Premium Kattenbakvulling Volledig Natuurlijke Klonterende Kattenbakvulling Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Litterbox.com testen hun items persoonlijk op hun eigen huisdieren, inclusief hun volledig natuurlijke klonterende nest. Het strooisel is gemaakt van zongedroogde natriumbentonietklei en geoogst op een door een familie gerunde ranch in Wyoming.

In tegenstelling tot andere kleiklonter nesten, is litter-robot.com kleistrooisel een natuurlijk ongeparfumeerd, stofarm, met een zachtere textuur die gemakkelijker is voor de poten van uw kat.

Waarderingen

 • Prijs per pond – 1/5
 • Multi-Cat Formules – 2/5
 • Langdurige geurbestrijding – 3/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 3/5

Totaalscore: 2.3/5

Hoe we hebben getest:

 • We kochten LitterBox All-Natural Clumping Cat Litter
 • We hebben een paar weken de kattenbakvulling getest op verschillende katten
 • We hebben deze producten niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling, ze zijn gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

Het merk Litter Robot is gecreëerd door een team van meer dan 300 dierenliefhebbers om huisdierproducten van de hoogste kwaliteit te ontwikkelen en te ontwerpen. Whisker, een 22 jaar oud huisdierenbedrijf, creëerde het merk om kattenspeelgoed, kattenkruid, beddengoed, schoonmaakmiddelen, meubels, zwerfvuil en meer aan te bieden.

Lees ook: Nestrobot 4 Review

Ze werkten samen met een boerderij in de staat Washington met meer dan 20 jaar ervaring in het kweken en oogsten van de planten om hun kattenklepproducten te helpen maken. Wat betreft hun volledig natuurlijke klonterende strooisel, het is afkomstig uit Wyoming, het geografische centrum van ’s werelds enige aanbod van hoogwaardige natriumbentonietklei.

Producten die in deze recensie zijn opgenomen
Naam Klonteren? Levensfase Functies
Kattenbak Volledig Natuurlijk Klonterende Kattenbakvulling Ja Alle All-Natural, Abonnement, Laag Stof, Klonteren

Wat voor soort zwerfvuil biedt het merk aan?

Het merk Litter Robot biedt momenteel slechts één type nest aan – Premium All-Natural Clumping Cat Litter.

Dit strooisel is gemaakt van 100% natuurlijke, zongedroogde natriumbentonietklei als het enige ingrediënt dat de geurvangende eigenschappen van zuiveringszout vertoont. Het biedt geurbeheersing, het vermogen om vloeistoffen te absorberen en klontert snel.

Cat Kattenbakvulling Product beoordeeld

Productnaam Type Prijs per pond Algemene beoordeling
Kattenbak Volledig Natuurlijk Klonterende Kattenbakvulling Klei 1,50 dollar 2.75/5

#1 LitterBox Volledig Natuurlijke Klonterende Kattenformule

Koop op Litter-Robot.com

Deze kattenbak Volledig Natuurlijke Klonterende Kattenbakvulling is gemaakt met slechts één ingrediënt, zongedroogde natriumbentonietklei. Dit betekent geen additieven, geen parfums en weinig tot geen stof dat normaal gesproken wordt geassocieerd met de kattenbak van uw kat. Deze Premium Kattenbakvulling is een natuurlijk ongeparfumeerd met een zachte textuur die beter is voor de poten van uw kat.

Lees ook: Nestrobot 3 Connect Review: we hebben het getest

De natriumbentonietklei, die bekend staat om zijn vermogen om vloeistoffen te absorberen, vormt snel harde, strakke klonten en houdt geur vast door vocht op te nemen en ammoniakgeuren te isoleren. Omdat het klontert, creëert het niet veel stof, maar het heeft wel de neiging om te volgen.

Een zak 20 pond strooisel per kat gaat een maand mee. Hoe lang een zak met nest meegaat, hangt echter af van het aantal katten dat je hebt, hun grootte en afvalgewoonten, evenals het soort kattenbak dat je bezit.

Hoewel we deze kattenbakvulling slechts een 4,2/5-beoordeling hebben gegeven, is het belangrijk om te onthouden dat dit beoordelingssysteem grotendeels is gebaseerd op functies die worden aangetroffen in nestproducten van concurrenten. Dit is een kleiklonterend strooisel, wat betekent dat er tegenwoordig veel concurrentie op de markt is. Waar dit product uitblinkt, is in het feit dat het op abonnementen is gebaseerd, volledig natuurlijk, stofvrij en zijn stevige klontervermogen.

Categorie Rating
Prijs 1/5
Klonterende actie 4/5
Geurbestrijding 3/5
Stof/Rommel 4/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 4/5
Algemene beoordeling 3.5/5

Voordelen van LitterBox Volledig natuurlijke klonterende kattenbakvulling:

 • Zeer laag stofgehalte
 • Natuurlijk ongeparfumeerd
 • Abonnementen worden gratis verzonden

Nadelen van LitterBox Volledig Natuurlijke Klonterende Kattenbakvulling:

 • Duur in vergelijking met andere kleistrooisels
 • Kan zwaar worden gevolgd
 • Gaat niet goed om met geur

Dit nest komt in zakken van 20 pond, 40 pond en 60 pond op de website van litter-robot.com. Omdat dit strooisel gemaakt is van klei, is het behoorlijk zwaar en komen de zakken in een doos.

Wat vinden klanten van LitterBox All-Natural Clumping Cat Litter?

LitterBox All-Natural Clumping Cat Litter heeft een overwegend positieve recensie, recensie schrijven op de website met slechts een paar 1-sterrenrecensies. Over het algemeen houden klanten van het klonterende vermogen, maar er zijn een paar negatieve opmerkingen over orderverwisselingen en vertragingen.

Dat gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is uniek. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantbeoordeling te zien voor de kattenbakvullingsformule hierboven:

Positieve klantrecensies voor LitterBox All-Natural Clumping Cat Litter Coconut Cat Litter

“GEWELDIG PRODUCT. WERKT ZO GOED. Het product werkt zo goed. Het enige waar ik een beetje moeite mee heb, is wanneer mijn wifi uitvalt, in plaats van dat ik automatisch opnieuw verbinding maak wanneer het weer aangaat, moet ik het apparaat loskoppelen en weer aansluiten. ” – KM Racer

“WOU DAT IK DIT EERDER HAD GEKREGEN! Net als mijn lasik zou ik willen dat ik dit eerder had gekregen. Vond het zo leuk, ik kocht een tweede! Geloof me, de kosten zijn het uiteindelijk waard. Zeker als jij de enige bent die de kattenbakken schoonmaakt. Mijn poesjes springen er graag in tijdens de cyclus en het sluit meteen af zodat ze niet gewond raken. Vervelend maar katten zijn nieuwsgierige wezens en het begint snel daarna weer op.

Negatieve klantrecensies voor LitterBox All-Natural Clumping Cat Litter

“ABONNEMENT GEPAUZEERD EN VERTRAAGDE VERZENDING. Mijn nestabonnement is ruim 3 weken te laat. Ik heb me aangemeld bij mijn account om te zien dat mijn abonnement op de een of andere manier is gepauzeerd. Is het abonnement niet bedoeld om ons te redden van een puinhoop? Ik heb het uitgepakt EN een extra eenmalige bestelling geplaatst voor zwerfvuil om veilig te zijn en de verzending voor beide wordt niet verwacht voor 9 DAGEN. Nadat ik eindelijk mijn katten de robot heb laten gebruiken, weigeren ze nu en ik zal opnieuw moeten beginnen om ze het te laten vertrouwen. Ondertussen heb ik te maken met een totale puinhoop. Heel erg bedankt Whisker!” – Al

“ZOU DE PREMIUM KATTENBAKVULLING WAARSCHIJNLIJK NIET MEER AANSCHAFFEN. De premium kattenbakvulling was ok… het was niet veel anders dan elk ander nest… het leek niet te helpen met de geur, zelfs niet met de geurvalpakketten.

Hoeveel kost LitterBox All-Natural Clumping Cat Litter Coconut Cat Litter?

Met strooiselrobot All-Natural Clumping Cat Litter kunt u zich abonneren op het gemak van dit klonterende nest dat regelmatig bij u thuis wordt afgeleverd en biedt gratis verzending. U kunt kiezen uit zakken van 20 pond, 40 pond en 60 pond die maandelijks, tweemaandelijks of driemaandelijks kunnen worden geleverd. U kunt een tas kopen voor $ 30 op de litter-robot.com website of een extra $ 20 betalen voor twee zakken of $ 45 voor drie zakken, maar zonder abonnement betaalt u voor verzending.

Uw eerste zwerfvuilzending wordt 1-2 werkdagen nadat uw betaling is verwerkt verzonden en in de toekomst wordt u elke maand op dezelfde dag gefactureerd (afhankelijk van het plan dat u hebt gekozen) en uw nest wordt 1-2 werkdagen nadat u bent gefactureerd verzonden. U kunt factureringsaanpassingen aanbrengen of uw verzenddatums wijzigen door u aan te melden bij uw account.

Over het algemeen, is strooiselrobot volledig natuurlijk klonterende kattenbakvulling een goede keuze?

Als je een directe vergelijking maakt tussen deze all-natural clumping cat litter en concurrenten klei nesten, ben je misschien underwhelmed. Dit nest doet het werk goed, maar de kosten zijn veel hoger dan in de winkel gekochte kleistrooiselmerken. Het heeft ook de neiging om te volgen wat wordt verwacht met elk kleistrooisel.

Hoewel Litter Robot All-Natural Clumping Cat Litter een ander kleistrooisel is, heeft het zijn eigen reeks voordelen. Hoewel het natuurlijk is, bevat het ook geen chemicaliën of parfums. Dit is echter geen biologisch afbreekbaar nest.

Lees ook: 11 Beste kattenbakvullingen van 2022

Omdat deze kattenbakvulling geen geurstoffen, chemicaliën of andere additieven bevat, beperkt het wel het vermogen om geur te beheersen, vooral in huishoudens met meerdere katten. We vonden dit een probleem na ongeveer een week gebruik van het nest met onze twee katten. Regelmatig scheppen helpt de geur onder controle te houden, maar er was zeker een lichte urinegeur.

Waar wordt LitterBox volledig natuurlijk klonterende kattenbakvulling verkocht?

LitterBox All-Natural Clumping Cat Litter wordt alleen online verkocht via de website van het bedrijf met abonnementsopties.