Amore Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Amore Pet Foods, de maker van Amore kattenvoer, is gevestigd in Vancouver, British Columbia, Canada. Hun voedsel wordt in de winkel gemaakt. Zoals het bedrijf stelt, heeft het voedsel de voordelen van rauw en het gemak van brokjes. Ze bieden een breed scala aan luchtgedroogde en bevroren voedingsmiddelen voor katten en honden. Lees meer over Amore kattenvoer in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel Amore Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben Amore kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Amore op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 8.17/10

We geven Amore kattenvoer een 49 uit 60 beoordeling (81,67) of een A-cijfer.

Over Amore

Amore Pet Foods maakt voedingsmiddelen die lokaal zijn geproduceerd en van menselijke kwaliteit zijn. Volgens het bedrijf is hun voedsel 100 procent natuurlijk. Ze maken zowel honden- als kattenvoer. Ze bieden voedingsmiddelen die aan de lucht zijn gedroogd en rauw bevroren. Ze gebruiken geen additieven in hun voedsel.

Het bedrijf verklaart dat het er trots op is alleen kwaliteitsingrediënten te gebruiken en kwaliteitscontroles te hebben die een veilig, hoogwaardig, voedzaam product garanderen. Al het vlees wordt in zijn geheel gekocht, niet gemalen.

Amore Pet Foods is eigendom van Barbara Fellnermayr. Uit de informatie die we online vonden, begon het bedrijf rond 2005. Volgens het bedrijf is Fellnermayr gepassioneerd door de zorg voor dieren. Ze was de manager van de Vancouver City Pound en de Coquitlam City Pound. In haar tijd verklaarde de stad Vancouver haar no-kill-beleid. Coquitlam City Pound deed hetzelfde toen Fellnermayr er werkte. Vandaag steunt ze reddingsgroepen.

Inkoop en productie

Per Amore wordt 100 procent van hun voedsel en traktaties in eigen huis gemaakt in de bedrijfswinkel in Burnaby Heights in de buurt van het centrum van Vancouver, British Columbia.

Het drogen van rauw voedsel aan de lucht behoudt de voeding van de ingrediënten en verwijdert alleen water. Uw kat krijgt maximale voeding terwijl u het voer op een plank kunt bewaren zonder het te hoeven ontdooien.

Amore is gespecialiseerd in het maken van de hoogste kwaliteit gedehydrateerd honden- en kattenvoer. (Ze geven de voorkeur aan de term “koel aan de lucht gedroogd” vanwege het speciale proces dat ze gebruiken.)

Alle ingrediënten worden lokaal ingekocht bij bekende boeren. Het zijn dezelfde boerderijen en leveranciers die leveren aan lokale restaurants en supermarkten.

Als je in de omgeving van Vancouver woont, kun je eten ophalen bij de Amore-winkel. Ze hebben ook een gratis proefbar (voor honden) in de winkel, zodat honden de verschillende voedingsmiddelen kunnen proeven om te zien welk voedsel ze verkiezen. Misschien voegen ze ook een proefbar voor katten toe.

Amore zal ook aangepaste mengsels maken op bestellingen van 200 pond bevroren voedsel of 50 pond luchtgedroogd voedsel. Bevroren bestellingen moeten in de winkel worden opgehaald of de klant moet zorgen voor verzending.

Gratis monsters van Amore’s Mega Morsels zijn beschikbaar voor katten of honden als je in Canada woont. Ze rekenen $ 5 voor verzending. Als u in de VS woont, kunt u het bedrijf gratis bellen en een monster aanvragen. Beperkte voorraden. Amore’s Mega Morsels is een koel luchtgedroogd voedsel.

Is Amore kattenvoer teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties gevonden voor Amore-dierenvoeding in de Verenigde Staten of in Canada. Houd er rekening mee dat er vóór ongeveer 2007-09 echt geen zinvolle lijsten werden bijgehouden voor terugroepacties, dus het is moeilijk om er volledig zeker van te zijn dat een bedrijf voor die tijd nog nooit een terugroepactie heeft gehad.

Wat voor soort voedsel biedt Amore aan?

Amore maakt zowel voedsel als traktaties voor katten.

Kattenvoer

 • Mega Morsels Quail (voor katten)
 • Mega Morsels Rabbit & Salmon (voor katten)
 • Mega Morsels Turkey (voor katten)
 • Mega Morsels Beef (voor katten)
 • Mega Morsels Chicken (voor katten)
 • Mega Morsels Zalm &Witvis (voor katten)
 • Gratis Sample Mega Morsels

Behandelt

 • Mega Treats – Rundvlees
 • Mega Traktaties – LaMb
 • Mega Treats – Kip
 • Mega Treats – Kameel
 • Mega Traktaties – Kip &Zalm
 • Mega Treats – Turkije
 • Mega Traktaties – Zalm &Witvis
 • Love Bites – Rundvlees
 • Love Bites – Kip
 • Love Bites – Buffel
 • Mega Squares – Dubbele Buffalo Lever
 • Mega Squares – Dubbele runderlever
 • Mega Squares – Dubbele Kippenlever
 • Zalm Huid Traktatie

Amore Kattenvoer Review

#1 MEGA Morsels™ – Konijn &Zalm (voor katten) Review

Koop op AmorePetFoods.com

Veel mensen houden van het idee van aan de lucht gedroogd of gedehydrateerd dierenvoer, vooral als het is gemaakt van ingrediënten van goede kwaliteit. Het heeft de voedingsvoordelen van een rauw voedsel zonder de rommel. Het is ook gemakkelijk op te bergen, zoals een brokje. Bewaard op een koele, droge plaats, kunt u het langer bij de hand houden dan voedsel in uw koelkast.

Amore gebruikt een koel, aan de lucht droog proces om het water uit rauw voedsel te verwijderen voor zijn Mega-hapjes voor katten. Al hun ingrediënten zijn van menselijke kwaliteit. Ze worden lokaal gekocht in de omgeving van Vancouver. Vlees wordt in zijn geheel gekocht en gemalen in hun eigen faciliteit. Groenten worden wekelijks vers geleverd. Ze gebruiken geen additieven, conserveermiddelen, kleurstoffen of synthetische ingrediënten.

Je kunt hun gedehydrateerde voedingsmiddelen droog of (aanbevolen) gerehydrateerd voeren. Voeg gelijke delen water en Mega Morsels toe. Het voedsel doet het het beste als je het twee uur laat zitten om het water op te nemen voor volledige rehydratatie. (Een plaats op de website zegt om het voedsel gedurende 15 minuten te laten rehydrateren; het etiket van de verpakking zegt dat het gedurende twee uur moet rehydrateren. Een klantbeoordeling (hieronder) is duidelijk dat u het voor de langere tijd moet laten rehydrateren.)

Amore biedt momenteel zes eiwitvariëteiten voor hun Mega Morsels. Hun konijnen- en zalmformule bevat de volgende ingrediënten om te beginnen: konijn (spiervlees, botten, lever en hart), wilde zalm, wortels, pompoen en yams als de eerste vijf ingrediënten. Amore levert veel dierlijke eiwitten voor je kat. Het gebruik van vlees, botten en organen in het voedsel biedt uw kat de voedingsstoffen die hij nodig heeft in een frisse vorm die natuurlijk is voor katten. Alleen het water wordt verwijderd tijdens het drogen aan de lucht. Er wordt niet gekookt.

Het bedrijf wijst erop dat ze geen taurine aan hun voedsel toevoegen omdat ze dierenharten gebruiken in hun recepten die een natuurlijke bron van taurine zijn.

Het voer bevat wel veel groenten die al dan niet naar de zin van uw kat zijn. Hoewel het gezond en voedzaam klinkt voor mensen, dient het waarschijnlijk als vezels in het voedsel.

We wensen wel dat Amore de volledige gegarandeerde analyse voor het voedsel heeft opgenomen. Op hun website hebben ze de cijfers voor vezels en vocht weggelaten, evenals as.

Wij denken dat MEGA Morsels™ – Rabbit &Salmon (voor Katten) eruit ziet als een goed voer met zeer goede ingrediënten waar veel katten van zullen genieten. Niet alle katten zullen een uitgedroogd / gerehydrateerd voedsel accepteren, maar als je denkt dat je kat het misschien lekker vindt, raden we je aan het eens te proberen. Amore biedt voorbeeldpakketten aan, zodat u kunt zien of uw kat megabrokken leuk vindt.

Caloriegehalte (ME berekend): 506 kcal/100 gram; 144 calorieën per ons voedsel

Ingrediënten

Konijn (spiervlees, botten, lever en hart), wilde zalm, wortelen, squash, yams, boerenkool, peterselie, pastinaak, scharreleieren, zalmolie en kelp.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 40.6%

Ruw vet: 26.7%

Vocht: 7%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 43.66%

Vet: 28.71%

Koolhydraten: 27.63%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.96%

Vet: 49.44%

Koolhydraten: 19.6%

Ingrediënten die we leuk vonden: Konijn (spiervlees, botten, lever en hart), wilde zalm, scharreleieren, zalmolie, kelp

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Vis en eieren kunnen allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Konijn en zalm zijn goede bronnen van dierlijke eiwitten
 • Amore gebruikt geen additieven, conserveermiddelen, kleurstoffen of synthetische ingrediënten
 • Gemaakt van lokaal geproduceerde, menselijke, koele luchtgedroogde ingrediënten
 • Biedt gratis proefpakketten, zodat u kunt zien of uw kat het voedsel lekker vindt

Tegens

 • Niet alle katten houden van uitgedroogd/gerehydrateerd voer, ongeacht de kwaliteit
 • Amore is duur

#2 Amore MEGA Morsels™ – Rundvlees (voor katten) Review

Koop op AmorePetFoods.com

Als you controleert de meeste sites voor dierenvoeding online, ze geven automatisch hoge cijfers aan voedingsmiddelen die zijn uitgedroogd / gevriesdroogd / aan de lucht gedroogd. In feite, zoals elk huisdiervoer, hangt het voedsel altijd af van de kwaliteit van de ingrediënten. Het lijkt erop dat bedrijven die de moeite en kosten nemen om deze processen te gebruiken, vaak ingrediënten van goede kwaliteit gebruiken, maar het is nooit gegarandeerd.

In het geval van Amore blijken de ingrediënten zeker van topkwaliteit te zijn. Ze gebruiken lokaal geproduceerde ingrediënten van dezelfde boeren die lokale supermarkten en restaurants bevoorraden. Er zijn geen antibiotica, steroïden of groeihormonen in het vlees dat ze gebruiken. Ze gebruiken geen smaakstoffen, conserveermiddelen of synthetische ingrediënten. Ze kopen heel vlees en malen het in hun eigen winkel. Je kunt zelfs naar hun winkel gaan en ze het eten zien bereiden. Kijk op deze pagina voor foto’s van hun voedselbereiding.

We wilden een kijkje nemen bij Amore Mega Morsels – Beef (voor katten) omdat het een van de voedingsmiddelen was die een klantbeoordeling op de bedrijfssite had. De eerste ingrediënten in dit voedsel zijn: Vrij-uitloop niet-gemedicineerd rundvlees (vlees, lever en hart), wortels, pompoen, yams en boerenkool. Het voedsel bevat ook scharreleieren en zalmolie. Er zijn geen toegevoegde vitaminen of mineralen. In een mum van tijd zou je dit voedsel waarschijnlijk zelf kunnen eten (hoewel we mensen niet aanraden om huisdiervoer te eten, zelfs als het “van menselijke kwaliteit” is).

Het voedsel is rijk aan eiwitten (36,83 procent volgens de gegarandeerde analyse). Het heeft iets minder calorieën dan sommige van de andere Mega Morsels voor katten recepten zoals de MEGA Morsels™ – Rabbit & Salmon (voor katten) hierboven gereviwed.

Omdat Amore geen vitaminen of mineralen toevoegt, moeten ze afkomstig zijn van de gebruikte ingrediënten. Het vlees, de lever en het runderhart zijn goede bronnen van deze voedingsstoffen. De eieren en groenten leveren ook voedingsstoffen. Omdat het voedsel koel aan de lucht wordt gedroogd en niet wordt verwarmd, moeten de voedingsstoffen uit deze ingrediënten blijven – meer dan wanneer ze sterk verwerkt zouden zijn.

We blijven nog steeds achter met vragen over een deel van de voedingsanalyse. Amore levert de eiwit- en vetpercentages, samen met enkele van de minerale percentages. Ze bieden echter niet de vezel- of vochtpercentages. Deze percentages zijn vereist volgens de AAFCO-richtlijnen, maar op dit moment wordt Amore niet verkocht in de Verenigde Staten, dus ze lijken niet verplicht te zijn om ze op hun etiket te vermelden. We hebben een schatting gegeven voor het vochtgehalte in de gegarandeerde analyse, maar het is slechts een schatting.

Op basis van de ingrediënten denken we dat Amore Mega Morsels – Beef (voor katten) eruit ziet als een goed voer voor katten. Sommige katten houden meer van aan de lucht gedroogd / gerehydrateerd voedsel dan anderen. U kunt een gratis proefverpakking Amore Mega Morsels – Beef (voor katten) bestellen om te zien of uw kat van dit soort voedsel houdt als u in Canada woont. Als u in de Verenigde Staten woont, moet u het bedrijf bellen om een voorbeeldpakket aan te vragen.

Caloriegehalte (ME berekend): Metaboliseerbare energie 465 kcal/100 gram

Ingrediënten

Scharrelvrij rundvlees (vlees, lever, hart), wortelen, squash, yams, boerenkool, peterselie, pastinaak, scharreleieren, zalmolie &kelp

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 36.83%

Ruw vet: 15.6%

Vocht: 3.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 38.17%

Vet: 16.17%

Koolhydraten: 45.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.01%

Vet: 31.89%

Koolhydraten: 37.1%

Ingrediënten die we leuk vonden: Scharrelvrij rundvlees, scharreleieren, zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Rundvlees en eieren kunnen allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Rundvlees is een goede bron van dierlijke eiwitten voor katten
 • Amore gebruikt geen antibiotica, steroïden of groeihormonen in hun vlees; ze gebruiken geen smaakstoffen, conserveermiddelen of synthetische ingrediënten
 • Zalmolie is goed voor de huid, vacht en het hart van uw kat
 • Ingrediënten zijn afkomstig van lokale boeren

Tegens

 • Sommige katten houden niet van luchtgedroogd/gerehydrateerd voedsel
 • Amore is duur

#3 Amore Love Bites – Kip Review

Koop op AmorePetFoods.com

Aan de lucht gedroogde / gedehydrateerde voedingsmiddelen zijn ook goede traktaties voor huisdieren. In het geval van traktaties en snacks is het belangrijk om te onthouden dat ze niet zijn geformuleerd als complete maaltijden voor uw kat. Ze kunnen ingrediënten van hoge kwaliteit bevatten, maar ze hebben niet noodzakelijkerwijs de voedingsstoffenbalans die uw kat nodig heeft voor een compleet dieet. Zorg ervoor dat u feedt uw kat een uitgebalanceerd dieet en gebruik traktaties als een speciale beloning of snack.

Amore maakt Mega Treats, Love Bites en Mega Squares voor katten. Mega Squares bevatten haver, scharreleieren en kippenbouillon, evenals grote hoeveelheden lever. Ze zijn gebakken en lijken een beetje op lever brownies.

Mega Treats hebben ingrediënten die vergelijkbaar zijn met Amore’s Mega Morsels, maar ze zijn verpakt als gedehydrateerde plakjes. Ze bevatten voor 80 procent vlees.

Love Bites zijn verkrijgbaar in kip, rundvlees en buffels. De kip bevat scharrelkippenlever en hart. Het rundvlees bevat biologische runderlever, hart en tong. Buffel bevat biologische buffellever, hart en tong. Er zijn geen additieven, conserveermiddelen, kleuren of smaakstoffen. Love Bites worden uitgedroogd zonder gebruik te maken van warmte.

Alle producten van Amore zijn gemaakt met ingrediënten van menselijke kwaliteit.

Amore biedt geen calorie- of voedingsinformatie voor Love Bites. De meesten van ons willen deze informatie graag hebben, zelfs voor traktaties.

Over het algemeen hebben luchtgedroogde kippenlevers de volgende voedingsanalyse: eiwit 58,1%, vet 17,4%, vezels 0,1%, as 4,0%, vocht 18,2%. Gedehydrateerde kippenharten bevatten ongeveer 67% eiwit, 9% vet, 1,5% vezels en 13% vocht (varieert). Het caloriegehalte voor de kippenlever en het hart is ongeveer 100 kcal per ounce. Dit zijn slechts schattingen en zijn mogelijk niet van toepassing op Amore’s Love Bites.

We denken wel dat Amore Love Bites een goede traktatie of snack voor katten zou zijn. Ze hoeven niet gerehydrateerd te worden. Sommige katten vinden ze misschien leuker dan anderen.

Ingrediënten

Scharrelkippenlever en -hart

Ingrediënten die we leuk vonden: Scharrelkippenlever en hart

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Rijk aan eiwitten en andere voedingsstoffen
 • Amore gebruikt geen additieven, conserveermiddelen, kleuren of smaakstoffen
 • Ingrediënten van menselijke kwaliteit

Tegens

 • Amore biedt geen gegarandeerde analyse (of een nutriëntenanalyse)
 • Amore stelt dat dit product een “overweldigende geur heeft! (het stinkt)”

Wat vinden klanten van Amore Kattenvoer?

Amore is een Canadees merk en lijkt een laag profiel te hebben, meestal ten dienste van lokale dierenliefhebbers in de omgeving van Vancouver. We hadden het moeilijk om veel beoordelingen te vinden. De meeste beoordelingen die we vonden waren zeer positief. Voor het grootste deel kwamen ze van Google Reviews.

Positieve beoordelingen

Goede winkel, geweldig personeel, absoluut geweldige eigenaar! Moet ook je baby’s monsters gaan halen! – door X Xx reviewing Amore Cat Food een jaar geleden.

Letterlijk het enige wat mijn meiden regelmatig aten! Zullen hun neus opsteken voor Alles behalve Amore producten. Ik heb alles geprobeerd, van recepten voor thuis koken tot rauwe en gevriesdroogde diëten, alle smaken en soorten brokjes tevergeefs. zodra ze ontdekten Amore aten ze dagelijks en doen ze dat nog steeds! Beste ontdekking die ik vond voor mijn diva’s! Bedankt Amore. – door Collin Jamaal Capron die Amore Cat Food 3 jaar geleden recenseerde.

Negatieve beoordelingen

… Dus toen gebeurde dit. Toen ik de droge stukken aanbood, snoof Mo eraan en draaide zijn hoofd. Kismet snoof eraan en stak het van mijn hand, en toen het op de grond viel (de manier waarop ze graag dingen eet, in plaats van uit de handen), sprong ze eroverheen en vertrok. Ik heb het nu gemengd met hun natvoer, dat is het kipdiner Friskies vanavond. Er is wat vochtig spul door gemengd, en wat droog spul als toppers. Mo snuffelde er een beetje aan en liep weg. Hij is een veelvraat en wanhopig op zoek naar voedsel als ik voor het eerst maaltijden neerleg, maar hij lijkt hier niet van te houden. Ik hield de borden tegen hun beider gezichten en zelfs bij de Friskies zijn ze ongeïnteresseerd. Mo heeft een beetje gegraasd, natuurlijk op het voedsel van Kismet, maar ook niet …

BEWERKEN; als de meest onderdanige katteneigenaar, ik ging naar buiten en nam hun natte voedselschalen mee naar elke kat waar Mo een bos opslokte, maar hij leek rond de kalkoen te likken zoals hij hem vond. Kismet nam hapjes van haar eten, en pakte en beet zelfs de kalkoenstukjes alleen, en maakte bijna haar bord schoon. Ik denk dat een combinatie van het langer laten zitten en water absorberen, en de natte voedselsappen smaak toevoegen, de hapjes een beetje aantrekkelijker maakte. We zullen zien hoe het morgen gaat. – door pinkdagger reviewing Amore Pet Food op Juni 9, 2014

Onze katten eten het op, maar het lijkt er niet op dat het hun favoriete voedsel is. stukjes voedsel worden meestal in de borden achtergelaten, wat nooit gebeurt met hun favoriete voedsel. Een van mijn katten gooide elke keer dat ze dit eet, maar een andere kat is helemaal in orde. Ook zou ik willen dat 3lb-pakket wordt geleverd met afsluitbare tops – door Ellie Milner die Mega Morsels Organic Beef beoordeelt op 17 juli 2022

Hoeveel kost Amore Kattenvoer?

Zoals je zou verwachten met gedehydrateerde ingrediënten van menselijke kwaliteit, is Amore prijzig. 100 gram Love Bites Chicken is $ 12,99. De kosten lopen op tot $ 128,39 voor 1 kg.

Mega Morsels – Rundvlees (voor katten) begint bij 1/2 pond voor $ 23,29 en gaat omhoog naar $ 132,09 voor 3 pond.

Mega Morsels- Rabbit & Salmon (voor katten) begint bij $ 28,69 voor 1/2 pond en gaat omhoog naar $ 168,89 voor 3 pond.

Hoewel Amore duur is, is het belangrijk om in gedachten te houden dat u gedehydrateerd voedsel koopt. Het water is verwijderd en het moet worden gerehydrateerd. Dat betekent dat je je kat maar een hele kleine hoeveelheid geeft tijdens het voederen. Het voedsel heeft de neiging om veel langer mee te gaan dan brokjes of natvoer.

Kortom, is Amore Kattenvoer een goede keuze?

Ja, we denken dat Amore kattenvoer een goede keuze is. De ingrediënten zijn superieur, afkomstig van lokale boeren die restaurants en supermarkten in Vancouver bevoorraden. Alles wat Amore verkoopt, wordt in hun eigen winkel gemaakt.

We zouden graag zien dat er meer informatie over voedingsstoffen op hun etiketten staat. Anders denken we dat dit uitstekend kattenvoer is. Sommige klanten zeiden dat hun katten niet enthousiast waren over het eten, maar de meeste klanten waren lyrisch over Amore.

We hebben dit voedsel hoog beoordeeld, voornamelijk op basis van de zeer goede ingrediënten. De vragen over de gegarandeerde analyse roepen vragen op over wie het voedsel formuleert.

In vergelijking met ander kattenvoer lijkt Amore het meest op sommige van de Honest Kitchen gedehydrateerde voedingsmiddelen die dierlijke eiwitten bevatten. We zouden de knipoog naar Amore geven omdat ze op verzoek maaltijden voor uw kat kunnen aanpassen. U kunt ook het eten bekijken dat wordt bereid als u zich in de omgeving van Vancouver bevindt. Aan de andere kant heeft Amore een beperkt verkoopgebied in vergelijking met Honest Kitchen.

Hoe bestel je Amore Kattenvoer?

Als u in de omgeving van Vancouver woont, kunt u het eten rechtstreeks kopen bij de Amore-winkel in Burnaby, British Columbia. Als u in Canada woont, neem dan contact op met Amore en vraag naar de dichtstbijzijnde winkel in uw omgeving die hun voedsel vervoert.

U kunt ook online of telefonisch bij hen bestellen. Ze leveren Mega Morsels en diepvriesproducten op het Lower Mainland van Canada en Mega Morsels in heel Canada.

Als u in de Verenigde Staten woont, bel dan voor informatie.

Hun telefoonnummer in Canada is (778) 892-6673.