullen profiteren van de ondersteunende vulling.

Purrfectiion is het merk achter deze innovatieve kattenmand en het is hun claim to fame. Hoewel het bedrijf ook orthopedische kattenbakken en andere katachtige accessoires produceert, is dit bed hun meest populaire verkoper.

Blijf lezen om erachter te komen of het alles is wat het is gekraakt om te zijn.

3 katten gezichtsverdeler

Purrfectiion Kattenbed – Een snelle blik

Purrfectiion Anti-Anxiety Fluffy Kattenbed Zwart

Pros


  • Kan angst verlichten

  • Biedt gezamenlijke ondersteuning

  • Gemakkelijk schoon te maken

  • Past in elk interieur

  • Antislip bodem

Tegens

  • Verzending kan langer duren dan verwacht
  • Maattabel kan misleidend zijn

garen ball divider

Specificaties

Merknaam: Purrfectiion
Modelnaam: Fluffy Kattenbed
Bedekken: Katoen Pluche
Vulling: Katoen PP
Kleur opties: 4
Grootte-opties: 4
Klein: 40 cm diameter (huisdieren minder dan 6 pond)
Gemiddeld: 50 cm diameter (huisdieren minder dan 11 pond)
Groot: 60 cm diameter (huisdieren minder dan 20 pond)
Extra: 70 cm diameter (huisdieren minder dan 37,5 pond)

Angstverlichting voor rustgevende slaap

Als je ooit een kat met angst hebt gehad, weet je hoe moeilijk het voor hen kan zijn om af te bouwen. Het lijkt alsof ze altijd een oor open hebben, luisterend naar het eerste geluid van problemen, zodat ze kunnen opstijgen en zich kunnen verstoppen. Klinkt niet alsof het erg bevorderlijk is voor een goede nachtrust, toch?

Een van de beste eigenschappen van dit bed is dat het angstverlichting kan bieden, zodat uw kat eindelijk een goede nachtrust kan hebben. De zachte en luxe pluche materialen kunnen helpen uw kat te kalmeren door hem aan te moedigen om te kneden.

sleepingcat
Afbeelding Credit: KatinkavomWolfenmond, Pixabay

Kneden is iets dat kittens doen tijdens het zogen om de melkproductie te stimuleren. Wanneer een kat ouder wordt, zullen ze soms nog steeds hun toevlucht nemen tot het kneden van zachte oppervlakken, omdat het hen herinnert aan het lonende comfort dat ze als kittens hadden terwijl ze borstvoeding gaven.

Het is echter niet alleen het gezellige materiaal dat angstverlichting kan bieden. Het bed heeft een donzige verhoogde rand die katten “knuffelt” als ze erin liggen. Dit omhullende gevoel kan uw angstige huisdier helpen zich veilig en geborgen te voelen, waardoor een comfortabelere en diepe slaap wordt bevorderd.

Eenvoudig schoon te maken

Het probleem met veel dierenmeubels is dat het onmogelijk is om schoon te maken. Het is gemaakt van materialen die niet wasmachinevriendelijk zijn of zo stijf van ontwerp zijn dat het helemaal niet in een wasmachine zou passen.

Het mooie van het bed van Purrfectiion is dat het machinewasbaar is. U kunt het in uw voorlader of zelfs bovenladermachine gooien en u hoeft zich geen zorgen te maken dat het tijdens het proces beschadigd raakt. Zorg ervoor dat u het op de zachte cyclus wast en gebruik vervolgens de droogtrommelfunctie op laag vuur bij het drogen.

Purrfection Anti-Axiety Fluffy Kattenbed Pink-3

Kies de perfecte maat

Dit bed is verkrijgbaar in vier verschillende maten, zodat u degene kunt kiezen die het beste past bij uw specifieke behoeften. Als u op zoek bent naar een bed voor babykatten en kittens, is de kleine met een diameter van slechts 40 centimeter perfect. Voor jonge of bijzonder kleine katten zou het medium met een diameter van 50 centimeter prima moeten werken. De grote is 60 centimeter in diameter en is geweldig voor volwassenen en kan zelfs twee katten passen.

De maattabel op de website is een beetje verwarrend, however, omdat het bedrijf een extra grote maatoptie vermeldt, maar de XL-maatspecificatie is niet opgenomen op de officiële Purrfectiion-website. We konden de diameter van het XL-bed bepalen via ons onderzoek online, maar omdat het niet op de officiële website staat, zijn we er niet helemaal zeker van dat de maatvoering correct is.

cat + lijnverdeler

Veelgestelde vragen

Waar worden de Purrfectiion bedden geleverd?

Deze bedden worden verzonden vanuit het Purrfectiion-magazijn van de Verenigde Staten. De website beweert dat ze binnen twee tot vijf dagen worden geleverd, maar de beoordelingen suggereren dat de levering langer kan duren. Mogelijk moet u 5-12 dagen wachten op internationale bestellingen.

gember kat en vrouw in bed met laptop
Afbeelding credit: Konstantin Aksenov, Shutterstock

Wat zijn de verzendkosten?

Purrfectiion biedt gratis express verzending van 2-5 dagen voor hun klanten in de Verenigde Staten. Van klanten in andere landen kan worden verwacht dat ze een kleine vergoeding betalen voor verzending, afhankelijk van hoeveel ze kopen. Gratis verzending is beschikbaar voor internationale bestellingen van meer dan USD 100.

Kan ik het Purrfectiion bed vinden in de winkels?

Het Purrfectiion bed is niet verkrijgbaar in de winkels. Er kunnen vergelijkbare bedden beschikbaar zijn in fysieke winkels, maar tenzij u rechtstreeks op de website koopt, kunt u er niet zeker van zijn dat het bed dat u ontvangt hetzelfde is als het bed dat wordt geadverteerd op de Purrfectiion-website.

Wat is het retourbeleid op het bed?

Het bedrijf stuurt u gratis een nieuw bed als het bed dat u hebt gekocht defect aankomt of als het tijdens het transport is beschadigd. U moet wel binnen twee dagen na levering contact met hen opnemen om van deze aanbieding te profiteren.

U kunt in aanmerking komen voor een retourzending als u het bed in dezelfde staat terugbrengt als waarin het is ontvangen. Het moet ongebruikt zijn en in de originele verpakking zitten.

Welke kleuren zijn beschikbaar?

De kleuren die beschikbaar zijn op de Purrfectiion-website zijn wit, lichtgrijs, lichtroze en donkergrijs. Het lijkt erop dat er op een gegeven moment andere kleuren beschikbaar zijn geweest, te oordelen naar de beoordelingen die we op de website lezen. Andere kleuren die we zagen zijn regenboog, donkergrijs, bruin en paars.

Purrfectiion Kattenbed

3 katten gezichtsverdeler

Wat de gebruikers zeggen

We speuren graag het internet af om te vinden wat huidige gebruikers te zeggen hebben over producten voordat we onze eigen beoordelingen schrijven, en veel van wat we online lezen over de Purrfectiion kattenmand is positief.

In feite zijn alle beoordelingen op de officiële website gloeiende getuigenissen, compleet met een vijfsterrenbeoordeling. Rode vlaggen schieten echter omhoog wanneer de website van een bedrijf alleen positieve beoordelingen weergeeft. Verwijderen ze beoordelingen die hun product niet bespreken of zijn de beoordelingen überhaupt echt? Gelukkig lijkt het voor het Purrfectiion-bed alsof de beoordelingen van de officiële website net zo positief zijn!

Consumenten zijn enthousiast over hoeveel hun katten van hun nieuwe bed houden en hoe geruststellend het is voor kleine kittens of mensen met angst. Er waren enkele zorgen over de onnauwkeurigheid van het product met betrekking tot de bedmatisering en sommige meldingen van bedden die nabesteld werden, dus verzending duurde langer dan verwacht.

Al met al zijn katteneigenaren tevreden met het nieuwe pluizige bed van hun huisdier en, te oordelen naar de honderden beelden die we zagen van katten die gezellig in hun kleine nesten slapen, geven katten het bed ook twee poten omhoog.

kattenpootverdeler

Conclusie

De Purrfectiion kattenmand is extreem gezellig en kan comfort bieden aan kleine kittens en katten met angst, terwijl het slapen comfortabel is voor oudere katten. Het is heel gemakkelijk te verzorgen en zal meteen weer pluizen nadat het in de droger is gedaan; zorg er wel voor dat je de wasinstructies precies opvolgt om ervoor te zorgen dat het bed niet wordt vernietigd in de was. We geven dit bed twee duimen omhoog en denken dat uw katten dat ook zullen doen!