De Nieuw-Zeeland Natural Pet Food Co. Cat Food Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben The New Zealand Natural Pet Food Co. Cat Food beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, soortgeschiktheid, terugroepacties en meer. Lees onze The New Zealand Natural Pet Food Co. kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling van de Nieuw-Zeelandse Natural Pet Food Co. Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 10/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 3/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.6/10

In totaal geven we The New Zealand Natural Pet Food Co. Kattenvoer een 46 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over de Nieuw-Zeelandse Natural Pet Food Co. Kattenvoer

De New Zealand Natural Pet Food Co. werd in 2016 opgericht door Jacqueline Taylor en Amber Cordero. Het bedrijf werd gelanceerd als een klein merk van gevriesdroogd honden- en kattenvoer, allemaal gemaakt met ingrediënten die ethisch zijn ingekocht, gekweekt en opgegroeid in Nieuw-Zeeland.

Dit bedrijf is opgericht “uit een verlangen om huisdierouders een handige en veilige optie te geven om hun huisdieren een gezond en compleet dieet te geven, zo dicht mogelijk bij rauw mogelijk.” De New Zealand Natural Pet Food Co. maakt dierenvoeding die rijk is aan vlees zonder vulstoffen of kunstmatige toevoegingen.

Inkoop en productie

Alle dierenvoeding van The New Zealand Natural Pet Food Co. is gemaakt met verse, hele ingrediënten en vervaardigd in kleine batches in Nieuw-Zeeland. Dit bedrijf ondersteunt eerlijke handel en lokale inkoop door nauw samen te werken met boerderijen en leveranciers in heel Nieuw-Zeeland.

Hun zachte vriesdroogproces, volgens het productlabel: “Beschermt alle natuurlijke enzymen en voedingsstoffen. Niets van de heilzame goedheid wordt uitgekookt.”

Geschiedenis herinneren

De New Zealand Natural Pet Food Co. heeft tot op heden geen terugroepacties voor huisdiervoeding gehad.

Wat voor soort kattenvoer biedt de Nieuw-Zeelandse Natural Pet Food Co. aan?

De New Zealand Natural Pet Food Co. biedt producten voor zowel honden als katten. Hun hondspecifieke productlijn heet WOOF en hun lijn voor katten is MEOW.

De MEOW-lijn van kattenvoer omvat zowel gevriesdroogde als luchtgedroogde recepten en traktaties. Hoewel The New Zealand Natural Pet Food Co. enkele conventionele eiwitten zoals kip en rundvlees gebruikt, bevatten veel van hun formules nieuwe eiwitten zoals hertenvlees, hoki, eend en zelfs wilde borstelstaart.

Alle producten van The New Zealand Natural Pet Food Co. bevatten groene pens die het merk “een natuurlijk superfood voor huisdieren” noemt. Het bevat levende, natuurlijk voorkomende micro-organismen en prebiotica om een gezonde spijsvertering te ondersteunen – plus, huisdieren lijken dol te zijn op de smaak.

Elk recept is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door AAFCO voedingsvoedingsprofielen.

Wat vinden klanten van de Nieuw-Zeelandse Natural Pet Food Co. Cat Food?

Hoewel The New Zealand Natural Pet Food Co. al meer dan een half decennium bestaat, is het merk nog relatief onbekend in de Verenigde Staten. Je kunt meer dan een dozijn recepten voor kattenvoer en traktaties vinden op Chewy en Amazon, maar zelfs hun populairste producten hebben nog steeds minder dan 200 beoordelingen.

Voor het grootste deel zijn klanten tevreden met de kwaliteit van het merk en katten lijken te genieten van de smaak van het voedsel. De meest voorkomende klacht heeft betrekking op de prijs, hoewel sommige katteneigenaren zeggen dat de textuur van het voedsel hun kieskeurige katachtigen niet aanspreekt.

Laten we eens kijken naar een paar beoordelingen van enkele van de meest populaire recepten van The New Zealand Natural Pet Food Co.

Positieve beoordelingen

De favoriet van mijn kieskeurige kat

“Kocht kipzalm en lamzalm voor mijn meisje. Ze is kieskeurig en ik heb bijna alle merken geprobeerd. Het blijkt dat dit haar favoriet is. Kipzalm bevat veel eiwitten en uitstekend vet. Het is het superfood voor katten!” – door 1225 Reviewing MEOW Chicken & King Salmon Gevriesdroogd Kattenvoer op 2 aug 2021

“Een vriendin gaf me een paar kleine zakjes van dit voedsel omdat haar kat een allergie ontwikkelde. We geven deze alleen als traktaties, maar al onze katten zijn er dol op. We hebben een 14-jarige kat die op hyperschildklier medicatie en heeft beginstadia van nierziekte, beide die zijn eetlust vermindert. Ik maak me altijd zorgen over zijn gewicht, omdat hij niet gediagnosticeerd was toen we hem vorig jaar adopteerden en erg ondergewicht had.

Geweldig voor eten Topper

Ik heb hem sindsdien vetgemest, maar hij eet nog steeds niet zoveel als hij zou moeten. Hij is niet altijd een grote fan van het voedsel dat hij hoort te eten. Als hij niet wil eten, om hem te verleiden, mengen we zijn natte voedsel met een beetje warm water en verkruimelen we een klein beetje hiervan over zijn eten als topping. Het doet meestal de truc om hem een behoorlijke hoeveelheid te laten eten. Het is vrij duur, maar als je het alleen als voedseltopping gebruikt, is het niet verschrikkelijk.” – door juni Beoordeling van MEOW Duck Gevriesdroogd Kattenvoer op 11 feb 2022

Negatieve beoordelingen

Veroorzaakte mijn kat grote overstuur!

“Sorry om te zeggen dat dit miauwproduct mijn kat haar eten deed oprispen. Denkend dat er misschien een andere oorzaak was, wachtte ik enkele weken en probeerde een zeer kleine hoeveelheid toegevoegd aan haar eten … opnieuw vond de oprisping niet een uur later plaats. Dus.. Ik raad dit product niet aan!” – door Julienne Scanlon Reviewing MEOW Gevriesdroogd Kattenvoer op 29 augustus 2021

Ik heb dit gekocht omdat

“Ik kocht dit omdat het mogelijk vergelijkbaar klonk met Feline Natural Freeze Dried-voedsel, wat een grote hit is bij mijn katten. Helaas vond geen van beiden het leuk. De stukken zijn behoorlijk groot (ik zal proberen een foto toe te voegen) – en nam het warme water niet op waar ik het heel gemakkelijk in plaatste. Ik heb het eigenlijk ongeveer 25 minuten per seconde geweekt – en de stukjes waren nog steeds niet volledig onthard met water. Een andere keer vermaalde ik de stukken met een blender – die werkte om in water te weken – maar vertelde me duidelijk dat de kitties niet geïnteresseerd waren!” – door TenneSue Reviewing MEOW Wild Herten gevriesdroogd kattenvoer op 12 mrt 2021

Wat vonden onze testkatten ervan?

Om het kattenvoer van The New Zealand Natural Pet Food Co. te testen, bestelde ik twee 9-ounce zakken gevriesdroogd voedsel samen met een 1,76-ounce zak met lekkernijen. Ik kocht de Wild Venison en Wild Brushtail gevriesdroogde recepten en de groenlipmosselen gevriesdroogde lekkernijen.

Bij het openen van de zakken met gevriesdroogd voedsel, was ik een beetje verrast om te zien hoe groot de stukken waren. Ze zijn langwerpig van vorm en zacht genoeg om met de hand af te brokkelen. Ik merkte dat het voedsel vrij goed verzachtte in water, hoewel mijn katten er geen moeite mee hadden om het droog te sjaalen.

De MEOW Groenlipmosselen waren een verrassing. Ik weet niet zeker wat ik verwachtte, maar het waren geen hele mosselen. Ik ging ervan uit dat de mosselen in kleinere hapjes zouden worden gehakt en ingevroren. Mijn katten leken niet te weten wat ze ermee aan moesten en hoewel ze een sterk aroma hadden, leek geen van mijn katten bijzonder geïnteresseerd. Mijn hond was echter heel blij om ze weg te poetsen.

The New Zealand Natural Pet Food Co. Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

#1 MEOW Chicken &King Salmon Gevriesdroogd Kattenvoer

Koop op Chewy

Dit multi-eiwit gevriesdroogde voedsel bevat verse kip en koningszalm, beide met gemalen bot. Het bevat ook kippenorganen, lamsgroene pens en groenlipmosselen. De combinatie van spiervlees, organen en rauw bot is een geschikte keuze voor katten, maar er zijn hier een paar andere ingrediënten om te overwegen.

Honing is een enigszins controversieel ingrediënt in kattenvoer, hoewel het niet algemeen als schadelijk wordt beschouwd. Rauwe honing biedt antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen; sommigen suggereren dat het zelfs kan helpen de symptomen van allergieën te verlichten. Omdat honing veel suiker bevat, is het echter misschien niet ideaal voor katten.

Het is ook belangrijk op te merken dat de eerste bron van toegevoegd vet plantaardig is. Het wordt gevolgd door hoki-olie, een voor de soort geschikte bron van omega-3 vetzuren, maar ik zou liever zien dat de twee ingrediënten worden verwisseld of dat de kokosolie volledig wordt weggelaten.

In termen van voedingssamenstelling is dit recept matig in eiwitgehalte – ongeveer 44% op basis van droge stof – en zeer hoog in vet, ongeveer 42%. Over het algemeen is het vrij laag in koolhydraten, maar nog steeds boven mijn voorkeursmaximum van 10%. Omdat het zo’n geconcentreerde bron van vet en calorieën is, is het misschien niet ideaal voor zwaarlijvige of te zware katten.

Ingrediënten

Kip met gemalen bot, kippenhart, lam groene pens, koningszalm met gemalen bot, kippenlever, kelp, groenlipmosselen, manukahoning, rozemarijn, biologische virgin kokosolie, hoki-olie, taurine, cholinechloride, zink aminozuurcomplex, ijzeraminozuurcomplex, koper aminozuurcomplex, vitamine B1 (thiaminemononitraat), mangaanaminozuurcomplex, zout.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 43%

Ruw vet: 41%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 43.88%

Vet: 41.84%

Vezel: 1.02%

Koolhydraten: 13.27%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 27.64%

Vet: 64%

Koolhydraten: 8.36%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip met gemalen bot

Kippenhart

Lam Groene Pens

Koning Zalm met Gemalen Bot

Kippenlever

Groenlipmosselen

Hoki Olie

Kokosolie Kip

Vis

Pros

 • Bestaat voornamelijk uit spiervlees, organen en botten
 • Hoki olie levert dierlijke omega-3 vetzuren
 • Voorzichtig gevriesdroogd in kleine batches om voeding te behouden
 • Vrij van granen en kunstmatige toevoegingen

Tegens

 • Misschien niet ideaal voor katten met overgewicht
 • Erg duur
 • Bevat verschillende plantaardige ingrediënten

#2 MEOW Wild Hertenvlees Luchtgedroogd Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Vergelijkbaar in formulering met de gevriesdroogde recepten van The New Zealand Pet Food Co., is deze wilde hertenformule zachtjes aan de lucht gedroogd, wat resulteert in een iets hoger vochtgehalte. Hoewel het vochtgehalte iets hoger is, heeft het product zelf een hardere textuur, zodat het dichter bij brokjes ligt en moeilijk te hydrateren is.

Wild Nieuw-Zeelands hert is het eerste ingrediënt in deze formule, maar dit is geen recept met één eiwit. Het hert wordt aangevuld met vers lamsvlees, lamsorganen en gemalen bot. De eerste zeven ingrediënten in dit recept zijn allemaal dierlijk, hoewel de primaire bron van toegevoegd vet plantaardig is (kokosolie).

Dit lijkt een grotendeels op vlees gebaseerde formule te zijn met een matig eiwit- en vetgehalte en een vrij laag koolhydraatgehalte. Als een aan de lucht gedroogd recept biedt het echter niet het vocht dat uw kat nodig heeft voor een goede hydratatie.

In vergelijking met MEOW gevriesdroogde formules is dit luchtgedroogde recept iets goedkoper per ons. Het is ook een meer geconcentreerde bron van calorieën, dus de dagelijkse portie van uw kat zal iets kleiner zijn. Beide factoren maken MEOW luchtgedroogd voedsel een iets economischere optie dan gevriesdroogde recepten.

Ingrediënten

Hertenvlees, Lam, Lam Groene Pens, Lamshart, Lamslever, Lamsnier, Gemalen Lamsbot, Kelp, Nieuw-Zeeland Groene Mossel, Honing, Rozemarijn, Kokosolie, Hoki Olie, Taurine, Cholinechloride, Zink Aminozuur Complex, Ijzer Aminozuur Complex, Koper Aminozuur Complex, Vitamine B1 (Thiamine Mononitraat), Mangaan Aminozuur Complex, Zout.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 40%

Ruw vet: 20%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 43.48%

Vet: 21.74%

Vezel: 2.17%

Koolhydraten: 32.61%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 33.73%

Vet: 40.96%

Koolhydraten: 25.3%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Wild

Lam

Lam Groene Pens

Lamshart

Lamslever

Lamsnier

Gemalen lamsbeen

Nieuw-Zeelandse Groene Mossel

Hoki Olie

Honing

Kokosolie

Geen

Pros

 • De eerste zeven ingrediënten zijn allemaal dierlijk
 • Bevat vers spiervlees, organen en gemalen bot
 • Hoki olie zorgt voor huid- en vachtondersteunende omega-3 vetzuren
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Redelijk prijzig
 • Niet ontworpen om gerehydrateerd te worden
 • Bevat verschillende plantaardige ingrediënten

#3 MEOW Duck Graanvrij gevriesdroogd kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Deze gevriesdroogde formule is vergelijkbaar met het eerste recept omdat het een multi-eiwitformule is gemaakt met spiervlees, organen en gemalen bot. Hoewel deze formule is vernoemd naar de eend die het hoofdingrediënt is, bevat het ook lamsvlees – een punt dat het vermelden waard is voor katten met voedselallergieën of gevoeligheden.

Net als andere MEOW freeze-dried formules, dit recept heeft een relatief korte lijst van eenvoudige ingrediënten. Het bevat dezelfde honing en kokosolie die ook in de andere recepten te vinden zijn, maar de eiwit-vetverhouding is iets evenwichtiger. Dit recept bevat ongeveer 47% eiwit en 38% vet op basis van droge stof.

MEOW gevriesdroogd voedsel is bedoeld om te worden gerehydrateerd met water voordat het wordt gevoerd om te helpen voldoen aan de hydratatiebehoeften van uw kat. Omdat de stukken vrij groot zijn, is het misschien het beste om ze te verkruimelen voordat je ze met water mengt. De verkruimelde stukken werken ook goed als maaltijdmixer of voedseltopper.

Beide MEOW-gevriesdroogde recepten zijn prijzig (meer dan $ 4 per ounce), maar dit eendenrecept is uiteindelijk iets duurder dan de kip- en zalmformule, simpelweg omdat het caloriegehalte lager is, dus uw kat heeft mogelijk een grotere portie nodig.

Over het algemeen biedt dit eendenrecept veel dierlijke eiwitten en vetten met een beperkt koolhydraatgehalte in een kleine batch gevriesdroogde formule.

Ingrediënten

Eend met gemalen bot, lam groene pens, lamshart, eendenlever, kelp, groenlipmosselen, manukahoning, rozemarijn, biologische virgin kokosolie, hoki-olie, taurine, cholinechloride, zink aminozuurcomplex, ijzeraminozuurcomplex, koperaminozuurcomplex, vitamine B1 (thiaminemononitraat), mangaanaminozuurcomplex, zout.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 46%

Ruw vet: 37%

Ruwe celstof: 0.4%

Vocht: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.42%

Vet: 38.14%

Vezel: 0.41%

Koolhydraten: 14.02%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.78%

Vet: 60.12%

Koolhydraten: 9.1%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Eend met gemalen bot

Lam Groene Pens

Lamshart

Eendenlever

Groenlipmosselen

Hoki Olie

Manuka Honing

Kokosolie

Geen

Pros

 • Gemaakt met spiervlees, organen en gemalen bot
 • Mosselen bieden gewrichtsondersteunende glucosamine en chondroïtine
 • Rijk aan dierlijke eiwitten en in balans met dierlijke vetten
 • Voorzichtig gevriesdroogd in kleine batches om voeding te behouden

Tegens

 • Erg duur
 • Bevat verschillende plantaardige ingrediënten

Hoeveel kost het Nieuw-Zeelandse natuurlijke huisdiervoer co. kattenvoer?

Kattenvoer van de The New Zealand Natural Pet Food Co. is erg duur. Hun luchtgedroogde formules zijn iets goedkoper dan hun gevriesdroogde recepten, maar geen van hun producten kost minder dan $ 3 per ounce.

De New Zealand Natural Pet Food Co. gevriesdroogd kattenvoer wordt geleverd in 9-ounce zakken voor $ 38,99. De kosten om een kat van 10 pond te voeren variëren afhankelijk van het caloriegehalte van het recept, maar het gebruik van de formules die hierboven zijn beoordeeld, zouden uw dagelijkse voedingskosten zijn tussen $5.89 en $6.27.

De luchtgedroogde formules van het merk zijn meer geconcentreerd in calorieën en bijna $ 1 goedkoper per ounce. Ze worden verkocht in zakken van 3,5 ounce. Om een kat van 10 pond een aan de lucht gedroogd kattenvoer van The New Zealand Natural Pet Food Co. te voeren, zou het kosten ongeveer $4.88 per dag.

Het luchtgedroogde voedsel van de New Zealand Natural Pet Food Co. is vergelijkbaar met dat van Ziwi Peak, maar aanzienlijk duurder. Het is ook duurder dan de gevriesdroogde recepten van Stella &Chewy, maar vergelijkbaar geprijsd als Feline Natural.

Over het algemeen, is de Nieuw-Zeelandse Natural Pet Food Co. Kattenvoer een goede keuze?

Kattenvoer van The New Zealand Natural Pet Food Co. is geformuleerd met een aanzienlijk dierlijk gehalte, inclusief spiervlees, organen en gemalen bot. Het totale koolhydraatgehalte van hun recepten is vrij laag, vooral in vergelijking met andere gevriesdroogde rauwe merken zoals Smalls en Dr. Marty’s.

De New Zealand Natural Pet Food Co. is een premium huisdiervoedingsbedrijf, zowel in prijs als kwaliteit. Je besteedt ongeveer $ 5 per dag om je kat te voeden. Als je daar echter het budget voor hebt, is dit merk zeker het overwegen waard.

Een waarschuwing om te overwegen met The New Zealand Natural Pet Food Co. is echter dat hoewel veel van hun formules nieuwe eiwitten bevatten, de meeste geen recepten met één eiwit zijn. Al hun formules bevatten lamsgroene pens, dus als uw kat allergisch is voor lamsvlees, is zelfs een recept dat voornamelijk is afgeleid van andere dierlijke ingrediënten misschien geen geschikte keuze.

Waar is de Nieuw-Zeeland Natural Pet Food Co. Kattenvoer Verkocht?

Hoewel The New Zealand Natural Pet Food Co. is gevestigd in Nieuw-Zeeland, worden hun producten verkocht in meer dan 10 landen, waaronder Australië, Canada, de Verenigde Staten en delen van Azië. U kunt deze producten vinden in gespecialiseerde dierenvoedingswinkels of online bij Amazon of Chewy.