De 10 beste kattentraktaties in Canada

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Of je je kat nu traint door positieve bekrachtiging of hem gewoon verwent met een beetje extra liefde, heerlijke en gezonde kattentraktaties zijn een must.

Wanneer u op zoek bent naar kattentraktaties in Canada, zoek dan naar een vleesrijk recept boordevol dierlijke ingrediënten die geschikt zijn voor de soort. En vergeet smaak niet!

Als u op zoek bent naar de lekkerste kattentraktaties in Canada, bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder vindt u beoordelingen van onze favoriete kattentraktaties in Canada.

In één oogopslag: beste kattentraktaties om te kopen in Canada

Wil je snel kijken naar de beste kattenvoer die in dit artikel wordt besproken? In de onderstaande vergelijkingstabel hebben we enkele van de belangrijkste kenmerken van elk product gemarkeerd. Meer gedetailleerde informatie over elk product vindt u verderop in het artikel.

Over het algemeen beste

aac-table__image

10.0

Geplukt door 31 mensen vandaag!

Cat-Man-Doo Bonito Vlokken

 • Gemaakt met een enkel ingrediënt, gedroogde bonito
 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Laag in calorieën, gemakkelijk uit elkaar te halen

Premium keuze

aac-table__image

9.5

Geplukt door 25 mensen vandaag!

Orijen Tundra Gevriesdroogde Kattentraktaties

 • Verpakt met voor de soort geschikte dierlijke ingrediënten
 • Rijk aan smaak en laag in calorieën
 • Geen toegevoegde koolhydraatingrediënten

Beste kattenkruid traktatie

aac-table__image

9.3

Geplukt door 18 mensen vandaag!

Schaamteloze Huisdieren Kattenkruid N Chill Kattentraktaties

 • Verse kip is het primaire ingrediënt
 • Enige bron van toegevoegd vet is dierlijk (kippenvet)
 • Knapperige textuur en kattenkruidsmaak katten lijken leuk te vinden

Beste Chewy Cat Traktatie

aac-table__image

9.1

Geplukt door 31 mensen vandaag!

Krijg Naakte Furball Relief Soft Treats voor Katten

 • Verse kip als eiwitrijk eerste ingrediënt
 • Taaie textuur kan goed zijn voor katten met gebitsproblemen
 • Vrij van maïs, tarwe en soja, evenals kunstmatige toevoegingen

Beste voor oudere katten

aac-table__image

9.0

Geplukt door 18 mensen vandaag!

Inaba Churu Likbare Katten traktaties

 • Hoog eiwitgehalte uit voornamelijk dierlijke bronnen
 • Romige puree textuur is ideaal voor oudere katten
 • Laag in calorieën, gemakkelijk te voeden in kleine porties

Nu je een voorbeeld van onze topkeuzes hebt gezien, laten we eens kijken naar de details over hoe we hebben besloten om ze op te nemen in deze verzameling populaire kattentraktaties in Canada.

Waarom zou u ons vertrouwen?

In de afgelopen jaren hebben we talloze uren besteed aan het testen van de meest populaire producten voor huisdieren op de markt, waaronder kattenvoer, kattenbakvulling en meer. We hebben diepgaande beoordelingen van onze favoriete merken geschreven, evenals tientallen roundups om u te helpen het juiste product voor uw kat te kiezen.

Op basis van dat onderzoek brengen we u een bijgewerkte lijst met de beste kattentraktaties in Canada. We hebben de merken zelf onderzocht en individuele recepten geëvalueerd om u onze topkeuzes te bieden.

De kattentraktaties op deze lijst zijn gekozen omdat ze zijn geformuleerd met vlees of gevogelte als eerste ingrediënt. Ze zitten vol met soortgeschikte dierlijke eiwitten en natuurlijke smaak, maar bevatten weinig calorieën. U vindt een assortiment lekkernijen met verschillende texturen op deze lijst, zodat u het perfecte product kunt vinden om de smaak en voorkeuren van uw kat aan te spreken.

Waar moet je op letten bij kattentraktaties?

De beste kattentraktatie is er een waar je kat dol op is. Het heeft een aantrekkelijke geur en een vlezige smaak die de aandacht van je kat trekt en hem doet smeken om meer.

Maar een goede kattentraktatie is niet alleen heerlijk – het is ook gezond.

Wanneer je jezelf overgeeft aan een cheat day of een zoete traktatie na het avondeten, maak je je waarschijnlijk niet al te veel zorgen over hoe “gezond” het is. Het is tenslotte een traktatie, dus het enige dat er echt toe doet, is dat het heerlijk is. Als katteneigenaar ben je echter de beschermer van de gezondheid van je kat en alles wat je hem voert, moet zijn ove ondersteunenrall gezondheid en voeding.

Katten zijn obligate carnivoren, dus ze hunkeren van nature naar dierlijke ingrediënten. Deze ingrediënten zijn het gemakkelijkst te verteren voor je katachtige vriend en ze ondersteunen een optimale opname van voedingsstoffen.

Sla bij het selecteren van kattentraktaties de koolhydraatrijke ingrediënten over en geef de recepten vol met bijproducten en kunstmatige smaakstoffen, kleuren en conserveermiddelen door. Dit kan betekenen dat je nee moet zeggen tegen populaire (en goedkope) merken zoals Temptations en Friskies, maar het is de moeite waard om iets meer uit te geven om iets te krijgen dat de gezondheid van katten bevordert.

Met deze eenvoudige aanbevelingen in gedachten, kunt u gemakkelijk goede kattentraktaties van slechte scheiden.

Sommige van de beste traktaties voor katten zijn gemaakt van 100% soortgeschikte dierlijke eiwitten en vormen een aanvulling op het dieet van uw kat. Je vindt caloriearme traktaties en traktaties in verschillende texturen, zoals likbare kattentraktaties en zachte kattentraktaties. Er zijn zelfs tandheelkundige behandelingen die de tandheelkundige gezondheid van uw kat ondersteunen.

Nadat we de basisprincipes van het winkelen voor kattentraktaties hebben geleerd, gaan we verder met onze topkeuzes.

Top 10 beste kattentraktaties in Canada

Om u te helpen bij het kiezen van de beste traktaties voor uw kat, hebben we tientallen verschillende merken en recepten getest om u onze topkeuzes te bieden. Lees verder om te zien wat volgens ons de beste kattentraktaties zijn die beschikbaar zijn in Canada.

Koop op Amazon

Als je onze andere beoordelingen over kattentraktaties hebt gelezen, zal het je niet verbazen dat de bonitovlokken van Cat-Man-Doo bovenaan deze lijst staan. Ze zijn een van onze favoriete kattentraktaties aller tijden, simpelweg omdat ze zeer aantrekkelijk zijn, gemaakt met een enkel ingrediënt en gemakkelijk te voeren.

Gemaakt met een enkel ingrediënt – 100% gedroogde bonito – zijn deze lekkernijen een hit bij katten. Ze hebben een sterk visaroma dat zeker de aandacht van uw kat zal trekken en een schilferige textuur waardoor ze zeer weinig calorieën bevatten. Mijn katten werden gek van ze en verzamelden zich zodra ik de zak opende.

Deze traktaties zitten boordevol dierlijke eiwitten en bevatten een behoorlijke hoeveelheid gezonde vetten, waaronder huid- en vachtondersteunende omega-3 vetzuren. Ze zijn een beetje prijzig, maar ze zijn zo dun dat de tas een tijdje mee kan gaan.

Ingrediënten

100% Gedroogde Bonito.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 76%

Ruw vet: 3%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 12%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 86.36%

Vet: 3.41%

Vezel: 1.14%

Koolhydraten: 9.09%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 83.26%

Vet: 7.98%

Koolhydraten: 8.76%

Wat we leuk vonden

 • Gemaakt met een enkel ingrediënt, gedroogde bonito
 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Laag in calorieën, gemakkelijk uit elkaar te halen
 • Sterk aroma dat aantrekkelijk is voor katten

Wat we niet leuk vonden

 • Vrij duur
 • Sommigen vonden de textuur te kruimelig

Koop op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Als u op zoek bent naar een kattentraktatie die zeer aantrekkelijk is voor katten en zeer geschikt is voor soorten, kunt u niet fout gaan met deze gevriesdroogde minnows.

Gemaakt van een enkel ingrediënt – minnows – deze traktaties bevatten slechts 2 calorieën per stuk. Ze zijn misschien iets groter dan de gemiddelde kattentraktatie, maar je kunt ze misschien in kleinere stukjes opsplitsen voor kittens of trainingsdoeleinden.

Deze traktaties met één ingrediënt zijn geweldig voor katten met voedselallergieën of gevoeligheden, zolang ze vis kunnen verdragen. Ze zijn volledig vrij van koolhydraten en kunstmatige toevoegingen. Het nadeel is dat ze een beetje prijzig zijn, aangezien ze in zakken van een half ounce worden verkocht.

Ingrediënten

Minnows.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 60%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 65.22%

Vet: 5.43%

Vezel: 3.26%

Koolhydraten: 26.09%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 62.41%

Vet: 12.63%

Koolhydraten: 24.96%

Wat we leuk vonden

 • Gemaakt met een enkel dierlijk ingrediënt
 • Zeer laag in calorieën, geweldig voor training
 • Rijk aan voor de soort geschikte dierlijke eiwitten

Wat we niet leuk vonden

 • Redelijk prijzige fof een zak van een half ons

Koop op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Orijen is een bedrijf dat bekend staat om de hoge insluitsels van dierlijke ingrediënten in al hun kattenvoer en traktaties. Hun droge voedingsmiddelen bevatten tot 90% dierlijke ingrediënten en hun nieuw vrijgegeven natte voedingsmiddelen tot 95%. Deze kattentraktaties zitten boordevol dierlijke eiwitten zonder toegevoegde koolhydraten.

Met drie bronnen van dierlijke lever als de top drie ingrediënten, zijn deze traktaties rijk aan zowel eiwitten als gezonde vetten. Deze en andere orgaanvleessoorten bieden ook essentiële voedingsstoffen die de optimale gezondheid en het welzijn van uw kat ondersteunen.

Deze lekkernijen zijn niet alleen ongelooflijk katvriendelijk en geschikt voor soorten, maar ze zijn ook gevriesdroogd waardoor ze weinig calorieën bevatten. De nadelen zijn dat ze behoorlijk duur zijn en niet alle katten houden van de gevriesdroogde textuur.

Ingrediënten

Runderlever, Lamslever, Wilde Zwijnenlever, Geit, Wild Zwijn, Lam, Geitenlever, Rund, Geitennier, Geitenpener, Rundernier, Runderpens, Lamsnier, Lamspens, Gemengde Tocoferolen (Conserveermiddel).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 40%

Ruw vet: 40%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.82%

Vet: 40.82%

Vezel: 1.02%

Koolhydraten: 17.35%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 25.95%

Vet: 63.02%

Koolhydraten: 11.03%

Wat we leuk vonden

 • Verpakt met voor de soort geschikte dierlijke ingrediënten
 • Rijk aan smaak en laag in calorieën
 • Gemaakt met spiervlees en voedzaam orgaanvlees
 • Geen toegevoegde koolhydraatingrediënten

Wat we niet leuk vonden

 • Duurder dan de gemiddelde traktatie

Koop op Chewy Koop op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

De mondgezondheid van uw kat is belangrijk en tandheelkundige kattenbehandelingen kunnen u helpen beschermen. Feline Greenies is een van de meest populaire merken van tandheelkundige huisdier traktaties op de markt en een van de weinige die zijn goedgekeurd door de Veterinaire Mondgezondheidsraad (VOHC).

Greenies biedt een verscheidenheid aan traktaties om de tanden van uw kat te beschermen, waaronder SmartBites-formules die zijn ontworpen om andere aspecten van de gezondheid van uw kat te ondersteunen. Deze formule is rijk aan omega-3 vetzuren om de kwaliteit en gezondheid van de huid en vacht van uw kat te helpen verbeteren.

Kippenmeel biedt een geconcentreerde bron van dierlijke eiwitten als eerste ingrediënt. Helaas zijn drie van de volgende vier koolhydraten. Brouwersrijst biedt zeer beperkte voeding voor katten en tarwe-ingrediënten zijn niet beter. Het koolhydraatgehalte van deze formule is veel te hoog, maar het kan de moeite waard zijn om af en toe een aanbod te doen voor de tandheelkundige voordelen.

Ingrediënten

Kippenmeel, dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), brouwersrijst, gemalen volkoren, tarwemeel, dierlijk plasma, visolie, natuurlijke smaak, brouwers gedroogde gist, kaliumchloride, gemalen lijnzaad, dicalciumfosfaat, vruchtensapkleur, cholinechloride, zout, taurine, dl-methionine, calciumcarbonaat, gemengde tocoferolen (een conserveermiddel), dl-alfa-tocoferolacetaat [Source Of Vitamin E], Zinksulfaat, Natuurlijke zalmsmaak, Kurkumakleur, Kopersulfaat, Vitamine A-supplement, Niacinesupplement, Vitamine B12-supplement, Riboflavinesupplement (vitamine B2), Mangaansulfaat, Thiaminemononitraat (vitamine B1), D-calciumpantothenaat (vitamine B5), vitamine D3-supplement, biotine, kaliumjodide, pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), foliumzuur, rozemarijnextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 29%

Ruw vet: 19%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 32.22%

Vet: 21.11%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 43.33%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 25.41%

Vet: 40.43%

Koolhydraten: 34.17%

Wat we leuk vonden

 • Goedgekeurd door het VOHC om tandsteen te bestrijden
 • Eerste ingrediënt is een geconcentreerde bron van dierlijke eiwitten
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Wat we niet leuk vonden

 • Bevat een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten
 • Gemaakt met vaag genoemde ingrediënten zoals dierlijk vet en visolie

Koop op ShamelessPets

Lees onze volledige merkbeoordeling

Hoewel niet alle katten reageren op kattenkruid, worden sommigen er helemaal gek van. Kattenkruidtraktaties zijn een schoner alternatief voor gedroogd kattenkruid omdat ze gemakkelijk te eten zijn en niet over je vloer worden verspreid (tenzij je katten natuurlijk zelf hun weg in de zak vinden).

Deze lekkernijen zijn gemaakt met kip als eerste ingrediënt en kippenvet als de enige bron van toegevoegd vet. Ze zijn vrij van kunstmatige additieven en laagwaardige vulstoffen zoals maïs, tarwe en soja.

Hoewel Shameless Pets kattentraktaties meer koolhydraten bevatten dan de meeste van de bovenstaande keuzes, proberen ze zoveel mogelijk van hun plantaardige ingrediënten duurzaam in te kopen. Schaamteloos gebruikt “geüpcyclede” producten die buitenbeentje zijn of overtollige producten die anders verloren zouden gaan.

Ingrediënten

Kip, zoete aardappel*, bruine rijst, tapioca, brouwers gedroogde gist, miscanthusgras, kippenvet, natuurlijke smaak, inuline, kattenkruid, fosforzuur, gemengde tocoferolen (een conserveermiddel), gedroogd bacillus coagulans fermentatieproduct.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 18%

Ruw vet: 14.5%

Ruwe celstof: 8%

Vocht: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 19.57%

Vet: 15.76%

Vezel: 8.7%

Koolhydraten: 55.98%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 17.19%

Vet: 33.63%

Koolhydraten: 49.18%

Wat we leuk vonden

 • Verse kip is het primaire ingrediënt
 • Enige bron van toegevoegd vet is dierlijk (kippenvet)
 • Knapperige textuur en kattenkruidsmaak katten lijken leuk te vinden
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveermiddelen

Wat we niet leuk vonden

 • Bevat een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten
 • Hoog totaal koolhydraatgehalte

Koop op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Blue Buffalo is niet een van onze hoogst gewaardeerde kattenvoermerken, maar veel van hun Wilderness-kattentraktaties zijn lager in koolhydraten dan hun droge voedsel. Dit specifieke recept bevat forel als hoofdingrediënt met kippenmeel als een aanvullende bron van dierlijke eiwitten.

Aardappelzetmeel helpt deze knapperige kattentraktaties hun textuur te geven, terwijl kippenvet een voedzame bron van dierlijk vet biedt. Het totale koolhydraatgehalte is veel hoger dan we zouden willen zien, maar katten lijken deze lekkernijen echt leuk te vinden.

Een ding om in gedachten te houden bij deze traktaties is dat ze geen enkel eiwitproduct zijn. Als uw kat allergisch of gevoelig is voor kip, wilt u misschien ergens anders kijken.

Ingrediënten

Forel, kippenmeel, aardappelzetmeel, erwten, brouwers gedroogde gist, kippenvet, natuurlijke smaak, citroenzuur, kaliumchloride, geconserveerd met gemengde tocoferolen, olie van rozemarijn.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 28%

Ruw vet: 12%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 31.11%

Vet: 13.33%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 52.22%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 26.89%

Vet: 27.98%

Koolhydraten: 45.13%

Wat we leuk vonden

 • Twee bronnen van dierlijke eiwitten staan bovenaan de lijst
 • Vrij beperkte lijst van volledig natuurlijke ingrediënten
 • Katten lijken de smaak en knapperige textuur leuk te vinden

Wat we niet leuk vonden

 • Rijk aan koolhydraten
 • Geen enkel eiwitrecept

Koop op Amazon

Get Naked is een merk van functionele huisdier traktaties. Hun recepten zijn geformuleerd om specifieke gezondheidsresultaten te ondersteunen en tegelijkertijd de hunkering van uw kat naar smakelijke snacks te bevredigen.

Deze traktaties zijn zacht en taai, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor oudere katten en katten met gebitsproblemen. Met verse kip als eerste ingrediënt zijn ze rijk aan eiwitten en natuurlijke kipsmaak. Dat gezegd hebbende, er zijn een paar plantaardige ingrediënten die bijdragen aan een hoog algemeen koolhydraatgehalte.

Wat dit recept uniek maakt, is dat het is geformuleerd om de spijsvertering van uw kat te ondersteunen en bontballen te verminderen. Vezelrijke ingrediënten zoals lijnzaad – dat ook omega-3-vetzuren levert – ondersteunen dit doel. Als bijkomend voordeel zijn deze traktaties caloriearm met slechts drie calories per traktatie.

Ingrediënten

Kip, zoete aardappelen, plantaardige glycerine, water, lijnzaad, zonnebloemolie (geconserveerd met citroenzuur), natuurlijke kipsmaak, cichoreiwortelextract, gedroogd bacillus coagulans fermentatieproduct, fosforzuur, citroenzuur, brouwers gedroogde gist, zinkeiwit, gemengde tocoferolen, taurine.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 18%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 18%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 21.95%

Vet: 21.95%

Vezel: 2.44%

Koolhydraten: 53.66%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 17.03%

Vet: 41.35%

Koolhydraten: 41.62%

Wat we leuk vonden

 • Verse kip als eiwitrijk eerste ingrediënt
 • Taaie textuur kan goed zijn voor katten met gebitsproblemen
 • Vrij van maïs, tarwe en soja, evenals kunstmatige toevoegingen

Wat we niet leuk vonden

 • Bevat verschillende plantaardige ingrediënten
 • Hoog koolhydraatgehalte

Koop op Amazon

De beste kattentraktaties zitten boordevol diersoorten en deze PureBites-traktaties hebben het in overvloed. Als u op zoek bent naar een eiwitrijke traktatie vol met kipsmaak en weinig calorieën, overweeg dan deze gevriesdroogde kiptraktaties.

PureBites traktaties worden gemaakt met één hoogwaardig ingrediënt: kipfilet. Omdat ze maar één ingrediënt hebben, zijn ze zeer gemakkelijk te verteren en een geweldige optie voor katten met voedselallergieën (behalve natuurlijk kippenallergieën).

Omdat deze traktaties zo eenvoudig zijn, zijn ze geweldig voor katten van alle levensfasen. Sommige katten genieten niet van de gevriesdroogde textuur, maar de traktaties hebben het voordeel dat ze gemakkelijk uit elkaar te halen zijn voor oudere volwassen katten en kittens.

Ingrediënten

100% Pure USA Sourced & Made Human Grade Kipfilet.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 74%

Ruw vet: 3%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 77.89%

Vet: 3.16%

Vezel: 1.05%

Koolhydraten: 17.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 75.29%

Vet: 7.41%

Koolhydraten: 17.3%

Wat we leuk vonden

 • Gemaakt met een enkel eiwitrijk ingrediënt: kip
 • Absoluut geen toegevoegde koolhydraten
 • Vrij van vulstoffen, bijproducten en kunstmatige toevoegingen

Wat we niet leuk vonden

 • Redelijk prijzig in vergelijking met gemiddelde kattentraktatie
 • Sommige katten houden niet van de gevriesdroogde textuur

Koop op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Wanneer u uw kitten voor het eerst mee naar huis neemt, moet u een kleine training doen om hem zijn naam te leren, samen met eenvoudige huishoudelijke landhuizen. Een kleine, caloriearme traktatie gemaakt met voedzame ingrediënten is een must.

Deze kip- en veenbessentraktaties van Wellness zijn speciaal samengesteld voor kittens. Ze zijn klein van formaat en hebben een knapperige textuur waar kittens dol op zijn. Ze zitten ook vol met natuurlijke kipsmaak.

Met uitgebeende kip- en kippenmeel bovenaan de lijst, zijn deze lekkernijen rijk aan dierlijke eiwitten. Je vindt er ook aanvullende eiwitten in de vorm van witvismeel en twee dierlijke gezonde vetten – kippenvet en zalmolie.

Helaas bevatten deze lekkernijen een paar zetmeelrijke ingrediënten zoals aardappelen, kikkererwten en erwten die bijdragen aan een hoog totaal koolhydraatgehalte. Voor een caloriearme, kitten-geschikte traktatie zijn ze echter een zeer betaalbare optie.

Ingrediënten

Uitgebeende kip, kippenmeel, aardappelen, kikkererwten, erwten, witvismeel, veenbessen, bosbessen, kippenvet (bewaard met gemengde tocoferolen), natuurlijke smaak, gemalen lijnzaad, zalmolie, rozemarijnextract, groene thee-extract, spearmint-extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 12%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 33.33%

Vet: 13.33%

Vezel: 4.44%

Koolhydraten: 48.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.09%

Vet: 28.25%

Koolhydraten: 42.66%

Wat we leuk vonden

 • Knapperige textuur en natuurlijke kipsmaak
 • Drie bronnen van voor de soort geschikte dierlijke eiwitten
 • Laag in calorieën en zeer betaalbaar
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Wat we niet leuk vonden

 • Rijk aan koolhydraten
 • Bevat verschillende zetmeelrijke plantaardige ingrediënten

Koop op Amazon

Lees onze volledige merkbeoordeling

Veel katten ontwikkelen gebitsproblemen naarmate ze ouder worden, waardoor het moeilijk kan zijn om hard droog voedsel en traktaties te kauwen. Oudere katten waarderen vaak zachte kattentraktaties of zelfs puree-achtige traktaties zoals deze van Inaba Churu. Likbare kattentraktaties zijn zacht en lekker en gemakkelijk te eten.

Een ander ding dat deze traktaties ideaal maakt, is dat ze op 0,5-ounce buizen komen. Je kunt er een beetje per keer uitknijpen, een geweldige optie voor caloriearme training, of je kunt het zelfs gebruiken als een topper voor zacht voedsel.

Puree traktaties van Inaba Churu zijn er in een breed scala aan smaken en smaakcombinaties. Het belangrijkste nadeel is dat ze behoorlijk duur zijn – ongeveer $ 0,75 per buis.

Ingrediënten

Water, tonijn, kip, tapioca, natuurlijke aroma’s, guargom, natuurlijke tonijnsmaak, fructooligosaccharide, vitamine E-supplement, groene thee-extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 7%

Ruw vet: 0.2%

Ruwe celstof: 0.1%

Vocht: 91%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 77.78%

Vet: 2.22%

Vezel: 1.11%

Koolhydraten: 18.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 76.21%

Vet: 5.29%

Koolhydraten: 18.51%

Wat we leuk vonden

 • Hoog eiwitgehalte uit voornamelijk dierlijke bronnen
 • Romige puree textuur is ideaal voor oudere katten
 • Laag in calorieën, gemakkelijk te voeden in kleine porties

Wat we niet leuk vonden

 • Bevat wat zetmeelrijke tapioca
 • Erg duur

Laatste gedachten

Elke kat is anders qua voorkeuren, dus misschien wilt u een paar verschillende soorten kopen om te zien wat uw kat leuk vindt. Gelukkig zijn kattentraktaties vrij goedkoop.

Elk van de traktaties uit de bovenstaande lijst zou een geweldige keuze zijn voor uw kat. Denk gewoon na over welk voordeel voor u het belangrijkst is om uw keuze te maken.

Op zoek naar meer aanbevelingen over geweldige kattentraktaties? Bekijk hier onze andere topkeuzes.

Inhoudsopgave