De 4 beste bezorgdiensten voor verse kattenmaaltijden

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De beste bezorgservice voor vers kattenvoer levert hoogwaardige, ultra-voedende maaltijden, zodat u uw kat zijn beste leven kunt geven en het uwe een beetje gemakkelijker kunt maken.

Omdat het de kwaliteit van ingrediënten van menselijke kwaliteit combineert met kattenwaardige voeding en een van de weinige services is die aangepaste porties biedt, hebben we Smalls gekozen als de over het algemeen beste bezorgservice voor vers kattenvoer.

Om u te helpen een idee te krijgen van welke bezorgservice voor vers kattenvoer voor u geschikt is, hebben we vier sterke kandidaten gekozen en zijn we op elk van hen dieper ingegaan.

U krijgt alle belangrijke details over de beste bezorgbedrijven voor vers kattenvoer, zoals hoe u zich kunt aanmelden, hoe gemakkelijk het is om uw abonnement op te zeggen, waar en hoe het voedsel wordt gemaakt en hoe divers hun maaltijdopties zijn.

In één oogopslag: beste bezorgservice voor verse kattenmaaltijden

Wilt u snel de producten bekijken die in dit artikel worden besproken? In de onderstaande vergelijkingstabel hebben we enkele van de belangrijkste kenmerken van elk product gemarkeerd. Meer gedetailleerde informatie over elk product vindt u verderop in het artikel.

Over het algemeen beste

aac-table__image

9.8

Geplukt door 25 mensen vandaag!

Smalls Kattenvoer Bezorgen

 • Grote verscheidenheid aan recepten en productsoorten
 • Rijk aan soortgeschikte voeding voor katten
 • Hoogwaardige ingrediënten van menselijke kwaliteit

Beste Premium

aac-table__image

9.3

Geplukt door 21 mensen vandaag!

Verhoogd rechter kattenvoer

 • Recepten geformuleerd door dierenarts, Dr. Karen Becker
 • Recepten voor hele voedingsmiddelen met beperkte ingrediënten die weinig koolhydraten bevatten
 • 100% voedsel van menselijke kwaliteit gemaakt in een usda-geïnspecteerde faciliteit

Beste dierenarts-goedgekeurd

aac-table__image

9.5

Geplukt door 31 mensen vandaag!

JustCats Vers Kattenvoer

 • Rijk aan hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Hoog vochtgehalte
 • Licht verteerbaar, geen kunstmatige toevoegingen

Beste alternatief

aac-table__image

9.3

Geplukt door 21 mensen vandaag!

FreshPet Vers Kattenvoer

 • In de winkel gekocht alternatief voor maaltijdbezorging
 • Grote verscheidenheid aan productkeuzes
 • Met stoom gekookt om voeding te behouden

Waarom zou u ons vertrouwen?

Na 190 van ’s werelds populairste kattenvoermerken en honderden recepten te hebben beoordeeld, hebben we talloze uren besteed aan het onderzoeken van zowel kattenvoeding als de huisdierenindustrie.

We hebben dierenartsen en diervoedingsexperts geraadpleegd, met insiders uit de industrie gesproken en tientallen recepten met onze eigen katten uitgeprobeerd.

Blijf lezen om de details te krijgen over de beste bezorgdiensten voor vers kattenvoer die beschikbaar zijn.

Dit is waar we naar op zoek zijn bij het evalueren van bezorgdiensten voor kattenmaaltijden

Voordat we in de beoordelingen springen, laten we het hebben over wat we zoeken in een geweldige bezorgservice voor kattenvoermaaltijden.

Het inschrijvings- en bestelproces moet soepel en gebruiksvriendelijk zijn.

Wanneer u zich aanmeldt voor een terugkerende bezorgservice, loopt u het risico dat u meer gedoe en frustratie voor uzelf creëert.

Tussen verrassingskosten op uw creditcard, problemen met het annuleren van uw abonnement en verwarrende klantportals, kunnen dit soort services een nachtmerrie zijn. De beste bezorgdiensten voor vers kattenvoer maken het proces pijnloos of zelfs plezierig.

We zijn op zoek naar eenvoudige navigatie, tal van opties voor het aanpassen van uw abonnement en een geschiedenis van goede klantenservice.

De beste bezorgservice voor verse kattenvoermaaltijden geeft uw kat eersteklas voeding

Wanneer u de verpakking opent, moet het voedsel binnenin van hoge kwaliteit en gezond zijn.

Als basislijn moet het voedsel qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd zijn volgens de richtlijnen van de Association of American Feed Control Officials (AAFCO).

En naast het voldoen aan die basisvoedingsvereisten, is geweldig kattenvoer rijk aan dierlijke eiwitten, met de juiste hoeveelheid vet en niet te veel plantaardig materiaal. Idealiter komt al die voeding van top-of-the-lijningrediënten die afkomstig zijn van gerenommeerde leveranciers en vervaardigd volgens de hoogste normen.

We zochten naar merken die een goede verscheidenheid aan maaltijdopties boden.

Als u gaat vertrouwen op een bezorgservice voor kattenvoer als de enige voedselbron van uw kat, moet die service in staat zijn om de soorten eiwitbronnen, texturen en smaken te bieden die uw kat leuk vindt en nodig heeft.

Het kan geen kwaad als het merk ook meer biedt dan alleen vers voedsel – welke kat houdt niet van traktaties en voedseltoppers?

We hebben ook nagedacht over de prijs.

Het kopen van een vers kattenvoer maaltijdbezorging is niet goedkoop, maar het moet betaalbaar zijn. We hebben de prijsstructuur van elk merk geëvalueerd om te zien of de prijs in overeenstemming was met het niveau van kwaliteit en service dat het leverde.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

De beste maaltijdbezorging voor vers kattenvoer: onze topaanbevelingen

#1 Algemeen Beste: Smalls Cat Food Delivery

VOER “ALLABOUTCATS” IN OM 30% KORTING TE KRIJGEN OP UW EERSTE BESTELLING

Lees ons volledige merkrecensie Bekijk labrapport

Smalls is een nieuwer bezorgbedrijf voor vers kattenvoer waarmee u kunt kiezen uit een uitgebreide verscheidenheid aan recepten voor kattenvoer van menselijke kwaliteit en deze vervolgens naar u verzendt volgens een maandelijks leveringsschema. Er is hier veel om over te praten, dus laten we eens nader bekijken wat Smalls te bieden heeft.

Wat voor soort kattenvoer biedt Smalls aan?

Smalls biedt een duizelingwekkende reeks voedingsmiddelen voor katten, waaronder verse, gevriesdroogde en brokrecepten. Al hun voedingsmiddelen zijn geformuleerd door gecertificeerde diervoedingsdeskundigen en voldoen aan de voedingsbehoeften van de AAFCO voor alle levensfasen, wat betekent dat ze een compleet en uitgebalanceerd dieet kunnen vormen voor kittens, volwassen katten en senioren.

Hun voedingsmiddelen zijn onderverdeeld in twee hoofdcategorieën: Human-Grade Fresh en Freeze-Dried Raw.

De Human-Grade Fresh line-up omvat:

 • Fresh Bird (Kip) – verkrijgbaar in gehakte of paté texturen
 • Fresh Other Bird (Turkije) – verkrijgbaar in gehakte of paté texturen
 • Fresh Cow (Beef) – verkrijgbaar in gehakte of paté texturen

Of het nu gehakt is of gemengd in een paté, Smalls menselijke voedingsmiddelen zijn verse, zelfgemaakte producten die voornamelijk zijn gemaakt van mals, schilferig spiervlees en organen gemengd met groenten. Vleesingrediënten vormen het grootste deel van deze recepten, waardoor ze een soort-geschikte keuze zijn voor uw vleesetende kat.

De gevriesdroogde raw line-up bestaat uit:

 • Gevriesdroogde rauwe vogel (kip)
 • Gevriesdroogde verse andere vogel (raw Turkije)
 • Gevriesdroogde rauwwatervogel (eend)

De gevriesdroogde formules van Smalls behoren tot de meest vlezige producten op de markt, met een mix van spiervlees, organen en botten, zonder veel additieven die uw kat niet nodig heeft.

In plaats van te worden verrijkt met synthetische vitamines, mineralen en aminozuren, vertrouwen de voedingsmiddelen uitsluitend op de voedingswaarde van rauw vlees, eieren, geitenmelk, haringolie en tocoferolen.

In tegenstelling tot andere gevriesdroogde voedingsmiddelen die zijn gemaakt met rehydratatie in gedachten, wordt Smalls gevriesdroogd voedsel droog geserveerd. Het wordt gevormd tot knapperige, droge pellets die je in een kom giet en serveert zoals het is, zoals brokjes.

Houd er rekening mee dat rauw voedsel ziekteverwekkende bacteriën kan bevatten, zoals E. coli, waardoor katten en hun eigenaren het risico lopen op door voedsel overgedragen ziekten. Praat met uw dierenarts als u een rauw voedseldieet voor uw kat overweegt.

Terwijl Smalls de nadruk legt op hun verse en gevriesdroogde rauwe voedingsmiddelen van menselijke kwaliteit, bieden ze ook brokjes aan als een betaalbaar alternatief voor hun andere maaltijdplannen. Dit zijn min of meer je typische graanvrije brokjes, met een behoorlijke hoeveelheid vlees en gebonden met zoete aardappelen en peulvruchten.

Ze zijn een beetje vleziger, bevatten een paar meer nutraceuticals (van voedsel afgeleide producten met extra gezondheidsvoordelen) en zijn iets lager in koolhydraten dan sommige goedkopere droge voedingsmiddelen, maar ze zijn nog steeds aan de plantaardige kant en niet nutritioneel ideal voor katten.

Om een beter begrip te krijgen van hoe Smalls vers voedsel eruit ziet, laten we hun populaire recept voor nat kattenvoer met kip eens nader bekijken.

Dit recept is voornamelijk gemaakt met stukjes kippendij, borst en lever. Deze ingrediënten zijn de primaire bron van eiwitten van het voedsel.

Plantaardige olie dient als de belangrijkste vetbron van het voedsel, wat teleurstellend is – kippenvet of een ander dierlijk vet zou meer geschikt zijn voor uw carnivoor. Naast dit plantaardige vet bevat het voedsel een beetje sperziebonen, erwten en boerenkool.

Met ongeveer 6% koolhydraten op basis van droge stof is dit voedsel verre van zetmeelbeladen en blijft het een soortgeschikt dieet dat de behoefte van uw kat als carnivoor respecteert.

Ingrediënten:

Kip, Kippenlever, Sperziebonen, Erwten, Water (voldoende voor verwerking), Kippenharten, Boerenkool, Tricalciumfosfaat, Koolzaadolie, Cholinechloride, Kaliumchloride, Zout, Taurine, Magnesiumsulfaat, Niacinamide, Ijzersulfaat, Zinksulfaat, Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat (vitamine B1), Calciumpantothenaat (vitamine B5), Kopersulfaat, Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), Mangaansulfaat, Riboflavine (vitamine B2), Kaliumjodide, Foliumzuur, Biotine (vitamine B7), Vitamine B12 supplement, Vitamine D3 supplement

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 15.5%

Ruw vet: 8.5%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 72%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 55.36%

Vet: 30.36%

Vezel: 5.36%

Koolhydraten: 8.93%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.11%

Vet: 53.42%

Koolhydraten: 6.47%

Waar en hoe wordt het gemaakt?

Alle recepten voor kattenvoer van Smalls worden in de VS gemaakt. Hun natvoerformules worden vervaardigd in een usda-geïnspecteerde menselijke voedselverwerkingsfaciliteit in Chicago, Illinois, terwijl hun gevriesdroogde recepten worden gemaakt in Green Bay, Wisconsin. Smalls brokjes worden gemaakt in Brainerd, Minnesota.

Hoe werkt het abonnement?

Smalls Cat Food Abonnementspagina

Om u aan te melden voor een smalls kattenvoer bezorgabonnement, vult u een vragenlijst in die het bedrijf vertelt over het gewicht en de voedingsvoorkeuren van uw kat, evenals uw budgetbehoeften.

Van daaruit zal Smalls een maaltijdplan voorstellen dat voor u zal werken. Met negen maaltijdplannen beschikbaar, kunt u kiezen uit flexibele combinaties van droog, gevriesdroogd en nat voedsel.

Hoewel Smalls je vraagt naar het gewicht van je kat, zijn de pakketten voedsel niet op maat geportioneerd. Er is hier geen echt maatwerk – u kiest gewoon een mix van voedingsmiddelen die passen bij de voorkeuren van uw kat.

Uw eerste doos wordt geleverd met een selectie van startbenodigdheden, waaronder voedseltoppers en smaakadditieven, plastic containers voor voedselopslag en een gids om u te helpen de overgang te maken van het vorige dieet van uw kat.

Als u besluit uw abonnement op te zeggen of bij te werken, zult u merken dat Smalls een van de moeilijkere services is om mee te werken. De site kan verwarrend zijn, het klantenportaal is beperkt en de enige manier om uw abonnement op te zeggen of ondersteuning in het algemeen te ontvangen, is door het bedrijf te e-mailen of te sms’en. Hoewel Smalls attente klantenservice biedt, is de weg naar het ontvangen van die service onnodig complex en vaak frustrerend.

Hoeveel kost het?

Dat hangt af van welk maaltijdplan je kiest. Je goedkoopste optie is een all-brobble-abonnement, dat oploopt tot ongeveer $ 30 per maand, terwijl de duurste doos dichter bij $ 130 per maand ligt. In vergelijking met andere vergelijkbare bezorgdiensten voor kattenvoer, is Smalls-voedsel redelijk betaalbaar, met hun gevriesdroogde voedsel dat bijzonder concurrerend geprijsd is.

Het is ook gemakkelijk om een maaltijdplan te kiezen op basis van uw budget. In plaats van de prijs bij het afrekenen op u te laten vallen, vertelt het bedrijf u onmiddellijk hoeveel elk maaltijdplan kost, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor diegenen die graag op prijs winkelen.

Wie moet Smalls Kattenvoer proberen?

Met zo’n brede selectie van voedingsmiddelen met gevarieerde texturen, eiwitten, formaten en smaken, is Smalls een goede optie voor diegenen die willen experimenteren met het dieet van hun katten, een huis met meerdere katten willen hebben of een kat met beperkende voedingsbehoeften willen huisvesten.

Dat gezegd hebbende, het is niet de beste keuze als maatwerk uw topprioriteit is.

Hoewel de brede selectie het een veelbelovende optie maakt voor kieskeurige eters en u in staat stelt om precies de juiste combinatie van recepten voor uw kattenfamilie te krijgen, Smalls geeft u geen portie-gecontroleerde maaltijden of voedsel geformuleerd voor de behoeften van uw kat.

Wat we leuk vonden:

 • Uitstekende verscheidenheid aan receptopties, waaronder vers, gevriesdroogd en droog voedsel
 • Kleine voedingsmiddelen zijn geschikt voor soorten en voedzaam
 • Hoogwaardige voedingsmiddelen van menselijke kwaliteit
 • Betaalbaar in vergelijking met vergelijkbare diensten

Wat we niet leuk vonden:

 • Geen product op maat
 • Verwarrende website, klantervaring is hit-or-miss

#2 Beste premium: beoordeling van verhoogde rechter kattenvoermaaltijden

Klik hier om 20% korting te hebben op uw eerste box

Lees onze volledige merkbeoordeling

Geformuleerd door een team van deskundigen op het gebied van dierenvoeding, zijn de recepten van Raised Right licht gekookt voedsel van menselijke kwaliteit, voornamelijk gemaakt van voedende dierlijke ingrediënten. Rekening houdend met het gewicht, de leeftijd en het activiteitsniveau van uw kat, worden de voedingsmiddelen naar uw huis verzonden volgens een aangepast leveringsschema.

Traceerbaarheid en transparantie maken ook deel uit van het merk Raised Right. Op de website Raised Right kunt u meer te weten komen over de oorsprong van elk ingrediënt en labrapporten voor elke batch vrijgeven.

Wat voor kattenvoer biedt Raised Right?

Raised Right biedt twee soorten kattenvoer. De ene is een kalkoenrecept en de andere is een op kip gebaseerd voedsel. Beide zijn geformuleerd voor volwassen katten.

De voedingsmiddelen zijn voornamelijk gemaakt van spiervlees en organen, met een beetje andere verse ingrediënten. Raised Right voedingsmiddelen bevatten zeer weinig synthetische additieven. In plaats daarvan vertrouwen ze voornamelijk op de voedingswaarde van hele voedingsmiddelen.

Hoewel ze niet het brede scala aan aanvullende ingrediënten bevatten die je in de meeste voedingsmiddelen zult zien, zijn deze recepten qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd volgens de voedingsprofielen van de AAFCO voor onderhoud.

Om een beter begrip te krijgen van hoe Raised Right kattenvoer eruit ziet, laten we hun kalkoenrecept voor volwassen katten eens nader bekijken.

Raised Right’s kalkoenrecept voor volwassen katten bevat een mix van kalkoendij, hart en lever als primaire ingrediënten. Naast deze voedingsrijke dierlijke ingrediënten bevat het voedsel een scala aan fruit, groenten en nutraceuticals.

Een mix van wortelen, bosbessen, biologische groene munt, levertraan, eierschaalpoeder en een paar andere ingrediënten ronden het recept af. Het voer wordt ook aangevuld met taurine, zodat het voldoet aan alle voedingsbehoeften van uw volwassen kat.

Over het algemeen is dit een eiwitrijk, relatief vetrijk voedsel dat niet veel koolhydraten bevat. Als voedsel op basis van vlees is het een soort-geschikte keuze voor uw vleesetende kat.

Ingrediënten:

Kalkoen dij, Turkije Hart, Kalkoen Lever, Wortelen, Bosbessen, Biologische Groene munt, Levertraan, Eierschaal Poeder, Lijnzaadolie, Organisch Kelp Poeder, Taurine, Thiamine Mononitraat

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 21%

Ruw vet: 8%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 67%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 63.64%

Vet: 24.24%

Vezel: 6.06%

Koolhydraten: 6.06%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 49.49%

Vet: 45.79%

Koolhydraten: 4.71%

Waar en hoe wordt het gemaakt?

Raised Right-voedingsmiddelen worden vervaardigd in een USDA-gecertificeerde faciliteit die voldoet aan alle vereisten voor menselijke voedselverwerking. In die faciliteit worden ingrediënten van menselijke kwaliteit gekookt om ziekteverwekkers te doden en vervolgens in het laboratorium getest om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn om te eten.

Hoe werkt het abonnement?

Verhoogde juiste abonnementspagina

Raised Right geeft u geen aangepaste porties, maar u kunt wel uw verzendfrequentie kiezen, zodat u precies de juiste hoeveelheid voedsel hebt om aan de behoeften van uw kat te voldoen. Hun handige Cat Food Calculator maakt het gemakkelijk om de verzendfrequentie te selecteren.

Op de website staat: “Elke doos wordt geleverd met 16 zakken. Elke zak weegt 1 pond.” Door de wiskunde te doen, bevat elke doos 16 pond voedsel.

Een actieve kat van 10 pond die zijn gewicht moet behouden, zou bijvoorbeeld elke dag 7 gram Raised Right eten, dus het bedrijf zou elke vier weken een nieuw pakket verzenden. Een kat met overgewicht van 15 pond met lage activiteitsniveaus die moet afvallen, zou elke dag ongeveer 6 gram voedsel nodig hebben, dus het bedrijf stelt een verzendfrequentie van één doos om de 5 weken voor.

Om je Verhoogde Recht abonnement in te stellen, voer je informa intion over het gewicht, het activiteitsniveau en de gewichtsdoelen van uw kat. Op basis van die informatie berekent het bedrijf hoeveel ons Raised Right uw kat per dag nodig heeft en geeft het suggesties voor verzendfrequenties om u te helpen de porties van uw kat in de loop van de tijd te verdelen.

Hoeveel kost het?

Elke zak Raised Right kattenvoer van 1 pond kost $ 9,99. Hoe dat afbreekt in termen van dagelijkse voedingskosten hangt af van het gewicht en de caloriebehoeften van uw kat. Voor het vorige voorbeeld van de actieve kat van 10 pond zou het ongeveer $ 4,50 / dag kosten om Raised Right-voedsel te voeren.

In vergelijking met andere merken is de prijsstructuur verhoogd recht heel eenvoudig en vooraf – geen raadsel hoeveel u betaalt totdat u de kassa bereikt. Volledige dozen (16 zakken) worden gratis verzonden, maar voor proefdozen (4 zakken) worden verzendkosten van $ 9,99 in rekening gebracht.

Wie moet het goed proberen?

Als transparantie en betrouwbaarheid uw prioriteiten zijn, lijkt Raised Right een veelbelovende optie. Hun voedingsmiddelen zijn eenvoudige, op vlees gebaseerde producten die worden ondersteund door experts uit de industrie en indrukwekkende certificeringen. Deze bezorgservice voor kattenvoermaaltijden heeft niet de verscheidenheid aan Smalls, maar het ziet eruit als een merk dat je kunt vertrouwen.

Wat we leuk vonden:

 • Geformuleerd door een dierenarts en expert op het gebied van voedselformulering voor huisdieren
 • Geeft documentatie vrij over laboratoriumtests
 • Volledig producten van menselijke kwaliteit
 • Voor de soort geschikte recepten voldoen aan de behoeften van uw kat als carnivoor

Wat we niet leuk vonden:

 • Heeft niet veel klantrecensies ontvangen, waardoor het moeilijk is om de klantervaring te meten
 • Zeer kleine selectie biedt niet veel opties voor kieskeurige katten
 • Het voedsel is niet op maat geportioneerd en u moet nog steeds maaltijden meten voor uw kat

#3 Beste dierenarts-goedgekeurd: alleen katten

Klik hier om 5% korting te krijgen op uw eerste bestelling

Lees onze volledige merkbeoordeling

JustCats is de kattenvoerlijn die verbonden is aan Just Food for Dogs, een bezorgservice voor vers hondenvoer. Terwijl Just Food for Dogs een verscheidenheid aan Pantry Fresh en Fresh Frozen maaltijdopties biedt, heeft JustCats slechts één recept. Hun vis – kipformule wordt voorzichtig gekookt in kleine hoeveelheden en bevroren verzonden.

Wat voor kattenvoer biedt Just Cats aan?

JustCats is een bezorgservice voor vers kattenvoer die momenteel slechts één recept aanbiedt. Deze formule is gemaakt met 100% menselijk-eetbare ingrediënten en voorzichtig gekookt in kleine batches om voeding en smaak te behouden. Het is geformuleerd door een team van dierenartsen en gecertificeerde Whole Food Formulation-specialisten en voldoet aan AAFCO-voedingsprofielen voor katten.

Om een beter begrip te krijgen van hoe JustCats vers voedsel eruit ziet, laten we hun recept voor vis- en kipvers kattenvoer eens nader bekijken.

Het JustCats Fish &Chicken recept vers voedsel is gemaakt met echte, hoogwaardige dierlijke eiwitten en een gepatenteerde mix van vitaminen en mineralen. Het is een dieet met beperkte ingrediënten dat volledig vrij is van vulstoffen en kunstmatige toevoegingen, waaronder kleuren en smaken.

JustCats vers voedsel is rijk aan vocht en zeer goed verteerbaar, waardoor het een geweldige keuze is voor katten met gevoelige magen en kieskeurige eters. Het enige probleem is dat het twee veel voorkomende kattenvoerallergenen bevat – vis en kip – dus het is misschien niet de beste keuze voor katten met voedselallergieën of gevoeligheden.

Wat we leuk vinden aan deze formule is dat het volwaardige ingrediënten bevat. De primaire ingrediënten in deze formule zijn Alaskan Pacific wild gevangen kabeljauw, hele Atlantische sardines, kippendijen, kippenharten en kippenlever. De enige andere ingrediënten zijn gedroogde yucawortel (gebruikt om hydratatie te ondersteunen en het product de juiste consistentie te geven) en de vitamine / mineralenmix.

In tegenstelling tot sommige verse kattenvoer, bevat dit recept geen significante koolhydraatadditieven. In feite is het geschatte koolhydraatgehalte minder dan 5%.

Ingrediënten

Alaskan Pacific Wild-Caught Kabeljauw, Hele Atlantische Sardines, Gedroogde Yuca Wortel, Kippendijen, Kippenharten, Kippenlever, Multi-Vitamine &Minerale Mix.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 4.5%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 74%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 46.15%

Vet: 17.31%

Vezel: 1.92%

Koolhydraten: 34.62%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.58%

Vet: 34.23%

Koolhydraten: 28.19%

Waar en hoe wordt het gemaakt?

JustCats vers kattenvoer wordt gemaakt in eigen keukens in de Verenigde Staten. Hun open-voor-het-publiek keukens bevinden zich in Irvine, CA, en New Castle, DE.

Hoe werkt het abonnement?

Het JustCats-abonnement werkt een beetje anders dan andere verse kattenvoerdiensten omdat er maar één recept is om uit te kiezen. U hoeft geen vragenlijst in te vullen. U voegt eenvoudig de gewenste hoeveelheid product toe aan uw winkelwagen en geeft aan of het een eenmalige bestelling of een autoship is.

Als u kiest voor de optie autoship, kunt u de frequentie van uw leveringen kiezen – elke 1 tot 8 weken. Als u de optie Autoship kiest, bespaart u 35% op uw eerste bestelling en 5% op terugkerende bestellingen.

Iets anders om in gedachten te houden met JustCats, in vergelijking met andere bezorgdiensten voor vers kattenvoer, is dat ze de maaltijden niet vooraf portioneren of aangepaste voedingsaanbevelingen geven. JustCats wordt alleen verkocht in 18-ounce verpakkingen, met voedingsaanbevelingen op basis van lichaamsgewicht.

Gelukkig is het eenvoudig om uw abonnement te wijzigen of op te zeggen door online in te loggen op uw Just Food for Dogs-account. U kunt uw abonnement ook opzeggen door rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice.

Hoeveel kost het?

JustCats heeft zeer eenvoudige en ongecompliceerde prijzen. Elk 18-ounce pakket vers voedsel kost $ 13,95. Houd er echter rekening mee dat verzending extra kan kosten.

Vanwege pandemie-gerelateerde tekorten heeft JustCats enkele voorraadproblemen gehad en lijkt het niet langer gratis verzending aan te bieden. Er kunnen vaste verzendkosten van $ 10 van toepassing zijn op uw bestelling.

Naast kortingen die beschikbaar zijn voor autoship-bestellingen, kunnen lokale klanten geld besparen door de gratis lokale ophaaloptie te selecteren.

In termen van wekelijkse of maandelijkse prijzen hangt dit af van de grootte en caloriebehoeften van uw kat. Een kat van 10 pond moet ongeveer 7 gram JustCats vers voedsel per dag krijgen, of ongeveer 49 gram per week. Dat komt neer op ongeveer 2 3/4 pakketten kattenvoer, waardoor uw wekelijkse kosten ongeveer $ 38 bedragen.

Wie moet JustCats Kattenvoer proberen?

Omdat JustCats gebruik maakt van menselijk-eetbare ingrediënten, waaronder premium bronnen van echte dierlijke eiwitten, is dit voedsel een geweldige keuze voor iedereen die de voedingswaarde en verteerbaarheid van het dieet van zijn kat wil verhogen. Elke kat kan baat hebben bij een vers voedseldieet van hoge kwaliteit. Dat gezegd hebbende, het is misschien niet de beste optie voor katten met voedselallergieën of gevoeligheden.

JustCats biedt slechts één recept en het bevat zowel kip als vis, twee veel voorkomende kattenvoerallergenen. Het bevat een beperkt aantal ingrediënten, maar als uw kat gevoelig is voor kip of vis, is dit misschien niet de beste keuze. JustCats kan zijn receptenaanbod in de toekomst al dan niet uitbreiden.

Wat we leuk vonden:

 • Rijk aan echte dierlijke eiwitten uit kip en vis
 • Zacht gekookt om voeding en smaak te behouden
 • Volledig vrij van vulstoffen en kunstmatige toevoegingen
 • Bespaar 35% op het eerste autoship en 5% op terugkerende bestellingen

Wat we niet leuk vonden:

 • Er is momenteel slechts één formule voor vers voedsel beschikbaar
 • Sommige katten kunnen gevoelig/allergisch zijn voor kip of vis

#4 Beste alternatief: FreshPet Cat Food

Shop For Freshpet On Walmart Shop For Freshpet On Petco

Lees onze volledige merkbeoordeling

Als u het idee leuk vindt om uw kat vers voedsel te voeren, maar de bovenstaande opties bieden niet de juiste variëteit of ze zijn gewoon te duur, dan kan FreshPet een goed alternatief zijn. FreshPet biedt een breed scala aan vers voedselopties, van broodjes tot hapklare stukken, allemaal beschikbaar voor aankoop in uw favoriete dierenwinkels of online voor afhalen in de winkel.

Wat voor kattenvoer biedt FreshPet aan?

FreshPet maakt gebruik van verse, hele ingrediënten, waaronder in de VS gekweekte kip en rundvlees, om een verscheidenheid aan verse huisdiervoedingsproducten te maken. Alles wordt met stoom gekookt om voedingsstoffen vast te houden en verwerkt volgens zowel FDA- als USDA-normen. Formules worden dubbel gecontroleerd door veterinaire voedingsdeskundigen en alles wordt gedistribueerd naar grote dierenwinkels en supermarktmerken in het hele land voor gemakkelijk winkelgemak.

Om een beter begrip te krijgen van hoe FreshPet kattenvoer eruit ziet, laten we het FreshPet Select Tender Chicken &Beef-recept eens nader bekijken.

Het FreshPet Select Tender Chicken &Beef Recipe wordt geleverd in een zak van 1 pond hapklare stukjes vers, vochtrijk kattenvoer. Dit graanvrije recept bevat verse kip, kippenlever en vers rundvlees als de top drie ingrediënten, met aanvullende eiwitten uit erwteneiwit, eieren en oceaanwitvis.

Als vers voedsel is dit recept rijk aan het vocht dat uw kat nodig heeft voor optimale hydratatie en de bite-sizeed stukken zijn gemakkelijk te portioneren en gemakkelijk te eten. Deze formule is vrij van vulstoffen, granen, bijproducten en kunstmatige additieven. Maar het heeft wel één ding dat we niet graag zien in kattenvoer: plantaardig eiwitconcentraat.

Erwteneiwit is een van de top 5 ingrediënten in deze formule, dus het kan aanzienlijk bijdragen aan het totale eiwitgehalte van het recept. We zien ook een paar andere plantaardige ingrediënten zoals wortels en spinazie, om nog maar te zwijgen van erwtenvezels.

Over het algemeen lijkt dit recept een behoorlijke hoeveelheid dierlijke eiwitten te bevatten. Maar het bevat ook een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten, wat neerkomt op een hoger koolhydraatgehalte dan we zouden willen.

Ingrediënten:

Kip, Kippenlever, Rundvlees, Natuurlijke Aroma’s, Erwteneiwit, Wortelen, Eieren, Spinazie, Oceaanwitvis, Erwtenvezel, Azijn, Zout, Kaliumchloride, Beta-Caroteen, Taurine, Selderijpoeder, Cholinechloride, Vitamine E-supplement, Niacine, Thiaminemononitraat, Calciumpantothenaat, Riboflavine, Pyridoxinehydrochloride, Biotine, Vitamine B12 Supplement, Vitamine D3-supplement, Foliumzuur, Dicalciumfosfaat, Ijzerproteïne, Zinkproteïne, Mangaaneiwitaat, Koperproteïne, Natriumseleniet, Natriumseleniet, Calciumjodaat.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 18%

Ruw vet: 10%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 65%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 51.43%

Vet: 28.57%

Vezel: 5.71%

Koolhydraten: 14.29%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.07%

Vet: 51.36%

Koolhydraten: 10.57%

Waar en hoe wordt het gemaakt?

FreshPet kattenvoer wordt gemaakt in de VS met ingrediënten afkomstig uit de Verenigde Staten. Hun formules worden gemaakt in eigen keukens in Bethlehem, PA, en gekookt op een lage temperatuur om de voedingsintegriteit van de ingrediënten te beschermen.

Hoe werkt het abonnement?

FreshPet verkoopt zijn producten niet rechtstreeks via zijn website, dus er is geen abonnementsprogramma. U kunt hun producten vinden in grote dierenwinkelketens en sommige supermarkten en discountwinkels, dus u kunt mogelijk een terugkerende bestelling instellen voor afhalen in de winkel.

Hoeveel kost het?

Omdat FreshPet een verscheidenheid aan producten aanbiedt en ze worden verkocht in winkels die niet rechtstreeks via het merk worden verkocht, variëren de kosten sterk. Individuele productprijzen variëren van ongeveer $ 4,99 voor een rol van 1 pond tot meer dan $ 30 per zak voor sommige van hun complete maaltijden.

Als u een van de brokjesachtige voedingsmiddelen van FreshPet kiest, kunnen uw dagelijkse kosten om een kat van 10 pond te voeren tussen $ 0,98 en $ 1,16 liggen. Als u echter een van hun roll-achtige producten kiest, betaalt u mogelijk maar liefst $ 4 per dag.

Wie moet FreshPet proberen?

FreshPet biedt een breed scala aan productsoorten gemaakt met verschillende eiwitten en andere smaken. Het kan een goede optie zijn als u geïnteresseerd bent in het verkennen van vers voedsel voor uw kat, maar u niet klaar bent om het niveau van toewijding te maken dat vereist is voor een maaltijdbezorgservice. U kunt een enkele zak of rol FreshPet vers kattenvoer ophalen bij uw plaatselijke supermarkt of dierenwinkel.

Het ding om in gedachten te houden met FreshPet is dat hoewel de formulering van hun formules over de hele linie consistent is, er verschillen in versheid kunnen zijn van de ene retailer naar de andere. Zorg ervoor dat u de houdbaarheidsdatum van het product controleert voordat u het koopt en bewaar het op de juiste manier om het product vers te houden.

Wat we leuk vonden:

 • Gemaakt met hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten
 • Grote verscheidenheid aan producttypen en eiwitopties
 • Gemaakt in de VS met lokaal geproduceerde ingrediënten
 • Handig verkrijgbaar in dierenwinkels, supermarkten en winkelketens

Wat we niet leuk vonden:

 • Over het algemeen niet online te koop
 • De meeste recepten bevatten meerdere plantaardige ingrediënten
 • Veel producten bevatten carrageen

De beste maaltijdbezorgdiensten voor kattenvoer: in vergelijking

Merknaam Recepten beschikbaar Leveringsopties Hoeveel het kost Belangrijkste verschillen
Smalls Verse kip, Verse Kalkoen, Vers rundvlees, Gevriesdroogde Kip, Gevriesdroogde Kalkoen, Gevriesdroogde Eend, Kipbonbbels, Visbonzen, Kalkoenbrokken Maandelijks Ongeveer $ 1,00 tot $ 4,30 per dag, per kat Heeft een van de breedste productselecties in deze categorie
Gewoon Katten Vis en Kip Eén-tiik aankoop of regelmatige verzendingen elke 1 tot 8 weken Ongeveer $ 4,64 per dag, per kat Biedt slechts één recept, maar heeft een eenvoudige prijsstelling en een hoge kwaliteit van het ingrediënt
Verhoogd rechts Kalkoen, Kip Eenmalige aankoop of regelmatige verzending om de 2 tot 28 weken Ongeveer $ 2.433 tot $ 6.71 per dag, per kat Lijkt een van de meest gezaghebbende, betrouwbare merken in de branche te zijn
FreshPet FreshPet Select (gevarieerd), FreshPet Vital (gevarieerd) Koop alleen in de winkel Ongeveer $ 0,98 tot $ 4 per dag, per kat Biedt een handig alternatief in de winkel voor bezorgdiensten voor vers kattenvoer

Naast bezorgdiensten voor kattenvoer, kunt u overwegen om routinematige leveringen van andere retailers in te stellen.

Chewy biedt bijvoorbeeld een abonnementsservice waarmee u maandelijkse leveringen van uw meest gebruikte artikelen kunt instellen. Met hun Autoship &Save-optie kunt u 5% besparen op elk product in uw Autoship-bestelling.

Met zo’n breed scala aan beschikbare opties, geeft dit alternatief u het gemak van routinematige thuisbezorging en de mogelijkheid om uw kat precies te geven wat hij wil en nodig heeft.

Klik hier om te winkelen voor een kattenvoer op Chewy

Inhoudsopgave