Amazing Grace Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Amazing Grace Pet Food is gebaseerd op principes van holistisch welzijn en levert huisgemaakte voeding voor katten en honden. We hebben het merk geanalyseerd en hun producten getest om te zien hoe het voedsel zich verhoudt tot de concurrentie. Lees hieronder wat we hebben geleerd.

De Cats.com standaard – Beoordeling van geweldig Grace Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort op elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Soort-geschiktheid – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 4/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Geschiedenis terugroepen – 8/10

Algemene score: 7.3/10

In totaal geven we Amazing Grace kattenvoer een 44 uit 60 beoordeling of een B cijfer.

Opmerking: Amazing Grace kattenvoer is niet geformuleerd om te voldoen aan de AAFCO-richtlijnen en is geen qua voedingswaarde complete en uitgebalanceerde voeding.

Waarom vertrouwen op Cats.com

Ik heb jarenlang onderzoek gedaan naar en geschreven over kattenvoeding, het testen van producten van tientallen grote merken. Om deze recensie te schrijven, heb ik het merk Amazing Grace Pet Food, LLC onderzocht en beide kattenvoerrecepten besteld voor mijn katten om te proberen.

Bij het testen van Amazing Grace kattenvoer heb ik de producten beoordeeld op hun textuur, uiterlijk, smakelijkheid en algemene aantrekkingskracht. Ik analyseerde ook de informatie op het productetiket en maakte observaties over mijn ervaring als klant.

Na diepgaand onderzoek en zorgvuldig testen, beoordeelde ik Amazing Grace kattenvoer in zes belangrijke categorieën volgens de Cats.com Standard.

Over Amazing Grace

Amazing Grace Pet Food, opgericht door Katherine Sumner, is vernoemd naar de inspiratie van het bedrijf – een reddingskat genaamd Gracie. In 2004 werd Gracie na een sneeuwstorm naar het dierenasiel Fort Belvoir, Virginia gebracht. Na haar adoptie door de familie Sumner leefde Gracie de volgende 14 jaar gelukkig totdat een agressieve vorm van kanker haar in 2019 het leven kostte.

Tijdens haar strijd tegen kanker probeerde Gracie’s familie verlichting te bieden door een combinatie van westerse geneeskunde en holistische behandelingen. Na het overlijden van Gracie richtte de familie Sumner Amazing Grace Pet Food, LLC op ter ere van haar. De missie van het bedrijf is om de gezondheid en levensduur van huisdieren te verbeteren door middel van hoogwaardige homestyle-voeding.

Sourcing en productie

Amazing Grace Pet Food, LLC is gevestigd in Centreville, VA. Hun recepten zijn door een dierenarts geformuleerd, maar alleen voor aanvullende of intermitterende voeding – de voedingsmiddelen voldoen niet aan de AAFCO-vereisten voor volledige en uitgebalanceerde kattenvoeding.

Omdat Amazing Grace dierenvoeding in de VS wordt gemaakt door een klein familiebedrijf, zijn de ingrediënten vermoedelijk ook afkomstig uit de VS. De website van het merk is vrij eenvoudig en biedt niet veel specifieke informatie over de producten, behalve wat er op het etiket staat. Amazing Grace blijkt het eten zelf te koken en te verpakken.

Geschiedenis van terugroepen

Amazing Grace Pet Food, LLC is pas in 2019 opgericht, dus het merk heeft een beperkte geschiedenis in de markt voor dierenvoeding. Dat gezegd hebbende, is er geen bewijs dat het product ooit is teruggeroepen.

Welke soorten kattenvoer biedt Amazing Grace aan?

Amazing Grace kattenvoer wordt in kleine hoeveelheden gekookt en verzegeld in glazen potten.

Omdat het een klein bedrijf is, produceert Amazing Grace een zeer beperkt aantal dierenvoeding. Hun collectie bevat momenteel twee hondenvoer en twee kattenvoerrecepten. Alle dierenvoedingsproducten van Amazing Grace worden in kleine hoeveelheden gekookt en verpakt in glazen potten. Omdat de potten hittedicht zijn, is het voedsel houdbaar totdat het wordt geopend, maar moet het vervolgens worden gekoeld.

Amazing Grace kattenvoer is gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten – kip of rundvlees. Het voedsel bevat een mix van spiervlees en organen met spinazie, sperziebonen, pompoen en eierschaal. Hoewel de voedingsmiddelen zijn geformuleerd door een dierenarts, zijn ze alleen bedoeld voor aanvullende voeding. Amazing Grace dierenvoeding is qua voedingswaarde niet compleet.

Wat vonden onze testkatten?

Om Amazing Grace kattenvoer te testen met mijn eigen drie katten, bestelde ik zowel de kip- als rundvleesrecepten. Ik ontving mijn bestelling snel en was onder de indruk van de hoeveelheid zorg die in de verpakking ging. Kartonnen inzetstukken hielden de potten veilig tijdens verzending en de verzegeling op de pots was erg krap.

Beide Amazing Grace recepten waren erg zacht en vochtig. Mijn katten hielden van de smaak en leken zowel de geur als de textuur aantrekkelijk te vinden. Ik vond het vooral leuk dat de potten het gemakkelijk maakten om restjes te koelen zonder containers te hoeven overzetten.

Amazing Grace Kattenvoer – Toprecepten beoordeeld

#1 Amazing Grace All-Natural Chicken Recept voor katten

Koop op Agpetfood.com

Verkrijgbaar in 6- of 14-ounce potten, dit Amazing Grace kiprecept bevat een eiwitrijke mix van kippenspiervlees en organen. Gemeten als droge stof bevat het voedsel ongeveer 58% eiwit en 25% vet. Gemaakt zonder granen of zetmeelrijke groenten, is het koolhydraatgehalte minder dan 10%.

Het voedsel heeft een zachte, vochtige textuur en het is minder gelatineus dan de typische ingeblikte paté. Kleine stukjes vlees zijn zichtbaar in het voedsel, maar de ingrediënten worden fijngemalen tot een samenhangend product. Het recept is gemaakt met een minimale lijst van volwaardige ingrediënten, dus het zou voor de meeste katten goed verteerbaar moeten zijn.

Hoewel slechts twee van mijn katten dit voedsel konden testen – de derde, Biscuit, is allergisch voor kip – hebben ze er echt van genoten. Mijn katten zijn altijd dol op natvoer en ze vonden het hoge vochtgehalte van dit recept erg aantrekkelijk.

Ingrediënten

Kippendij, kippenlever, kippenmaag, spinazie, sperziebonen, pompoen, eierschaal.

Ingrediënten die we leuk vonden: kippendij, kippenlever, kippenmaag

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 14%

Ruw vet: 6%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 76%

As: 1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 58.33%

Vet: 25%

Vezel: 4.17%

Koolhydraten: 8.33%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 45.79%

Vet: 47.66%

Koolhydraten: 6.54%

Wat we leuk vonden:

 • Gemaakt met een korte lijst van whole-food ingrediënten
 • Bevat meer dan 58% eiwit (gemeten als droge stof)
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen
 • Zachte textuur met een zeer vochtige consistentie

Wat we niet leuk vonden:

 • Geen nutritioneel compleet recept
 • Komt alleen in 6- en 14-ounce potten

#2 Amazing Grace All-Natural Beef Recept voor katten

Koop op Agpetfood.com

Net als het vorige recept bevat deze rundvleesformule een mix van spiervlees en organen, deze keer afkomstig van rundvlees. Het bevat ook spinazie en sperziebonen als volwaardige bronnen van belangrijke vitamines, pompoen voor vezels en eierschaal voor calcium.

Het drogestofeiwitgehalte van dit recept is iets lager dan het vorige, maar het vetgehalte is veel hoger. Het is een meer geconcentreerde bron van calorieën, maar is nog steeds erg laag in koolhydraten. Nogmaals, het is echter niet qua voedingswaarde compleet en mag alleen worden gebruikt voor aanvullende voeding.

Omdat het rundvlees is in plaats van kip, heeft dit voedsel niet dezelfde versnipperde kwaliteit als de vorige formule, maar het is even zacht en vochtig. Alle drie mijn katten hebben echt genoten van dit recept. Ik zie amazing grace kattenvoer goed werken als maaltijdtopper of mixer.

Ingrediënten

Rundvlees, runderlever, rundernier, spinazie, sperziebonen, pompoen, eierschaal.

Ingrediënten die we leuk vonden: Rundvlees, Runderlever, Rundernier

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 16%

Ruw vet: 10%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 71%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 55.17%

Vet: 34.48%

Vezel: 3.45%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 39.72%

Vet: 60.28%

Wat we leuk vonden:

 • Gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten
 • Een korte lijst van voedzame, goed verteerbare ingrediënten
 • Rijk aan vocht om hydratatie te ondersteunen
 • De zachte, vochtige textuur lijkt katten aan te spreken

Wat we niet leuk vonden:

 • Geen nutritioneel compleet recept
 • Komt alleen in 6- en 14-ounce potten

Wat vinden klanten van Amazing Grace Cat Food?

Omdat Amazing Grace slechts een paar jaar oud is en een klein bedrijf, zijn klantrecensies beperkt. De eigen website van het merk heeft slechts twee getuigenissen geplaatst en de Amazing Grace Pet Food, LLC Facebook-pagina heeft slechts vijf beoordelingen. Alle geplaatste beoordelingen zijn zeer positief.

Dat gezegd hebbende, er is slechts één recensie specifiek over Amazing Grace-kattenvoerproducten, en het is drie jaar oud. De poster merkte op dat hun kat, die meestal alleen de vloeistof van hun voedsel likt, Amazing Grace kattenvoer volledig verslond. Hondenbezitters die Amazing Grace beoordelen, merken op dat het voedsel de conditie van de vacht van hun hond lijkt te hebben verbeterd.

Hoeveel kost Amazing Grace Cat Food?

Met slechts twee recepten om uit te kiezen, wordt Amazing Grace kattenvoer verkocht in potten van 6 ounce en 14 ounce. De kleinere 6-ounce potten kosten $ 5,50 en de grotere 14-ounce potten zijn $ 8,50 per stuk. Wanneer u de grotere potten koopt, is de prijs per ounce voor Amazing Grace kattenvoer ongeveer $ 0,61. Dit plaatst het in een vergelijkbare prijsklasse als andere kleinere versbedrijven zoals Hare Today en Darwin’s Natural.

Omdat Amazing Grace-dierenvoeding qua voedingswaarde niet compleet is, moeten ze met tussenpozen worden gevoerd. Alleen al op basis van het caloriegehalte zou het echter ongeveer $ 4,00 tot $ 6,00 per dag kosten om een kat van 10 pond met dit voedsel te voeden.

Waar wordt Amazing Grace Cat Food verkocht?

Omdat Amazing Grace Pet Food, LLC een klein bedrijf is, hebben haar producten een zeer beperkte beschikbaarheid. Je zult ze niet vinden op grote retailwebsites zoals Amazon of Chewy, maar je kunt ze rechtstreeks kopen via de Amazing Grace-website. De verzendkosten voor twee 6-ounce potten naar mijn adres in Pennsylvania waren $ 7,19.

Als alternatief voor het verzenden van Amazing Grace dierenvoeding, kunt u kiezen voor gratis lokale bezorging. Deze service is alleen beschikbaar voor klanten die in de regio Centreville, Virginia wonen.