Oma Mae’s Country Naturals Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Oma Mae’s Country Naturals is een klein, particulier bedrijf gevestigd in de Verenigde Staten. Het bedrijf maakt honden- en kattenvoer met hoogwaardige ingrediënten van menselijke kwaliteit. Hun voedsel wordt alleen verkocht via onafhankelijke retailers. Lees meer over Oma Mae’s Country Naturals Kattenvoer in onze onbevooroordeelde review.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel oma Mae’s Country Naturals Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben oma Mae’s Country Naturals kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Oma Mae’s Country Naturals op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.5/10

We geven oma Mae’s Country Naturals kattenvoer een 45 uit 60 beoordeling (75) of een B-cijfer.

Over Oma Mae’s Country Naturals

Oma Mae’s Country Naturals werd opgericht in 2007, toen een groep onafhankelijke eigenaren van dierenwinkels bijeenkwam om te bespreken wat er gebeurde in de huisdiervoedingsindustrie. Ze waren bezorgd dat veel premium huisdiervoedingsmerken werden overgenomen door grote bedrijven of investeringsgroepen. Toen de controle over deze bedrijven overging van de oprichters, daalde de kwaliteit van de producten vaak en gingen de prijzen omhoog. In veel gevallen leidde de druk om de winst te verhogen tot het nemen van short-cuts met ingrediënten en verwerking, evenals een stijging van de kosten.

Om hun klanten te blijven voorzien van huisdiervoer van hoge kwaliteit, hebben deze eigenaren van kleine bedrijven, die hun leven hadden gewijd aan het selecteren van producten van de hoogste kwaliteit voor huisdieren, hun fondsen gebundeld om Oma Mae’s Country Naturals te starten – het onafhankelijke huisdiervoer dat eigendom is van de retailer.

Tegenwoordig wordt oma Mae’s nog steeds gecontroleerd door onafhankelijke ondernemers. Volgens oma Mae’s stellen ze huisdieren boven alles, inclusief reclame en een verkoopteam.

Oma Mae’s Country Naturals is ook milieubewust. Hun nieuwe Susta-Pak-zakken zijn gemaakt met behulp van een hernieuwbare bron die biologisch afbreekbaar en koolstofneutraal is.

Daarnaast ondersteunt oma Mae’s militaire families. Tot een dollar van elke aankoop gaat naar het verstrekken van gratis of afgeprijsd honden- en kattenvoer aan gezinnen met leden die in het buitenland dienen.

Voor het geval je het je afvraagt, er was echt een oma Mae (1899-1985). Ze inspireerde de eigenaren als een vroege pleitbezorger en beoefenaar van gezond eten en bewegen voor zowel mensen als huisdieren.

Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in New York, New York.

Inkoop en productie

Volgens online informatie worden de voedingsmiddelen van oma Mae voor hen vervaardigd in gecertificeerde biologische faciliteiten in New York en Ohio. Deze faciliteiten waren voorheen Southern Tier Pet Nutrition en Ohio Pet Foods. Tegenwoordig maken ze allebei deel uit van BrightPet Nutrition, dat huismerk huisdiervoeding maakt.

Oma Mae’s stelt dat de faciliteiten die hun voedsel maken drie van de strengste certificeringen hebben verdiend die een dierenvoedingsfaciliteit kan hebben, waaronder het hoogste niveau van biologische certificering in de US-Oregon Tilth-certificering en de certificering van de Europese Unie. (De Testnormen in Europa zijn strenger dan die in de VS).

Het bedrijf maakt ook gebruik van fabrikanten in Nieuw-Zeeland en Thailand. De fabriek waarmee ze werken is van de hoogste kwaliteit en maakt andere bekende en vertrouwde merken zoals Weruva.

De kwaliteit van dierenvoeding hangt ook af van de ingrediënten. Oma Mae’s gebruikt hoogwaardige ingrediënten afkomstig van familieboerderijen, waar mogelijk niet-GMO.

De meeste ingrediënten komen uit de Verenigde Staten. Om het product van de beste kwaliteit te garanderen, kunnen een paar ingrediënten afkomstig zijn uit Canada, het VK of Europa. Enkele voorbeelden van onze sourcing zijn:

 • Geen ingrediënten uit China in een van onze producten
 • Kip van familieboerderijen in Ohio
 • Eendenmeel uit Frankrijk, voor de best mogelijke kwaliteit
 • Grasgevoerd lamsvlees uit Nieuw-Zeeland
 • Zilvervliesrijst en andere volle granen, peulvruchten zoals erwten, linzen en kikkererwten, allemaal geteeld in de VS, en in een paar gevallen in Canada
 • Vis uit de koude wateren van de Noord-Atlantische Oceaan, gevangen voor de kust van Noorwegen, de maritieme provincies van Canada of de Stille Zuidzee bij Chili, met vismeel verwerkt aan land, niet op schepen. Onshore-verwerking betekent dat we het conserveermiddel ethoxyquine kunnen vermijden, dat nodig is bij verwerking op het schip
 • Vitaminen uit de VS, Canada of Europa

Hun productieproces omvat een unieke, lage temperatuur, langzaam kokende methode die hoge niveaus van eiwitten, vitamines en mineralen behoudt.

Alle partijen oma Mae’s Country Naturals worden naar een extern laboratorium gestuurd en getest op Salmonella en andere problemen. Pas als de batch veilig is getest, wordt deze vrijgegeven voor verkoop.

De originele formules van oma Mae zijn ontwikkeld door Dr. Martin Glinsky en Dr. Tom Willard, twee toonaangevende experts op het gebied van diervoeding. Dr. Glinsky heeft een doctoraat in diervoeding van de Universiteit van Illinois en werkte meer dan 35 jaar in het veld. Hij was een van de grondleggers van de categorie holistische verse ingrediënten en was de oorspronkelijke samensteller van Innova. Dr. Willard had een doctoraat in diervoeding uit de staat North Carolina en diende tijdens zijn tijd als de fulltime interne voedingsdeskundige voor fabrikanten zoals de Iams Corporation en Performance Foods, onder anderen.

Tegenwoordig werkt oma Mae’s samen met diervoedingsexpert Serge Boutet en Dr. David Dzanis. Serge Boutet is de vorige manager van dierenvoeding en voeding voor J.E. Mondou Ltee en Hagen Pet Foods. Dr. Dzanis heeft een DVM van Purdue en een PhD in Veterinaire Voeding van Cornell. Hij is ook diplomaat en voormalig voorzitter van het American College of Veterinary Nutrition.

Is oma Mae’s Country Naturals kattenvoer teruggeroepen?

Volgens oma Mae’s Country Naturals heeft hun voedsel nog nooit een terugroepactie gehad. We hebben online geen suggestie van een terugroepactie gevonden.

Wat voor soort voedsel biedt oma Mae’s Country Naturals?

Oma Mae’s Country Naturals biedt zowel brokjes als kattenvoer in blik. Hun brokjes zijn verkrijgbaar in drie graanvrije recepten en twee formules inclusief graan.

Het bedrijf heeft ook 16 ingeblikte recepten in paté, jus en dinerstijlen. De maaltijden zijn er in een verscheidenheid aan verschillende vlees-, gevogelte- en visaanbiedingen.

Veel van de voedingsmiddelen zijn geschikt voor alle levensfasen, maar oma Mae’s maakt ook verschillende voedingsmiddelen die zijn ontworpen voor een specifieke levensfase.

Al het kattenvoer van Oma Mae’s Country Naturals, zowel droog als ingeblikt, is “uristisch”, wat betekent dat ze zijn ontworpen om de gezondheid van de urinewegen op de lange termijn te bevorderen. Het kattenvoer bevat een hoog gehalte aan methionine, een aminozuur dat de zuurgraad van urine verhoogt, helpt om urinekristallen af te breken en op zijn beurt ontsteking van de urinewegen te verminderen.

Oma Mae’s Country Naturals Kattenvoer Review

#1 Oma Mae’s Country Naturals Graanvrije Kip maaltijd &haring maaltijd Recept voor katten & Kittens

Koop op Amazon

Ondanks de recente pandemie kopen kattenliefhebbers meer kattenvoer en traktaties dan ooit. Natvoer – vaak als beter beschouwd voor katten vanwege hun vochtgehalte – wordt echter steeds populairder bij katteneigenaren. Nat voedsel is het meest populaire voedsel dat wordt verkocht op Amazon, Chewy en bij Walmart.

Veel katten geven nog steeds de voorkeur aan droog voedsel; of eigenaren bieden graag een keuze of mix van droog en nat voedsel. Als uw kat alleen van droog kattenvoer houdt of gemengd met natvoer, biedt Oma Mae’s Country Naturals vijf verschillende formules. Vier van de formules zijn voor alle levensfasen. De vijfde formule, gemaakt voor gewichtsbeheersing en haarballen, is geschikt voor volwassen katten en senioren. Twee van de formules zijn inclusief graan, terwijl de andere drie graanvrij zijn.

Graanvrije kippenmaaltijd & haringmaaltijd recept voor katten en kittens is gemaakt met niet-GMO-ingrediënten. De eerste vijf ingrediënten zijn: Kippenmeel, erwten, linzen, kikkererwten en kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen). Haringmeel en gedroogde eieren zijn de zesde en zevende ingrediënten.  Ze leveren meer dierlijke eiwitten. De meeste van de resterende ingrediënten zijn toegevoegde vitaminen en gechelateerde mineralen.

Kippenmeel, haringmeel en gedroogde eieren zijn allemaal goede bronnen van dierlijke eiwitten. We hebben geen probleem met goede vlees- en vismaaltijden. In tegenstelling tot vers vlees dat ongeveer 65-70 procent vocht bevat, is bij deze maaltijden het meeste vocht al verwijderd. Dat betekent dat ze een geconcentreerde vorm van eiwit zijn wanneer ze worden gebruikt om het kattenvoer te maken.

We zetten vraagtekens bij het gebruik van erwten, linzen en kikkererwten als tweede, derde en vierde ingrediënt. Dat is veel plant materiaal hoog in de ingrediëntenlijst. Erwten, linzen en kikkererwten zijn plantaardige bronnen van eiwitten, koolhydraten en vezels. Bovendien bevatten ze fytinezuur dat de opname van bepaalde voedingsstoffen tijdens de spijsvertering kan blokkeren.

We zijn het niet altijd eens met Truthaboutpetfood.com als het gaat om het beoordelen van voedingsmiddelen, maar dit artikel geeft stof tot nadenken. Er is momenteel bezorgdheid onder hondenbezitters, dierenartsen en onderzoekers over het voeren van honden graanvrije diëten die te sterk afhankelijk zijn van erwten, linzen en peulvruchten, hoewel deze zorg op dit moment niet is uitgebreid naar katten en hun voedsel.

Over het algemeen zouden we dit graanvrije voedsel laten liggen. Hoewel de dierlijke eiwitbronnen er goed uitzien, zijn de grote hoeveelheden erwten, linzen en kikkererwten zorgwekkend.

Caloriegehalte (ME berekend): 440 kcal per kopje; 3700 kcal/kg

Ingrediënten

Compositie: Kippenmeel, Erwten, Linzen, Kikkererwten, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Haringmeel, Gedroogde eieren, Menhaden Visolie, Gedroogde Kelp, DL-Methionine, Calciumcarbonaat, Lecithine, Cholinechloride, L-Lysine, Taurine, Vitamine E-supplement, Niacinesupplement, Thiaminemononitraat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavinesupplement, Yucca Schidigera-extract, d-biotine, d-calciumpantothenaat, Vitamine B12-supplement, Vitamine A-acetaat, Vitamine D3-supplement, Foliumzuur, Kaliumchloride, ijzersulfaat, zinksulfaat, zinkproteïnaat, ijzerproteïnaat, kopersulfaat, zinkoxide, mangaansulfaat, mangaaneiwitaat, koperproteïnaat, mangaanoxide, natriumseleniet, gechelateerde calciumjodaat

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 35%

Ruw vet: 17%

Ruwe celstof: 3.5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 38.89%

Vet: 18.89%

Vezel: 3.89%

Koolhydraten: 38.33%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.59%

Vet: 37.27%

Koolhydraten: 31.14%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kippenmeel, kippenvet, haringmeel, gedroogde eieren, menhaden visolie, gedroogde kelp, gechelateerde mineralen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, linzen, kikkererwten

Veel voorkomende allergenen: Kip, eieren en vis kunnen allemaal allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Goede dierlijke en viseiwitten
 • Geen zuivel-, soja-, maïs- of tarwegluten
 • Geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen
 • Geen GMO-ingrediënten

Tegens

 • Zeer hoog in erwten, linzen en kikkererwten

#2 Oma Mae’s Country Naturals Makreel &sardine diner

Koop op Amazon

In tegenstelling tot veel graanvrije brokjes die een vervanging nodig hebben voor ingrediënten zoals maïs, is het helemaal niet ongebruikelijk dat ingeblikt huisdiervoer graanvrij is zonder ingrediënten zoals erwten en linzen te gebruiken. Ingeblikt voedsel heeft meestal minder ingrediënten dan droog voedsel.

Ze hebben niet de koolhydraten en het zetmeel nodig die droog voedsel nodig heeft. Veel nat voedsel is afhankelijk van wat dierlijke eiwitten, misschien een paar groenten en wat vitamines en mineralen. Sommigen van hen kunnen wat rijst bevatten (waardoor ze “graan-inclusief” zouden zijn), maar de premium natte voedingsmiddelen bevatten zelden maïs of tarwe.

Wanneer je nat kattenvoer ziet met het label ‘graanvrij’, is dat niet erg ongebruikelijk. De meeste natte kattenvoer is graanvrij zonder het echt te proberen.

Oma Mae’s Country Naturals Mackerel &Sardine Dinner is graanvrij en carrageenvrij. Het is laag in as, fosfor en magnesium. Het is ook uristisch – geformuleerd om urineweginfecties te helpen voorkomen. Het is ook volledig vrij van kip, als dit een probleem is voor uw kat.

De eerste vijf ingrediënten in dit recept zijn: Visbouillon, makreel, sardines, tapiocazetmeel en erwteneiwit. Visbouillon, gemaakt van de vis die in het voedsel wordt gebruikt, is een goede bron van vocht. Makreel en sardines zijn goede bronnen van viseiwit voor uw kat.

Tapiocazetmeel heeft vrijwel geen voedingsstoffen, maar het wordt gebruikt als bindmiddel en koolhydraten in sommige graanvrije dierenvoeding. Het wordt beschouwd als een goed koolhydraat voor mensen en huisdieren met allergieën voor sommige granen. Katten die zwaarlijvig zijn of diabetes hebben, kunnen echter beter af zijn met het vermijden van tapiocazetmeel in hun voedsel.

Erwteneiwit lijkt eenvoudigweg te worden toegevoegd om het eiwitpercentage in het voedsel te versterken.

Dit recept bevat geen carrageen, maar het heeft wel guargom, als dat een zorg voor je is. Er zijn voor- en nadelen aan guargom. Het is een oplosbare vezel, dus het kan helpen met digestion bij gezonde katten. Aan de andere kant is bekend dat het bij sommige katten leidt tot gastro-intestinale overstuur. Helaas is het moeilijk om nat voedsel te vinden dat geen guargom of een ander soort verdikkingsmiddel bevat.

De rest van de ingrediënten in dit voedsel zijn toegevoegde vitamines en gechelateerde mineralen.

Over het algemeen ziet Oma Mae’s Country Naturals Mackerel & Sardine Dinner eruit als een goed ingeblikt kattenvoer, zolang je kat niet wordt beïnvloed door een van de mogelijke problemen die we hebben opgemerkt.

Oma Mae’s Country Naturals Kattenvoer is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles voor alle levensfasen.

Caloriegehalte (ME berekend): 823 kcal / kg (berekend) of 128 kcal / blik (blikjes zijn 5,5 gram)

Ingrediënten

Compositie: Visbouillon, makreel, sardines, tapiocazetmeel, erwteneiwit, plantaardige olie, tricalciumfosfaat, guargom, kaliumchloride, zout, magnesiumsulfaat, cholinechloride, taurine, ijzer aminozuurchelaat, zinkaminozuurchelaat, dI-alfa-tocoferylacetaat, thiaminemononitraat, vitamine A-acetaat, niacine, mangaanaminozuurchelaat, koper aminozuurchelaat, calciumjodaat, d-calciumpantothenaat, riboflavinesupplement, vitamine B12-supplement, Pyridoxinehydrochloride, Foliumzuur, Biotine

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 3%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 84%

As: 1.6%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 18.75%

Vezel: 6.25%

Koolhydraten: 15%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 45.23%

Vet: 41.2%

Koolhydraten: 13.57%

Ingrediënten die we leuk vonden: Visbouillon, makreel, sardines,

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwteneiwit

Veel voorkomende allergenen: Vis kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Goed viseiwit – kipvrij
 • Laag in as, fosfor en magnesium
 • Carrageenvrij
 • Geen kunstmatige smaak- of conserveringsmiddelen

Tegens

 • Tapiocazetmeel kan een probleem zijn voor katten met obesitas of diabetes
 • Guargom is een probleem voor sommige katten

#3 Oma Mae’s Country Naturals Eendenmeel Recept voor Katten &kittens

Koop op Amazon

Voor katten die een beetje moe worden van dezelfde oude kip en kalkoen, kan eend een goed alternatief gevogelte zijn om te proberen. Eend is hoger in vitamines, ijzer en koper dan kip. Duck biedt bijna drie keer meer vitamine B1 en ruim twee keer meer vitamine K. Andere vitamines die in hogere hoeveelheden in eendenvlees worden aangetroffen, zijn vitamine B2, vitamine E, vitamine A en folaat. Eend bevat ook vitamine D, die afwezig is bij kip. Het heeft een paar meer calorieën en vet, maar het is een beetje lager in cholesterol en natrium. Eend is ook erg lekker.

Oma Mae’s Country Naturals heeft een eendenmaaltijdrecept voor katten en kittens. Dit is een graan-inclusief droogvoer met eendenmeel als eerste ingrediënt. Meer dan 70 procent van het eiwit in het voedsel is afkomstig van dierlijke bronnen.

De eerste vijf ingrediënten in dit voedsel zijn: Eendenmeel, bruine rijst, geparelde gerst, haver en eiproduct. Zoals gezegd is eend een uitstekende voedingsbron. Eieren zijn een goede bron van eiwitten. Kippenlever is het achtste ingrediënt. Het biedt een goede bron van vitamines, vooral vitamine A.

Er zijn een aantal granen in de eerste vijf ingrediënten – bruine rijst, geparelde gerst en haver. De meeste katten zouden deze ingrediënten zonder problemen moeten kunnen eten. Ze bieden goede bronnen van complexe koolhydraten en vezels voor de spijsvertering. Idealiter zouden ze lager in de ingrediëntenlijst staan.

De ingrediënten omvatten veenbessen waarvan wordt gezegd dat ze goed zijn voor de urinewegen. Bosbessen worden beschouwd als een goede antioxidant.

Dit recept bevat probiotica voor een betere spijsvertering.

Over het algemeen lijkt Oma Mae’s Country Naturals Duck Meal Recipe for Cats &Kittens een goede voedselkeuze voor katten te zijn.

Oma Mae’s Country Naturals Duck Meal Recipe Cat Food is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles for All Life Stages.

Caloriegehalte (ME berekend): 440 kcal per kopje; 3525 Kcal/kg

Ingrediënten

Compositie: Eendenmeel, bruine rijst, geparelde gerst, haver, eiproduct, gierst, kippenvet (preserved met gemengde tocoferolen), kippenlever, gedroogde appelpulp, natuurlijke smaak, lijnzaadmeel, gedroogde biergist, erwteneiwit, DL-methionine, veenbessen, bosbessen, taurine, kaliumchloride, cholinechloride, mononatriumfosfaat, vitamine E-supplement, Yucca Schidigera-extract, gedroogd lactobacillus acidophilus-fermentatieproduct, gedroogd Bacillus subtilis-fermentatieproduct, gedroogd bifidobacterium thermophilumfermentatieproduct, gedroogd bifidobacterium longum fermentatieproduct, gedroogd lactobacillus acidophilus fermentatieproduct, gedroogd bacillus subtilis fermentatieproduct, gedroogd bifidobacterium thermophilum fermentatieproduct, gedroogd bifidobacterium longum fermentatieproduct, gedroogd Enterococcus faecium Fermentatieproduct, Zinkproteïne, Zinksulfaat, Natriumseleniet, Ijzersulfaat, Koperproteïnaat, Maganese Proteïnaat, Vitamine A-supplement, Kopersulfaat, Niacine, Calciumpantothenaat, Vitamine B12 Supplement, Maganese Sulfaat, Riboflavine, Biotine, Vitamine D3 Supplement, KobaltProteïne, Thiamine Mononitraat, Foliumzuur, CalciumJodaat.

Totaal micro-organismen* 3,5×105 CFU/lb MIN

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 3.5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 16.67%

Vezel: 3.89%

Koolhydraten: 43.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.65%

Vet: 33.75%

Koolhydraten: 36.6%

Ingrediënten die we leuk vonden: Eendenmeel, eiproduct, kippenvet, kippenlever, gedroogde appelpulp, veenbessen, bosbessen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Gierst, natuurlijke smaak, erwteneiwit

Veel voorkomende allergenen: Eieren en kip (kippenlever) kunnen allergenen zijn voor sommige katten; eend is waarschijnlijk geen allergeen, maar als uw kat extreem allergisch is voor pluimvee, kan dit een reactie veroorzaken

Pros

 • Eend is voedzaam en smaakvol
 • Meer dan 70 procent van het eiwit komt uit dierlijke bronnen
 • Bevat spijsverteringsondersteuning – vezels, probiotica
 • Geen maïs, zuivel, soja of tarwe; dus kunstmatige conserveermiddelen, smaakstoffen of kleuren

Tegens

 • “Natuurlijke smaak” is vaag
 • Bevat erwteneiwit dat lijkt te zijn toegevoegd om het eiwitpercentage te verhogen

Wat vinden klanten van oma Mae’s Country Naturals kattenvoer?

We vonden veel klantbeoordelingen voor Grandma Mae’s Country Naturals online van sites zoals Amazon.com.

Positieve beoordelingen

Onze lokale eigenaar van een dierenwinkel heeft dit voedsel aanbevolen als een zeer goede en ook betaalbare graanvrije optie voor onze kat. Online onderzoek ondersteunde dit, en dus probeerden we het uit. Onze kat houdt van het eten en deze zak gaat lang mee. Voor mij is het krijgen hiervan een no brainer. – George, reviewing Oma Mae’s Country Naturals Grain Free Dry Cat & Kitten Food 12 LB Chicken & Herring Recept op 13 december 2016

We hebben een Siamese kat die ongeveer 15 jaar oud is. Eind vorig jaar werd bij haar een nierziekte vastgesteld. Ze heeft nooit van ingeblikt voedsel gehouden, maar ik vond er eindelijk een met een laag fosforgehalte dat ze zou eten. (Ik zal de voorgeschreven voedingsmiddelen niet voeden.) Na enkele maanden ging ze in staking tegen het ingeblikt voedsel. De meeste droge voedingsmiddelen hebben hogere fosforgehaltes dan aanbevolen voor katten met een nierziekte (1% of meer), maar toen ik aan het “labelshoppen” was, vond ik dit voedsel, met een MAX van .63% fosfor. Dit is veruit het laagste dat ik heb gevonden in een droog kattenvoer van hoge kwaliteit. En het beste van alles, ze houdt ervan!!! Ze at meestal een beetje, wachtte, at nog een beetje, wachtte … wat moeilijk is als er drie andere katten in huis zijn. Maar sinds we haar aan dit eten hebben begonnen, maakt ze in één keer haar hele kom schoon. (Ze krijgt twee keer per dag te eten.) Ik ben zo dankbaar voor deze gezonde voeding die perfect werkt voor onze Kidney Kitty. Onze andere katten kunnen ook worden omgeschakeld! – brdrcol, reviewing Oma Mae’s Country Naturals Grain Free Dry Cat & Kitten Food 12 LB Chicken &Herring Recept op 17 augustus 2016

Negatieve beoordelingen

Onze 2 katten vinden het niet leuk. We moeten het mengen met hun vorige (veel goedkopere) voedsel. We hebben h ad het ongeveer 2 maanden en ze KUNNEN beginnen te toi accepteren vanzelf – Anoniem, reviewing Oma Mae’s Country Naturals Grain Free Dry Cat & Kitten Food 12 LB Chicken & Herring Recipe op 14 januari 2018

Ingrediënten lijken goed te zijn, maar van de 10 katten zal geen van hen het aanraken. – catsonly, recensie oma Mae’s Country Naturals Grain Free Dry Cat & Kitten Food 12 LB Chicken & Herring Recipe op 29 september 2019

Hoeveel Does Oma Mae’s Country Naturals Kattenvoer Kosten?

We vonden een reeks prijzen voor Oma Mae’s Country Naturals Kattenvoer online. De zakken droogvoer van 3 pond leken rond de $ 18 te beginnen. We vonden 6 – lb zakken rond $ 30- 32. De tassen van 12 pond lagen tussen de $ 45-50.

Voor het ingeblikt voedsel vonden we ze tussen $ 51-55 voor een geval van 24 blikjes (blikjes van 5,5 ounce).

Over het algemeen, is oma Mae’s Country Naturals kattenvoer een goede keuze?

Dat hangt ervan af. Wij vinden oma Mae’s Country Naturals natvoer er goed uitzien. U moet naar het voedsel kijken om er zeker van te zijn dat ze geen ingrediënten bevatten die uw kat kunnen storen, zoals tapioca voor zwaarlijvige of diabetische katten. Anders houden we van het natte voedsel.

Voor het droge voedsel hebben we wat zorgen over het graanvrije voedsel, alleen omdat ze zoveel plantaardige eiwitten bevatten (erwten, linzen, kikkererwten). We zouden die voedingsmiddelen vermijden. De graan-inclusieve droge voedingsmiddelen zien er echter goed uit. Ze bevatten veel dierlijke eiwitten.

We zouden dit merk vergelijken met Blackwood, American Natural Premium en Whole Earth Farms.

Hoe bestel je oma Mae’s Country Naturals kattenvoer?

Oma Mae’s Country Naturals verkoopt via onafhankelijke retailers. U kunt hun website bekijken om een winkelier bij u in de buurt te vinden.

Je kunt hun voedsel ook kopen op Amazon.com en bij enkele andere online verkopers van dierenvoeding. We vonden hun eten niet op Chewy.com.