Reviews voor Cat Food Brands (A-Z)

Bij All About Cats zijn we geobsedeerd door mensen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over wat ze in de kommen van hun katten stoppen. Ons team heeft duizenden uren besteed aan onderzoek, contact opnemen met huisdiervoedingsbedrijven en het analyseren van honderden labels om u de feiten over het voedsel van uw kat te brengen.

Lees onze beoordelingen van kattenvoermerken en kopersgidsen om de details te krijgen en te beslissen welk voedsel het beste is voor uw katachtige vriend.

Merken

Per ras

Op type

Gezondheidstoestand

Voor gevoelige katten

Ontdek alle beoordelingen van kattenvoer:

De beste gidsen per land:

Hoe beoordelen we kattenvoermerken?

De We’re All About Cats Standard vormt de kern van al onze merkrecensies. Dit beoordelingssysteem heeft zes gelijk gewogen dimensies: geschiktheid van soorten, kwaliteit van ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Merken in onze kattenvoer database worden in elk van deze gebieden beoordeeld op een schaal van 1 – 10 voor een totaalscore van 6 – 60.

Hier is hoe we kattenvoermerken beoordelen volgens de We’re All About Cats Standard.

Geschikt voor soorten

Katten zijn roofzuchtige carnivoren en daarom wordt de geschiktheid van de soort bepaald door de voedingsovereenkomst van een voedsel met een vers knaagdier, vogel, klein reptiel of een ander prooidier.

Een merk dat alleen droog plantaardig voedsel zonder voedingssupplementen verkoopt, zou een 1 scoren op onze soort-geschiktheidsschaal, terwijl een merk dat vochtrijk vers voedsel verkoopt dat is gemaakt met vlees, organen en supplementen 10 punten zou verdienen.

Kwaliteit van ingrediënten

We meten de kwaliteit van ingrediënten door de veiligheid en verteerbaarheid van de ingrediënten van een voedingsmiddel te onderzoeken. Voedingsmiddelen van menselijke kwaliteit krijgen de hoogste beoordelingen, terwijl merken die dierlijke of plantaardige bijproducten gebruiken, scores van 5 of lager krijgen. Het gebruik van potentieel schadelijke additieven zoals kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen en chemische conserveermiddelen vermindert de kwaliteitsscore van een merk verder.

Productvariëteit

We zoeken naar een verscheidenheid aan eiwitten, opties voor katten met verschillende gezondheidsbehoeften en meerdere texturen om aan unieke voorkeuren te voldoen.

Naast pure variëteit wegen de kwaliteit van de ingrediënten en de geschiktheid van de soort mee in deze beoordeling. Een merk met een kleine selectie van uitstekende voedingsmiddelen zal hoger scoren dan een merk met een even kleine selectie van voedingsmiddelen met een lage waarde.

De hoogste beoordelingen worden toegekend aan merken met een brede productvariëteit, waaronder ingeblikte, rauwe, gevriesdroogde en multi-getextureerde recepten met gevarieerde eiwitten voor een rotatiedieet.

Prijs

We evalueren de waarde van een merk door de dagelijkse voedingskosten te vergelijken met merken die vergelijkbare ingrediënten gebruiken. De hoogste prijsscores worden gegeven aan voedingsmiddelen die geweldige kwaliteit combineren met een redelijke prijs.

Klantervaring

Meerdere aspecten van klantperceptie en -ervaring spelen een rol in onze uiteindelijke klantervaringsscore.

Om de koperservaring te evalueren, lezen we klantrecensies op Amazon, Chewy en andere retailsites. We zoeken naar opmerkingen over de textuur van het voedsel, de verpakkingskwaliteit en de klantenservice.

Vervolgens evalueren we klantrecensies op ConsumerAffairs en bladeren we door forums voor discussies over het merk. We zoeken naar vermeldingen van het merk in de media, op zoek naar artikelen over rechtszaken, schandalen en meningen over het merk. Terwijl we op deze sites zijn, lezen we de commentaarsectie om te zien wat lezers zeggen.

Ten slotte kunnen we telefonisch of per e-mail contact opnemen met het merk, waarbij we de reactietijd, vriendelijkheid en bereidheid om informatie te delen evalueren.

De hoogste beoordelingen gaan naar merken die consequent positieve recensies ontvangen, geweldige klantenservice bieden en niet betrokken zijn bij rechtszaken of schandalen.

Geschiedenis herinneren

Om een merk te beoordelen op terugroepgeschiedenis, houden we rekening met hoe vaak het bedrijf een terugroepactie heeft uitgegeven, de ernst van de terugroepacties en hoe goed het bedrijf op deze gebeurtenissen reageert.

Merken die nog nooit zijn teruggeroepen, krijgen de hoogste terugroepgeschiedenisscore. Beoordelingen onder de 3 worden toegekend aan merken met meerdere ernstige terugroepacties en een geschiedenis van misleiding of ontwijking.

Beoordelingssysteem

Na het tellen van de scores van het merk in alle zes belangrijke dimensies, converteren we ze naar een lettercijfer voor eenvoudige referentie en vergelijking met andere merken.

Een 51/60 en hoger
Een- 48/60 tot 50/60
B+ 45/60 tot 47/60
B 42/60 tot 44/60
B- 39/60 tot 41/60
C+ 36/60 tot 38/60
C 33/60 tot 35/60
D 30/60 tot 32/60
F 30/60 of minder

Beoordelingen van kattenvoer interpreteren

Merken met een A tot A-klasse moeten bovenaan uw lijst staan bij het winkelen voor kattenvoer. Ze onderscheiden zich met superieure voeding, geweldige klantervaring en een hoge ingrediëntkwaliteit. In veel gevallen zijn ze nooit teruggeroepen.

Merken tussen B+ en C scoren op sommige vlakken goed en schieten op andere tekort. Je kunt geweldige producten van deze merken vinden, maar het kost meer moeite in vergelijking met topmerken.

Hoewel merken met een C- of lagere beoordeling goede keuzes kunnen zijn, hebben ze meestal problemen. Veelvoorkomende gebreken zijn problemen met de kwaliteitscontrole, ingrediënten met een lage waarde of een rommelige terugroepgeschiedenis. Kattenvoer vergelijken is geen gemakkelijke taak. Beschouw ons als uw vertrouwde kattenvoer adviseur dat kan helpen bij het vergelijken van kattenvoer tussen verschillende merken.

Lees ook: