Kitty Go Here Cat Kattenbak Review (2023) – Voors, nadelen, veelgestelde vragen & Oordeel

Samenvatting van de beoordeling

Ons eindoordeel

We geven Kitty Go Here Cat Litter Box een beoordeling van 4,5 op 5 sterren.

Materiaalkwaliteit: 4/5

Functies: 4.5/5

Prijs: 3.5/5

De Kitty Go Here kattenbak van NE14 Pets is ideaal voor oudere katten met mobiliteitsproblemen als gevolg van artritis of andere kwalen1. Men kan deze kattenbak ook gebruiken voor puppy kattenbaktraining, kittens en zelfs konijnen. De opening is slechts 3 centimeter hoog voor een lage in- en uitgang, wat ideaal is voor het verlichten van pijn voor senioren.

Deze kattenbak heeft een simplistische uitstraling en dient toch een prachtig doel voor oudere katten om zichzelf te ontlasten met meer comfort dan traditionele kattenbakken. In sommige gevallen kunnen katten met mobiliteitsproblemen vanwege pijn buiten de kattenbak gaan, en Kitty Go Here helpt dit probleem te elimineren.

Deze kattenbak wordt geleverd in kleine of grote maten met veel kleurvariaties en is gemakkelijk schoon te maken en te vullen met kattenbakvulling. Voor mensen met oudere katten is deze kattenbak ideaal en kan de kwaliteit van leven van uw oudere kat drastisch veranderen als het gaat om het gebruik van de badkamer. Het is gemaakt in de VS en wordt geleverd met een garantie.

3 katten gezichtsverdeler

Kitty Go Here Kattenbak – Een snelle blik

Kitty Go Here kattenbak van NE14

Pros


  • 3-inch hoge opening voor eenvoudig in- en uitstappen

  • Gemakkelijk schoon te maken

  • Helpt pijn als gevolg van mobiliteitsproblemen te verlichten

  • Kan worden gebruikt voor puppy kattenbaktraining en voor kittens

  • Lichtgewicht en stevig

Tegens

  • Duur
  • Materiaal kan vlekken maken van afval
  • Kan geur vasthouden
  • Strooisel morst gemakkelijk op de vloer bij gebruik

garen ball divider

Specificaties

Gewicht: 7 pond (klein), 2,4 pond (groot)
Dimensies: 20 x 15 x 5 inch (klein), 24 x 20 x 5 inch (groot)
Levensfase: Kittens, puppy’s, oudere katten
Type kattenbak: Pan
Materiaal: Plastic
Voering maat: 24 x 20 inch
Beschikbare kleuren: Zand, groen, lavendel, grijs, blauw, zwart

Duurzaamheid

Kitty Go Here kattenbak is gemaakt van een stevig plastic materiaal. De kattenbak blijft op zijn plaats wanneer uw kat zindelijk wordt, en de lage lip voor in- en uitgang maakt het gemakkelijker voor oudere katten met mobiliteitsproblemen om in en uit te gaan. Het materiaal is poreus en we raden aan een voering te gebruiken voor gemakkelijker schoonmaken als u het niet dagelijks kunt reinigen.

Senior Cat Ontwerp

Met een 3 inch hoge opening kunnen oudere katten veel gemakkelijker in en uit stappen dan met een traditionele kattenbak. Oudere katten met artritis of andere kwalen hebben moeite met het gebruik van een traditionele kattenbak omdat ze moeten opstaan om binnen te komen.

Met Kitty Go Here kan je oudere kat gewoon de kattenbak inlopen om de badkamer te gebruiken. Kitty Go Here is ontworpen voor senioren, maar je kunt het ook gebruiken voor puppy kattenbaktraining, en de lage lip is ook ideaal voor konijnen.

Kitty Go Here kattenbak van NE14 Large Brown

Kleurkeuzes/-maten

Voor degenen die graag kleurencoördinaat hebben, heb je verschillende opties met deze kattenbak. Beschikbare kleuren zijn zand, groen, lavendel, grijs, blauw en zwart. Het komt ook in het klein, dat 20 x 15 x 5 inch (klein) of 24 x 20 x 5 inch (groot) meet. Deze kattenbak is groot genoeg voor uw oudere kat om gemakkelijk in te bewegen en is geschikt voor het huishouden met meerdere katten.

Lage zijkanten

Sommige consumenten stellen dat zwerfvuil gemakkelijk uit de doos op de vloer terechtkomt vanwege de lage hoogte. Sommige katten kunnen “het doel missen” en afval kan buiten de doos gaan. Het scheppen van afval uit de kattenbak is echter beter beheersbaar met zijn lage zijkanten, maar u wilt er zeker van zijn dat u de juiste maat kattenbak bestelt die aan uw behoeften voldoet.

cat + lijnverdeler

Veelgestelde vragen

Hoe goed is de garantie die bij deze kattenbak wordt geleverd?

De fabrikant stelt dat de kattenbak wordt geleverd met een 100% garantie, hoewel er niets wordt gezegd over de garantieduur. Om te informeren naar de garantie, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het bedrijf.

Hoe duurzaam is de Kitty Go Here kattenbak?

Deze kattenbak is gemaakt van kunststof en is stevig. Het glijdt niet rond op de vloer en het lijkt goed gemaakt te zijn. Sommige consumenten stellen dat urine vlekken op de bodem maakt, wat een geur achterlaat. Het wordt aanbevolen om de kattenbak dagelijks schoon te maken om te voorkomen dat dit probleem. U kunt altijd een voering gebruiken die 24 x 20 inch meet om te voorkomen dat vloeistof het plastic materiaal eronder binnendringt. Ook deze kattenbak is BPA-vrij.

Kitty Ga hier kattenbak door NE14 afmetingen

Kun je klonterend kleistrooisel gebruiken met deze kattenbak?

Ja, dat kan. In feite beweren de meeste consumenten dat klonterend kleistrooisel veel beter is voor deze kattenbak, omdat gewoon kattenbakvulling aan de bodem van de pan kan blijven plakken, waardoor het moeilijker te reinigen is.

3 katten gezichtsverdeler

Wat de gebruikers zeggen

Zoals we al zeiden, kopen mensen deze kattenbak voor meestal hun oudere katten met mobiliteitsproblemen. De lage pan zorgt ervoor dat senior kitties veel gemakkelijker de kattenbak kunnen in- en uitstappen dan bij traditionele kattenbakken.

Sommige gebruikers vermelden dat de kattenbak rommelig is en vanwege de lage hoogte morst kattenbakvulling op de vloer wanneer een kat zijn afval bedekt. Andere beoordelingen die we hebben gelezen, hebben betrekking op het schoonmaken van de kattenbak. Sommigen stellen dat urine in het plastic eronder zal trekken en de vloeistof zal absorberen, waardoor een vieze geur achterblijft. Om dit te voorkomen, gebruiken sommige gebruikers klonterend kleistrooisel met uitstekende resultaten. U kunt ook een voering gebruiken om te voorkomen dat vloeistof het plastic materiaal binnendringt. De meeste beoordelingen die we hebben gelezen, zijn echter positief over het gemak van schoonmaken.

De prijs van deze kattenbak is duurder dan traditionele kattenbakken, maar de kosten kunnen de moeite waard zijn vanwege het gebruiksgemak voor uw kat. Gebruikers zijn echter blij met de grootte van de kattenbak, omdat meerdere katten deze kunnen gebruiken met veel ruimte over.

U kunt hier meer gebruikersrecensies lezen.kattenpootverdeler

Conclusie

De Kitty Go Here kattenbak is ideaal voor katten die moeite hebben om in en uit een kattenbak te komen. Deze kattenbak is speciaal ontworpen voor de oudere kat met mobiliteitsproblemen, maar kan ook worden gebruikt voor puppy kattenbaktraining en voor konijnen. Het grote formaat is geschikt voor huishoudens met meerdere katten en het is gemakkelijk schoon te maken.

Het is mogelijk dat kattenbakvulling op de vloer terechtkomt vanwege de lage hoogte, maar u kunt er altijd een puppypad of een ander absorberend materiaal onder plaatsen als dit een probleem vormt. Het is duurder dan andere kattenbakken, maar de kosten kunnen het waard zijn voor uw oudere kat.