11 schattige kattenreclames die je graag zult bekijken (met video’s)

In de snelle wereld van vandaag, waar onze aandacht constant op verschillende schermen en apparaten is, is het verfrissend om iets tegen te komen dat ons onmiddellijk boeit en ons doet glimlachen. Zo’n heerlijke ontsnapping komt in de vorm van schattige kattenreclames. Deze korte, vaak grillige advertenties met onze harige katachtige vrienden hebben een uniek vermogen om onze aandacht te trekken en een reeks emoties op te roepen, van pure vreugde tot onbeheersbaar lachen. Blijf dus lezen terwijl we verschillende van onze favorieten opsommen om u te helpen een tijdje aan de problemen van de dag te ontsnappen.

3 kat face divider

1. Beste kitten

“Dear Kitten” is een prachtige commercial van Purina Friskies die ontroerend en schattig is. Het gaat over een oudere kat die een nieuw kitten adviseert over wat ze kunnen verwachten in hun nieuwe huis. Het is langer dan de meeste commercials die je op tv ziet, maar het is de moeite waard om te kijken en deel uit te maken van een reeks vergelijkbare commercials.

thematische pauze

2. Silverado Kat

De Silverado Cat is een commercial voor de Chevy Silverado pick-up truck. Het toont een katteneigenaar en zijn huisdier op vele avonturen samen, waarbij de kat veel verbazingwekkend gedrag vertoont. Wanneer een omstander echter vol ongeloof reageert, denkt de eigenaar dat hij het over de vrachtwagen heeft. Deze commercial is creatief, grappig en zeker de moeite waard om te bekijken. Het maakt ook deel uit van een serie met nog een aantal met deze kat, en sommige hebben zelfs Chris Pratt, die de hoofdrol speelt in ‘Guardians of the Galaxy’.

thematische pauze

3. Freeview TV-advertentie

De Freeview TV-advertentie is bijna tien jaar oud, maar het ziet er nog steeds geweldig uit en is erg leuk om naar te kijken. Het toont een kat die in de kooi van een parkietparkiet stapt, zodat ze leuke activiteiten kunnen ondernemen. De kat zingt een prachtig lied en is zo schattig als maar kan.

thematische pauze

4. DirectTV

Deze DirectTV-commercial bevat de immens populaire ster Taylor Swift, die na een show terugkeert naar haar kamer om erachter te komen dat haar katten niet al te blij met haar zijn. Ze beginnen zich op typische kattenmanier te gedragen totdat Taylor hen kalmeert door van station te veranderen. Het is een leuke commercial waar iedereen met een kat zich in kan vinden.

thematische pauze

5. Scoop Gratis High Tech Robot Machine

De Scoop Free High Tech Robot Machine commercial is leuk om naar te kijken en bevat verschillende katten die zich afvragen waarom mensen zo bezig zijn met hun poep. Het is een van de grappigste commercials op deze lijst en het doet je oprecht afvragen of katten ooit aan deze dingen denken.

thematische pauze

6. Geduld voor katten

“Patience for Cats” is een leuke commercial voor een kattentrainer. Het is humoristisch en legt de voordelen en mogelijkheden van een getrainde kat uit, waaronder een kat die naar je toe komt als je ze belt en een die je zijn nagels laat knippen. Het ziet er geweldig uit, is niet te lang en heeft niet te veel weergaven online, dus je zult een van de eersten zijn om van deze geüploade schat te genieten.

thematische pauze

7. Eych

“Eych” is een hilarische haarbal-remedie commercial met verschillende katten die het product bij naam vragen. Ze zingen zelfs een schattig liedje terwijl ze laten zien waar het voor is. Helaas is de kwaliteit van de video niet zo goed als sommige van de anderen op deze lijst, maar het is nog steeds leuk om naar te kijken.

thematische pauze

8. Miauw Mix

Deze leuke kattencommercial van Meow Mix laat zien wat er gebeurt als je een kat voer probeert te geven dat ze niet lekker vinden. Het is een korte commercial die je je misschien herinnert van een paar decennia geleden, met een schattige, langharige kat.

thematische pauze

9. Whiskas

Deze Whiskas-commercial is schattig en toont een eigenaar die extravagant van zijn kat houdt voordat hij door zijn vriend wordt gepakt – we zijn er allemaal geweest! Deze commercial is kort en leuk, en je herinnert het je misschien nog van zijn tijd op televisie.

thematische pauze

10. Verleidingen

Deze korte commercial voor Temptations laat zien hoe ver katten zullen gaan om deze traktaties te krijgen, en de meeste kattenouders zullen instaan voor de nauwkeurigheid ervan! Het is een grappige en schattige commercial waar je zeker van zult genieten.

thematische pauze

11. Toyota

Deze advertentie voor een Toyota Rav 4 doet zijn uiterste best om geen kattenvideo te zijn, maar faalt jammerlijk omdat veel katten schattige dingen doen terwijl de eigenaar de functies van het voertuig laat zien. De katten zijn allemaal schattig en we denken dat je het leuk zult vinden om te zien hoe ze de persoon die reclame maakt voor de SUV stress bezorgen.

kattenpootverdeler

Samenvatting

Als je can zie, veel geweldige kattenreclames zijn beschikbaar voor uw kijkplezier. Sommigen van hen worden nu behoorlijk oud, maar ze zijn nog steeds leuk om naar te kijken, vooral de “Dear Kitten” -commercial die aan de hartsnaren trekt en de Scoop Free High Tech Robot Machine-advertentie die best grappig is. We denken dat je het leuk zult vinden om naar al deze commercials te kijken, en er zijn er nog veel meer als je blijft graven!

thematische pauze

Uitgelichte afbeelding: Robert Way, Shutterstock