Petguard Cat Food Review – Stopgezet

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben PetGuard kattenvoer beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschiktheid voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze PetGuard kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De we’re all about cats-petguard over wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 8/10

In totaal geven we PetGuard kattenvoer een 47 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over PetGuard

Het merk PetGuard is gemarkeerd als een premium huisdiervoedingsmerk en sommige van hun recepten zijn biologisch gelabeld. Op de Amazon-bestemmingspagina van het merk maken ze de volgende claim:

“Sinds 1979 zet PetGuard zich in om de gezondheid en het geluk van katten en honden te bewaken door ze te voeden met de beste kwaliteit, gezond, volledig natuurlijk voedsel.”

PetGuard producten zijn gemaakt met een gezonde balans van schone eiwitten, volle granen, groenten en gezonde vetten. Hun producten zijn vrij van maïs, dierlijke bijproducten en kunstmatige conserveermiddelen, evenals gesmolten dierlijke vetten en kunstmatige kleur- en smaakstoffen. PetGuard producten zijn specifiek geformuleerd met de optimale verhouding van essentiële voedingsstoffen, waaronder toegevoegde vitaminen en mineralen.

Elk pakket of blikje PetGuard-dierenvoeding draagt de zin:”Uw huisdier verdient het beste”, en PetGuard probeert die claim te leveren met hun door de dierenarts goedgekeurde recepten.

Inkoop en productie

Omdat de website van PetGuard op het moment van beoordeling in aanbouw was, konden we niet veel gedetailleerde informatie vinden over de inkoop van ingrediënten of productieprocessen van het merk. De weinige informatie die we vonden, kwam vooral van de productverpakking zelf.

PetGuard wordt geadverteerd als een familiebedrijf (sinds 1979) dat wordt aanbevolen door dierenartsen en gemaakt in de VS. Hun productetiketten vermelden PetGuard Holdings, LLC als distributeur, samen met een adres in Sewickley, PA. Het label draagt ook de claim: “Made in the USA with the finest worldwide sourced ingredients.”

We konden geen specifieke informatie vinden over waar PetGuard hun ingrediënten vandaan haalt of hoe hun producten worden vervaardigd. Deze informatie kan beschikbaar zijn op de website van het merk zodra deze weer actief is.

PetGuard biedt één recept voor droog kattenvoer en een assortiment ingeblikt voedsel in blikjes van 3 ounce en 5,5 ounce.

Geschiedenis herinneren

Bij het winkelen voor een nieuw merk voor dierenvoeding, is het belangrijk om uw onderzoek te doen. Bekijk de recepten die ze aanbieden en bekijk de lijst met ingrediënten om hun kwaliteit te verifiëren. Misschien wilt u ook voor de goede orde in de terugroepgeschiedenis van het bedrijf graven.

Product recalls gebeuren om verschillende redenen en zelfs sommige van de merken van topkwaliteit op de markt hebben een terugroepactie of twee in hun geschiedenis. Het is altijd een goede zaak als een bedrijf geen terugroepacties heeft, maar het is niet noodzakelijkerwijs een indicatie van slechte algehele kwaliteit als ze er een of twee hebben.

Gelukkig is PetGuard een merk dat in zijn geschiedenis geen product recall heeft gehad.

Welke soorten kattenvoer biedt PetGuard aan?

Omdat de PetGuard-website niet actief was op het moment van beoordeling, konden we het volledige spectrum van producten van het merk niet bekijken. Bepaalde producten waren beschikbaar bij grote retailers zoals Amazon en Chewy, terwijl andere alleen op voorraad waren bij online kruideniers zoals VitaCost.

In termen van hun kattenvoeraanbod lijkt PetGuard vooral een natvoermerk te zijn. Ze bieden één droge voedselformule en een matige selectie van ingeblikte voedingsproducten.

Hier is een korte lijst van de producten die we hebben kunnen vinden:

 • PetGuard LifeSpan Kip &bruine rijst Recept met groenten Droogvoer
 • PetGuard Beef &Barley Dinner Ingeblikt voedsel
 • PetGuard Chicken &Beef Dinner Ingeblikt voedsel
 • PetGuard Premium Feestdiner Ingeblikt voedsel
 • PetGuard Hartig visdiner Ingeblikt eten
 • PetGuard Chicken &Wheat Germ Dinner Ingeblikt voedsel
 • PetGuard Fish, Kip &Liver Dinner Canned Voeding
 • PetGuard Biologische Kip &Plantaardig Ingeblikt Voedsel

PetGuard ingeblikt voedsel is er in drie verschillende maten, afhankelijk van het recept: 3 ounces, 5,5 ounces en 13,2 ounces. De meeste producten werden afzonderlijk verkocht in plaats van in variëteitsverpakkingen of multiverpakkingen.

Wat vinden klanten van PetGuard Kattenvoer?

Katten hebben de reputatie kieskeurige eters te zijn, dus het is moeilijk te voorspellen wat je katten wel en niet leuk zullen vinden. Voordat u overstapt naar een nieuw merk, raden we altijd aan om uw onderzoek te doen, inclusief het lezen van wat huidige klanten van het merk te zeggen hebben over hoe hun katten het product leuk vinden.

PetGuard lijkt geen groot mainstream merk te zijn, dus we hadden wat moeite met het vinden van beoordelingen buiten Amazon. We hebben ook een paar reviews over Consumentenzaken gevonden.

Een lopend thema dat we opmerkten bij recensies op Amazon had te maken met een verandering in recept. Veel katteneigenaren beweerden dat hun katten vroeger dol waren op het product, maar zijn onlangs begonnen met het opduiken van hun neus, mogelijk als gevolg van een verandering in het recept. Sommige klanten gaven ook commentaar op het hoge koolhydraatgehalte.

Laten we eens kijken naar een paar klantrecensies van enkele van de meest populaire recepten van PetGuard.

Positieve beoordelingen

“In het begin was ik bang dat ze het recept op de een of andere manier hadden veranderd, maar ik vergeleek de ingrediënten en voedingsinformatie en dit is in wezen hetzelfde voedsel. Er zijn een paar kleine wijzigingen aangebracht in de beschrijvingen (zoals gedroogde eiwitten in plaats van hele eieren), maar ik vermoed dat ze nu gewoon nauwkeuriger zijn. Mijn huisdier vindt het prima alsof er nooit iets met zijn eten is gebeurd!” – bij Superster beoordeelt PetGuard LifeSpan Chicken &Brown Rice with Vegetables via Amazon

“Ik ben op zoek geweest naar kattenvoer van hoge kwaliteit dat geen fortuin kost. Na veel onderzoek op verschillende sites stond Petguard op mijn lijstje om te proberen, dus ik bestelde een hoesje bij amazon en kon niet gelukkiger zijn. Wees echter gewaarschuwd, dit spul ruikt verschrikkelijk, het openen van een blik en het uitdelen ervan is alsof je in het gezicht wordt geslagen met een makreel van een week oud, maar dat is hoe katten het leuk vinden. bij X beoordeelt PetGuard Premium Feast Dinner via Amazon

Negatieve beoordelingen

“Ze geniet al maanden van Premium Feast. De afgelopen 2 maanden negeert ze het volledig. Zij en ik ruiken geen rundergeur meer. Katten zijn gevoelig en hun neus vertelt hen alles. Honden daarentegen eten wat er voor hen ligt. Ik ben erg teleurgesteld in deze ontwikkeling.” door – van New York, NY via Consumer Affairs

“Mijn katten zullen dit voedsel niet eten. Ik denk dat er te veel rijst in zit en het is te droog. Ik heb er een hele case van gekocht en ik ben erg teleurgesteld. Ik kocht het omdat het biologisch was en ik dacht dat het gezonder zou zijn voor mijn katten, maar ze zullen het niet eten. bij SHS beoordeelt Petguard Fish, Chicken &Liver Recipe via Amazon

PetGuard kattenvoer is rijk aan echte dierlijke eiwitten met volle granen, vers fruit en groenten in de meeste recepten.

Wat vonden onze testkatten ervan?

Om PetGuard kattenvoer te testen, bestelden we een zak van hun LifeSpan Chicken &Brown Rice Recept met groenten droogvoer en een assortiment ingeblikt voedsel.

Onze eerste indruk van PetGuard kattenvoer toen we onze bestelling ontvingen, was dat het de uitstraling had van een supermarktmerk. We waren een beetje op onze hoede voor de ingeblikte voedselproducten, aangezien het woord “diner” in de naam was opgenomen, maar bij het bekijken van de ingrediëntenlijsten vonden we niet zoveel rode vlaggen als verwacht. In feite hielden alle PetGuard-recepten goed stand in een beoordeling van hun ingrediënten.

Toen het tijd was om de producten te testen, waren onze testkatten meer dan blij om te verplichten. Ze namen zowel het ingeblikt voedsel als de recepten voor droogvoer. Dit was een beetje verrassend, aangezien de meeste ingeblikte voedingsmiddelen een paté-achtige textuur hadden en onze katten de neiging hebben om recepten met bouillon of jus te verkiezen.

Over het algemeen waren we aangenaam verrast door onze ervaring en beoordeling van PetGuard kattenvoer.

PetGuard Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

Productnaam Type voedsel Belangrijkste eiwitbron Calorieën Prijs per ounce Ons cijfer
PetGuard LifeSpan Kip &bruine rijst Recept met groenten Droogvoer Kip 396 kcal/kop $4.10/pond Een-
PetGuard Hartig visdiner Ingeblikt eten Nat Zalm 181 kcal/blik $ 0,30 / ounce Een-
PetGuard Biologische Kip &Plantaardige Formule Nat Kip 100 kcal/100g $ 0,54 / ounce Een-

Allemaal moerde rituele percentages in deze tabel en in de volgende tabel zijn ontleend aan de gegarandeerde analyse van de fabrikant. Exacte voedingspercentages zijn niet beschikbaar.

Alle berekende waarden worden bepaald met behulp van deze minimale en maximale gepubliceerde waarden en kunnen afwijken van de werkelijke waarden. PetGuard is de ultieme autoriteit op het gebied van hun producten, dus neem contact op met het bedrijf voor meer voedingsinformatie.

#1 PetGuard LifeSpan Kip &bruine rijst Recept met groenten

Dit recept voor kip en bruine rijst lijkt de enige droogvoerformule van PetGuard te zijn die op dit moment beschikbaar is. Het bevat verse kip als eerste ingrediënt met kippenmeel als een geconcentreerde bron van aanvullende eiwitten in het tweede slot.

Afgezien van de kip bevat dit recept verschillende aanvullende eiwitbronnen, waaronder witte vismeel, gedroogd ei en erwteneiwit. We geven natuurlijk de voorkeur aan recepten die plantaardige eiwitconcentraten weglaten, maar we zijn blij om te zien dat het in dit geval niet binnen de top 10 van ingrediënten valt.

Hoewel dit recept verschillende bronnen van dierlijke eiwitten bevat, is het nog steeds hoger in koolhydraten dan we zouden willen. We waarderen dat de koolhydraatbronnen voornamelijk volle granen zijn, maar het geschatte koolhydraatgehalte is meer dan 30% (we geven de voorkeur aan iets dichter bij 10%).

De andere kritiek die we op dit recept hebben, is de lange lijst met synthetische supplementen aan het einde. De meeste commerciële kattenvoeding bevat synthetische supplementen, maar het hebben van zo’n lange lijst suggereert dat de primaire ingrediënten niet voedzaam zijn of dat hun voedingsintegriteit wordt aangetast bij de verwerking.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Bruine rijst, Havergrutten, Witte vismeel, Gierst, Gedroogd eiproduct, Kikkererwten, Kippenvet, Gedroogde gewone bietenpulp, Natuurlijk aroma, Erwteneiwit, Lijnzaad, Gedroogde kelp, Menhaden visolie, Zonnebloemolie, Kaliumchloride, Gedehydrateerd alfalfameel, Mononatriumfosfaat, L-lysine, Dl-methionine, Gedroogde wortelen, Gedroogde spinazie, Gedroogde appelpulter, Gedroogde bieten, Cholinechloride, Taurine, Ascorbinezuur, Yucca Schidigera Extract, Vitamine D3 Supplement, Vitamine E Supplement, Niacine Supplement, Thiamine Mononitraat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Biotine, D-calcium Pantothenaat, Vitamine B12 Supplement, Vitamine A Acetaat, Citroenzuur, Foliumzuur, Ijzersulfaat, Zinksulfaat, Zink Aminozuur Chelate, Ijzer Aminozuur Chelate, Kopersulfaat, Zinkoxide, Mangaan Aminozuur Sulfaat, Mangaan Aminozuur Chelaat, Koper Aminozuur Chelate, Manganousoxide, Natriumseleniet, CalciumJodaat

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 14%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 15.56%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 45.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.91%

Vet: 31.78%

Koolhydraten: 38.32%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip

Kip maaltijd

Bruine rijst

Havergrutten

Witte vismeel

Kippenvet

Erwteneiwit

Gedehydrateerd alfalfameel

Kip

Ei

Vis

Pros

 • Echte kip als eerste (en tweede) ingrediënt
 • Gemaakt met gezonde volle granen
 • Rijk aan echte dierlijke eiwitbronnen

Tegens

 • Bevat wat plantaardig eiwit (erwteneiwit)
 • Lange lijst van synthetische voedingssupplementen

#2 PetGuard Hartig visdiner Ingeblikt eten

Dit Savory Seafood Dinner is een van de vele recepten voor ingeblikt voedsel die PetGuard te bieden heeft. Het eerste ingrediënt en de primaire bron van eiwitten is zalm, hoewel je ook verschillende aanvullende eiwitten zult zien, zoals makreel, oceaanvis, kippenlever en garnalen.

We houden niet alleen van het hoge eiwitgehalte van deze formule, maar het heeft ook een zeer laag koolhydraatgehalte dat wordt geschat op minder dan 3%. De enige toegevoegde koolhydraten zijn rijstmeel en guargom die waarschijnlijk voornamelijk als verdikkingsmiddelen worden toegevoegd.

Nogmaals, we zien een vrij lange lijst van synthetische supplementen die we liever vervangen door natuurlijke bronnen voor belangrijke voedingsstoffen.

Ingrediënten

Zalm, makreel, water voldoende voor verwerking, oceaanvis, kippenlever, rijstmeel, garnalen, brouwers gedroogde gist, guargom, zonnebloemolie, kaliumchloride, taurine, cholinechloride, gedroogde kelp, Dl-methionine, Yucca Schidigera Extract, IJzer aminozuur chelaat, Zine Aminozuur Chelaat, Thiamine Mononitraat, Vitamine E Supplement, Koper Aminozuur Chelaat, Mangaan Aminozuur Chelaat, NatriumSeleniet, Niacine Supplement, D-calcium Pantothenaat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Vitamine A Supplement, Biotine, KaliumJodide, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 11%

Ruw vet: 4.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 2.8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 20.45%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 12.27%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 44.66%

Vet: 44.37%

Koolhydraten: 10.96%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Zalm

Makreel

Oceaanvissen

Kippenlever

Garnaal

Rijstmeel

Brouwers gedroogde gist

Guargom

Vis

Kip

Pros

 • Meerdere hele bronnen van dierlijke eiwitten
 • Hoog in eiwitten, laag in koolhydraten
 • Rijk aan vocht, goed verteerbaar voor katten

Tegens

 • Primaire bron van toegevoegd vet is plantaardig
 • Bevat verschillende verdikkingsmiddelen

#3 PetGuard Biologische Kip &Plantaardige Formule

Misschien wel het enige PetGuard-recept dat USDA biologisch gecertificeerd is, deze formule bevat biologische kip en biologische kalkoen als de primaire bronnen van eiwitten en twee van de top drie ingrediënten. Je vindt ook biologische volle granen zoals bruine rijst en haver in deze formule.

Afgezien van het feit dat het biologisch is, onderscheidt dit recept van andere PetGuard-ingeblikt voedsel het gebruik van vers fruit en groenten als natuurlijke bronnen voor belangrijke voedingsstoffen. Dat gezegd hebbende, het product heeft nog steeds een lange lijst van synthetische supplementen zoals de anderen.

Dit recept zit boordevol echte dierlijke eiwitten en hoewel het verschillende granen bevat, is het geschatte koolhydraatgehalte slechts ongeveer 4%.

Ingrediënten

Biologische kip, water voldoende voor verwerking, biologische kalkoen, biologische bruine rijst, biologische haver, biologische wortelen, biologische veenbessen, biologische appels, organische guargom, tricalciumfosfaat, kaliumchloride, biologische olijfolie, cholinechloride, zout, taurine, zink aminozuurchelaat, ijzeraminozuurchelaat, vitamine E-supplement, koper aminozuurchelaat, thiaminemononitraat (vitamine B1), mangaanaminozuurchelaat, Natriumseleniet, Niacine Supplement, D-calcium Pantothenaat, Pyridoxine Hydrochloride (Vitamine B6), Riboflavine Supplement (Vitamine B2), Vitamine A Supplement, Biotine, KaliumJodide, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 7%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 2.3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 36.36%

Vet: 31.82%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 16.82%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 27.87%

Vet: 59.23%

Koolhydraten: 12.89%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Biologische kip

Biologische kalkoen

Biologische zilvervliesrijst

Biologische haver

Guargom Kip

Pros

 • Hoog in eiwitten, laag in koolhydraten
 • Echte biologische kip als eerste ingrediënt
 • Volle granen en vers fruit/groenten

Tegens

 • Bevat nog steeds een lange lijst van synthetische supplementen
 • Bevat enkele verdikkingsmiddelen

PetGuard gebruikt een hele bron van echte dierlijke eiwitten als het eerste ingrediënt in elk recept en bevat geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Hoeveel kost PetGuard Kattenvoer?

Het is een beetje lastig om commentaar te geven op de kosten van PetGuard kattenvoer, omdat de website van het merk momenteel niet actief is en verschillende retailers verschillende producten aanbieden. Op basis van de producten die we hierboven hebben beoordeeld, is PetGuard droogvoer prijst ongeveer $ 4 per pond en hun nat voedsel varieert van $ 0,30 tot $ 0,50 per ounce. Het is begrijpelijk dat hun biologische ingeblikt voedsel duurder is dan hun traditionele recepten.

Kortom, is PetGuard Kattenvoer een goede keuze?

Voor het grootste deel lijkt PetGuard een bovengemiddeld merk te zijn in termen van ingrediëntkwaliteit en ze zijn verrassend betaalbaar voor het kwaliteitsniveau. We hadden behoorlijk wat moeite om de producten te vinden, maar dat kan veranderen zodra de website van het merk weer operationeel is.

Het enige dat we zullen opmerken over PetGuard-producten is dat, ondanks het gebruik van hoogwaardige bronnen van eiwitten en volle granen in de meeste van hun recepten, ze veel gebruik maken van synthetische supplementen.

De meeste commerciële merken voor dierenvoeding gebruiken synthetische vitaminen en mineralen om te voldoen aan de AAFCO-normen voor voedingstoereikendheid. Wanneer de lijst echter zo lang is als voor PetGuard-voedingsmiddelen, leidt dit ons tot de vraag naar de kwaliteit van de ingrediënten en of hun voedingsintegriteit mogelijk is aangetast tijdens het koken.

Helaas konden we de kwaliteit van PetGuard-ingrediënten niet verifiëren omdat de website niet beschikbaar was. We hebben geen grote problemen met dit merk, maar het kan de moeite waard zijn om een merk te vinden dat vergelijkbare kwaliteit levert tegen een vergelijkbare prijs, maar iets meer informatie over hun producten biedt.

Waar wordt PetGuard Kattenvoer verkocht?

U kunt PetGuard kattenvoer op een aantal verschillende plaatsen vinden, voornamelijk online. Voor de grootste selectie producten raden we Amazon of een andere huisdierspecifieke online retailer aan. Je vindt een paar producten op Chewy, maar op het moment van beoordeling was alleen het droge voedsel van kip en bruine rijst op voorraad.

We zullen ook opmerken dat, op het moment van beoordeling, de PetGuard-website in aanbouw leek te zijn of ter ziele was gegaan. Het kan in de toekomst terugkeren en biedt een andere optie om voor dit merk te winkelen.

Lees ook: Vital Essentials Kattenvoer Review