Just Food For Cats Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Just Food for Cats beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschikt voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Just Food for Cats kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel gewoon voedsel voor katten op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen:

 • Geschikt voor soorten – 10/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 10/10
 • Productvariëteit – 3/10
 • Prijs – 8/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Geschiedenis herinneren – 7/10

Algemene score: 7.5/10

In totaal geven we Just Food for Cats kattenvoer een 45 uit 60 rating of een B+ cijfer.

JustCats biedt een enkel vers voedselrecept voor katten, hun JustCats Fish &Chicken-formule.

Over Just Food For Cats

Just Food for Dogs werd in 2010 opgericht door Shawn Buckley, maar het verhaal van JFFD begon ongeveer negen jaar eerder toen hij zijn eerste hond, Simon, adopteerde. Simon was slechts zes maanden oud toen Buckley hem naar huis bracht, maar pas toen de hond negen werd, besefte Buckley wat er in het voedsel zat dat hij hem had gevoerd.

Geschokt en boos door de misleidende informatie op etiketten van dierenvoeding, ging Buckley op zoek naar zijn eigen huisdiervoedingsproduct. Het was meteen een succes.

In het begin voedde Buckley alleen zijn eigen hond, maar toen hij de transformerende kracht van hoogwaardige voeding vlak voor zijn ogen zag, kon hij het niet voor zichzelf houden. Hij begon ook de honden van de buren te voeren en stelde uiteindelijk een team van dierenartsen en specialisten samen om zijn eigen lijn te ontwikkelen.

In 2010 werd Just Food for Dogs gelanceerd als de allereerste keuken voor honden. JFFD biedt niet alleen hoogwaardige, verse voedingsmiddelen voor huisdieren, maar ze maken ze ook in keukens die open zijn voor het publiek. Klanten kunnen het eten dat wordt gemaakt bekijken en het rechtstreeks vanuit de keuken kopen.

Sinds het begin van Just Food for Dogs heeft Buckley het tot zijn missie gemaakt om de lengte en kwaliteit van leven voor zoveel mogelijk huisdieren te verbeteren door middel van echt voedsel en voeding.

Tegenwoordig volgt Just Food for Dogs deze kernwaarden:

 • Meedogenloos pleiten voor de gezondheid van huisdieren
 • Volledig transparant zijn
 • Beslissingen baseren op wetenschappelijk bewijs
 • Verandering in hun categorie stimuleren
 • Het leven van huisdieren eren door ondersteuning van reddingsinspanningen

Na het verschil te hebben gezien dat zijn verse voedsel maakte in het leven van honden, lanceerde Buckely uiteindelijk Just Food for Cats. Hoewel deze lijn op dit moment slechts één recept voor vers voedsel bevat, kan het in de toekomst worden uitgebreid om de veel grotere verscheidenheid na te bootsen die beschikbaar is voor honden.

Er zijn betere verse opties

Just Cats kan worden gekocht op de officiële website, maar een oogst van nieuwe concurrenten voor het bezorgen van vers kattenvoer biedt beter, verser kattenvoer dat tot aan uw deur wordt geleverd.

Hier zijn onze favoriete premium kattenvoerbezorgbedrijven waaruit u vandaag kunt kiezen. De meeste bieden een zware korting op uw eerste bestelling, zodat u kunt zien hoe uw kat het leuk vindt.

Inkoop en productie

Just Food for Dogs en Just Food for Cats worden met de hand gemaakt in open-to-the-public keukens in zowel Irvine, CA als New Castle, DE. Al hun producten zijn gemaakt met echte, onbewerkte, biologisch beschikbare en voedingsrijke ingrediënten in hun natuurlijke staat.

Bovendien gebruikt JFFC vlees dat is geïnspecteerd en goedgekeurd door de USDA voor menselijke consumptie. Ze gebruiken dezelfde premium leveranciers als de restaurantindustrie voor hun andere ingrediënten, dus u kunt er zeker van zijn dat uw kat ingrediënten van de hoogste kwaliteit krijgt.

Een ding dat we willen opmerken over Just Food for Dogs is dat hun recepten voldoen aan de AAFCO-normen, maar niet op de gebruikelijke manier.

Just Food for Dogs-recepten bieden complete en uitgebalanceerde voeding voor onderhoud door volwassenen op basis van voedingsproeven met behulp van AAFCO-procedures. U kunt hier informatie vinden over het evidence-based onderzoek van JFFD waarin de voedingsproeven worden uitgelegd.

Het lijkt erop dat Just Food for Cats is geformuleerd volgens AAFCO-voedingsprofielen, zoals het meest voorkomt in recepten voor vers huisdiervoer.

Geschiedenis herinneren

Voordat u zich vestigt op een merk voor dierenvoeding, is het belangrijk om uw onderzoek te doen – dat omvat het onderzoeken van de geschiedenis van terugroepacties van producten.

Een product recall kan om een breed scala aan redenen gebeuren, waaronder kleine problemen zoals etiketteringsfouten of grote problemen zoals besmetting met door voedsel overgedragen pathogenen. Fabrikanten van huisdiervoeding kunnen zelf vrijwillig producten terugtrekken of de FDA kan een terugroepactie uitvoeren.

Just Food for Dogs heeft één product recall in zijn geschiedenis.

In januari 2017 kondigde de FDA aan dat Just Food for Dogs vrijwillig drie van hun hondenvoerproducten had teruggeroepen vanwege mogelijke besmetting met Listeria monocytogenes |. Er zijn geen gevallen van Listeriose bevestigd en er waren geen meldingen van ziekte bij de mens.

Dit is de enige terugroepactie die we hebben kunnen vinden voor JFFD en geen enkele die van invloed is op Just Food for Cats-producten.

Als u niet tevreden bent met Just Food for Cats, kunt u het op elk gewenst moment retourneren voor een volledige terugbetaling. Houd er rekening mee dat verzend- en / of verzendkosten niet kunnen worden gerestitueerd.

JustCats is uniek omdat ze klanten de mogelijkheid bieden om hun keuken te bezoeken en hun bestelling persoonlijk op te halen.

Wat voor kattenvoer biedt Just Food for Cats?

Als het gaat om hondenvoer, biedt Just Food for Dogs een breed scala aan producten, waaronder vers bevroren voedsel, verse maaltijden in de voorraadkast, vers voedsel voor veterinaire ondersteuning en voedingsmengsels voor zelfgemaakte diëten.

Helaas is hun selectie voor katten veel beperkter.

Just Food for Cats biedt een enkel vers bevroren kattenvoerrecept gemaakt met vis en kip. Dit is wat ze erover te zeggen hebben op hun website:

“Ons Fish &Chicken-recept is ons koolhydraatarme, eiwitrijke dieet voor katten dat perfect is voor volwassen katten van alle rassen. Dit heerlijke nutritioneel uitgebalanceerde dieet is beter dan uw typische vis- en kippenkattenvoer. Ons verse recept bevat yucawortel om vocht te absorberen en vast te houden, om ervoor te zorgen dat uw kat altijd volledig gehydrateerd is en kippenlever voor katten om de voedingsstoffen te verkrijgen die ze nodig hebben. “

Naast dit recept voor vers kattenvoer biedt JFFC ook Zalmschors traktaties voor katten. Dit zijn vetarme traktaties gemaakt met 80% zalmfilet, bereid in kleine batches in de Southern CA-keukens van het bedrijf.

Wat vinden klanten van just food for cats cat food?

Bij het onderzoeken van een nieuw merk kattenvoer is het een goed idee om te zien wat echte klanten erover te zeggen hebben. Hoewel het soms lastig kan zijn om een nauwkeurig beeld van een merk te krijgen op basis van beoordelingen, heeft JFFC slechts één recept beschikbaar, zodat u precies weet waar de recensenten het over hebben.

Helaas hadden we het moeilijk om beoordelingen voor Just Food for Cats ergens anders dan de website van het merk te vinden.

Op de JFFC-website heeft hun JustCats Fish &Chicken-recept meer dan 80 beoordelingen en een sterrenclassificatie van meer dan 4/5. We waren blij om te zien dat ze zowel positieve als negatieve beoordelingen zichtbaar maakten op hun website – veel fabrikanten van dierenvoeding doen dat niet.

Laten we eens kijken naar een paar klantrecensies voor Just Food for Cats.

Positieve beoordelingen

“Mijn kieskeurige katachtige houdt van zijn gewoon eten voor katten. Hij heeft al bijna een jaar geen haarbalafleveringen meer gehad sinds hij zich tegoed deed aan zijn verse favoriet, alleen voor kattenmaaltijd. Mijn katachtige vriend snackt meestal liever op brokjes en draait zijn neus naar verschillende merken nat blikvoer. Nu ligt mijn kat voor de koelkast te wachten op zijn voer voor kattenmaaltijd.”Arrow R. (5/05/20) beoordeelt JustCats Fish & Chicken

“Ik kwam er net achter dat mijn kat ziek was en ik was op zoek naar een meer natuurlijke benadering van haar dieet. Toen ik bij Petco kwam, was de sectie Just FoodForDogs open en moest ik het gewoon vragen. Ze waren verheugd om me de kattenselectie te laten zien die ze beschikbaar hadden. Ik had het gevoel dat mijn gebeden verhoord waren. Ik merkte dat het maar één optie was, maar ik ging ervoor, dacht niet eens twee keer na. Mijn kat is zoveel enthousiaster om dit te eten dan alles wat ik haar ooit heb gegeven. Maak alsjeblieft meer variëteiten. We houden van dit spul.”– Ashley (17-8-20) beoordeelt JustCats Fish &Chicken

Negatieve beoordelingen

“Ik geef toe – ik heb kieskeurige katten. En ze zijn allemaal – nou ja, ouder – dus net als de mensen die ze rondduwen, worden ze “op hun manier gezet”. Het eten zag er goed uit en rook goed. Ik zou jullie een geweldige beoordeling hebben gegeven, maar ik moest meegaan met wat de kieskeurige pussies zeiden.” Nancy T. (23-1-18) beoordeelt JustCats Fish &Chicken

“Ik kreeg een monster van Pet Food Express en ik heb een kat die kieskeurig is en een andere kat die van echt menselijk voedsel houdt – echte kip of kalkoen, enz. Mijn kieskeurige kat raakte hem echter niet eens aan en liep weg. Mijn andere kat at weinig happen en liet de rest achter. De volgende dag opnieuw geprobeerd – niet gegeten. Wou dat het werd verkocht in smaller packs – mijn katten, zelfs als ze zouden eten, kunnen het hele pakket in 3 dagen afmaken. “– Wendy (31-1-20) beoordeelt JustCats Fish &Chicken

Wat vonden onze testkatten ervan?

Om Just Food for Cats te beoordelen, bestelden we twee pakketten JustCats Fish &Chicken vers voedsel. We waardeerden de eenvoud van het bestelproces, inclusief het feit dat er een optie is om een eenmalige aankoop te doen, evenals een autoship-optie. JFFC is ook een van de weinige merken die we hebben gezien die gratis lokale pick-up biedt aan klanten die in de buurt van hun CA- of DE-keuken wonen.

Onze bestelling werd snel verzonden en kwam volledig bevroren aan. Elk pakket bevatte 18 gram vers voedsel dat volgens de voedingsinstructies voldoende is om een kat van 10 pond ongeveer 2 1/2 dag te voeren.

Just Food for Cats Fish &Chicken fresh food ziet er precies zo uit als op de website. Het is lichtbruin van kleur en het is een homogene mix met een textuur die iets dichter bij paté-achtig ingeblikt voedsel ligt dan ander vers kattenvoer dat we hebben geprobeerd. Het leek zeker hoog in vocht te zijn, zoals beloofd.

Het testen van dit product was een beetje lastig omdat een van onze drie testkatten allergisch is voor kip – dit maakt JFFC een no-go voor die kat.

De andere katten die het product testten, leken het perfect smakelijk te vinden, hoewel ze er niet bijzonder enthousiast over waren. Hun interesse werd gewekt door de onbekende geur, maar na een paar happen leken ze er genoeg van te hebben en dwaalden ze weg om een andere optie te zoeken. Dit soort reacties werd herhaald in veel van de klantrecensies die we op de JFFC-website lazen.

Just Food For Cats Cat Food – Top 2 recepten beoordeeld

Alle voedingspercentages in deze tabel en hierna zijn ontleend aan de gegarandeerde analyse van de fabrikant. Exacte voedingspercentages zijn niet beschikbaar.

Alle berekende waarden worden bepaald met behulp van deze minimale en maximale gepubliceerde waarden en kunnen afwijken van de werkelijke waarden. JustCats is de ultieme autoriteit op hun producten, dus neem contact op met het bedrijf voor meer voedingsinformatie.

Klik hier om 5% korting te krijgen op uw eerste bestelling

Dit recept voor vers kattenvoer bevat verschillende bronnen van echte dierlijke eiwitten, waaronder vis en kip. Alaskan Pacific wild gevangen kabeljauw is het eerste ingrediënt, gevolgd door hele Atlantische sardines. Je vindt er ook kippendijen en verschillende kippenorgaanvleessoorten op de lijst.

Het enige andere hoofdingrediënt is gedroogde yucawortel die JFFC bevat om de hydratatie te helpen behouden. Dit ingrediënt is glutenvrij, graanvrij en hypoallergeen en absorbeert meer dan 4 keer zijn gewicht in water. JFFC beweert dat het zeer goed verteerbaar is en helpt de consistentie in textuur van het product te behouden.

Over het algemeen hebben we geen problemen met de kwaliteit van dit product. In feite houden we van de hoge insluitsels van echte dierlijke eiwitten en het gebrek aan toegevoegde koolhydraten (minus een kleine hoeveelheid yucawortel).

Het enige probleem dat we met dit product hebben, is het feit dat het geen eiwitrecept met één bron is. In feite is het gemaakt met twee van de meest voorkomende kattenvoerallergenen – kip en vis. Als uw kat allergisch is voor een van beide, is Just Food for Cats helaas geen optie.

Ingrediënten

Alaskan Pacific Wild-Caught Kabeljauw, Hele Atlantische Sardines, Gedroogde Yuca Wortel, Kippendijen, Kippenharten, Kippenlever, Multi-Vitamine &Minerale Mix

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 4.5%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 77%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 52.17%

Vet: 19.57%

Vezel: 2.17%

Koolhydraten: 26.09%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 41.48%

Vet: 37.78%

Koolhydraten: 20.74%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Alaskan Pacific Wild-Caught Kabeljauw

Hele Atlantische sardines

Kippendijen

Kippenharten

Kippenlever

Geen Vis

Kip

Pros

 • Meerdere bronnen van premium dierlijke eiwitten
 • Rijk aan vocht met een matig vet- en vezelgehalte
 • Beschikbaar voor eenmalige aankoop, automatisch verzenden of lokaal ophalen

Tegens

 • Gemaakt met twee veel voorkomende voedselallergenen (kip en vis)
 • Sommige katten lijken ongeïnteresseerd in het eten

Klik hier om 5% korting op je fi te krijgeneerste bestelling

Deze Salmon Bark Treats van Just Food for Cats zijn gemaakt met slechts twee eenvoudige ingrediënten: zalm en yuca. Ze zijn laag in vet, hoog in eiwitten en vol met echte zalmsmaak.

Wat deze traktaties uniek maakt, is dat ze in de vorm van schors komen. Dit betekent dat sommige stukken erg groot zijn, maar je kunt het gemakkelijk opsplitsen in kleinere stukken.

Het feit dat deze lekkernijen bijna volledig van zalm zijn gemaakt, is geweldig, maar de textuur van de traktatie is een beetje vreemd. Sommige katten vinden het misschien niet zo leuk als de kleinere hapklare lekkernijen die ze gewend zijn. Dat gezegd hebbende, we hadden geen problemen met de kwaliteit van de traktaties zelf.

Ingrediënten

Wild gevangen zalmfilet, gedroogde yucawortel

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 45%

Ruw vet: 1.5%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 4%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 46.88%

Vet: 1.56%

Vezel: 0.52%

Koolhydraten: 47.92%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 47.55%

Vet: 3.85%

Koolhydraten: 48.6%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
In het wild gevangen zalmfilet Geen Vis

Pros

 • Echte in het wild gevangen zalm als hoofdingrediënt
 • Rijk aan eiwitten, weinig vet en calorieën
 • Geen kunstmatige toevoegingen of conserveermiddelen

Tegens

 • Knapperige textuur kan voor sommige katten onaangenaam zijn
 • Slechts één smaak/eiwit optie beschikbaar

Hoeveel kost alleen voedsel voor katten kattenvoer?

Bij het winkelen voor vers dierenvoer, zult u merken dat het vaak duurder is dan brokjes en ingeblikt voedsel. Just Food for Cats is een beetje duurder dan de opties die je in de schappen van dierenwinkels zou vinden, maar niet significant. In feite kost het slechts $ 0,64 per ounce ($ 11,45 voor een 18-ounce pakket), wat vergelijkbaar is met premium ingeblikt voedsel.

Als u online voor JFFC winkelt, wilt u aandacht besteden aan verzendkosten, tenzij u de optie Gratis lokaal ophalen selecteert.

Voor een enkel 18-ounce pakket justcats fish &chicken bedragen de verzendkosten $ 22. Gratis verzending is beschikbaar voor bestellingen van meer dan $ 15, dus u hoeft slechts twee pakketten te bestellen om in aanmerking te komen. Dit is een veel economischere optie dan veel van de versbedrijven die we hebben beoordeeld.

Waar wordt alleen voedsel voor katten kattenvoer verkocht?

Veel verse kattenvoerbedrijven verkopen hun producten alleen online, maar Just Food for Cats is uniek omdat ze ook gratis lokale pick-up aanbieden.

Wanneer u online voor JFFC winkelt, kunt u ervoor kiezen om een eenmalige bestelling te plaatsen of een autoship-abonnement te starten. Als u kiest voor de autoship-optie, kunt u kiezen uit wekelijkse bestellingen helemaal tot aan het ontvangen van een bestelling om de 8 weken. U kunt uw abonnement op elk gewenst moment wijzigen of opzeggen.

Als u de optie Gratis lokaal ophalen kiest, kunt u uw bestelling rechtstreeks ophalen bij een van de lokale keukens van Just Food for Dogs en bespaart u 5% op uw eerste bestelling.

Hoewel JustCats op dit moment slechts één vers voedselrecept biedt, zit het boordevol eiwitten en vocht.

Over het algemeen, is alleen voedsel voor katten kattenvoer een goede keuze?

Over het algemeen houden we van Just Food for Cats. We houden ervan dat ze alleen hoogwaardige ingrediënten gebruiken en hun recept is rijk aan eiwitten en weinig koolhydraten. We vinden het ook leuk dat ze een gedetailleerde beschrijving geven van elk ingrediënt en de rol ervan bij het ondersteunen van de voeding van uw kat.

Het belangrijkste probleem dat we met dit merk hebben, is hun gebrek aan variatie, althans in termen van recepten voor kattenvoer. De enige formule die ze beschikbaar hebben, is gemaakt met twee veel voorkomende kattenvoerallergenen – kip en vis. Dit maakt het moeilijk voor katten met voedselallergieën of gevoeligheden om van dit voedsel te genieten.

Als u op zoek bent naar een eiwitrijk, vochtrijk kattenvoer dat niet te duur is, kan Just Food for Cats een goede optie zijn. Houd er rekening mee dat katten die allergisch zijn voor kip of vis dit voedsel moeten vermijden. Misschien zal JFFD in de toekomst extra recepten vrijgeven.

Klik hier om 5% korting te krijgen op uw eerste bestelling