2 schattige DIY kerstboomtoppers die je vandaag nog kunt maken


Hoor je die sleebellen al rinkelen? Het is moeilijk te geloven, maar het is bijna tijd om je klaar te maken voor Kerstmis. Als je een kattenliefhebber bent die houdt van DIY-projecten, dan is dit absoluut een van de leukste tijden van het jaar! We hebben het web afgezocht om de beste DIY katten kerstboom toppers te vinden die je thuis kunt maken.

Beide plannen zijn gemakkelijk te maken en vereisen niets meer dan eenvoudige materialen zoals lijm en pijpenragers die je waarschijnlijk in huis hebt liggen. Hieronder vind je twee schattige DIY kat kerstboom toppers die zeker je belletjes doen rinkelen!

kat + scheidingslijn

Top 2 DIY Kat Kerstboom Toppers

1. Super Ster DIY Kattenboom Topper

Materialen:

Platte Ster Tree Topper, Zilver Scrapbook Papier, Kattenfoto, Decoupage

Gereedschap: Schuimborstel, schaar
Moeilijkheidsgraad: Easy

Voor deze eenvoudige DIY kattenboomtopper moet je misschien een paar dingen kopen, maar als je de materialen eenmaal in handen hebt, duurt het project maar een paar minuten om te voltooien, en heb je een topper compleet met een foto van je favoriete katachtige. Neem een foto van je kat en print die uit.

Gebruik Mod Podge om het zilverpapier te bevestigen op een ster die je in een dollarwinkel koopt of een ster die je in huis hebt liggen. Voeg nog wat decoupage toe om de foto van je kat op het papier te bevestigen. Voordat je de topper op de boom zet, moet je ongeveer 30 minuten wachten tot alles droog is. Dit is een uitstekende optie voor jonge knutselaars, want je hoeft geen scherpe voorwerpen of lijmpistolen te gebruiken.

thematische onderbreking

2. Pijpenrager Kat

Materialen: Draad, kleerhanger, pijpenragers, wit plakband
Gereedschap: Draadschaar, kleine tang
Moeilijkheidsgraad: Easy

Dit leuke en supermakkelijke project is een variant op een thema. Met buigbare draad maak je van een boomtopper een kat met puntige oren en snorharen. Wikkel vervolgens pijpenragers om je topper om een beetje stijfheid en kleur aan je ontwerp toe te voegen.

De kleerhanger vormt de basis waarmee je je topper op de boom monteert. Als je pijpenragers in huis hebt, kost dit hele project niet meer dan een paar minuten. Maak een paar verschillende ontwerpen en kijk welke je het mooist vindt. Of maak er een heleboel en verander de topper dagelijks terwijl je aftelt naar Kerstmis!

3 kat gezicht verdeler

Laatste gedachten

Als je de juiste benodigdheden hebt, nemen deze projecten slechts enkele minuten in beslag, kosten ze je bijna niets, en bieden ze je een leuke, gezinsvriendelijke manier om een paar uur door te brengen. Beide projecten zijn kindvriendelijk en perfect voor jonge knutselaars die de vakantie willen vieren met hun katachtige vriendjes.

thematische onderbreking

Uitgelichte afbeelding: Myshun, Pixabay