Kindfull Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Kindfull kattenvoer beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschiktheid voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Kindfull Cat Food-recensie om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel vriendelijk kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 6/10

In totaal geven we Kindfull kattenvoer een 39 uit 60 rating of een B- cijfer.

Over Kindfull Kattenvoer

Kindfull is het eigen kattenvoermerk van Target. Target is de achtste grootste retailer in de Verenigde Staten met meer dan 1.900 winkels in het hele land. Kindfull voegt zich bij een uitgebreide line-up van huismerkmerken zoals Simply Balanced, Market Pantry en Embark, evenals een bestaande lijn van dierenvoeding en -benodigdheden, Boots &Barkley.

Gelanceerd in het najaar van 2021, omvat het merk Kindfull nat en droogvoer voor honden en katten, evenals hondentraktaties en toppers voor dierenvoeding. Target brengt het merk op de markt als “zorgvuldig vervaardigd”, vrij van kunstmatige, kleuren en conserveermiddelen, evenals maïs,tarwe, soja en bijproductenmaaltijden.

Target beweert dat het merk “door dierenartsen geleide voeding” levert met echt rundvlees, gevogelte of vis als eerste ingrediënt in alle voedingsmiddelen, traktaties en toppers.

Inkoop en productie

Target beschrijft Kindfull als een merk “Made in the USA with ingredients from around the world.” Ze geven geen specifiekere informatie dan die met betrekking tot de inkoop of productie van hun producten.

In feite heeft The Canine Review wat graafwerk gedaan nadat het merk was aangekondigd, maar Target-vertegenwoordigers (waaronder de executive vice-president, Katie Boylan) weigerden de fabrikant van het voedsel of de dierenartsen die betrokken zijn bij het onderzoek en de ontwikkeling ervan te noemen.

Wanneer Target zegt dat het merk Kindfull “dierenartsgeleid” is, luiden de kleine lettertjes:

“Ontwikkeld door huisdiervoedingsexperts met voedingsbegeleiding van een dierenarts. Geldt voor alle artikelen, behalve bepaalde voedingsmiddelen in blik.”

Target weigert niet alleen de dierenartsen te noemen die hebben geholpen bij het ontwikkelen van het voedsel, maar deze verklaring lijkt te impliceren dat niet alle recepten zijn geformuleerd met veterinaire input. We konden geen gedetailleerde informatie vinden over waar of hoe Kindfull kattenvoer precies wordt gemaakt.

Geschiedenis herinneren

Kindfull is pas in het najaar van 2021 gelanceerd en heeft geen terugroepacties voor kattenvoer gehad. Hoewel dit altijd een goede zaak is, hebben we het feit dat het merk minder dan 6 maanden oud is zwaar gewogen in onze ranglijst van terugroepgeschiedenis.

Welke soorten kattenvoer biedt Kindfull?

Het merk Kindfull biedt ongeveer 50 recepten van hondenvoer en kattenvoerproducten. Hun kattenproductlijn bevat 9 recepten voor droogvoer en ingeblikt voedsel.

Kindfull biedt ingeblikt voedsel voor volwassen katten en kittens, evenals op maat gemaakte recepten voor binnenkatten, een gezonde spijsvertering en gewichtsbeheersing. Vriendelijk droogvoer wordt geleverd in een standaard kip- en rijstrecept, evenals formules voor binnenkatten en kittens.

Wat vinden klanten van vriendelijk kattenvoer?

Omdat Kindfull een nieuw merk is dat net in het najaar van 2021 is gelanceerd, zijn er beperkte klantrecensies online en zeer weinig diepgaande overzichten van het merk. Target staat klantbeoordelingen toe op elke productpagina en ze lijken ze niet te filteren. Voor de meeste producten is ten minste 50% van de beoordelingen 5-sterrenbeoordelingen, maar verschillende producten hebben minder dan een 4-sterrengemiddelde.

Van de producten met de hoogste beoordelingen merken katteneigenaren op dat hun katten de smaak leuk lijken te vinden. Sommige klanten merkten een verbetering ten opzichte van recepten gemaakt met maïs en anderen waardeerden de hersluitbare verpakking.

Ontevreden eigenaren van gezelschapsdieren merken op dat hun katten het voedsel niet zullen aanraken. Sommige klanten merkten een toename van de kattenbakgeur op en één meldde zelfs dat het voedsel hun kat voldoende deed braken om een bezoek aan de nooddierenarts te rechtvaardigen.

Laten we eens kijken naar een paar beoordelingen van enkele van de meest populaire recepten van Kindfull.

Positieve beoordelingen

“Ze is niet alleen goed in transitie gegaan en geniet ook van het eten, merkten we twee gezondere verschillen op. Had gebruik gemaakt van andere hoge kwaliteit / premium merk Kip en rijst kattenvoer. Besloten om ingrediënten te vergelijken met vele andere merken, was aangenaam verrast met deze. Ook geslaagd voor de smaaktest. Gaf haar een paar stukjes en ze at ze op alsof het traktaties waren. Na minder dan twee weken (een week was het overschakelen van voedsel) ging de poep van onze kat van harde pelletgrootte (teken van constipatie) naar een gezonde grootte. Plus haar vacht waarvan we dachten dat ze al zacht was, werd nog zachter.” – Klantbeoordeling Kindfull Kip en Bruine Rijst Droog Kattenvoer

“Dit is het tweede blikje (andere smaak) nat kattenvoer dat we van Kindfull hebben geprobeerd. Ik ben erg onder de indruk omdat mijn zeer kieskeurige kat ze eigenlijk allebei zonder problemen heeft opgegeten. Ze waren het eens met zijn systeem en we hadden geen problemen. We hebben meer gekocht sinds deze eerste paar.” – Klantbeoordeling Kindfull Chicken Recipe Kitten Wet Food

Negatieve beoordelingen

“Mijn beide katten dit droogvoer gegeven in combinatie met het natte kattenvoer van dit merk. Geen van beiden was bijzonder geïnteresseerd, maar at een paar happen (veel minder dan normaal). Een van mijn katten was in orde, maar de andere gooide meerdere keren gedurende de dag, zo erg zelfs dat we haar naar de dierenarts moesten brengen. Röntgenfoto’s werden gemaakt om te bevestigen dat er geen andere problemen waren, alleen een soort reactie op het voedsel. Ze geeft normaal gesproken niet over, en het zien van andere beoordelingen vergelijkbaar met de mijne over het overgeven probleem is zorgelijk. Ik zou het helemaal niet aanraden.” – Klantbeoordeling kindfull indoor kip en bruine rijst recept droog kattenvoer

“Ik was enthousiast om mijn katten een nieuw voer te geven, omdat ze genoeg hebben van natvoer; ondanks dat rouleer ik hun maaltijden. Echter; om de een of andere reden vond GEEN van hen dit leuk; gewoon gesnoven en weggelopen, inclusief de daklozen die bijna alles zullen eten wat ik ze vraatzuchtig serveer. Zal niet opnieuw bestellen.” – Klantbeoordeling Kindfull Kip en Zalm Recept voor gezonde spijsvertering Nat kattenvoer

Wat vonden onze testkatten ervan?

Om Kindfull kattenvoer te testen, bestelde ik drie verschillende natvoer en twee droogvoerformules. Ik waardeerde de lage prijs en was blij met de verpakking. De kleinere blikjes van 3 ounce betekenden dat ik geen restjes hoefde op te slaan en ik vond de hersluitbare droogvoerzakken leuk.

Bij het testen van vriendelijk kattenvoer, ontdekte ik dat mijn katten absoluut de voorkeur gaven aan de ingeblikte boven de natvoerformules. Dat was echter niet verwonderlijk, aangezien dat hun typische voorkeur is. Ze leken de geur of smaak niet erg te vinden, zoals sommige katteneigenaren hebben opgemerkt.

Het grootste probleem dat ik met dit merk had, is dat al hun formules kip lijken te bevatten. Zelfs het unieke recept dat geen kip in de naam bevat, de Zalm en Bruine Rijst Droogvoer, bevat kippenmeel als tweede ingrediënt. Dit is een probleem voor een van mijn katten die allergisch is voor kip.

Kindfull Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Vriendelijk kip- en zalmrecept voor een gezonde spijsvertering Nat kattenvoer

Koop op Target.com

Als een Target-exclusief merk, is een van de dingen die Kindfull kattenvoer ervoor heeft gedaan, de betaalbaarheid ervan. Met verse kip als hoofdingrediënt en verschillende aanvullende bronnen van dierlijke eiwitten op de lijst, is dit recept objectief hoger in kwaliteit dan veel andere winkelmerken.

Helaas zit het vol met onnodige plantaardige ingrediënten. Naast koolhydraatrijke granen zoals gerst en bruine rijstmeel, bevat deze natvoerformule ook erwteneiwit, een plantaardig eiwitconcentraat.

Omdat dit recept is geformuleerd voor een gezonde spijsvertering, bevat het meerdere bronnen van toegevoegde plantaardige vezels. Pompoen, cellulose in poedervorm en gedroogde gewone bietenpulp kunnen helpen bij het oplossen van spijsverteringsproblemen bij sommige katten, maar ze kunnen niet worden beschouwd als voor de soort geschikte ingrediënten. Dat gezegd hebbende, het geschatte koolhydraatgehalte als geheel is vrij laag, minder dan 10% als gevoed.

Over het algemeen bevat dit recept voldoende voor de soort geschikte dierlijke eiwitten met matig vet, maar een aanzienlijk aantal onnodige plantaardige ingrediënten.

Ingrediënten

Kip, kippenbouillon, water voldoende voor verwerking, kippenlever, gerst, zalm, witvis, bruine rijstmeel, pompoen, cellulosepoeder, erwteneiwit, gedroogde gewone bietenpulp, natuurlijk aroma, gemalen lijnzaad, guargom, inuline, kaliumchloride, vitamines (vitamine E-supplement, thiaminemononitraat, niacinesupplement, D-calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavinesupplement, vitamine A-supplement, biotine, vitamine D3-supplement, vitamine B12-supplement, Foliumzuur), Taurine, Zout, Cassia Gom, Xanthaangom, Mineralen (Ijzer Aminozuur Chelaat, Zink Aminozuur Chelaat, Koper Aminozuur Chelaat, Manganese aminozuur chelaat, natriumseleniet, kaliumjodide), bosbessen, veenbessen, cholinechloride, yucca schidigera-extract, dl-methionine, lascorbyl-2-polyfosfaat (bron van vitamine C).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 36.36%

Vet: 18.18%

Vezel: 9.09%

Koolhydraten: 36.36%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.11%

Vet: 37.78%

Koolhydraten: 31.11%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip

Kippenlever

Zalm

Whitefish

Gerst

Bruine rijstmeel

Erwteneiwit

Gemalen lijnzaad

Kip

Vis

Pros

 • Bevat verschillende bronnen van dierlijke eiwitten
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Betaalbaar geprijsd onder $ 0,30 per ounce
 • Rijk aan het vocht dat uw kat nodig heeft voor hydratatie

Tegens

 • Bevat onnodige plantaardige ingrediënten
 • Wat plantaardig eiwit (erwteneiwit)

#2 Kindfull Kip Recept Kitten Nat Kattenvoer

Koop op Target.com

Net als de vorige formule begint dit natte kattenvoer met verse kip als hoofdingrediënt met kippenlever als een dierlijke bron van voedingsstoffen van goede kwaliteit. Gedroogd eiproduct biedt ook een aanvullende bron van eiwitten.

Nogmaals, net als het vorige recept, zit deze formule vol met onnodige plantaardige ingrediënten. Het bevat dezelfde gerst, gemalen lijnzaad, erwteneiwit en bruine rijstmeel, evenals verschillende verdikkingsmiddelen zoals guargom, cassiagom en xanthaangom.

Als een formule die is ontworpen voor kittens, is het goed om te zien dat dit recept hogere niveaus van eiwitten en vetten biedt. Ik ben niet dol op het erwteneiwit, maar het komt pas op de lijst voor na alle dierlijke eiwitten. Het is ook positief dat de primaire bron van toegevoegd vet dierlijke zalmolie is.

Uit nieuwsgierigheid vergeleek ik dit kittenrecept met de volwassen kip natvoerformule en vond de ingrediënten bijna identiek, maar het eiwit- en vetgehalte was iets lager in het recept voor volwassenen.

Over het algemeen bevat dit recept veel voor de soort geschikte dierlijke eiwitten met voldoende vet, maar een aanzienlijk aantal onnodige plantaardige ingrediënten.

Ingrediënten

Kip, kippenbouillon, kippenlever, gedroogd eiproduct, gerst, gemalen lijnzaad, natuurlijk aroma, erwteneiwit, bruine rijstmeel, zalmolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), guargom, kaliumchloride, cassiagom, xanthaangom, zout, bosbessen, veenbessen, inuline, mineralen (ijzer aminozuurchelaat, zink aminozuurchelaat, koper aminozuurchelaat, mangaanaminozuur chelaat, natriumseleniet, kaliumjodide), Cholinechloride, Vitaminen (Thamine Mononitraat, Vitamine E Supplement, Niacine Supplement, D-Calcium Pantothenaat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Vitamine A Supplement, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur), Taurine, Magnesiumsulfaat.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 11%

Ruw vet: 7%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 31.82%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 13.64%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.48%

Vet: 54.84%

Koolhydraten: 9.68%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip

Kippenlever

Gedroogd ei product

Zalmolie

Gerst

Gemalen lijnzaad

Erwteneiwit

Bruine rijstmeel

Kip

Pros

 • Hogere niveaus van eiwitten en vetten voor de ontwikkeling van kittens
 • Betaalbaar geprijsd onder $ 0,30 per ounce
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Rijk aan het vocht dat uw kat nodig heeft voor hydratatie

Tegens

 • Bevat wat toegevoegde plantaardige eiwitten
 • Significant aantal plantaardige ingrediënten

#3 Vriendelijke zalm en bruine rijst recept droog kattenvoer

Koop op Target.com

Alle droge kattenvoerformules van Kindfull zijn betaalbaar geprijsd rond $ 0,12 per ounce. Ze bevatten een hoogwaardige bron van dierlijke eiwitten als eerste ingrediënt en zijn vrij van maïs, tarwe, soja en kunstmatige additieven, evenals bijproducten.

Dit specifieke recept is een multi-eiwitformule gemaakt met zalm als hoofdingrediënt en aangevuld met kippenmeel, kalkoen en gedroogd eiproduct. Nogmaals, je zult ook erwteneiwit toegevoegd zien als een geconcentreerde bron van plantaardige eiwitten.

Hoewel de recepten voor natvoer en droogvoer van Kindfull een vergelijkbaar aantal plantaardige ingrediënten bevatten, is deze droge voedselformule veel hoger in het totale koolhydraatgehalte – meer dan 30% als gevoed.

Over het algemeen bevat dit recept voldoende voor de soort geschikte dierlijke eiwitten met matig vet, maar een aanzienlijk aantal onnodige plantaardige ingrediënten.

Ingrediënten

Zalm, Kippenmeel (bron van glucosamine en chondroïtinesulfaat), bruine rijst, havermout, kalkoenmeel, gerst, erwteneiwit, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), rijstzemelen, lijnzaad, gedroogd eiproduct, natuurlijk aroma, visolie, zout, dl-methionine, cholinechloride, taurine, kaliumchloride, citroenzuur (conserveermiddel), gemengde tocoferolen (conserveermiddel), ijzer aminozuurcomplex, zinkaminozuurcomplex, ijzersulfaat, Vitamine E-supplement, niacinesupplement, zinkoxide, koperaminozuurcomplex, kopersulfaat, natriumseleniet, mangaanaminozuurcomplex, vitamine A-supplement, thiaminemononitraat, menadionenatriumbisulfietcomplex, pyridoxinehydrochloride, D-calciumpantothenaat, manganousoxide, riboflavinesupplement, calciumjodaat, vitamine B12-supplement, vitamine D3-supplement, foliumzuur, biotine, rozemarijnextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 16.67%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 44.44%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.51%

Vet: 33.6%

Koolhydraten: 36.89%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Zalm

Kip maaltijd

Kalkoen maaltijd

Kippenvet

Gedroogd ei product

Bruine rijst

Havermout

Gerst

Erwteneiwit

Rijstzemelen

Lijnzaad

Vis

Kip

Pros

 • Verschillende bronnen van voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Betaalbaar geprijsd onder $ 0,15 per ounce
 • Aangevuld met voedingsrijk kippenvet
 • Volledig vrij van kunstmatige toevoegingen

Tegens

 • Aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten
 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft

Hoeveel kost vriendelijk kattenvoer?

Zoals veel Target-exclusieve merken is Kindfull kattenvoer economisch geprijsd. Al hun ingeblikt voedsel is geprijsd op $ 0,89 voor een blikje van 3 ounce, waardoor de per ounce prijs ongeveer $ 0,29. Vriendelijk droog voedsel kost $ 13,99 voor een zak van 7 pond, of ongeveer $ 0,12 per ounce.

Kindfull beveelt aan om 1 3/4 tot 2 1/4 blikjes natvoer per 6 tot 8 pond lichaamsgewicht per dag te voeren. Voor een kat van 8 pond zou dat alleen de dagprijs zijn ongeveer $ 0,65 per dag. Voor droogvoer beveelt Kindfull 1/3 tot 1/2 kopje per 5 tot 9 pond lichaamsgewicht aan. Voor een kat van 8 pond zouden de gemiddelde dagelijkse voerkosten ongeveer $ 0,99 per dag.

Over het algemeen, is vriendelijk kattenvoer een goede keuze?

Het kattenvoermerk Kindfull heeft verschillende dingen voor zich. Ten eerste is het een zeer betaalbaar merk en omdat het in Target-winkels wordt verkocht, is het vrij gemakkelijk te vinden. Dat gezegd hebbende, als je liever winkelt bij lokale dierenwinkels of bij grote online retailers zoals Chewy of Amazon, heb je misschien pech.

Een ander voordeel van dit huisdiervoedingsmerk is dat de kwaliteit eigenlijk best goed is voor zo’n betaalbaar winkelmerk. Elk recept begint met een hoogwaardige bron van dierlijke eiwitten en er zijn geen bijproductmaaltijden, laagwaardige granen (maïs, tarwe en soja) of kunstmatige toevoegingen.

Het belangrijkste nadeel van Kindfull kattenvoer is het koolhydraatgehalte. Terwijl het totale koolhydraatgehalte van hun natte voedsel redelijk lo isw, al hun formules bevatten een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten – inclusief plantaardige eiwitconcentraten.

Dus hoewel je het zeker slechter kunt doen dan Kindfull kattenvoer, kun je het ook veel beter doen voor het dieet van je kat. Voor prijs en gemak is het echter geen vreselijke keuze.

Waar wordt vriendelijk kattenvoer verkocht?

Als een Target private-label merk, Kindfull wordt alleen verkocht in Target winkels en via hun online shop op Target.com.