Identity Cat Food Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Identity Cat Food beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschiktheid voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Identity cat food review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats-classificatie van identiteits kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 10/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 5/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 8/10

In totaal geven we Identity Cat food een 48 uit 60 rating of een A- cijfer.

Over Identity Cat Food

Identity Pet Nutrition, LLC is opgericht door Jeremy en Trevar Petersen. Deze twee waren de oprichters van wild calling en zoic dierenvoeding merken. Ze lanceerden hun eigen merk, Identity, in 2017 met de release van 16 ingeblikte dierenvoeding gemaakt met duurzaam en verantwoord geproduceerde ingrediënten.

Gevraagd naar het nieuwe merk, zei Jeremy Peterson: “Het is ons doel om de leider te zijn in wat we herkennen als een opkomende niche binnen de huisdierenindustrie door een portfolio van verantwoorde, duurzaam geproduceerde, zeer voedzame producten te ontwikkelen die uitgebreide gezondheids- en welzijnsvoordelen bieden voor gezelschapsdieren en hun eigenaren.”

Naast het gebruik van traceerbare en duurzame ingrediënten, opereert Identity onder een transparante bedrijfsstrategie en beweert het zich in te zetten voor klantenservice.

Inkoop en productie

Het hoofdkantoor is gevestigd in Denver, CO, Identity Pet Nutrition, LLC gebruikt zowel verantwoorde als duurzaam geproduceerde ingrediënten. De namen van sommige recepten geven aan waar het primaire ingrediënt vandaan komt. De Persona-lijn gebruikt bijvoorbeeld Europees konijn en Noord-Amerikaanse bizon of kwartel.

Informatie over sourcing voor de 95%-lijn vindt u op de website van het bedrijf. Om u een paar voorbeelden te geven, Identity betrekt hun scharrelrundvlees, kalkoen en varkensvlees van lokale boerderijen. Identity maakt gebruik van lamsvlees afkomstig uit Nieuw-Zeeland, Canadese scharreleend en zalm die duurzaam afkomstig is uit de Atlantische Oceaan.

Al het kattenvoer van Identity wordt gekookt in het blik in de partnerkeukens van het merk in Canada.

Geschiedenis herinneren

Voor zover wij weten, heeft Identity tot op heden geen product recall gehad.

Welke soorten kattenvoer biedt Identity?

Identity biedt een gevarieerde selectie van paté-stijl ingeblikt kattenvoer. Deze producten zijn verdeeld over twee productlijnen: 95% en Persona.

De 95% productlijn bestaat uit acht recepten, allemaal gemaakt met 95% dierlijke eiwitten en bouillon. Enkele smaken in deze lijn zijn scharrelkalkoen, scharreleend en scharrellam.

De Persona-lijn bevat drie recepten, ook gemaakt met aanzienlijke insluitsels van dierlijke eiwitten en bouillon. Wat deze producten onderscheidt, is dat ze zijn gemaakt met nieuwe eiwitten, waaronder bizons, konijnen en kwartels.

Wat vinden klanten van Identity Cat Food?

Omdat Identity een vrij nieuw merk is met een beperkte selectie producten, zijn er niet veel beoordelingen van het bedrijf online. Geen van de drie producten die beschikbaar zijn op Amazon heeft klantbeoordelingen en Identity plaatst geen getuigenissen op hun website.

Met het beperkte aantal beoordelingen online, was ik niet in staat om de algehele klantervaring van eigenaren van gezelschapsdieren met Identity kattenvoer nauwkeurig te beoordelen. Wel vond ik een thread over Identity kattenvoer op TheCatSite.com.

Hier zijn een paar opmerkingen van gebruikers die Identity hebben geprobeerd:

“Ik ben op jacht geweest naar kwalitatief kattenvoer. Identiteit gevonden. Het geld waard: nieuwe lijn konijn of kwartel 3-ounce blikjes. zei dat het exact dezelfde formule is als het hondenvoer 6 ounce blikjes als je een groter blikje wilt krijgen, maar ik weet niet zeker of het taurine heeft dat katten nodig hebben. Heeft ook een kwartel met kalkoenformule. Geen rare dingen toegevoegd: geen tandvlees geen zaden die toxische blootstellingen of ontstekingen veroorzaken. Er zit wel kokosolie in.”Jojo&Tutu beoordelen op DeCatSite

Mijn kieskeurige eter zou dit eten helaas niet aanraken! Geweldige ingrediënten en klantenservice.” – Mizzely reviewen op TheCatSite

Mijn katten hebben kalkoen- en kwartelsmaken geprobeerd, maar ze vonden het niet leuk. Ik heb ze vooral gekregen omdat ik dol ben op het ontwerp van hun blikjes ik zag de konijnensmaak 🙂 echter niet, ik zou het zeker hebben gekregen, ze houden van alles konijn. Maar ik zie agar agar in de ingrediëntenlijst op de foto? Agar agar veroorzaakt ontlasting bij een van mijn katten als ik het meer dan af en toe voer, net zoals carrageen dat doet. Ook zou ik me zorgen maken dat in tegenstelling tot ander vlees, de konijnenbouillon slechts uit 80% bestaat. De rest zijn groenten? Dat is veel.” – Ze is een heks die op DeCatSite

Wat vonden onze testkatten ervan?

Mijn katten zijn grote fans van natvoer en ze lijken de patétextuur niet erg te vinden, hoewel recepten in jus echt hun favoriet zijn. Ik waardeerde het feit dat al het kattenvoer van Identity is gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten, waarvan de meeste nieuw zijn.

Een van mijn katten, Biscuit, is allergisch voor kip en kan ook gevoelig zijn voor kalkoen. Ik voer haar een dieet op basis van konijnen, dus ik was erg blij om te ontdekken dat Identity een konijnenrecept had.

Ik kocht het monstervariëteitenpakket in het kleine formaat dat 11 blikjes bevat, zowel de 5,5 ounce als de 3-ounce maten. Inbegrepen in dit voorbeeldpakket waar alle acht recepten in de 95% evenals alle drie de recepten uit de Persona-lijn.

Mijn katten waren meteen geïnteresseerd toen ik het blikje opende (welke kat komt er niet aanrennen bij het geluid van een blikje openen?). Ze sloegen het eten graag op – ze waren vooral dol op de meer unieke smaken zoals kwartels en ze houden altijd van zalm.

Het grootste probleem met Identity kattenvoer is de prijs. Variërend $0.60 tot meer dan $1.00 per ounce is het gewoon niet praktisch voor de meeste eigenaren van gezelschapsdieren om dit merk als basisdieet te gebruiken. De rest van het kattenvoer dat ik heb gekregen, gebruik ik echter graag als maaltijdtoppers.

Identity Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Identiteit 95% Scharrel Erfgoed Turkije & Kalkoen Bouillon Paté Nat Kattenvoer

Koop op Identitypet.com

Een van de acht ingeblikte voedselformules in de 95% productlijn, dit recept bevat scharrelerfgoed kalkoen als de enige bron van dierlijke eiwitten.

Met kalkoen en kalkoenlever als twee van de top drie ingrediënten, zit dit recept boordevol soorten geschikte dierlijke eiwitten. Hoewel de lijst met ingrediënten op de website alleen “lever” vermeldt, heeft Identity een opmerking in hun veelgestelde vragen dat alle lever dierspecifiek is. In dit geval zou het kalkoenlever zijn.

Dit recept lijkt voornamelijk dierlijk te zijn, hoewel het wel twee plantaardige ingrediënten en agar-agar bevat, een verdikkingsmiddel op basis van zeewier. Wortelen dragen waarschijnlijk niet significant bij aan de samenstelling van het recept, maar het is jammer om kokosolie – een plantaardige olie – te zien als de enige bron van toegevoegd vet.

Rijk aan vocht en extreem laag in koolhydraten, deze formule is een geweldige optie voor katten met een gevoelige spijsvertering of voedselallergieën. Voor de prijs zou het echter leuk zijn om wat bot te zien als een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen in plaats van de lange lijst van synthetische supplementen.

Ingrediënten

Turkije, Kalkoenbouillon, Kalkoenlever, Wortel, Agar-Agar, Dicalciumfosfaat, Kaliumchloride, Kokosolie, Cholinechloride, Zout, Taurine, L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat (bron van Vitamine C), Zinkproteïne, Vitamine E-supplement, Ijzersulfaat, IJzerproteïne, Zinksulfaat, Niacinesupplement, Thiaminemononitraat, Koperproteïne, Vitamine A-supplement, Natriumseleniet, Mangaansulfaat, Mangaanproteïne, d-Calciumpantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavinesupplement, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Calcium Iodate, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8.5%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 38.64%

Vet: 22.73%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 34.09%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.2%

Vet: 43.15%

Koolhydraten: 26.65%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Turkije

Kalkoen Bouillon

Wortel

Kokosolie

Geen

Pros

 • Gemaakt met een enkele bron van nieuwe dierlijke eiwitten
 • Ongelooflijk beperkte ingrediëntenlijst, slechts 4 hoofdingrediënten
 • Goed verteerbaar en rijk aan hydraterende hydratatiere
 • Volledig vrij van kunstmatige toevoegingen en vulstoffen

Tegens

 • Duur
 • Gemaakt met wat onnodige plantaardige ingrediënten

#2 Identiteit Persona 80% Europese Konijn & Konijnenbouillon Paté Nat Kattenvoer

Koop op Identitypet.com

Een van de drie recepten in de Persona-lijn, deze formule bevat Europees konijn. Nogmaals, dit is een nieuwe bron van eiwitten voor veel katten en het is het enige eiwit in het recept.

Dit recept bevat een paar meer plantaardige ingrediënten dan de vorige formule en het totale koolhydraatgehalte is iets hoger, hoewel nog steeds minder dan 10% als gevoed. Nogmaals, de enige bron van toegevoegd vet is ook plantaardig. Plantaardige vetten kunnen moeilijker zijn voor obligate carnivoren zoals uw kat om te verteren en te gebruiken.

Een ding dat het vermelden waard is over dit recept is dat het caloriegehalte erg laag is – slechts 80 calorieën per 3-ounce blik, of ongeveer 27 calorieën per ounce. Op basis van de voedingsaanbevelingen van Identity zou je een kat van 10 pond ongeveer twee blikjes per dag moeten voeren, wat bij $ 3,33 per blikje neerkomt op een dagelijkse kost van meer dan $ 6,50.

Je moet ook rekening houden met het hoge vetgehalte dat dit recept bevat. Hoewel het caloriegehalte per ounce laag is, bevat dit recept bijna gelijke concentraties eiwit en vet.

Ingrediënten

Konijn, Konijnenbouillon, Kokosolie, Pompoen, Wortelen, Boerenkool, Calciumcarbonaat, Dicalciumfosfaat, Agar-Agar, Zout, Cholinechloride, Taurine, L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat (bron van Vitamine C), Zinkproteïne, Vitamine E Supplement, Ijzersulfaat, Ijzerproteïne, Zinksulfaat, Niacinesupplement, Thiaminemononitraat, Koperproteïne, Vitamine A-supplement, Mangaanproteïne, Pyridoxinehydrochloride, d-Calciumpantothenaat, Riboflavinesupplement, Natriumseleniet, Mangaansulfaat, Vitamine B12, Calcium Iodate, Foliumzuur, Biotine, Vitamine D3 Supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 5.5%

Ruw vet: 4.5%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 25%

Vet: 20.45%

Vezel: 6.82%

Koolhydraten: 47.73%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 20.42%

Vet: 40.58%

Koolhydraten: 38.99%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Konijn

Konijnenbouillon

Kokosolie

Pompoen

Worteltjes

Boerenkool

Geen

Pros

 • Dieet met beperkte ingrediënten met een nieuwe bron van dierlijke eiwitten
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen
 • Gemaakt met scharrelvers, nooit bevroren konijn

Tegens

 • Verschillende onnodige plantaardige ingrediënten
 • Erg duur, meer dan $ 1,00 per ounce

#3 Identiteit 95% Duurzame Atlantische Zalm &Haring Paté Nat Kattenvoer

Koop op Identitypet.com koop op Amazon

Met duurzaam geproduceerde Atlantische zalm als hoofdingrediënt, is deze 95% formule een van de weinige die twee afkomstige eiwitten bevat. Ze zijn echter allebei op vis gebaseerd, dus het is onwaarschijnlijk dat ze voedselallergieën veroorzaken zolang uw kat vis kan verdragen.

Deze natvoerformule is qua samenstelling vergelijkbaar met het eerste recept omdat het twee eiwitten, bouillon en twee plantaardige ingrediënten bevat als de primaire insluitsels. Wortel vormt een verwaarloosbaar deel van de samenstelling en kokosolie is de enige bron van toegevoegd vet.

Nogmaals, het zou leuk zijn om een dierlijk vet en misschien wat bot te zien om enkele van de synthetische supplementen te vervangen. Dit is echter een eiwitrijk recept met veel vocht en zeer weinig koolhydraten.

Ingrediënten

Zalm, Zalmbouillon, Haring, Wortel, Dicalciumfosfaat, Agar-Agar, Kokosolie, Cholinechloride, Zout, Taurine, L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat (bron van Vitamine C), Zinkproteïne, Vitamine E-supplement, Ijzersulfaat, Ijzerproteïne, Zinksulfaat, Niacinesupplement, Thiaminemononitraat, Koperproteïne, Vitamine A-supplement, Natriumseleniet, Mangaansulfaat, Mangaanproteïne, d-Calciumpantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavinesupplement, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Calcium Iodate, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 7%

Ruw vet: 6.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 31.82%

Vet: 29.55%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 34.09%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 23.11%

Vet: 52.12%

Koolhydraten: 24.76%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Zalm

Zalmbouillon

Haring

Wortel Vis

Pros

 • Gemaakt met duurzaam geproduceerde Atlantische zalm
 • Twee bronnen van dierlijke eiwitten in de top drie ingrediënten
 • Dieet met beperkte ingrediënten, slechts vier hoofdingrediënten
 • Rijk aan vocht en zeer laag in koolhydraten

Tegens

 • Bevat wat onnodige plantaardige ingrediënten
 • Enige bron van toegevoegd vet is plantaardig

Hoeveel kost Identity Cat Food?

Identiteits kattenvoer uit de 95% lijn wordt alleen verkocht in gevallen van 24 5,5-ounce blikjes voor 77,99. Gevallen van Identity Persona kattenvoer zijn er ook in 24-packs, geprijsd op $ 79,99, maar de blikjes zijn slechts 3 gram.

Identity biedt ook variëteitspakketten van 11 of 22 blikjes uit zowel de 95% als persona lijnen. Het kleine variëteitspakket verkoopt voor $ 39,99 en het grote voor $ 77,99.

Kattenvoer in de 95% lijn bevat gemiddeld 140 calorieën per blikje, dus het zou je kosten ongeveer $4.63 per dag om een kat van 10 pond te voeren. De Persona-lijn is een beetje duurder – deze recepten bevatten gemiddeld 90 kcal per blikje van 3 ounce. Het zou kosten dichter bij $7.50 per dag om een kat van 10 pond te voeren.

Kortom, is Identity Cat Food een goede keuze?

Identity kattenvoer is een van de beste kattenvoermerken die we hebben beoordeeld op het gebied van kwaliteit. Hun recepten zijn zeer geschikt voor soorten, minus een paar plantaardige ingrediënten, en ze zijn allemaal beperkt in ingrediënten. De meeste van hen bevatten ook nieuwe eiwitbronnen.

Gezien het feit dat Identity alle duurzame en verantwoord geproduceerde ingrediënten gebruikt – en het feit dat al hun recepten in beperkte ingrediënten zijn – is het geen verrassing dat het eten een stevig prijskaartje heeft. Als u het zich kunt veroorloven, is het een keuze van hoge kwaliteit. Als het buiten uw prijsklasse valt, kunt u altijd overwegen om het als voedseltopper te gebruiken.

Lees ook: De 5 beste hypoallergene kattenvoeding

Identiteit is een bijzonder goede keuze voor katten met voedselallergieën. Er zijn tal van nieuwe eiwitten om uit te kiezen, waaronder enkele onconventionele opties zoals bizons en kwartels. Als je geen opties meer hebt voor een kieskeurige kat, is Identity misschien de perfecte match.

Waar wordt Identity Kattenvoer verkocht?

De beste plek om Identity kattenvoer te kopen is via de website van het merk. Hier kunt u individuele recepten kopen of een variëteitspakket kopen om producten van beide lijnen te proeven. U kunt een eenmalige aankoop doen of 10% besparen op uw bestelling door een abonnement te starten.

Hoewel Identity is gevestigd in Denver, CO, lijken hun producten niet beschikbaar te zijn in lokale dierenwinkels in Colorado. Ik heb een paar andere postcodes getest en vond enkele lokale en onafhankelijke dierenwinkels in Californië, New York City, Seattle en Chicago. Je kunt ook een beperkte selectie identity kattenvoer kopen op Amazon.