17 ideeën voor kattenkerstkaarten om je te inspireren


Kerstmis is de tijd van het jaar waarin veel mensen cadeaukaarten uitwisselen, variërend van $ 0,99 tot $ 15. En als je vrienden of familieleden huisdieren hebben, heb je misschien zelfs een paar zelfgemaakte kerstkaarten gezien met deze harige familieleden.

Je kat opnemen in een kerstkaart kan bijzonder hilarisch en hartverwarmend zijn. Dus, voor deze post, hebben we enkele van de beste ideeën verzameld om DIY kat kerstkaarten te maken voor u om te delen met uw geliefden voor de komende feestdagen. Veel plezier!

3 kat gezicht verdeler

De Top 17 Kerstkaartideeën met kattenthema

1. Funny Cat Kerstmis Foto’s

Als je op zoek bent naar grappige kerstkaartideeën voor katten, waarom probeer je deze dan niet eens? Door je huisdier aan te kleden in gezellige kersttruien en er foto’s van te maken, kunnen ze er gewoon schattig of absoluut hilarisch uitzien. Zorg ervoor dat u uw kat veel traktaties achteraf, als ze misschien niet de grootste tijd eigenlijk het aantrekken van de kleding.

thematische onderbreking

2. Schattige Sneeuw Kitty

Geniet van een sneeuwdag met je harige kattenvriend. Als je foto’s moet maken, zorg er dan voor dat je kat warm en knus is in de koudere temperaturen en houd ze niet te lang buiten in de sneeuw. Er zijn tal van schattige of grappige manieren waarop je de kaarten van bijschriften kunt voorzien.

thematische onderbreking

3. Kerstmis Kitty Foto’s

Kleed je kerstschatje in feestelijke kleding en geef het een kerstman of een ander knuffeldier om mee te knuffelen. Maak foto’s in je woon- of eetkamer en ze zijn gegarandeerd een hit bij je vrienden en familie.

thematische onderbreking

4. Kitty en Rudolph

Je kat aankleden als een rendier kan een van de grootste geneugten van het leven zijn. U kunt rendier oren of een hele rendier kat outfit online of bij uw lokale dierenwinkel te vinden tijdens de feestdagen. Ze kunnen overal kosten van 10 tot $ 25 en ze zijn zeker een hit in uw kerstfoto’s.

thematische onderbreking

5. Zwart & Wit Foto’s

Veel mensen houden nog steeds van zwart-wit fotografie – zelfs tijdens de feestdagen. En wat is er mooier dan je harige vriend in zwart-wit? Om ervoor te zorgen dat je alle details vastlegt, zorg je ervoor dat je de foto’s in kleur maakt. Na de shoot kun je de foto’s bewerken om ze zwart-wit te maken. Zo kun je de tinten en schaduwen aanpassen, zodat je het meeste uit elke opname haalt.

thematische onderbreking

6. Cat Gift Unwrap

Het is niet vreemd om je kat cadeautjes te kopen voor Kerstmis. En wat is er leuker dan opnames of foto’s maken terwijl de kat aan de doos zit? Je kunt dit super interessant maken door op de bodem van de doos een lekkernij te verstoppen die de kat kan vinden. Zorg dat je je camera klaar hebt staan!

thematische onderbreking

7. Katten Kerst Ornamenten

Het maken van kat-gerichte ornamenten kan leuk zijn en een geweldige manier om uw kerstboom op te fleuren. Maak pootafdrukken, snorharen of kattenoren om in de kerstboom te hangen. Nodig zelfs de kinderen uit om te helpen en maak foto’s van de ornamenten in uw boom en gebruik de foto’s voor uw kerstkaarten.

thematische onderbreking

8. Kat in kerstboom Picture

Katten worden meestal aangetrokken door ornamenten aan kerstbomen – vooral die met touwtjes. Roep uw kat in uw woonkamer en kijk hoe hij dicht en persoonlijk bij de hangende ornamenten aan de kerstboom komt. Probeer wat kiekjes te maken van de kat terwijl hij met de ornamenten speelt en voeg een grappig of schattig onderschrift toe aan uw kerstkaarten.

thematische onderbreking

9. Santa’s Helpers

Je kunt met de helpers van de Kerstman pronken door ze hun favoriete traktaties en twee grappige kerstmutsen te geven. Het zal een geweldige foto opleveren en het is bijna gegarandeerd dat je vrienden en familie er veel om zullen lachen. U kunt Santa’s helper hoeden voor katten online vinden of bij uw lokale dierenwinkels tijdens de feestdagen.

thematische onderbreking

10. Kitten in een kerstmuts

Heb je deze feestdagen een kleine kat die groot genoeg is om in een kerstmuts (of zelfs een elfenmuts) te passen? Deze schattige vakantie prop kan uw kerst fotoshoot tot een blijvende herinnering maken.

thematische onderbreking

11. Winter Kattenplezier

Overweeg een fotoshoot als uw kat geniet van de buitenlucht terwijl u deelneemt aan winteractiviteiten. Dat kan zijn sneeuwschuiven, hout hakken of snowboarden. Laat uw kat tijdens deze activiteiten aan de kant gaan met zijn speeltjes en lekkers op sleeptouw. En houd uw camera in de aanslag.

thematische onderbreking

12. Kittens & Christmas Stockings

Kittens, koffie en kousen zijn allemaal dingen die je nodig hebt om warm te blijven dit seizoen. Zoek een paar decoratieve kousen voor je kat en zorg ervoor dat ze groot genoeg zijn om er volledig in te passen. U kunt kerstkousen online vinden of in elke winkel tijdens de feestdagen.

thematische onderbreking

13. Verander het gezichtspunt

Je kunt je foto’s interessanter maken door nieuwe hoeken en standpunten te gebruiken. Neem de tijd om na te denken over de juiste opstelling voor deze fotoshoot en probeer de kat vanuit verschillende hoeken te fotograferen. Probeer bijvoorbeeld een overhead shot van het kitten dat op de grond ligt en worstelt met kerstversiering. Of misschien een grondfoto van de kat die in de kerstboom probeert te klimmen.

thematische onderbreking

14. Kerstmis Cat Blankie

Voor een gezellige kerstkattenfoto kunt u overwegen uw kat in een mooie feestelijke deken te wikkelen. Zorg ervoor dat je hem niet te strak inpakt, anders kan hij zijn geduld verliezen als je de foto neemt.

thematische onderbreking

15. Kerstmis & X-mas Lights

Overweeg een leuke foto te maken van uw kat die met de kerstverlichting speelt voordat u ze in de boom plaatst. Kerstverlichting is een geweldige toevoeging aan vakantiefoto’s omdat het een andere lichtbron voor de camera toevoegt. Probeer voor een mooie foto een stel lichtjes over uw kat en uzelf te draperen terwijl u voor de boom zit. U kunt het beste een camera met timer gebruiken en als u geen statief hebt, kunt u hem gewoon op een paar dozen zetten.

thematische onderbreking

16. Kittens in A Basket

Katten in een mand zijn altijd schattig. Je kunt katten in manden er nog schattiger uit laten zien door seizoensgebonden accenten toe te voegen aan je kerstfoto’s. Zorg ervoor dat de mand groot genoeg is voor je kat en als je meerdere katten hebt, probeer er dan niet te veel andere voorwerpen in te leggen, zodat ze de ruimte hebben om comfortabel te zijn.

thematische onderbreking

17. Kat Silhouet Foto Op

Je kunt ook een interessante silhouetfoto van je kat maken door simpelweg een achtergrondverlichting toe te voegen aan de scène. Hiervoor kunt u open haarden, kaarsen of kerstverlichting gebruiken om een leuke achtergrond met een vakantie-thema te creëren. Als u de open haard gebruikt, moet u uw kat op een behoorlijke afstand houden om brandgevaar en letsel te voorkomen.

3 kat gezicht verdeler

Wrapping Things Up

Als u een beetje extra liefde wilt tonen deze feestdagen, overweeg dan om uw eigen DIY kat kerstkaart te maken en deze aan uw familie en vrienden te geven. Ze zullen zeker waarderen de schattigheid, en je kan zelfs merken dat ze de gunst terug te komen volgende vakantie seizoen.

thematische onderbreking

Featured Image Credit: GolubaPhoto, Shutterstock