Performatrin Ultra Cat Food Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Performatrin Ultra beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschikt voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Performatrin Ultra kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats-classificatie Performatrin Ultra over wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 5/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 5/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 8/10

Algemene score: 6.33/10

In totaal geven we Performatrin Ultra kattenvoer een 38 uit 60 rating of een C+ cijfer.

Over Performatrin Ultra

Het merk Performatrin dierenvoeding biedt een breed scala aan producten voor honden en katten met hoogwaardige ingrediënten zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen. Het merk beweert formules aan te bieden die zijn afgestemd op de unieke behoeften van verschillende rasgroottes, leeftijden en activiteitsniveaus bij zowel honden als katten.

Alle huisdierproducten van Performatrin zijn wetenschappelijk geformuleerd door hun eigen voedingsdeskundige voor huisdieren, hoewel het merk deze expert niet op hun website noemt. Ze geven ook geen specifieke informatie over hoe ze hun ingrediënten vandaan halen of waar hun producten worden vervaardigd.

Inkoop en productie

Hoewel de Performatrin-website niet veel informatie biedt over hun ingrediënten of productie, doen hun etiketten voor dierenvoeding dat wel. Performatrin-dierenvoeding wordt in Canada vervaardigd met behulp van “binnenlandse en geïmporteerde ingrediënten”.

Hoewel Performatrin een huisdiervoedingsbedrijf lijkt te zijn dat in Canada is gevestigd, zijn hun producten geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die door AAFCO zijn vastgesteld voor alle levensfasen.

Geschiedenis herinneren

Voor zover wij weten, heeft het merk Performatrin dierenvoeding tot op heden geen product recall gehad. Helaas konden we niet bepalen hoe oud het bedrijf is, dus het is moeilijk te zeggen of het gebrek aan terugroepacties te wijten is aan kwaliteitsmerkbeheer of gewoon nieuw is in de branche.

Welke soorten kattenvoer biedt Performatrin Ultra?

Het merk Performatrin Ultra biedt meer dan 50 verschillende soorten ingeblikte en droge kattenvoerproducten. Ze bieden recepten voor volwassen katten en kittens, evenals gespecialiseerde formules voor gezond gewichtsbeheer en diëten met beperkte ingrediënten. Hun ingeblikt voedsel komt in paté- bisque- en stoofpottexturen, verpakt in 3-ounce, 5.50ounce of 13.2-ounce blikjes en 3.5-ounce kommen.

Wat vinden klanten van Performatrin Ultra Cat Food?

Omdat Performatrin Ultra kattenvoer alleen in winkels en bij beperkte online retailers wordt verkocht, was het moeilijk om veel informatie te krijgen over de typische klantervaring. Op Supermarket.com heeft Performatrin Ultra acht 5-sterrenrecensies en zestien 4-sterrenrecensies.

Laten we eens kijken naar een paar klantrecensies van enkele van de meest populaire recepten van dit merk.

Positieve beoordelingen

“Mijn kat zit nu anderhalf jaar op het Ultravoer. 7 jaar oud, binnen gecastreerd mannetje, vroeg hij altijd om meer voedsel. Hij laat zelfs wat op het bord liggen met het Ultra-eten. Een gezonde glanzende vacht en energie om meer te spelen zijn ook merkbare veranderingen. Dinnertime voor Francis, reviewing Performatrin Ultra Turkey, Salmon &Duck Pate

“Ik heb twee ZEER kieskeurige eters en het is vervelend om ooit een merk te vinden dat ze allebei zullen eten. Dit merk kattenvoer is een van de weinige items waar ze allebei van genieten en je zou denken dat ik ze uithonger met hoe ze dit voedsel eten als snoep / traktaties. Geweldig spul! Grote waarde en ik heb het gevoel dat ik ze het beste geef.”Amandajo8629, reviewing Performatrin Ultra LID Green Pea & Duck Formula

Negatieve beoordelingen

“Ik kocht dit voor mijn kat omdat ik dacht dat het dezelfde dikkere textuur zou hebben als forelbisque, maar dat is het niet. Deze smaak is meer een paté (waar mijn kat niet van houdt).” Pb6050, reviewing Performatrin Ultra Grain-Free Salmon Bisque Cat Food

Wat vonden onze testkatten ervan?

Bagel hield van het droge voedsel van de groene erwten- en eendenformule – zo veel dat ze door de zak kauwde om een ext te sluipenra helpen toen ik het op het aanrecht liet liggen!

Mijn testkatten waren erg blij met Performatrin Ultra kattenvoer – zowel het droogvoer als de ingeblikte voedselformules. Het droogvoer wordt geleverd in kleine, driehoekige brokjes die gemakkelijk moeten zijn voor katten van alle leeftijden om op te kauwen en het ingeblikt voedsel had een losser dan gemiddelde patétextuur waardoor het gemakkelijk was om eruit te lepelen.

Ik hield ook van de verpakking die Performatrin Ultra gebruikt. De hersluitbare toppen op hun droogvoerzakken zijn ongelooflijk handig en veel gemakkelijker te gebruiken dan veel merken.

Performatrin Ultra Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Performatrin Ultra Grain-Free Ocean Recept Droog Kattenvoer

Koop op dierensupermarkt

Dit graanvrije droogvoer bevat een drietal eiwitten, waaronder oceaanwitvis, zalmmeel en haringmeel als de top drie ingrediënten.

Omdat er zoveel dierlijke eiwitten in deze formule lijken te zitten, was ik een beetje verrast om ook twee bronnen van geconcentreerd plantaardig eiwit te zien – aardappeleiwit en erwteneiwit. Na koolzaadolie als de primaire bron van toegevoegd vet, is er een lange lijst met plantaardige ingrediënten, waaronder zetmeelrijke opties zoals gedroogde aardappel en groene erwten.

Hoewel dit recept vrij is van bijproducten, vaag genoemde ingrediënten en kunstmatige additieven, lijkt het een voornamelijk plantaardige formule te zijn met verschillende insluitsels van hoogwaardige dierlijke eiwitten. Als zodanig kan ik het geen hoge beoordeling geven in termen van geschikt zijn voor katten.

Ingrediënten

Oceaanwitvis, zalmmeel, haringmeel, erwteneiwit, aardappeleiwit, koolzaadolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), linzen, gedroogde aardappel, groene erwten, gedroogd eiproduct, natuurlijk aroma, gedehydrateerd alfalfameel, kokosolie, erwtenvezel, gedroogde appelpulp, gedroogde tomatenpulp, DL-methionine, natriumbissulfaat, cholinechloride, gedroogd kelp, cichoreiwortelextract, gedroogde wortelen, gedroogde zoete aardappel, Gedroogde appels, zout, gedroogde bosbessen, gedroogde veenbessen, taurine, yucca schidigera-extract, rozemarijnextract, gember, oregano, paardenbloem, peterselie, kamille, L-ascorbyl-2-polyfosfaat (bron van vitamine C), gedroogd lactobacillus acidophilus fermentatieproduct, gedroogd lactobacillus casei fermentatieproduct, gedroogd bifidobacterium bifidum fermentatieproduct, gedroogd enterococcus faecium fermentatieproduct, vitaminen (vitamine E-supplement, niacine, biotine, thiaminemononitraat, vitamine A Supplement, d-calciumpantothenaat, caroteen, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, vitamine B12-supplement, vitamine D3-supplement, foliumzuur), mineralen (zinkeiwit, ijzersulfaat, zinkoxide, ijzerproteïne, kopersulfaat, natriumseleniet, kopereiwit, mangaanproteïnaat, mangaanmonieoxide, calciumjodaat).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 38%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 42.22%

Vet: 20%

Vezel: 4.44%

Koolhydraten: 33.33%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.02%

Vet: 39.13%

Koolhydraten: 26.85%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Oceaan Witvis

Zalmmeel

Haringmeel

Erwteneiwit

Aardappeleiwit

Koolzaadolie

Linzen

Gedroogde aardappel

Groene Erwten

Vis

Pros

 • Bevat drie dierlijke eiwitten als eerste drie ingrediënten
 • Geen bijproducten of vaag genoemde ingrediënten
 • Volledig vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Lijkt vooral een plantaardig recept te zijn
 • Bevat twee geconcentreerde bronnen van plantaardige eiwitten
 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft

#2 Performatrin Ultra Limited Green Pea &Duck Formula Droog Kattenvoer

Koop op dierensupermarkt

Dit dieet met beperkte ingrediënten van Performatrin Ultra bevat een enkele bron van nieuwe dierlijke eiwitten – eend. Helaas is eend niet het eerste ingrediënt – groene erwten zijn dat wel. Deze formule bevat ook erwtenzetmeel, erwteneiwit en erwtenvezels.

Aan de positieve kant lijkt deze formule te zijn gemaakt met een eenvoudige lijst met hoofdingrediënten die theoretisch gunstig kunnen zijn voor katten met voedselallergieën en -gevoeligheden. Ik hou echter niet van erwten voor katten, vooral niet als hoofdingrediënt boven een bron van dierlijke eiwitten.

Deze formule bevat meer dan 25% minder eiwitten dan de vorige, wat niet verwonderlijk is gezien het eerste ingrediënt. Ik waardeer het gebruik van kippenvet als de primaire bron van toegevoegd vet, maar er zijn te veel plantaardige ingrediënten voor mij om deze formule een hoge beoordeling te geven voor soortgeschiktheid.

Ingrediënten

Groene erwten, eendenmeel, erwtenzetmeel, erwteneiwit, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), natuurlijk aroma, erwtenvezel, lijnzaad, DL-methionine, dicalciumfosfaat, zout, calciumcarbonaat, kaliumchloride, cholinechloride, taurine, yucca schidigera-extract, rozemarijnextract, L-ascorbyl-2-polyfosfaat (bron van vitamine C), vitamines (vitamine E-supplement, niacine, biotine, thiaminemononitraat, vitamine A-supplement, d-calciumpantothenaat, Caroteen, Riboflavine, Pyridoxine Hydrochloride, Vitamine B12 Supplement, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur), Mineralen (ZinkProteïne, Ijzersulfaat, Zinkoxide, IjzerProteïne, Kopersulfaat, Natriumseleniet, KoperProteïne, Koper Proteïnaat, Mangaan Proteïnaat, Manganous Oxide, Calcium Jodaat).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 12%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 33.33%

Vet: 13.33%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 50%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 28.81%

Vet: 27.98%

Koolhydraten: 43.21%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Eend

Eendenmeel

Kippenvet

Groene Erwten

Erwtenzetmeel

Erwteneiwit

Geen

Pros

 • Formule met beperkte ingrediënten voor allergieën/gevoeligheden
 • Bevat een enkele, nieuwe bron van dierlijke eiwitten
 • Kippenvet biedt een voedzame bron van essentiële vetzuren

Tegens

 • Lijkt vooral een plantaardig recept te zijn
 • Koolhydraten zijn het eerste ingrediënt op de lijst, geen eiwitten
 • Bevat wat toegevoegde (natuurlijke) smaak

#3 Performatrin Ultra Grain-Free Turkey, Zalm & Duck Pate Ingeblikt Voedsel

Koop op dierensupermarkt

In vergelijking met de vorige twee droge voedingsmiddelen lijkt deze ingeblikte voedselformule meer dierlijk te zijn. Het bevat kalkoen, kalkoenlever, zalm en eend als vier van de eerste vijf ingrediënten zonder zetmeelrijke, plantaardige eiwitten zoals erwten of aardappeleiwit.

Dat gezegd hebbende, bevat dit recept een paar plantaardige ingrediënten, waaronder verschillende kauwgom die als verdikkingsmiddelen worden gebruikt. De brouwers gedroogde gist kan worden opgenomen als een toegevoegde bron van eiwitten.

Ik vind het wel leuk dat dit recept menhaden visolie bevat als natuurlijke bron van omega-3 vetzuren, maar het verschijnt na zowel lijnzaadolie als zonnebloemolie. Al met al is het geschatte koolhydraatgehalte van dit recept echter veel lager dan het vorige droge voedsel, waardoor het meer geschikt is voor soorten.

Ingrediënten

Kalkoen, Kalkoenbouillon, Kalkoenlever, Zalm, Eend, Rode Paprika, Wortelen, Natuurlijke Smaak, Guargom, Tricalciumfosfaat, Zoete aardappelen, Kaliumchloride, Cholinechloride, Spinazievlakken, Brouwers Gedroogde Gist, Xanthaangom, Cassiagom, Lijnzaadolie (Geconserveerd met gemengde Tocoferolen), Zonnebloemolie, Menhaden Visolie (Geconserveerd met gemengde tocoferolen), Taurine, Zout, Inuline, Gedroogde Kelp, Natriumascorbaat (Om kleurbehoud te bevorderen), IJzerproteïne, zinkproteïne, gedroogde bosbessen, gedroogde veenbessen, gedroogde appels, thiaminemononitraat, oregano, peterselie, salie, yucca schidigera-extract, vitamine E-supplement, kopereiwit, mangaaneiwitaat, natriumseleniet, niacinesupplement, d-calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavinesupplement, vitamine A-supplement, biotine, kaliumjodide, vitamine D3-supplement, vitamine B12-supplement, foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 8%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 36.36%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 13.64%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.84%

Vet: 59.91%

Koolhydraten: 9.25%

Ingrediënten die we leuk vonden Ikngredients die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Turkije

Turkije Lever

Zalm

Eend

Guar Gom

Brouwers Gedroogde Gist

Xanthaangom

Vis

Pros

 • Vier van de eerste vijf ingrediënten zijn dierlijke eiwitten
 • Geen zetmeelrijke plantaardige ingrediënten of geconcentreerde plantaardige eiwitten
 • Menhaden visolie biedt een natuurlijke bron van omega 3 vetzuren
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

Tegens

 • Bevat een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten
 • Gemaakt met verschillende tandvleesjes als verdikkingsmiddelen

Hoeveel kost Performatrin Ultra Cat Food?

Performatrin lijkt een redelijk geprijsd kattenvoermerk te zijn, hoewel de prijzen variëren tussen hun verschillende productlijnen. De Performatrin Ultra-lijn is iets duurder dan de originele Preformatting-productlijn, mogelijk omdat deze nieuwe eiwitten en diëten met beperkte ingrediënten bevat.

Op het moment van deze beoordeling varieert Performatrin Ultra droog kattenvoer van 13,99 dollar voor een Zak van 2,5 pond tot 37,99 dollar voor een Zak van 13,2 pond, waardoor de gemiddelde kosten voor hun droogvoer ongeveer 2,87 dollar per pond of ongeveer 0,18 dollar per ons. Performatrin Ultra ingeblikt voedsel gaat over 0,31 dollar per ons.

Voor de gemiddelde kat van 10 pond die tussen de 2 en 2,5 gram voedsel per dag eet, zou Performatrin ultra ongeveer kosten 0,30 dollar- $0,40 per dag voor droogvoer en ongeveer $ 1,00 per dag voor natvoer.

Kortom, is Performatrin Ultra Kattenvoer een goede keuze?

Hoewel Performatrin Ultra hoogwaardige dierlijke ingrediënten gebruikt in al hun recepten, worden ze gecompenseerd door zetmeelrijke koolhydraten en plantaardige eiwitten. De ingeblikte voedselformules van het merk waren veel lager in toegevoegde koolhydraten dan hun droge voedingsmiddelen, maar bevatten nog steeds een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten.

Over het algemeen kan ik de producten van Preformatting Ultra niet gelukkig aanbevelen als geschikt voor katten. Dit merk is ook een beetje moeilijk te vinden online en in winkels, dus je kunt echt beter gaan met een merk dat meer beschikbaar is en dat meer dierlijke dan plantaardige ingrediënten gebruikt.

Waar wordt Performatrin Ultra Kattenvoer verkocht?

Omdat Performatrin een Canadees bedrijf is, is de kans het grootst dat u het in Canada in de winkel vindt. Het merk lijkt te worden verkocht in dierenspeciaalzaken en kleinere onafhankelijke retailers, hoewel je het ook online kunt kopen bij PetSupermarket.com.

Klik hier om Performatrin te kopen op pet supermarket