Furry Wonder Kattenvoer Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Furry Wonder kattenvoer beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, soortgeschiktheid, terugroepacties en meer. Lees onze Furry Wonder kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De Cats.com standaard – Beoordeel harige wonderkattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort op elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Soort-geschiktheid – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 5/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Geschiedenis terugroepen – 8/10

Algemene score: 7.5/10

In totaal geven we Furry Wonder kattenvoer een 45 uit 60 beoordeling of een B+ cijfer.

Waarom vertrouwen op Cats.com

Om deze recensie te schrijven, heb ik grondig merkonderzoek gedaan naar Furry Wonder en drie van hun producten getest met mijn eigen katten. Mijn onderzoek omvatte de website en sociale media-accounts van het merk, evenals niet-gelieerde beoordelingssites en klantkritieken.

Ik kocht persoonlijk drie Furry Wonder-recepten voor de volledige verkoopprijs en testte ze met mijn drie katten: Bagel, Biscuit en Munchkin. Tijdens het testen heb ik elk product beoordeeld op uiterlijk, smakelijkheid, textuur en algemene aantrekkingskracht. Ik heb ook de informatie op de productetiketten geanalyseerd, inclusief de lijst met ingrediënten en gegarandeerde analyse.

Na diepgaand onderzoek en testen heb ik Furry Wonder beoordeeld in zes belangrijke categorieën volgens de Cats.com Standard.

Over Furry Wonder

Furry Wonder is een gevriesdroogd rauw dierenvoedingsbedrijf dat een beperkte selectie producten biedt voor zowel honden als katten. Ik heb niet veel specifieke informatie over het merk kunnen vinden, maar het lijkt erop dat ze een nieuwkomer zijn in de dierenvoedingsindustrie. In 2023 was Furry Wonder een zilveren winnaar in de MUSE Design Awards in de categorie Packaging Design voor dierlijke en huisdierproducten.

Dit dierenvoedingsmerk is gericht op whole-food voeding voor huisdieren. Hun marketingmateriaal vermeldt ethische inkoop en vlees-first formuleringen. Furry Wonder beweert de voedingsvereisten te volgen die zijn vastgesteld door tal van internationale toezichthouders, waaronder de FDA, de Association of American Feed Control Officials (AAFCO), de Pet Food Manufacturer’s Association (PFMA) en de European Pet Food Industry Federation (FEDIAF).

Het lijkt erop dat Furry Wonder de productie nog steeds opvoert, want op het moment van mijn beoordeling waren slechts drie van de vier geadverteerde recepten beschikbaar. Drie verpakkingsgroottes worden vermeld op de website voor elke formule, maar alleen de 16-ounce zakken werden verkocht.

Sourcing en productie

Furry Wonder dierenvoedingsproducten zijn gevestigd in Seattle en worden geproduceerd in de Verenigde Staten voor Pet Wonder US Limited. Het voedsel is gemaakt met ingrediënten van menselijke kwaliteit afkomstig uit de VS.

Furry Wonder dierenvoeding wordt gevriesdroogd bij temperaturen tussen -35°C en -40°C. Dit proces zorgt ervoor dat de grondstoffen hun oorspronkelijke uiterlijk en voedingseigenschappen behouden en tegelijkertijd de houdbaarheid verlengen. Het resultaat is een lichtgewicht, vochtarm product dat is ontworpen om te worden gerehydrateerd voordat het wordt gevoerd.

Hoewel Furry Wonder geen specifieke informatie geeft over de herkomst van ingrediënten, stellen ze in hun FAQ-sectie dat het vlees en de vis in hun recepten “zorgvuldig en verantwoordelijk” zijn van vertrouwde leveranciers. De producten worden onderworpen aan inspecties door drie partijen – pre-productie, eindproducten en reservemonsters – om de kwaliteit en veiligheid te waarborgen.

Geschiedenis van terugroepen

Omdat Furry Wonder erg nieuw op de markt lijkt te zijn, is er beperkte informatie beschikbaar over de geschiedenis van het merk. Ik heb geen bewijs gevonden van product recalls. Gebrek aan terugroepacties is altijd een goede zaak, maar merken zonder een gevestigde geschiedenis in de branche krijgen over het algemeen geen perfecte score op dit gebied.

Welke soorten kattenvoer biedt Furry Wonder?

Furry Wonder biedt momenteel alleen gevriesdroogde rauwe kattenvoerformules aan. Elk recept is geformuleerd om belangrijke aspecten van de gezondheid en het welzijn van katten te ondersteunen, zoals spijsvertering, immuniteit, groei of gezondheid van de huid. Het eten is verkrijgbaar in patty-achtige “Mighty Nuggets” of kleinere “Mighty Bites.”

De vier beschikbare formules zijn:

 • Groeien & Gedijen
 • Gevoelige spijsvertering
 • Huid & Vacht Vitalize
 • Immuun boost

Alle kattenvoerrecepten van Furry Wonder zijn geformuleerd met de vleesetende behoeften van katten in gedachten. Ze zijn op basis van vlees en graanvrij, gemaakt met 96% rauw vlees, slachtafval en botten. Harige Wonder kattenvoer biedt een 3: 1 eiwit-tot-vetverhouding en bevat een mix van veel voorkomende eiwitten zoals kip en zalm met nieuwe toevoegingen zoals konijn en duif.

Elk van de recepten van Furry Wonder is geformuleerd voor katten van alle rassen en levensfasen. De voedingsmiddelen zijn qua voedingswaarde uitgebalanceerd, dus ze kunnen als een complete maaltijd worden gevoerd, maar ze werken ook goed als voedseltoppers. Furry Wonder raadt aan om het voedsel in warm water of bouillon te weken voordat je het voedt.

Wat vonden onze testkatten?

Furry Wonder biedt vier gevriesdroogde rauwe kattenvoerformules, verkrijgbaar in patty-achtige nuggets of brokachtige hapjes.

Afgaande op de verpakking van Furry Wonder is het duidelijk dat het merk veel aandacht besteedt aan zijn product. Het wordt geleverd in hersluitbare zakjes en de voedingswaarde-informatie wordt vermeld in vijf talen: Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans.

Furry Wonder Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Furry Wonder Grow &; Thrive Gevriesdroogd rauw zacht geraspte kip recept met extra eend voor katten

FURRY WONDER Gevriesdroogd rauw kattenvoer

Koop op Amazon

Met spiervlees van kipfilet en eendenborst als de top twee ingrediënten, is dit een vleesgerichte gevriesdroogde rauwe formule. Kip met gemalen bot biedt dierlijke mineralen zoals calcium en fosfor, die beide essentieel zijn voor de gezondheid van de botten. Een assortiment kippenorgaanvlees levert essentiële vitamines, terwijl kippenkraakbeen een bron van gewrichtsondersteunend natriumhyaluronaat levert.

Deze formule is gemaakt met 96% rauw vlees, slachtafval en botten. Gemeten als droge stof bevat het bijna 63% eiwit en ongeveer 20% vet. Afgezien van algenpoeder en een paar extracten, zijn er geen toegevoegde plantaardige ingrediënten, dus het koolhydraatgehalte van het voedsel is erg laag.

Furry Wonder’s Mighty Bites zijn klein en brokachtig van vorm, waardoor ze een geweldige optie zijn als traktaties of voedseltoppers.

Grow & Thrive is gevormd in langwerpige stukken die zeer licht van gewicht zijn en gemakkelijk met de hand te verpletteren. Ik merkte dat het voedsel heel snel rehydrateerde en mijn katten leken te genieten van de smaak en textuur. Ze genoten ook van de droge stukken als traktaties.

Ingrediënten

Kipfilet, Eendenborst, Kip met gemalen bot, Kippenhart, Kippenmaag, Kippenmaag, Kippenlever, Eipoeder, Kippenkraakbeen, Zalmolie, Geitenmelkpoeder, Schizochytrium Algenpoeder, Gisthydrolysaat, Fructooligosacchariden, Galactooligosacchariden, Natriumhyaluronaat, Chondroïtinesulfaat, Lactoferrine, Taurine, Cholinechloride, Vitamine B3, Zinkproteïnaat, Vitamine E, Rundercolostrum, Ijzerproteïnaat, Vitamine B5, Mangaanproteïne, Koperproteïne, Vitamine B6, Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine A, Vitamine B7, Vitamine B9, Vitamine B12, Vitamine D3, Yucca Extract, Rozemarijn Extract, Thee Polyfenolen, Citroenzuur.

Ingrediënten die we leuk vonden: Kipfilet, Eendenborst, Kip met Gemalen Bot, Kippenhart, Kippenmaag, Kippenmaag, Kippenlever, Eipoeder, Kippenkraakbeen, Zalmolie, Geitenmelkpoeder

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 58%

Ruw vet: 19%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 6%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 61.7%

Vet: 20.21%

Vezel: 2.13%

Koolhydraten: 15.96%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 48.68%

Vet: 38.73%

Koolhydraten: 12.59%

Wat we leuk vonden:

 • Geformuleerd met 96% spiervlees, organen en botten
 • Bevat meer dan 62% eiwit (gemeten als droge stof)
 • Stukken zijn gemakkelijk te verkruimelen en te rehydrateren
 • Zeer laag koolhydraatgehalte

Wat we niet leuk vonden:

 • Laag vochtgehalte, moet worden gerehydrateerd voor het voeren
 • Alleen verkrijgbaar in 16-ounce zakken op het moment van beoordeling

#2 Furry Wonder Sensitive Digestion Gevriesdroogd rauw konijn met zijdeachtige textuur Recept voor katten

Koop op Amazon

Hoewel op de markt gebracht als een konijnenrecept, is deze Furry Wonder-formule grotendeels op basis van kip (zoals geldt voor de meeste van hun formules). Het grootste deel van het eiwit lijkt afkomstig te zijn van kipfilet en kip met gemalen bot, hoewel alle opgenomen organen afkomstig zijn van konijnen.

Ik feed al mijn katten een konijn gebaseerd basisdieet, dus dit was hun favoriet van de drie die we hebben getest. Dit recept wordt geleverd in ronde, platte nuggets die ongeveer 2 centimeter breed zijn. Met hun lage vochtgehalte zijn de nuggets heel gemakkelijk te pletten en te hydrateren met warm water of bouillon.

Deze formule is qua voedingssamenstelling vergelijkbaar met de vorige formule, met ongeveer 62% eiwit en 20% vet gemeten als droge stof. Zalmolie is het enige toegevoegde vet en biedt dierlijke omega-3-vetzuren die een ontstekingsremmend effect hebben in het lichaam en de gezondheid van huid en vacht ondersteunen.

Furry Wonder’s Mighty Nuggets meten ongeveer 2 centimeter breed.

Met zijn beperkte lijst van dierlijke ingrediënten lijkt dit Sensitive Digestion-recept zeer goed verteerbaar te zijn. Het enige probleem dat ik kan voorzien, is de opname van kipingrediënten die een probleem kunnen zijn voor katten met kippenallergieën.

Ingrediënten

Kipfilet, Konijn met gemalen bot, Kip met gemalen bot, Konijnenhaas, Konijnenhart, Konijnenlever, Konijnenmaag, Eipoeder, Kippenkraakbeen, Slippery Elm Bark Powder, Gisthydrolysaat, Pompoen, Zalmolie, Fructooligosacchariden, Galactooligosacchariden, Natriumhyaluronaat, Chondroïtinesulfaat, Taurine, Cholinechloride, Vitamine B3, Zinkproteïnaat, Vitamine E, Rundercolostrum, IJzeroteïnaat, Vitamine B5, Mangaanproteïne, Koperproteïnaat, Vitamine B6, Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine A, Vitamine B7, Vitamine B9, Vitamine B12, Vitamine D3, Yucca Extract, Rozemarijn Extract, Thee Polyfenolen, Citroenzuur.

Ingrediënten die we leuk vonden: Kipfilet, Konijn met Gemalen Bot, Kip met Gemalen Bot, Konijnenlende, Konijnenhart, Konijnenlever, Konijnenmaag, Eipoeder, Kippenkraakbeen, Zalmolie

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 58%

Ruw vet: 19%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 6%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 61.7%

Vet: 20.21%

Vezel: 2.13%

Koolhydraten: 15.96%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 48.68%

Vet: 38.73%

Koolhydraten: 12.59%

Wat we leuk vonden:

 • Lichtgewicht, droge nuggets zijn gemakkelijk te pletten en te rehydrateren
 • Zeer rijk aan dierlijke eiwitten en vetten
 • Beperkte lijst met dierlijke ingrediënten voor een gemakkelijke verteerbaarheid
 • Veel katten genieten van de smaak van konijn

Wat we niet leuk vonden:

 • Kipingrediënten kunnen een probleem zijn voor katten met allergieën
 • Laag vochtgehalte, moet worden gerehydrateerd voor het voeren
 • Alleen verkrijgbaar in 16-ounce zakken op het moment van beoordeling

#3 Furry Wonder Gevriesdroogd rauw delicaat gearomatiseerd visrecept voor katten

FURRY WONDER Gevriesdroogd rauw kattenvoer

Koop op Amazon

Net als het vorige recept lijkt kip het grootste deel van deze formule uit te maken, ondanks dat het op de markt wordt gebracht als een vissmaak. Nogmaals, het voedsel is gemaakt met 96% spiervlees, organen en botten in een soort-geschikte gevriesdroogde rauwe formule.

Dit recept is ontworpen om de vitaliteit van de huid en vacht te ondersteunen, een voordeel dat waarschijnlijk afkomstig is van de visingrediënten. Makreel, zalm en kabeljauw bieden hele dierlijke bronnen van omega-3-vetzuren, aangevuld met de toevoeging van zalmolie. Groene mossel bevat ook omega-3 vetzuren, maar is ook een belangrijke bron van gewrichtsondersteunende glucosamine en chondroïtine.

Gevormd in ronde nuggets, is dit Furry Wonder kattenvoer net zo gemakkelijk te hydrateren en te voeden als de andere formules. Mijn katten eten niet veel vis, dus ze vonden het eten interessant en leken ervan te genieten.

Ingrediënten

Kipfilet, Kip met gemalen bot, Makreel met gemalen bot, Zalm met gemalen bot, Kabeljauw met gemalen bot, Kippenhart, Kippenlever, Kippenmaag, Kippenkraakbeen, Gedroogd eigeelpoeder, Zalmolie, Groene mossel, Algenpoeder, Gisthydrolysaat, Fructooligosacchariden, Galactooligosacchariden, Natriumhyaluronaat, Chondroïtinesulfaat, Taurine, Cholinechloride, Vitamine B3, Zinkproteïnaat, Vitamine E, Rundercolostrum, IJzeroteïnaat, Vitamine B5, Mangaanproteïne, Koperproteïne, Vitamine B6, Vitamine B1, Vitamine B2, Vitamine A, Vitamine B7, Vitamine B9, Vitamine B12, Vitamine D3, Yucca-extract, Rozemarijnextract, Theepolyfenolen, Citroenzuur.

Ingrediënten die we leuk vonden: Kipfilet, Kip met Gemalen Bot, Makreel met Gemalen Bot, Zalm met Gemalen Bot, Kabeljauw met Gemalen Bot, Kippenhart, Kippenlever, Kippenmaag, Kippenkraakbeen, Gedroogd Eigeelpoeder, Zalmolie, Groene mossel

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 55%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 6%

As: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 58.51%

Vet: 19.15%

Vezel: 2.13%

Koolhydraten: 9.57%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 51.06%

Vet: 40.58%

Koolhydraten: 8.36%

Wat we leuk vonden:

 • Rijk aan dierlijke omega-3 vetzuren voor huid- en vachtondersteuning
 • Gemaakt met 96% spiervlees, organen en botten
 • Zeer laag in koolhydraten, licht verteerbaar
 • Lichtgewicht nuggets zijn gemakkelijk te verpletteren en te rehydrateren

Wat we niet leuk vonden:

 • Laag vochtgehalte, moet worden gerehydrateerd voor het voeren
 • Alleen verkrijgbaar in 16-ounce zakken op het moment van beoordeling

Wat vinden klanten van harig wonder kattenvoer?

Gezien het feit dat Furry Wonder zo’n nieuw merk is, zijn klantrecensies zeer beperkt. Furry Wonder plaatst wel getuigenissen van klanten op hun website, maar omdat het merk ze kiest, is het moeilijk te zeggen of ze een compleet beeld geven van de klantervaring. Op basis van ongeveer 100 beoordelingen op Amazon lijken klanten echter over het algemeen tevreden met het merk Furry Wonder.

Positieve beoordelingen

“Mijn kat vindt dit geweldig en de ingrediënten zijn geweldig. Ik rehydrateer het met wat verwaterde bottenbouillon. Het is minder duur dan andere vergelijkbare merken, dus ik waardeer het echt dat ik kwaliteitsvoer aan mijn kat kan voeren voor een iets meer betaalbare prijs.” – door Sydney, recensie Furry Wonder Sensitive Digestion, op 26 aprilÞ, 2023

“Mijn katten zijn er dol op. Het recept is uitgebalanceerd, dus ik voer het aan hen als een van hun 2 dagelijkse maaltijden. Het heeft ervoor gezorgd dat ze een mooie vacht hebben, hun gewicht in een mooi gezond bereik houden. Bovendien is de grootte van de beten gemakkelijk en gemakkelijk te voeren.”-door Wang Xiao Liang, recensie Furry Wonder Sensitive Digestion, op 10 januariÞ, 2023

Meer dan 60% van de Amazon-klanten die Furry Wonder beoordeelden, gaven het een 5-sterrenbeoordeling. Klanten lijken tevreden over de kwaliteit van de ingrediënten en katten lijken het eten over het algemeen lekker te vinden. Verschillende klanten merken op dat Furry Wonder minder duur is dan veel merken, waardoor het een kosteneffectieve optie is om uw kat kennis te laten maken met gevriesdroogd voedsel.

Negatieve beoordelingen

Het is prima

“Het is oké, het heeft mijn katten zeker niet zo gehypet als andere merken. Het is super poederig en breekt heel gemakkelijk af.” – door Sierra, Furry Wonder Sensitive Digestion, op 22 meiNd, 2023

Geweldig concept, maar onaantrekkelijk voor mijn drie katten

“Twee van de katten draaiden hun neus er alleen al voor op, de derde kat die een beetje een vuilnispanda is, at een beetje maar maakte het niet af en ging nooit terug voor de restjes, zelfs door ze heen plukken toen traditionele brokjes tussen hen werden gestrooid.”-door Rodney, Furry Wonder Sensitive Digestion, op 15 aprilÞ, 2023

Negatieve opmerkingen over Furry Wonder-voedsel voor huisdieren draaien grotendeels om kattenweigering en problemen met de geur of textuur. Sommige producten zullen gewoon niet bij elke kat een hit zijn. Een paar klanten van wie de katten het voedsel weigerden, merkten op dat hun katten het accepteerden als een traktatie of wanneer ze werden gerehydrateerd met bouillon in plaats van water. Verschillende klanten die klaagden over de poederachtige textuur van het product lijken het droog aan hun katten te hebben gevoerd.

Hoeveel kost harig wonder kattenvoer?

De kosten van Furry Wonder kattenvoer variëren afhankelijk van waar je het koopt – het lijkt aanzienlijk goedkoper te zijn op Amazon.com. Alle Furry Wonder recepten zijn hetzelfde geprijsd. Amazon.com verkoopt het voedsel voor ongeveer $ 37 per 16-ounce zak (ongeveer $ 2,31 / ounce), terwijl het voedsel ongeveer $ 46 (ongeveer $ 2,87 / ounce) kost op de website van Furry Wonder.

Als je op Amazon koopt, is Furry Wonder aanzienlijk goedkoper dan andere gevriesdroogde merken zoals Stella & Chewy’s en Primal. Gemiddeld ongeveer 120 calorieën per ounce, Furry Wonder kattenvoer is vrij calorierijk. Om een kat van 10 pond Furry Wonder gevriesdroogd rauw voedsel te voeren, zou het tussen $ 3,85 en $ 4,80 per dag kosten.

Waar wordt harig wonder kattenvoer verkocht?

Furry Wonder lijkt alleen online te worden verkocht. Je kunt purchenase Furry Wonder op de website van het merk en ontvang gratis verzending in de Verenigde Staten, behalve naar Hawaï, Alaska, Puerto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden. Furry Wonder streeft ernaar om bestellingen snel te verzenden, waarbij staat dat de meeste klanten hun bestellingen binnen 3-5 werkdagen ontvangen.

Je kunt ook een aantal Furry Wonder kattenvoerrecepten op Amazon.com kopen. Op het moment van beoordeling was Furry Wonder bijna $ 0,50 per ounce lager geprijsd op Amazon dan op de website van het merk. Noch Furry Wonder noch Amazon accepteert retouren op het voedsel en ze lijken alleen 16-ounce zakken te verkopen.

Vergelijkbare merken

Op zoek naar andere kattenvoermerken vergelijkbaar met Furry Wonder? Bekijk enkele van onze andere merkrecensies.