Nutrience Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Nutrience beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschiktheid voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Nutrience kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats-classificatie nutrience op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 7.6/10

In totaal geven we Nutrience kattenvoer een 46 uit 60 of een B+ cijfer.

Over Nutrience

Nutrience is een in Canada gevestigd bedrijf voor dierenvoeding. Het moederbedrijf, Hagen, werd in 1955 opgericht met een missie om hoogwaardig dierenvoer te produceren. Vandaag de dag blijft Nutrience formules voor huisdiervoeding produceren die zijn gemaakt met lokaal geproduceerde, humaan gekweekte en duurzaam geoogste ingrediënten.

Nutrience, nu in hun tweede generatie familiebezit, controleert elk aspect van hun droge voedselproductie om de kwaliteit en veiligheid van hun producten te waarborgen. Op hun website staat dat het hun “prioriteit om elke zak Nutrience volgens de hoogst mogelijke normen te creëren.”

Inkoop en productie

Alle Nutrience droge dierenvoeding wordt geproduceerd in een gezamenlijke faciliteit in Vancouver, British Columbia. Nutrience natvoer en traktaties zijn afkomstig van co-packers die, volgens Nutrience, “gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige, kleine batchproductie met behulp van lokaal geproduceerde ingrediënten.”

Over ingrediënten gesproken, Nutrience betrekt die van hen uit Canada en de VS. Ze gebruiken zoveel mogelijk lokaal geproduceerde eiwitten, fruit en groenten en produceren hun huisdiervoeding in kleine batches.

Geschiedenis herinneren

Voor zover wij weten, heeft Nutrience in de geschiedenis van het bedrijf geen product recall gehad.

Welke soorten kattenvoer biedt Nutrience?

Nutrience biedt een breed scala aan producten voor katten, waaronder droogvoer, natvoer en traktaties. Hun natte kattenvoerproducten zijn voornamelijk patétextuur, gemaakt met premium dierlijke eiwitten zoals scharrelkip, kalkoen, eend en oceaanvis. Ze bieden ook verschillende gespecialiseerde natvoerformules die zijn ontworpen om specifieke problemen zoals gewichtsbeheersing en urinegezondheid aan te pakken.

Wat hun droge voedingsmiddelen betreft, biedt Nutrience verschillende productlijnen, waaronder graanvrije, rauw-geïnfundeerde en indoor formules. Ze bieden ook verschillende recepten die zijn afgestemd op specifieke gezondheidsproblemen.

Wat vinden klanten van Nutrience Kattenvoer?

Als Canadees merk is het moeilijk om Nutrience te vinden in winkels in de VS, laat staan klantrecensies online. We waren echter in staat om een paar van hun producten op Amazon te vinden en sommige producten hadden beoordelingen op de PetSmart-website van Canada.

Voor het grootste deel lijken klanten dol te zijn op Nutrience – vooral de Subzero-recepten. Veel klanten waarderen het feit dat Nutrience kipvrije formules aanbiedt en er zijn veel opmerkingen over de hoogwaardige ingrediënten. Andere klanten merkten verbeteringen op in de huid en vacht van hun kat – een merkte zelfs op dat de traanvlekken van haar kat verdwenen.

Negatieve opmerkingen over Nutrience hebben meestal te maken met de beperkte beschikbaarheid en sommige klanten vonden dat hun katten er gewoon niet om gaven.

Laten we eens kijken naar een paar beoordelingen van enkele van de meest populaire recepten van Nutrience.

Positieve beoordelingen

Mijn twee katten hebben de andere twee smaken Nutrience SubZero gegeten en zijn altijd dol op dit merk Maar sinds ik deze blauwe smaak kocht, een kat die scheurvlekken had sinds hij twee maanden oud is, zijn de traanvlekken op magische wijze verdwenen! Toen ik terugschakelde naar de andere twee smaken, komt de traanvlek terug. Dus ik schakel terug naar dit blauwe pakket. Ik hoop dat het weer magie zal laten zien!” – Cloudypony reviewing Nutrience Grain-Free SubZero Canadian Pacific Dry Food

“Hoewel de prijs hoog kan zijn, is het echt de moeite waard voor je kat. Ik had een kat van 20 pond die kieskeurig was en ik zou verschillende merken proberen. Hij leek hier dol op te zijn… Ik zou dit eten aan ELKE eigenaar aanbevelen. Het is gezond, de perfecte hoeveelheid calorieën per dag voor een volwassen kater, mijn kat Raichu loves it en het geld dat ik betaal is het zeker waard.” – Danny W. reviewt Nutrience Infusion Adult Indoor Canned Cat Food

Negatieve beoordelingen

“Mijn Ragdoll/Himalayan is allergisch voor kip, dus ik ben blij dat ik hem dit voedsel te bieden heb. We gebruiken het al meer dan 5 jaar met succes, maar ik heb gemerkt dat zijn favoriete onderdeel, de gevriesdroogde stukjes aanzienlijk in hoeveelheid zijn afgenomen. Ik voel me slecht voor hem, want dit is het eerste wat hij altijd uitzoekt en ze zijn er nu maar weinig!” – Wonderbeecats beoordelen Nutrience SubZero Prairie Red Dry Food

“We hebben verschillende katten, sommige oud, sommige jonger, en kunnen altijd kattenvoer gebruiken. Helaas heeft geen van hen dit leuk gevonden, behalve de zwerfdieren die soms op zoek zijn naar voedsel. Recht omhoog, de huiskatten die we hebben, weigeren absoluut om het te eten. We besloten om het te mengen met de Purina die we normaal voeren. Verrassend genoeg kozen ze letterlijk de Purina uit om te eten, en weigerden ze nog steeds om dit te eten. Hansen beoordeelt Nutrience Natural Healthy Adult Dry Cat Food

Wat vonden onze testkatten ervan?

Bagel genoot van de Prairie Red-smaak die vol zat met stukjes gevriesdroogde rauwe runderlever.

Hoewel Nutrience een Canadees kattenvoer is, kon ik een Amerikaanse retailer vinden die twee recepten beschikbaar had: SubZero Fraser Valley en SubZero Prairie Red. Ik bestelde één tas van elk, maar kreeg helaas twee zakken van de SubZero Prairie Red in plaats daarvan. Dat is het enige recept dat ik heb kunnen proberen.

Hoewel mijn ervaring met het testen van Nutrience beperkt was, was het ongelooflijk positief. Zodra ik de tassen uit de doos haalde en op het aanrecht zette, werd mijn hond al gek – hij kon het ruiken. Toen ik de zak eenmaal had geopend, duurde het niet lang voordat mijn katten kwamen opdagen.

Ik schonk een klein bakje van het droogvoer in en mijn testkat Bagel begon te kauwen. Ze wilde de andere twee niet binnenlaten voor een hapje, dus ik moest ze zelf inschenken.

Over het algemeen was ik onder de indruk van Nutrience SubZero Prairie Red. De brokjes waren van de juiste grootte en er waren veel grote, gevriesdroogde rauwe brokken. Ik waardeerde het hersluitbare pakket ook.

Nutrience Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Nutrience Subzero Prairie Red Grain-Free Dry Cat Voer

Koop op Amazon

Deze droge kattenvoerformule is gemaakt met verse, nooit bevroren bronnen van premium Canadese eiwitten zoals rundvlees, bizons en in het wild gevangen zwijn, samen met pacifische wild gevangen vis en gevriesdroogde runderlever.

Wat meteen indruk op me maakte over deze formule, is dat niet alleen het eerste ingrediënt een premium bron van dierlijke eiwitten is – de volgende 13 zijn dat ook. Dit recept bevat een breed scala aan vers vlees, vis en dierlijke organen, evenals een assortiment voedzame dierlijke vetten.

Met zoveel hoogwaardige dierlijke ingrediënten op de lijst, was ik teleurgesteld om een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten te zien. Er zijn meer dan een dozijn plantaardige ingrediënten vermeld en het geschatte koolhydraatgehalte is vrij hoog, ongeveer 20% (zoals gevoed).

Over het algemeen lijkt dit een eiwitrijk droogvoer te zijn met veel gezonde dierlijke vetten, maar een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten die het koolhydraatgehalte boven onze voorkeurslimiet duwen.

Ingrediënten

Uitgebeend rundvlees, uitgebeend lamsvlees, uitgebeend wild zwijn, runderlever, lamslever, wilde zwijnenlever, uitgebeende bizon, varkensmeel, lamsmeel, zalm, haring, kabeljauw, kabeljauwlever, erwten, varkensvet, hele eieren, rode linzen, zoete aardappelen, kikkererwten, natuurlijk varkensaroma, zongezouten alfalfameel, gevriesdroogde runderlever, gevriesdroogde pompoen, gevriesdroogde groene mosselen, gevriesdroogde kabeljauwlever, gevriesdroogde kelp, zalmolie, Haringolie, kokosolie, pompoen, pompoen, pompoen, wortelen, spinazie, broccoli, appels, bosbessen, veenbessen, granaatappel, jeneverbesextract, gember, venkel, kamille, pepermuntblad, zoethoutwortel, kurkuma, valeriaanwortel, vitamine E-supplement, ascorbinezuur, vitamine A-supplement, niacine, calciumpantothenaat, inositol, riboflavine, pryidoxinehydrochloride, thiaminemononitraat, biotine, vitamine B12-supplement, vitamine D3-supplement, foliumzuur, zinkoxide, zinkproteïne, IJzerproteïnaat, ijzersulfaat, koperproteïnaat, kopersulfaat, mangaanproteïnaat, mangaanoxide, calciumjodaat, natriumseleniet, kaliumchloride, cholinechloride, zout, taurine, DL-methionine, L-lysine, cichoreiwortel, glucosaminehydrochloride, rozemarijnextract, gistextract, chondroïtinesulfaat, L-carnitine, gedroogd lactobacillus plantarumfermentatieproduct, gedroogd enterococcus faeciumfermentatieproduct, gedroogd bacillus subtilisfermentatieproduct, gedroogd bifidobacterium animalis Fermentatie Product, Gedroogde Lactobacillus casei Fermentatie Product, Gedroogde Lactobacillons helveticus Fermentatie Product Gedroogde Bifidobacterium longum Fermentatie Product, Gedroogde Lactobacillus acidophilus Fermentatie Product.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 40%

Ruw vet: 20%

Ruwe celstof: 3.5%

Vocht: 10%

As: 7.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.44%

Vet: 22.22%

Vezel: 3.89%

Koolhydraten: 21.11%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.18%

Vet: 45.15%

Koolhydraten: 17.66%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Rundvlees zonder been
Lamsvlees met been
Uitgebeend wild zwijn
Runderlever
Lamslever
Wilde zwijnlever
Uitgebeende Bizons
Varkensvlees maaltijd
Lamsmeel
Zalm
Haring
Kabeljauw
Kabeljauwlever
Varkensvet
Erwten
Rode linzen
Kikkererwten
Zongezouten Alfalfa Maaltijd
Rundvlees
Vis

Pros

 • De eerste 14 ingrediënten zijn dierlijk
 • Doordrenkt met gevriesdroogde rauwe stukken voor extra voeding
 • Rijk aan voedzame dierlijke vetten

Tegens

 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft
 • Vrij hoog koolhydraatgehalte

#2 Nutrience Original Healthy Adult Chicken Meal met bruine rijst recept

Koop op Amazon

De originele droogvoerformule van Nutrience bevat kippenmeel en bruine rijst als primaire ingrediënten. Hoewel kippenmeel het hoofdingrediënt en de primaire bron van eiwitten is, biedt het eiproduct later in de lijst met ingrediënten aanvullende eiwitten.

Helaas zijn dat de enige dierlijke ingrediënten met uitzondering van kippenvet en zalmolie. Beide zijn voedzame bronnen van essentiële vetzuren en andere voedingsstoffen, waaronder DHA, wat belangrijk is voor de gezondheid van de hersenen en een sterk gezichtsvermogen.

Dit droge voedsel bevat een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten, waaronder glutenvrije granen zoals bruine rijst en havermout, evenals erwten, vers fruit en groenten. Het geschatte koolhydraatgehalte van dit recept is hierdoor hoog, meer dan 30% (zoals gevoed.)

Over het algemeen lijkt dit een voornamelijk plantaardig droogvoer te zijn met matige hoeveelheden dierlijke eiwitten en vetten met een hoog algemeen koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kippenmeel, bruine rijst, havermout, groene erwten, kippenvet, gedroogde bietenpulp, natuurlijke kipsmaak, eiproduct, lijnzaad, calciumcarbonaat, biergist, zalmolie, bosbessen, veenbessen, wortelen, vitamine E-supplement, vitamine A-supplement, niacine, calciumpantothenaat, inositol, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, thiaminemononitraat, biotine, vitamine B12-supplement, vitamine D3-supplement, foliumzuur, zinkoxide, zinkeiwit, ijzereiwit, ijzereiwit, Ijzersulfaat, koperproteïnaat, kopersulfaat, mangaaneiwitaat, mangaanoxide, calciumjodaat, natriumseleniet, kaliumchloride, DL-methionine, lecithine, taurine, cichoreiwortelextract, cholinechloride, zout, gistextract, L-lysine, yucca schidigera-extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 28%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 3.5%

Vocht: 10%

As: 7.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 31.11%

Vet: 20%

Vezel: 3.89%

Koolhydraten: 36.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 26.74%

Vet: 41.75%

Koolhydraten: 31.51%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip maaltijd
Kippenvet
Ei Product
Zalmolie
Bruine rijst
Havermout
Groene Erwten
Biergist
Kip

Pros

 • Geconcentreerde dierlijke eiwitten als eerste ingrediënt
 • Aangevuld met antioxidanten voor immuunondersteuning
 • Prebiotica en natuurlijke vezels voor een gezonde spijsvertering

Tegens

 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft
 • Vrij hoog koolhydraatgehalte

#3 Nutrience Infusiop Adult Indoor Ingeblikte Kattenvoer Formule

Koop op PetSmart

Dit paté-achtige ingeblikte voedsel is geïnspireerd op de droogvoerformules van Nutrience. Het bevat verse kip en kippenlever als de bovenste twee ingrediënten met extra eiwitten uit gevriesdroogde kippenlever.

Helaas zijn de meeste ingrediënten in dit recept (afgezien van de genoemde en de zalmolie) plantaardig. We zien niet alleen een geconcentreerde bron van plantaardig eiwit (erwteneiwit), maar er zijn ook een paar peulvruchten en peulvruchten die we over het algemeen liever vermijden. Het geschatte koolhydraatgehalte van deze formule is echter nog steeds minder dan 5% (zoals gevoed), wat een beetje verrassend is.

Over het algemeen lijkt dit een eiwitrijk ingeblikt voedselrecept te zijn met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Kippenlever, Erwteneiwit, Rijst, Groene Erwten, Rode Linzen, Zongezouten Alfalfa, Gevriesdroogde Kippenlever, Zalmolie, Kokosolie, Guargom, Carrageen, Cassia Gom, Calciumcarbonaat, Erwtenvezel, Pompoen, Pompoenpompoen, Wortelen, Spinazie, Broccoli, Appels, Bosbessen, Veenbessen, Granaatappel, Jeneverbesextract, Gember, Venkel, Kamille, Pepermuntblad, Zoethoutwortel, Kurkuma, Taurine, L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat (Bron van Vitamine C), Zinkproteïne, vitamine E-supplement, ijzersulfaat, ijzerproteïne, zinksulfaat, niacinesupplement, thiaminemononitraat, koperproteïne, vitamine A-supplement, natriumseleniet, mangaansulfaat, mangaanproteïne, D-calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavinesupplement, biotine, vitamine D3-supplement, vitamine B12-supplement, calciumjodaat, foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 6%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 27.27%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 13.64%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 36.27%

Vet: 52.85%

Koolhydraten: 10.88%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip
Kippenlever
Gevriesdroogde kippenlever
Zalmolie
Erwteneiwit
Rijst
Groene Erwten
Rode Linzen
Zongezouten Alfalfa
Carrageen
Kip

Pros

 • Hoogwaardige dierlijke eiwitten als eerste ingrediënt
 • Rijk aan vocht dat uw kat nodig heeft voor hydratatie
 • Rijk aan voedzame dierlijke vetten

Tegens

 • Bevat carrageen en ander tandvlees als verdikkingsmiddelen
 • Aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten
 • Bevat een geconcentreerde bron van plantaardige eiwitten

Hoeveel kost Nutrience Kattenvoer?

Als Canadees kattenvoer is het moeilijk om algemene opmerkingen te maken over de kosten van Nutrience kattenvoer. Op basis van prijzen van Amazon en PetSmart Canada lijkt het erop dat Nutrience-producten prijstechnisch vergelijkbaar zijn met vergelijkbare producten.

Hun hoogste kwaliteit lijn SubZero gemiddeld ongeveer $ 1,75 per ounce, terwijl hun meest betaalbare originele recept is geprijsd onder $ 0,30 per ounce. De prijzen van ingeblikt voedsel variëren, maar schommelen tussen $ 0,30 / ounce en $ 0,50 / ounce.

Kortom, is Nutrience Kattenvoer een goede keuze?

Nutrience is een moeilijk te beoordelen merk omdat ze veel echt hoogwaardige ingrediënten gebruiken, waaronder lokaal geproduceerde eiwitten en in het wild gevangen vis. Het probleem is dat de meeste van hun recepten veel gebruik maken van plantaardige ingrediënten, waaronder geconcentreerde plantaardige eiwitten. We zijn blij om te zien dat Nutrience geen laagwaardige granen zoals maïs, tarwe en soja gebruikt, maar het totale koolhydraatgehalte is over de hele linie hoog.

Hoewel we Nutrience geen stevige aanbeveling kunnen geven vanwege het koolhydraatgehalte van hun droge voedsel, zijn hun natte voedingsmiddelen veel lager in koolhydraten. Een ander ding om te overwegen is dat ze een aantal kipvrije formules aanbieden die geweldig zijn voor katten met voedselallergieën of gevoeligheden.

Waar wordt Nutrience Kattenvoer verkocht?

Hoewel Nutrience een Canadees kattenvoerbedrijf is, kunt u hun producten in de VS kopen via online retailers zoals Country Max. Als u in Canada woont, kunt u Nutrience vinden in lokale dierenwinkels of online winkelen via grote retailers zoals PetSmart, Petland, PetMax, Pet Only en meer. Nutrience heeft ook verschillende internationale partners in Australië, Chili, Colombia en elders.