Petphabet Jumbo Overdekte Kattenbak Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De Petphabet Jumbo Covered Litter Box is precies dat, een jumbo kattenbak met een hoes. Het is groot genoeg om twee katten tegelijk te passen, waardoor het geweldig is voor huizen met meerdere katten.

Waarderingen

  • Reinigingsgemak – 8/10
  • Geurbestrijding – 8/10
  • Uiterlijk– 8/10
  • Constructie– 7.5/10
  • Prijs– 7/10

Algemene score: 7.7/10

Met zijn afneembare, heldere hoes en hoge rug helpt hij overmatige verstrooiing te voorkomen. Ook zal uw kat zich veiliger voelen wanneer hij zijn zaken doet, omdat hij overal om zich heen kan zien terwijl hij in de kattenbak zit. Deze kattenbak is een geweldige keuze voor huizen met meerdere katten of echt grote katten.

We hebben deze kattenbak in de loop van enkele weken getest op onze twee katten en kwamen met de voor- en nadelen die in dit artikel zijn geschreven. Laten we eens kijken naar de Petphabet Jumbo Covered Litter Box en kijken of deze zo praktisch en effectief is als hij beweert te zijn.

Mallory Crusta, onze Head of Content, testte de Petphabet Kattenbak in mei 2021 en ik heb hem dit jaar zelf getest. Bekijk Mallory’s diepgaande videoreview van de Petphabet Litter Box op het All About Cats YouTube-kanaal.

Het ontwerp

De Petphabet Jumbo Covered Litter Box is een plastic afgedekte kattenbak met een transparant deksel zodat je gemakkelijk kunt monitoren wat er in de kattenbak gebeurt.

De Petphabet Jumbo Covered Litter Box is een afgedekte kattenbak gemaakt van duurzaam antimicrobieel antiaanbaklaag plastic voor eenvoudige reiniging. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en biedt een heldere, verwijderbare bovenkant.

De Petphabet Jumbo Covered Litter Box is uitgerust met een diepe kattenbak om te helpen met geurbeheersing en beschermt tegen urinespray en -strooisel. Deze kattenbak bevat ook 4 clips om de bovenkant bevestigd te houden en is afneembaar voor eenvoudige reiniging.

Katten kunnen de kattenbak betreden via de opening aan de voorkant van de doos. De kattenbak zelf is groot, diep en meet 24,8 L x 20 B x 16,5 H inch. De deuropening is 8,2 H X 7,8 W inch en er is geen voorklep die gemakkelijke toegang biedt voor kittens en oudere katten.

De Petphabet Jumbo Covered Litter Box kan worden gebruikt zonder de kap en de achterkant van de doos loopt hoog op.

Lees ook: 11 beste kattenbakken in 2022 – we hebben ze allemaal geprobeerd

Schoonmaken van de Petphabet Jumbo overdekte kattenbak

Over het algemeen is deze kattenbak heel gemakkelijk schoon te maken. Er is een brede deuropening waarmee u gemakkelijk naar binnen kunt reiken en scheppen zonder het deksel eraf te halen.

De Petphabet Jumbo Covered Litter Box is eenvoudig schoon te maken. U kunt niet alleen zien wanneer het strooisel moet worden schoongemaakt door de doorzichtige kap, maar het is ook gemakkelijk te verwijderen. Er zijn vier clips langs de buitenkant van de kattenbak die kunnen worden opgeklapt. Zodra de bovenkant eraf is, is het gemakkelijk om het vuile strooisel eruit te scheppen.

Je hebt de mogelijkheid om voeringen te gebruiken, maar dit is niet nodig. Doordat de kattenbak diep is, kan er meer strooisel worden toegevoegd wat minder onderhoud betekent. Omdat het beschikt over antimicrobiële technologie materialen, het helpt de geur te beheersen samen met uw keuze van strooisel.

Als het tijd is om het afval te vervangen en de doos schoon te maken, is het vrij eenvoudig. Er zijn geen gebieden waar zwerfvuil of bacteriën vast komen te zitten en het dumpen van het zwerfvuil is gemakkelijk als de kap er eenmaal af is. Je kunt het dan wegvegen met milde zeep of uitspoelen met een slang of in een badkuip.

Controleert het geur goed?

Deze overdekte kattenbakken doen uitstekend werk bij het beheersen van zwerfvuilverstrooiing en urinespray

De Petphabet Jumbo Covered Litter Box is voorzien van een diepe kattenbak die helpt bij het bestrijden van ongewenste geur van uw kattenbakvulling. Hoewel, de kattenbakvulling die u kiest, zal een groter effect hebben op geuren boven de kattenbak zelf.

De Petphabet Jumbo Covered Litter Box wordt geleverd met een doorzichtige kap die helpt om geur tot een minimum te beperken. Het feit dat deze kattenbak geen scheuren of hoekjes heeft die geuren en bacteriën kunnen vasthouden, helpt geuren onder controle te houden.

Controleert het tracking en scatter?

Zoals elke kattenbak is de Petphabet Jumbo Covered Litter Box niet 100% track-proof maar dat is te verwachten. Het doet echter goed werk om te voorkomen dat de strooiing ontsnapt vanwege de schone dekking en hoge zijkanten.

Natuurlijk als je eenn agressieve graafmachine en flinger, kan uw kat erin slagen om strooisel direct uit de voorste opening te schoppen. Maar deze doos zal helpen de verspreiding beter te beheren dan de meeste.

Algemene indrukken

Deze overdekte kattenbak is verkrijgbaar in een reeks felle kleuren.

Over het algemeen is de Petphabet Jumbo Covered Litter Box een praktische kattenbak met een minimalistische uitstraling.

We vinden het leuk dat het in verschillende kleurkeuzes wordt aangeboden en een duidelijke kap heeft die gunstig is voor zowel eigenaren als katten. Deze kattenbak beschikt ook over een betrouwbare antibacteriële technologie die strijdt tegen micro-organismen.

Een probleem dat we hadden met de Petphabet Jumbo Covered Litter Box is de grootte. Hoewel het een van de grotere kattenbakken op de markt is, leek onze grotere kat een beetje krap bij het doen van zijn zaken.

Een ander probleem dat we hebben met deze kattenbak is de prijs. In vergelijking met andere kattenbakken in zijn categorie, is het een beetje hoger geprijsd.

Onze katten hadden geen problemen met het gebruik van de Petphabet Jumbo Covered Litter Box. Er was wat spreiding rond de opening van de kattenbak en wat tracking zoals verwacht. Anders dan dat, deed het goed werk om het strooisel in de doos te houden.

Hoeveel kost de Petphabet Jumbo overdekte kattenbak?

De Petphabet Jumbo Covered Litter Box kost je $ 52,99, wat een beetje te duur lijkt, maar als het aan je behoeften voldoet, is het misschien de moeite waard. Je vindt deze kattenbak op Amazon in 7 verschillende kleuren.

Is de Petphabet Jumbo overdekte kattenbak de moeite waard?

Ja, het kan de moeite waard zijn als je een groter dan gemiddelde traditionele hoes kattenbak nodig hebt. Petphabet Jumbo Covered Litter Box wordt geleverd met een diepe kattenbak om geur te helpen beheersen, evenals een doorzichtige kaptop die uw kat privacy geeft met uitzicht.

Voor de prijs krijg je wel een kattenbak gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder heavy-duty plastic dat antibacteriële technologie biedt die bacteriën bestrijdt. Deze kattenbak is ook gemakkelijk schoon te maken en heeft geen spleten en gebieden die zwerfvuil en bacteriën kunnen vangen.

De Petphabet Jumbo Covered Litter Box heeft ook een laag instappunt dat het geschikt maakt voor kittens en oudere katten om zonder problemen in en uit te stappen.

Kies je voor de Petphabet Jumbo Covered Litter Box dan krijg je wel het extra voordeel van minder strooisel buiten de box. De doorzichtige bovenkant voorkomt dat uw kat buiten de doos afval schopt.

Wil je een kattenbak die aan de grotere kant is, makkelijk schoon te maken en goed gemaakt is, dan is de Petphabet Jumbo Covered Kattenbak misschien wel de juiste voor jou en je kat.

Klik hier om Petphabet Jumbo covered kattenbak op Amazon te kopen

Lees ook: tuft + paw Cove Litter Box Review