De Cool Cat Club Abonnement Service Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De Cool Cat Club is een kleine, in het Verenigd Koninkrijk gevestigde abonnementsservice voor kattenvoer. Hun verhaal begon toen de oprichters van Cool Cat Club een zwerfkat ontdekten op een parkeerplaats en hem vervolgens opvingen. Ze begonnen hem standaard kattenvoer in de supermarkt te geven, maar hij zag er niet zo gezond uit als ze zouden willen.

Ze schakelden vervolgens over naar premiummerken, maar ontdekten dat ze te duur waren en besloten dat ze het op zich zouden nemen om een verandering aan te brengen. Ze werkten 18 maanden samen met gerenommeerde dierenartsen en voedingsdeskundigen om betaalbaar, voedzaam kattenvoer te ontwikkelen. Al hun recepten zijn graanvrij, hypoallergeen en hebben een aanzienlijk vleesgehalte.

Lees ook: 10 beste kattenvoer in het VK

Wat vonden onze testkatten ervan?

Om dit eten te proberen, bestelde ik de proeverdoos, die arriveerde met een selectie natte zakjes, trays paté en droogvoer. Het vakje bevatte ook een handige checklist, zodat eigenaren smaken kunnen bijhouden die hun kat wel of niet lekker vindt. Ze bevatten ook een handgeschreven bedankkaart, wat een leuke, gepersonaliseerde touch was.

Om de smaaktest uit te voeren, heb ik mijn katten bemonsterd op alle drie de beschikbare variëteiten: paté, natvoer en droge brokjes. De kippastei kreeg de beste reactie die ik tot nu toe heb gezien van een van mijn katten. Hij was zichtbaar opgewonden voordat ik zelfs maar zijn kom had neergezet en ik heb hem nog nooit zo snel zien eten, dus de paté is zeker een hit. De paté zelf was glad met een onschadelijke geur en zag er rijk aan vocht uit.

Ook het natvoer kreeg positieve reacties van beide katten. Ik had verwacht dat het eten dikker zou zijn, maar de textuur leek erg op de paté. Dit was geen probleem voor mijn katten, vooral omdat er een ontbreekt op de tandenafdeling, maar het is vermeldenswaard als je kat van een taaier ervaring houdt.

Een van mijn katten is al dol op droogvoer en heeft het voorspelbaar naar beneden gehaald. De echte test was mijn andere jongen die regelmatig alles snuift dat niet vlezig is en bedekt met jus of gelei. Ik was blij om een schone kom te vinden, dus de smaaktest was op beide punten een succes!

Een ding dat ik moet vermelden is dat ik denk dat de voedingsrichtlijnen onnauwkeurig kunnen zijn voor uw gemiddelde kat. Ze raden 2-3 zakjes per dag aan, maar ik vond zelfs één zakje te veel voor een van mijn katten. Realistisch gezien denk ik dat één zakje per kat genoeg zou zijn voor twee maaltijden.

Lees ook:De 7 beste gezonde ingeblikte, zachte en natte kattenvoer in het VK

Wat voor soort voedsel biedt de Cool Cat Club?

De Cool Cat Club biedt natvoer in zakjes, patébakken en qua voedingswaarde compleet droogvoer. Hun natte zakjes bevatten 50% echt vlees, de patébakjes bevatten 60% en de droge brokjes bevatten 75%. Al hun recepten zijn graanvrij en hypoallergeen, dus zijn geweldig voor katten met gevoelige buiken of allergieën. Ze hebben ook een assortiment gemaakt voor kittens.

De recepten omvatten:

Natvoer

 • Kip
 • Kip & Eend
 • Kip & Rundvlees
 • Tonijn
 • Oceaanvissen

Hoofd

 • Kip
 • Vis avondmaal
 • Rundvlees
 • Kabeljauw &Zalm

Droogvoer

Om een beter begrip te krijgen van hoe The Cool Cat Club kattenvoer eruit ziet, laten we hun populaire recept voor kippenpasteitjes kattenvoer eens nader bekijken.

Hun kipsmaakpastei bevat slechts drie ingrediënten. De eerste op de lijst is 60% kip, een uitstekende dierlijke eiwitbron. Hoewel niet vermeld in de ingrediënten, stelt de website dat het recept kipfilet, hart en lever bevat.

Kippenhart is rijk aan taurine, een essentiële voedingsstof voor katten die hun gezichtsvermogen, spijsvertering en immuunsysteem gezond houdt, naast andere voordelen. Kippenlever bevat verschillende voedingsstoffen, waaronder foliumzuur, vitamine A, B, C en D en eiwitten.

Lees ook: Het beste rauwe en verse kattenvoer in het VK

Zonnebloem is de primaire vetbron van het recept, wat teleurstellend is omdat een meer soort-geschikte olie zoals visolie hier de voorkeur zou hebben gehad. Ten slotte zijn er toegevoegde mineralen, waaronder zink, mangaan en koper.

Over het algemeen is dit recept rijk aan dierlijke voedingsstoffen, rijk aan vocht en bevat het geen granen, conserveermiddelen of vulstoffen.

Ingrediënten:

Kip 60%, Zonnebloemolie, Mineralen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9.5%

Ruw vet: 8%

Ruwe celstof: 0.4%

Vocht: 79.5%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 46.34%

Vet: 39.02%

Vezel: 1.95%

Koolhydraten: 2.93%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 32.17%

Vet: 65.8%

Koolhydraten: 2.03%

Waar en hoe wordt het gemaakt?

Hoewel de website geen informatie geeft over waar de ingrediënten vandaan komen, zijn ze een in Cheshire gevestigd bedrijf dat al hun eigen recepten ontwikkelt. Om voedingsstoffen te behouden, stomen ze zachtjes hun natvoer en beweren ze dat hun droogvoer meer dan 5x zoveel vers bereid vlees bevat als de meeste supermarktmerken.

Het grootste deel van hun verpakkingen is ook recyclebaar, wat The Cool Cat Club een milieubewuste keuze maakt.

Lees ook: De 7 beste kattenverzekeringsmaatschappijen in het Verenigd Koninkrijk

Hoe werkt het abonnement?

Als je nieuw bent bij The Cool Cat Club, heb je alleen de mogelijkheid om een proefdoos van £ 5 te bestellen om ervoor te zorgen dat het voedsel geschikt is voor je kat. De website vraagt niet om zoveel details over uw kat als andere abonnementsdiensten; je hoeft ze alleen maar de naam en het ras van je kat te vertellen.

Ze vragen ook of u 30, 60 of 90 zakjes per maand wilt ontvangen, ervan uitgaande dat u het abonnement na de eerste proefdoos wilt voortzetten.

Nadat je lid bent geworden van The Cool Cat Club, is het eenvoudig om het maaltijdplan van je kat aan te passen via het dashboard. Ondanks een minder persoonlijk initieel bestelproces, is de hoeveelheid aanpasbaarheid indrukwekkend.

Het is ook ongelooflijk eenvoudig om te annuleren, omdat de optie om dit te doen niet verborgen is en er geen telefoontjes of e-mails nodig zijn.

Hoeveel kost het?

De kosten zijn afhankelijk van het soort abonnement dat u kiest. Alleen droogvoer is de goedkoopste optie en u kunt 1,6 kg (ongeveer twee porties per dag) ontvangen voor 37,99 pondongeveer 1,26 pond per dag.

Je kunt 60 zakjes natvoer krijgen voor 39,99 pond, of kies voor een combinatie geprijsd op ongeveer 50 pond. Een zakje natvoer kost ongeveer 67p, dus je betaalt slechts ongeveer 33p per dag als je slechts één zakje voor twee maaltijden gebruikt.

Wie moet de Cool Cat Club proberen?

De Cool Cat Club is een uitstekende optie voor katteneigenaren die om het milieu geven. Eigenaren kunnen erop vertrouwen dat hun kat een gezonde hoeveelheid vlees krijgt zonder verborgen toevoegingen of suikers. Degenen die het dieet van hun kat willen verbeteren zonder premium prijzen te betalen, moeten The Cool Cat Club overwegen.

Wat we leuk vonden:

 • Milieuvriendelijke verpakking
 • Katten houden van de smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen of suikers
 • Goedkoper dan de meeste premium merken
 • Met stoom gekookt vlees behoudt voedingsstoffen

Wat we niet leuk vonden:

 • Alleen abonnement
 • Toevoeging zonnebloemolie valt tegen
 • Hoger asgehalte dan verwacht