Ownat Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Ownat is een Spaans huisdiervoedingsmerk dat natuurlijke ingrediënten, vers vlees, een langzaam gekookt proces en geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen gebruikt. Ze bieden zowel droog als nat voedsel, evenals graanvrije en graaninclusieve recepten. Lees meer over Ownat kattenvoer in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel Ownat Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben Ownat kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Ownat op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 8/10

Algemene score: 7.67/10

We geven Ownat kattenvoer een 46 uit 60 beoordeling (76,67%) of een B-cijfer.

Over Ownat

Ownat is een van de merken gemaakt door Cotecnica SCCL in Bellpuig, Lledia, op minder dan twee uur rijden van Barcelona, Spanje.

Het bedrijf begon in 1982 met de gecentraliseerde productie van vitaminesupplementen en premixen voor voorraadvoeding. Ze beheerden ook de gecentraliseerde inkoop van granen, peulvruchten en andere grondstoffen, en boden technologische en nutritionele ondersteuning voor voerformulering. Tegenwoordig is dierenvoeding een fundamenteel onderdeel van het werk van het bedrijf.

Andere merken geproduceerd door Cotecnica zijn Brokaton, Cotagro, Pylkron, Pylkron Premium en Pylkron Grain-Free. Eerder produceerden ze het merk Maxima.

Inkoop en productie

Cotecnica heeft twee fabrieken en is gespecialiseerd in het maken van premium honden- en kattenvoer met vers vlees. Ze exporteren naar 35 markten en maken een breed scala aan producten.

Cotecnica heeft een productiecentrum voor huisdiervoeding, een mengvoederfabriek, een laboratorium voor kwaliteitscontrole en een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum waar ze verschillende honden- en kattenrassen huisvesten.

In het kwaliteitscontrolelaboratorium voert het bedrijf kwaliteitscontroles uit vanaf het moment dat grondstoffen door leveranciers worden geleverd. Alle voeders worden geanalyseerd in de verschillende stadia van voorbereiding om te garanderen dat voedingsstoffen correct in balans zijn.

Het bedrijf exploiteert de meest geavanceerde extrusietechnologie die momenteel beschikbaar is om het juiste gebruik van eiwitten uit verse en natuurlijke ingrediënten zoals pluimvee, runderen, varkens en vis mogelijk te maken.

Wat de ingrediënten betreft, stelt het bedrijf dat ze sterk geworteld zijn in hun regio Spanje, maar ze hebben ook een internationale visie. Ze geven geen details over waar hun ingrediënten vandaan komen.

Ownat stelt op hun website dat hun definitie van “natuurlijk ingrediënt” strikt voldoet aan de aanbevelingen van de FEDIAF (European Pet Food Industry Federation). FEDIAF stelt dat natuurlijke voeders voor gezelschapsdieren alleen componenten mogen bevatten waaraan niets is toegevoegd en die alleen een verwerking hebben ondergaan die hun natuurlijke samenstelling behoudt.

Is eigen kattenvoer teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties gevonden met betrekking tot Ownat-kattenvoer in Europa. Onze Google-zoekopdrachten leveren echter alleen resultaten op in het Engels. Als er terugroepacties waren in Spaanstalige landen of landen met andere talen, zouden ze mogelijk niet verschijnen. We kunnen niet met zekerheid zeggen dat Ownat nooit een terugroepactie heeft gehad.

Wat voor soort voedsel biedt Ownat?

Ownat heeft verschillende productlijnen (of “families”, zoals ze ze noemen) voor katten.

Ownat Classic droog kattenvoer is een premium lijn die gebruik maakt van echt vers vlees en natuurlijke ingrediënten. Deze voedingsmiddelen hebben geen toegevoegde kleurstoffen, conserveermiddelen of kunstmatige ingrediënten. De kattenvoerformules omvatten vis, dagelijkse verzorging, licht, kitten, gesteriliseerd en haarbal.

Ownat Ultra droog kattenvoer is voor ultra verteerbaarheid. Het bevat 30 procent vers vlees, lage granen (alleen volle granen) en geen toegevoegde conserveermiddelen, kleurstoffen of kunstmatige ingrediënten. Dit voedsel is ook langzaam gegaard. De kattenformules omvatten gesteriliseerd en kip en rijst.

Ownat Grain-Free droog kattenvoer is vrij van granen, rijk aan eiwitten en laag in koolhydraten. Ze zijn er in verschillende formules. Ownat Just Graan-Gratis is verkrijgbaar in volwassen kip en gesteriliseerd. Ownat Grain-Free Prime (50 procent vers vlees) is verkrijgbaar in volwassen kip & kalkoen; Gesteriliseerd; gesteriliseerde vis; haar & huid formule; en kitten.

Ownat Wetline is 100 procent natuurlijk, met hoge percentages vers vlees en vis. Deze voedingsmiddelen zijn graanvrij en langzaam gegaard in hun eigen sappen. Ze bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen. Het huidige aanbod omvat gesteriliseerde kip , kalkoen, gesteriliseerde kip en zalm en gesteriliseerde kalkoen en tonijn; kalfsvlees & kalkoen , kip & garnalen , kalkoen & kip , kitten zalm , kalkoen, en zalm & haring. Deze recepten worden verkocht in zakjes en blikjes.

Ownat Kattenvoer Review

#1 Ownat Wetline Kalfsvlees en Kalkoen Graanvrij Kattenvoer Review

Koop op Ownat.com

Ownat is eerder bekend om hun droge voeding (voor zowel katten als honden). Hun natte voedingsmiddelen zijn een nieuwe toevoeging.

Ownat beschrijft hun Wetline-producten als 100 procent natuurlijke ingrediënten. Ze stellen ook dat ze verse ingrediënten gebruiken die afkomstig zijn van de lokale ‘nabijheid’. Ownat gaat niet in detail over waar hun ingrediënten vandaan komen, maar dit suggereert dat de ingrediënten, zoals vlees en vis, regionaal kunnen zijn.

Ze stellen dat ze echt spiervlees gebruiken en geen vleesmeel of beendermeel. Ze gebruiken ook olijfolie en zalmolie in hun natte voedsel. Hun natte voedingsmiddelen bevatten geen granen / granen. En ze hebben geen kunstmatige smaakversterkers, kleurstoffen, conserveermiddelen of chemische additieven.

Bovendien worden de natte voedingsmiddelen langzaam gekookt in hun eigen sappen met natuurlijke bouillon. Hierdoor blijven smaak en voedingsstoffen behouden.

U kunt de voedingsstoffen en ingrediënten voor alle Wetline-voedingsmiddelen lezen in deze PDF.

Volgens alle verstrekte informatie ziet Ownat Wetline Kalfsvlees en Kalkoen graanvrij kattenvoer eruit als een natvoer van goede kwaliteit voor katten.

Caloriegehalte (ME berekend): 1005 kcal/kg.

Ingrediënten

Compositie:

Kalfsvlees (35%), kalkoen (35%), bouillon (28,7%), mineralen, zalmolie, rozenbottels (0,1%).

Analytische componenten:

Eiwit 10,6%, Vetgehalte 6%, Ruwe celstof 0,3%, Anorganische stof 2,3%, Vocht 79%.

Additieven/kg: Nutritionele additieven:

Vitamine D3 200 IE, Vitamine E 20 IE, Taurine 1.500 mg, Zink (zinksulfaat, monohydraat) 25 mg, Mangaan (mangaansulfaat, monohydraat) 1,4 mg, Koper (KOPER (II) sulfaat, pentahydraat) 0,5 mg, Jodium (calciumjodaat watervrij) 0,75 mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10.6%

Ruw vet: 6%

Ruwe celstof: 0.3%

Vocht: 79%

As: 2.3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50.48%

Vet: 28.57%

Vezel: 1.43%

Koolhydraten: 8.57%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 39.3%

Vet: 54.03%

Koolhydraten: 6.67%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kalfsvlees, kalkoen, zalmolie, rozenbottels

Ingrediënten die we niet leuk vonden:Geen

Veel voorkomende allergenen: Pluimvee kan een allergeen zijn voor sommige katten, maar kalkoen heeft minder kans om reacties te veroorzaken dan kip; zalmolie stoort katten met visallergieën meestal niet, maar het kan in extreme gevallen

Pros

 • Bevat een groot percentage vleeseiwitten
 • Zalmolie is een goede bron van omega-3 vetzuren die goed is voor de huid, vacht en het hart
 • Bevat geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen

Tegens

 • De bouillon is niet gespecificeerd, maar het voedsel wordt gekookt in zijn eigen sappen, dus het is waarschijnlijk afkomstig van het kalfsvlees en kalkoen

#2 Ownat Grain-Free Prime Hair &Skin Cat Food Beoordeling

Koop op Ownat.com

Ownat Grain-Free Prime Hair &Skin Cat Food is een van de verschillende formules die worden aangeboden in de graanvrije Prime kattenvoerlijn. Deze lijn kattenvoer van Ownat is zeer eiwitrijk, hoewel niet alle eiwitten van dierlijke oorsprong zijn. Deze voedingsmiddelen bevatten 50 procent vers vlees en ze bevatten weinig koolhydraten.

De graanvrije Prime-formules zijn ook verkrijgbaar in verschillende gespecialiseerde formules: gesteriliseerde, gesteriliseerde vis, volwassen kip en kalkoen, kitten en haar en huid.

De haar – huidformule is vooral geschikt voor de verzorging van de huid en het haar van een kat. Het bevat een uitgebalanceerde combinatie van omega-3 en omega-6 vetzurens samen met een complex van vitamine A, E, biotine en de mineralen selenium en zink om te zorgen voor een gezonde huid en een dikke, glanzende vacht.

Het voedsel bevat ook 79 procent vlees, vis en eieren, met 21 procent fruit, groenten en planten. Het heeft nul korrels. Het bevat 50 procent verse kip en kalkoen.

De ingrediënten bevatten een aantal interessante items zoals cassavewortel, een goede bron van resistent zetmeel dat de darmgezondheid ondersteunt en helpt bij het beheersen van de bloedsuikerspiegel. Het bevat ook vitamine C. Lijnzaad is min of meer hetzelfde als lijnzaad. Het kan een goede bron van voedingsvezels zijn. Het is ook een bron van plantaardige eiwitten. Alfalfa is een peulvrucht, hoewel het ook als een kruid wordt beschouwd. Het kan een bron zijn van vitamine K, vitamine C, sommige mineralen en sommige plantaardige stoffen zoals flavonoïden en saponinen.

Ten slotte zijn zeealgen steeds populairder geworden in sommige dierenvoeding als vervanging voor visolie. Het bevat DHA, omega-3 vetzuren en vitamine A, C, E en beta-caroteen. Er is gesuggereerd dat het bijzonder nuttig kan zijn voor oudere huisdieren en vooral huisdieren met dunner wordend haar.

Ownat Grain-Free Prime Hair &Skin Cat Food lijkt een voedsel van goede kwaliteit te zijn dat nuttig kan zijn voor katten die last hebben van huid- en vachtproblemen. Dit is een droog kattenvoer, dus je moet ervoor zorgen dat je kat gemakkelijk toegang heeft tot veel water. Als uw kat aanhoudende huid- of haarproblemen heeft, is het een goed idee om naar een dierenarts te gaan.

Caloriegehalte (ME berekend): 4190 Kcal per kg.

U kunt alle Grain-Free Prime-recepten in deze PDF bekijken.

Ingrediënten

Compositie:

Vers kippen- en kalkoenvlees* (min. 50% vóór extrusie), gedehydrateerd vlees (20%), cassavewortels*, gevogeltevet (geconserveerd met natuurlijke antioxidanten), hele erwten*, gedehydrateerde vis (ansjovis, horsmakreel en makreel), gedehydrateerde aardappel*, bietenpulp, gedroogd ei*, biergist*, gehydrolyseerd kippeneiwit, visolie (geconserveerd met natuurlijke antioxidanten), lijnzaad*, verse appel* (1%), steenzout*, gedehydrateerde alfalfa*, fructo- en mannan-oligosachariden, Gedehydrateerde zeealgen*, glucosamine, chondroïtine, yucca schidigera, veenbessen*, tijm*, kamillebloem*, venkel*, echinaceas*, groene thee*. *natuurlijke ingrediënten

Analytische componenten:

Eiwit: 40%, Vetgehalte: 20%, Ruwe celstof: 3%, Anorganische stof: 8,5%, Vocht: 8%, Omega 6: 3,6%, Omega 3: 0,65%, Calcium: 1,4%, Fosfor: 1%.

Additieven/kg: Nutritionele additieven:

Vitamine A 25.000 IE, Vitamine D3 1.800 IE, Vitamine E 425 IE, Vitamine C 100 mg, Taurine 2.000 mg, L-carnitine 200 mg, Biotine 2 mg, Koper (kopersulfaat pentahydraat) 5 mg, Koper (koper aminozuurchelaat, gehydrateerd) 5 mg, Mangaan (mangaanoxide) 52 mg, Zink (zinkoxide) 100 mg, Ijzer (ijzersulfaat, monohydraat) 40 mg, Zink (zink aminozuurchelaat, gehydrateerd) 10 mg, jodium (kaliumjodide) 4 mg, selenium (natriumseleniet) 0,3 mg. Met natuurlijke antioxidanten.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 40%

Ruw vet: 20%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 8%

As: 8.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 43.48%

Vet: 21.74%

Vezel: 3.26%

Koolhydraten: 22.28%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 36.67%

Vet: 44.53%

Koolhydraten: 18.8%

Ingrediënten die we leuk vonden: Vers kippen- en kalkoenvlees, casssavewortels, bietenpulp, gedroogd ei, visolie, verse appel, fructo- en mannan-oligosachariden, gedehydrateerde zeealgen, glucosamine, chondroïtine

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Gedehydrateerd vlees (niet gespecificeerd), hele erwten

Veel voorkomende allergenen: Kip en (minder vaak) kalkoen kunnen allergenen zijn voor katten; vis kan voor sommige katten allergenen zijn; eieren kunnen allergenen zijn voor sommige katten.

Pros

 • Zeer hoog in vleeseiwitten
 • Bevat ingrediënten, vitaminen en mineralen die gunstig zouden zijn voor huid- en haarproblemen
 • Laag in koolhydraten
 • Graanvrij

Tegens

 • Bevat enkele niet-gespecificeerde ingrediënten zoals gedehydrateerd vlees
 • Bevat verschillende bronnen van erwten en peulvruchten

#3 Ownat Ultra Gesteriliseerd Kattenvoer Review

Koop op Ownat.com

De meeste gesteriliseerde (gesteriliseerde of gecastreerde) katten hebben een langzamer metabolisme dan katten die niet gesteriliseerd zijn. Er zijn altijd individuele katten die niet bij deze prof passen.ile, maar in veel gevallen zal de verandering in hormonen het metabolisme na sterilisatie vertragen. Daarom is het vaak een goed idee om uw gesteriliseerde of gecastreerde kat een voer te geven dat is geformuleerd voor een gesteriliseerde kat. Deze voedingsmiddelen bevatten meestal minder calorieën en iets minder vet. Ze hebben misschien iets meer eiwitten. Ze kunnen uw kat helpen gezond te blijven zonder pudgy te worden.

Ownat Ultra Sterilized Cat Food is samengesteld voor gesteriliseerde en gecastreerde katten. Het heeft minder calorieën en veel eiwitten om katten te helpen een ideaal gewicht te behouden.

De Ultra-formules van Ownat gebruiken natuurlijke ingrediënten met hoge verhoudingen vers vlees en een beperkt graangehalte. Ze gebruiken alleen volle granen. Hun voedsel wordt langzaam gekookt op een lage temperatuur om voedingsstoffen vast te houden en een betere verteerbaarheid te bieden.

De Ultra recepten bevatten voor 30 procent vers vlees. Ze gebruiken alleen rijst, gerst of kleine hoeveelheden haver. Ze vormen minder dan 15 procent van de ingrediënten. Ze gebruiken geen maïs (maïs), tarwe of soja. Ze bevatten geen toegevoegde kleurstoffen of kunstmatige conserveermiddelen.

Je kunt de volledige voedingslijst voor Ownat’s Ultra-voedingsmiddelen lezen in deze PDF.

Ownat Ultra Sterilized Cat Food blijkt een droge kattenvoer van goede kwaliteit te zijn met veel vers kalkoenvlees en een laag graangehalte. Het is rijk aan eiwitten en relatief laag in calorieën. Veel gesteriliseerde katten zouden het goed moeten doen om dit voedsel te eten. Dit is droogvoer, dus zorg ervoor dat u uw kat toegang geeft tot voldoende water.

Caloriegehalte (ME berekend): 3680 Kcal per kg.

Ingrediënten

Compositie:

Vers kalkoenvlees* (30% min. Voor het koken), gedehydrateerd vlees (19%), hele erwten*, gedehydrateerde zoete aardappel*, volkoren rijst*, kippenvet (geconserveerd met natuurlijke antioxidanten), volkoren haver*, bietenpulp, biergist*, cassavewortels*, gehydrolyseerd kippeneiwit (2%), lijnzaad*, zalmolie (geconserveerd met natuurlijke antioxidanten), verse appel* (1%), verse wortel* (0,5%), verse broccoli* (0,5%), steenzout*, cichoreiwortels (fos)*, gistextract (mos), gedehydrateerde zeealgen*, Glucosamine, Yucca Schidigera, Chondroïtinesulfaat, Veenbessen*, Groene Thee*, Echinacea*, Kamillebloem*, Venkel*. *natuurlijke ingrediënten

Analytische componenten:

Eiwit: 33%, Vetgehalte: 12,5%, Ruwe celstof: 3,5%, Anorganische stof: 7,5%, Vocht: 8%, Omega 6: 2,2%, Omega 3: 0,7%, Calcium: 1%, Fosfor: 0,7%.

Additieven/kg: Nutritionele additieven:

Vitamine A 22.000 IE, Vitamine D3 1.800 IE, Vitamine E 400 IE, Vitamine C 100 mg, Taurine 2.000 mg, L-carnitine 380 mg, Koper (kopersulfaat, pentahydraat) 6 mg, Koper (koper aminozuurchelaat, gehydrateerd) 6 mg, Mangaan (mangaanoxide) 50 mg, Zink (zinkoxide) 100 mg, Ijzer (ijzersulfaat, monohydraat) 40 mg, Zink (zink aminozuurchelaat, gehydrateerd) 10 mg, jodium (kaliumjodide) 4 mg, selenium (natriumseleniet) 0,3 mg. Met natuurlijke antioxidanten.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 33%

Ruw vet: 12.5%

Ruwe celstof: 3.5%

Vocht: 8%

As: 7.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.87%

Vet: 13.59%

Vezel: 3.8%

Koolhydraten: 38.59%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 33.38%

Vet: 30.71%

Koolhydraten: 35.91%

Ingrediënten die we leuk vonden: Vers kalkoenvlees, kippenvet, volkoren haver, bietenpulp, cassavewortel, zalmolie, cichoreiwortel, gedehydrateerde zeealgen, glucosamine, chondroïtinesulfaat

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Gedehydrateerd vlees (vaag), hele erwten

Veel voorkomende allergenen: Kalkoen kan voor sommige katten een allergeen zijn, maar het is minder waarschijnlijk een probleem dan kip; kippenvet is waarschijnlijk geen allergeen voor katten, behalve in sommige extreme gevallen; gedehydrateerd vlees kan een allergeen zijn voor sommige katten, omdat het vlees onbekend is; gehydrolyseerd kippeneiwit is waarschijnlijk geen probleem, omdat gehydrolyseerd eiwit zo klein is dat het immuunsysteem er niet op reageert. De meeste katten hebben geen allergische reactie op zalmolie, zelfs als ze allergisch zijn voor vis, hoewel dit in extreme gevallen kan gebeuren.

Pros

 • Bevat 30 procent vleeseiwit
 • Graanarm (minder dan 15 procent) – alleen volkoren rijst en volkoren haver
 • Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen

Tegens

 • Bevat gedehydrateerd vlees (vaag)
 • Bevat hele erwten als derde ingrediënt

Wat vinden klanten van Ownat Cat Voedsel?

De meeste beoordelingen die we online vonden voor Ownat kattenvoer waren zeer positief. Veel mensen gaven het voedsel vier of vijf sterren, maar ze lieten geen schriftelijke beoordeling achter. Sommige mensen hebben beoordelingen achtergelaten in het Spaans of Italiaans. We plaatsen de beoordelingen die we hebben gevonden in het Engels.

Positieve beoordelingen

Mijn 5 katten zijn goed na het hebben van deze !!! door het hoge eiwitgehalte en het lage vetgehalte is dit erg goed voor de gezondheid van de vacht en katten! Ik raad dit aan!! – jglzdc beoordeelt Ownat Cat Food op 17 mei 2022

Heel goed! Beste waarde voor graanvrij voedsel. – Henning F. recenseert Ownat Cat Food een jaar geleden

Negatieve beoordelingen

Geen om te laten zien.

Hoeveel kost Ownat Kattenvoer?

We vonden prijzen over de hele kaart, afhankelijk van welke productlijn we hebben gecontroleerd. Ownat Classic, dat maïs (maïs) en tarwe gebruikt, was het goedkoopste voedsel, maar zelfs het varieerde afhankelijk van het recept. Een zak Ownat Classic Daily Care van 4 kg kostte $ 12,07 op de online site Miscota.com.

Ownat Ultra was €14,77 op Pet4people.com. Een zak Van 1 kg Ownat Grain-Free Prime Hair &Skin Care op dezelfde site kostte €11,80.

We vonden de Wetline-voedingsmiddelen verkocht in zakjes (12 x 85 gram) voor € 20,80 op Masdemascotas.com of € 1,75 per stuk. Prijzen variëren dus kijk rond. De Wetline-voedingsmiddelen komen ook in blikjes, maar ze bevatten meer en kosten ook meer.

Kortom, is Ownat Kattenvoer een goede keuze?

Ja, we vinden Ownat een goed merk. Vooral de Wetline-voedingsmiddelen zien eruit alsof ze top zijn. De Ultra en Grain-Free Prime recepten hebben een hoog gehalte aan vleeseiwitten. De ingrediënten zien eruit alsof ze zorgvuldig zijn geformuleerd. We zijn geen fan van erwten en peulvruchten, maar de goede ingrediënten in deze droge voedingsmiddelen lijken op te wegen tegen het gebruik van de hele erwten.

Ownat maakt ook Ownat Classic dat maïs (maïs) en tarwe gebruikt. Dit is een meer gemiddeld droog kattenvoer, hoewel het erg populair is. We ontdekten dat het op grote schaal werd verkocht bij alle populaire online dierenvoedingswinkels en het had veel positieve beoordelingen.

Wat vergelijkingen betreft, zou Ownat Wetline-voedsel waarschijnlijk vergelijkbaar zijn met Tiki Cat. Hun droge voedingsmiddelen doen denken aan Nature’s Variety Instinct Original.

Hoe bestel je Ownat Kattenvoer?

Ownat lijkt hun voedsel niet via hun website te verkopen. We vonden hun voedingsmiddelen alleen via online retailers door te zoeken naar de verschillende productlijnen.

Ownat zegt dat hun voedsel beschikbaar is in 35 markten. We vonden ze in Ierland, delen van Europa, Malta en delen van Azië. Ze zijn misschien te koop in het Verenigd Koninkrijk, maar het voedsel kwam niet voor ons in een zoekopdracht op Amazon.co.uk.