10 Beste robotkattenspeelgoed in 2023 – Beoordelingen & Topkeuzes

Katten vervelen zich en worden eenzaam als ze urenlang alleen thuis worden gelaten. Als je je zorgen maakt over je katachtige buddy die last heeft van verlatingsangst, overweeg dan om te investeren in robotkattenspeelgoed. Deze voorgeprogrammeerde of programmeerbare geautomatiseerde speeltjes werken onafhankelijk om gezelschap en mentale stimulatie te bieden, zelfs in uw afwezigheid.

Robot kattenspeelgoed is een rage en er komen elke dag nieuwe producten uit. Hoe vind je iets dat echt boeiend is?

We analyseerden tal van producten op de markt en selecteerden de beste tien speelgoed die je in 2023 kunt kopen. We wilden merken vinden die echt uitblinken in het betrokken houden van katten door hun natuurlijke instinct om te stalken en te jagen aan te wakkeren.

3 katten gezichtsverdeler

Een snelle blik op onze favorieten in 2023

De 10 beste robot kattenspeelgoed

1. SmartyKat Hot Pursuit Motion Cat Speelgoed — Beste Overall

SmartyKat Hot Pursuit Motion Kat Speelgoed

Stroombron: 3 AAA-batterijen
Type: Verborgen bewegingsspeelgoed

Onze beste algehele robot is de SmartyKat Hot Pursuit Motion Cat Toy. Hoewel het een eenvoudig ontwerp heeft, is het een functioneel stuk dat de bewegingen van het verbergen van prooien nabootst. Een van de beste functies zijn de instellingen met vier versnellingen waarmee u de nodige snelheidsaanpassingen kunt maken op basis van de voorkeuren van uw kat.

Dit elektronische speelgoed heeft een basis met een bedieningsknop en een mechanische arm. Het heeft ook twee verwisselbare toverstokken die in onvoorspelbare richtingen draaien om een extra niveau van opwinding te bieden. Een klein beetje van de toverstaf wordt uit de hoes weggelaten om je bontbaby te plagen en te verleiden om te jagen.

De SmartyKat Hot Pursuit Motion Cat Toy moedigt krachtig spel aan terwijl je kat wanhopig probeert de prooi te vangen. Om de maximale levensduur van het speelgoed te garanderen en de stoffen hoes in onberispelijke staat te houden, moet je ervoor zorgen dat je katachtige buddy goed verzorgde nagels onderhoudt. Laat het ook niet dagelijks met het speelgoed spelen, anders wordt het ongeïnteresseerd.

Pros


 • Eenvoudig en functioneel

 • Instellingen met vier versnellingen

 • Ontworpen om krachtig spel aan te moedigen

Tegens

 • Lange nagels kunnen de stoffen hoes beschadigen
 • Niet ideaal voor dagelijks gebruik
thematische pauze

2. PetFusion Ambush Electronic Cat Toy — Voordelig

PetFusion Ambush Elektronisch Kattenspeelgoed

Stroombron: 4 AA batterijen
Type: Motion Toy met licht

Heb je ooit een robot kattenspeeltje gewenst om je katachtige vriend in goed gezelschap te houden tijdens je afwezigheid? Nou, je hebt het net gevonden! De PetFusion Ambush Electronic Cat Toy is een slimme interactieve robot met zes gaten en een kleurrijke veer die willekeurig naar buiten springt.

Alle onsystematische actie zal uw kat gefixeerd en afgeleid houden wanneer u onvermijdelijk van huis bent.

Je bontbaby zal urenlang op zijn tenen staan, wachtend op het juiste moment om de prooi te bespringen en te vangen. Het bewegende doel en de gekleurde LED-verlichting zorgen voor de perfecte sfeer voor uw kat om zijn vijand dood te bestrijden! Je zult ook de automatische uitschakelfunctie waarderen waarmee het speelgoed na elke acht minuten spelen kan rusten.

Het PetFusion Ambush Electronic Cat Toy is perfect voor elke omgeving, inclusief kleine appartementen. Het is een stationair speeltje met antislipvoetjes dat ervoor zorgt dat het speelgoed van je kat blijft zitten. Hoewel het een geweldige aankoop is die een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt, produceert het een vreemd klikgeluid dat uw kat een minuut kan afschrikken. Gelukkig wennen de meeste katachtigen snel aan het lawaai.

Pros


 • Stationair en ideaal voor kleine appartementen

 • Automatische uitschakelfunctie om overstimulatie te voorkomen

 • Biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding

Tegens

 • Produceert een vreemd klikgeluid
thematische pauze

3. PetSafe Bolt Interactive Laser Cat Speelgoed — Premium keuze

PetSafe Bolt Interactieve Laser Cat Speelgoed

Stroombron: 4 AA batterijen
Type: Laser speelgoed

De meeste katten gaan bananen over laserspeelgoed. We kozen de PetSafe Bolt Interactive Laser Cat Toy als onze premium keuze vanwege de mogelijkheid om lasergames naar een hoger niveau te tillen. Met drie unieke snelheidsinstellingen kun je je bontbaby urenlang gebiologeerd houden terwijl je schakelt tussen willekeurige, snelle en lage snelheden.

Het PetSafe Bolt Interactive Laser Cat Speelgoed kan worden gebruikt als een handmatige laseraanwijzer of een vrijstaand automatisch speelgoed. In beide posities draait en draait het laserlicht in onvoorspelbare patronen om je kat gek te maken door op de rode straal te springen.

Het elektronische speelgoed heeft een automatische timer die samenkomtschakelt de laser na elke 15 minuten uit. Dit bespaart de batterij en voorkomt overprikkeling.

In de automatische pilootmodus beweegt dit elektronische speelgoed de laser in spannende willekeurige patronen om speelsessies interessant te houden voor je bontbaby. Helaas kun je de snelheidsinstellingen niet aanpassen als je op de automatische piloot zit. Oudere en zelfs sommige volwassen katten vinden de bewegingen misschien te snel naar hun zin.

Pros


 • Stationair of handmatig bediend speelgoed

 • Drie instelbare snelheidsinstellingen (in handmatige modus)

 • Schakelt na 15 minuten uit op de automatische piloot

Tegens

 • Laser beweegt te snel op de automatische pilootmodus
thematische pauze

4. Petchain Interactive Cat Toy — Beste voor kittens

Petchain Interactieve Kat Speelgoed

Stroombron: Ingebouwde oplaadbare batterijen
Type: Kat Muis Speelgoed

Een ander robot kattenspeeltje dat op onze lijst moest staan is de Petchain Interactive Cat Toy. Het is kittenvriendelijk en is ontworpen om hun natuurlijke verlangen om te jagen aan te wakkeren. De grillige bewegingen van de realistisch ogende rat geven je kat een adrenalinedosis en laten hem springen van genot. De meeste katten vinden de kleurrijke veer op de staart van het speelgoed onweerstaanbaar!

Dit interactieve kattenspeelgoed moedigt solo-speelsessies aan wanneer je druk of weg bent op het werk. Het start automatisch wanneer het wordt aangeraakt en gaat in de slaapstand wanneer het langer dan vijf minuten niet is ingeschakeld. U bent ervan verzekerd dat uw kat zal genieten van veel mentale en fysieke stimulatie, zelfs in uw afwezigheid. Maar het speelgoed moet 90 minuten opladen om een redelijke twee uur consistente looptijd te bieden.

Het Petchain Interactive Cat Toy is klein, met even kleine wielen onder de muis. Terwijl de wielen soepel lopen op tegels en laagpolige tapijten, kunnen ze vast komen te zitten op tapijten met langere vezels. Gebruik een klein pincet om vastzittende vezels te verwijderen die soepele bewegingen kunnen belemmeren.

Pros


 • Interessante grillige bewegingen

 • Automatische slaapstand na vijf minuten inactiviteit

 • Soepele bewegingen op tegelvloeren

Tegens

 • Slechts twee uur looptijd wanneer volledig opgeladen
 • Niet voor gebruik op langpolige tapijten
thematische pauze

5. Hexbug Nano Robot Cat Speelgoed

Hexbug Nano Robot Cat Speelgoed

Stroombron: Batterijen
Type: Bug Speelgoed

Ben je op zoek naar een betaalbaar maar vrolijk speeltje om je bontbaby urenlang plezier te geven? De Hexbug Nano Robotic Cat Toy is een uitstekende optie. Het is een insectenspeelgoed met een verenstaart die je kat zal betoveren met zijn wiebelende en realistische beweging. Het speelgoed wordt aangedreven door trillingstechnologie en kan zich snel verplaatsen in objecten en hoeken, hoewel het alleen werkt op harde vloeren.

Een aspect dat de Hexbug Nano Robotic Cat Toy onderscheidt, is het griezelige gevoel voor balans. Als je kat op de “prooi” springt en hem op zijn rug omdraait, zal hij een energievolle poging doen om aan zijn ontvoerder te ontsnappen. Het kan omdraaien om weer op de been te komen en weer rennen om je katachtige buddy mentaal gestimuleerd te houden.

Hoewel katten verschillende persoonlijkheden hebben, houden de meesten van het speelgoed en kunnen ze er dagelijks mee spelen. Kwaliteitsbatterijen zijn inbegrepen in het pakket om uw katachtige buddy urenlang plezier te geven, direct uit de doos. We zouden alleen willen dat het kon werken op vloerbedekking.

Pros


 • Vrolijk met realistische insectenbewegingen

 • Batterijen inbegrepen

 • Betaalbaar

Tegens

 • Werkt alleen op harde vloeren
thematische pauze

6. BENTOPAL Automatisch Interactief Kattenspeelgoed

BENTOPAL Automatisch Interactief Kattenspeelgoed

Stroombron: Ingebouwde oplaadbare batterij
Type: Automatische Motion Toy

Hier is een van de beste opties als je een robotkattenspeelgoed wilt om je bontbaby tijdens je afwezigheid te laten sporten. De BENTOPAL Automatic Interactive Cat Toys heeft de juiste functies om uw kat urenlang achter “prooien” te laten jagen en bespringen. Voeg kattenkruid toe aan de verenstaart om je kat een plotselinge uitbarsting van energie te geven om het spannender te houden.

Dit speelgoed is voorzien van grote wielen die snel bewegen op verschillende oppervlakken, waaronder hoogpolige tapijten. Het heeft ook een ingebouwde G-sensor die soepele navigatie door bochten mogelijk maakt en het speelgoed helpt van richting te veranderen wanneer het een obstakel nadert.

De grillige looppatronen en kleurrijke verenstok zorgen voor onweerstaanbaar vogelvermaak terwijl het speelgoed draait, roteert en draait.

Er zijn modi met twee snelheden die je betere controle geven over hoe snel dit robotspeelgoed rondvliegt. Een andere leuke functie is de automatische modus die het speelgoed na elke 10 minuten spelen 90 minuten uitzet. Over het algemeen biedt dit goed gemaakte speelgoed een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het beschikt zelfs over een 620 MAH USB oplaadbare batterij. Helaas is het niet de veiligste optie voor kittens.

Pros


 • Kan uw kat aanmoedigen om te bewegen

 • Instellingen voor twee snelheden

 • Grote wielen bewegen op alle ondergronden
thematische pauze

7. PetSafe Dancing Dot Laser Speelgoed

PetSafe Dancing Dot Laser Speelgoed

Stroombron: 3 AAA-batterijen
Type: Laserspeelgoed

Als je kat gevoelig is voor verlatingsangst wanneer je hem alleen thuis laat, is hier een robotspeelgoed dat je moet proberen. De PetSafe Dancing Dot Laser Toy kan je katachtige buddy urenlang actief en afgeleid houden. Het is een interactief en automatisch speelgoed dat drie AAA-batterijen gebruikt om urenlang ononderbroken plezier te garanderen.

Katten houden van laserspeelgoed en deze werkt consistent zonder menselijke tussenkomst. Het genereert onvoorspelbare bewegingen en patronen om het natuurlijke instinct van je bontbal te activeren om zijn “prooi” te stalken, te achtervolgen en te bespringen. Je kunt kiezen tussen twee speelmodi, afhankelijk van hoe lang je van plan bent weg te zijn. De optie “eenmalig spelen” laat het robotspeelgoed 15 minuten draaien voordat het afgaat.

De optie “de hele dag spelen” werkt het beste wanneer je bontbaby langere uren alleen doorbrengt. Hiermee kunt u het laserspeelgoed instellen om elke twee uur 15 minuten aan te zetten. Dit voorkomt het risico van overstimulatie waardoor je katachtige buddy zijn interesse in het spel zou kunnen verliezen. Hoewel het geen dealbreaker is, kan dit robotspeelgoed luid genoeg zijn om je kat in paniek te brengen. Gelukkig passen de meeste furballs zich snel aan het geluid aan.

Pros


 • Biedt interactieve speelsessies

 • Genereert onvoorspelbare bewegingen

 • Twee voorgeprogrammeerde speelmodi

Tegens

 • Kan te luid zijn naar de zin van uw kat
thematische pauze

8. Migipaws Smart Teaser Speelgoed voor binnenkatten

Migipaws Smart Teaser Speelgoed voor binnenkatten

Stroombron: Ingebouwde oplaadbare batterijen
Type: Teaser Speelgoed

Migipaws Smart Teaser Toy for Indoor Cats is een eenvoudig, maar functioneel robotachtig teaserspeelgoed dat is ontworpen om de nerveuze energie van je kat om te leiden. Het is een interactief speeltje met veelkleurige veren die willekeurig uit de doos springen. Er zijn zeven gaten aan de boven- en zijkanten van de doos, waardoor het voor je kat moeilijk is om te voorspellen waar een veer uit zal springen.

Het ontwerp en de functie van dit slimme speelgoed maken het een uitstekende optie voor alle katten, inclusief de luie of kieskeurige variëteit. Uw kat zal de vreugde van het bespringen op zijn “prooi” niet weerstaan. Vergeet niet om je camera te gebruiken om de actie thuis vast te leggen, terwijl je kat zijn oerjachtinstincten laat zien. Speelsessies duren echter vijf minuten per keer, wat de meeste huisdierouders te kort vinden.

De Migipaws Smart Teaser Toy heeft een ingebouwde oplaadbare batterij. Het duurt slechts twee uur om hem volledig op te laden en te genieten van een looptijd van maximaal vier uur. Je zult ook waarderen dat alle materialen die worden gebruikt bij het maken van dit speelgoed katvriendelijk zijn. De drie vervangende veren in het pakket zijn een aangename verrassing.

Pros


 • Krachtige ingebouwde oplaadbare batterij

 • Gemaakt van katvriendelijke materialen

 • Uitstekende keuze voor luie katten

Tegens

 • Korte speelsessies van vijf minuten
thematische pauze

9. PetDroid Interactieve Kattenspeeltjes

PetDroid Interactieve Kattenspeeltjes

Stroombron: Direct vermogen of batterijen
Type: Touch Geactiveerde Duck

De PetDroid Interactive Cat Toys is een uitstekende optie voor nieuwsgierige bontballen met tomeloze energie. Deze slimme eend kwaakt, fladdert en fladdert als een echte eend wanneer hij wordt aangeraakt en zal zelfs een bijzonder aanhankelijke kat urenlang bezig houden.

De PetDroid Interactive Cat Toys is ontworpen met pure technische tovenarij om solospel aan te moedigen. Afhankelijk van het temperament van je bontbaby, kun je schakelen tussen drie modi om zachte, actieve of normale vleugelkleppen te krijgen. Je zult ook het zachte wasbare pluche waarderen dat is ontworpen om katachtige aanvallen te weerstaan. Het speelgoed zal geen schade oplopen als uw kat zijn “prooi” vangt en bijt.

Het is geweldig dat dit elektronische speelgoed batterijen of USB-opladen kan gebruiken. Helaas heeft het geen interne oplaadbare batterij, wat betekent dat u het aan de muur moet laten vastzitten. Je zult moeten investeren in batterijen, vooral als je het eendenspeelgoed wilt verplaatsen.

Pros


 • Uitstekend speelgoed voor aanhankelijke katten

 • Ontworpen om solo spelen aan te moedigen

 • Voorzien van zacht wasbaar pluche

Tegens

 • Geen interne oplaadbare batterij
thematische pauze

10. AUKL Interactieve Kattenspeelbal

AUKL Interactieve Kattenspeelbal

Stroombron: Ingebouwde oplaadbare batterij
Type: Slimme speelgoedbal

De AUKL Interactive Cat Toys Ball kan uw kat helpen om te gaan met het feit dat hij langere tijd alleen thuis is.

Deze kleine bal met een pluche hoes rolt soepel over alle oppervlakken. Het schudt en beweegt in willekeurige richtingen om de bewegingen van prooien na te bootsen en het natuurlijke jachtinstinct van uw kat te stimuleren. Het kleurrijke LED-licht en de ingebouwde realistische piepende vogelgeluiden zullen de interesse van uw kat onmiddellijk grijpen.

Er is een krachtige ingebouwde batterij die volledig wordt opgeladen in ongeveer twee uur om je tot vier uur ononderbroken speeltijd te geven. Na elke vijf minuten spelen gaat de bal in de slaapstand en wordt hij alleen wakker wanneer hij wordt aangeraakt. We vonden het ook leuk dat je kon schakelen tussen drieversnellingsstanden. Hoewel dit speelgoed een intuïtief ontwerp heeft, zouden we willen dat het werd geleverd met duidelijke en gedetailleerde instructies.

Pros


 • Beweegt soepel op verschillende oppervlakken

 • Rolt, schudt en maakt vogelgeluiden

 • Krachtige ingebouwde batterij

Tegens

 • Instructies niet inbegrepen in het pakket

kattenpootverdeler

Koopgids: het beste robotkatspeelgoed kiezen

Robot kattenspeelgoed behoort dit jaar tot de meest populaire categorieën speelgoed voor katten. Met hun stijgende vraag duiken er meer merken op op het gebied van robotica om een hele reeks producten in de schappen te brengen. Van bots met eenvoudige ontwerpen tot bots met ingewikkelde bewegingsmechanica, u zult ongetwijfeld verwend worden met keuze.

Dus, hoe kies je uit parades van opties om een speeltje te vinden dat ideaal is voor je katachtige vriend?

Hier is een complete checklist om u te helpen bij uw zoektocht.

Design & Functie

Het ontwerp en de functies van een robot kattenspeelgoed bepalen het niveau van plezier dat wordt aangeboden. Hoewel sommige katten met zowat elk speeltje kunnen spelen, hebben anderen de neiging om kieskeurig te zijn vanwege hun persoonlijkheid, leeftijd of gezondheidsproblemen. Kittens zijn bijvoorbeeld nieuwsgierig, actief en ondeugend. Ze zullen waarschijnlijk genieten van snel geautomatiseerd speelgoed dat hen hard zal laten werken om hun “prooi” te vangen.

Oudere katten, misschien die met gewrichtspijnen, zullen genieten van speelgoed met langzamere bewegingen. Experimenteren met verschillende opties om er een te vinden die je kat leuk vindt, is helemaal oké.

Bij het overwegen van de functies van een robot kattenspeelgoed, moet u rekening houden met de voordelen die uw kat zal genieten. Zal het speelgoed bijvoorbeeld je bontbaby in beweging brengen en trainen? Heeft het speelgoed kauwcomponenten die de mondgezondheid van uw kat verbeteren? Is het speelgoed ontworpen voor solo spelen, of moet je het op afstand bedienen? Zorg ervoor dat uw speelgoed naar keuze maximale voordelen biedt op basis van het ontwerp en de functies.

Stroombron

Robot kattenspeelgoed wordt geleverd met verschillende stroomopties. Sommige hebben USB-oplaadsleuven, terwijl andere een compartiment hebben voor niet-oplaadbare batterijen. Zorg ervoor dat het speelgoed dat u kiest een optie biedt die past bij uw voorkeuren en redelijk gemak biedt.

Robots die u kunt opladen met behulp van een USB-kabel zijn een verleidelijke optie voor de meeste ouders van huisdieren. Ze besparen u van het herhaaldelijk uitgeven van geld aan nieuwe batterijen.

Houd er echter rekening mee dat ze vaak een beperkte looptijd hebben voordat ze op stroom moeten worden aangesloten. Meestal hebben deze robotspeeltjes een looptijd van twee tot vier uur.

Veiligheid

Een ander cruciaal aspect om te overwegen is de veiligheid van een robotspeelgoed voor katten. U moet er zeker van zijn dat uw kat veilig zal zijn, zelfs als u hem zonder toezicht laat om met zijn speelgoed te spelen.

Voordat u een robotspeelgoed koopt, moet u ervoor zorgen dat het is gemaakt van katvriendelijke materialen. Houd speelgoed weg dat potentiële gevaren kan opleveren en u waarschijnlijk dwingt om een geïmproviseerde reis naar uw dierenarts te maken. We hebben bijvoorbeeld robotspeelgoed gediskwalificeerd met kleine onderdelen die kunnen afbreken en verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Prijs

Nu elke huisdierouder wanhopig een geautomatiseerd speeltje voor zijn huisdier wil kopen, vliegt robotkattenspeelgoed uit de schappen. Dit heeft ook steile prijzen ongewoon smakelijk gemaakt voor huisdierouders die ervoor willen zorgen dat hun katten tijdens reguliere werkuren worden vermaakt, betrokken en afgeleid.

Het duurste speelgoed is niet per se de beste optie om te kopen. Katten zijn moeilijk te voorspellen en het selecteren van een machine die overeenkomt met de persoonlijkheid van uw kat is veiliger. Het idee is om ervoor te zorgen dat uw kat erin geïnteresseerd is.

een kat die met speelgoed speelt
Image Credit: winni-design, Shutterstock

kattenpootverdeler

Hoeveel menselijke interactieop Katten Nodig?

Robot kattenspeelgoed kan urenlang entertainment bieden om je bontbaby mentaal gestimuleerd en fysiek actief te houden terwijl je weg bent. Toch hebben katten emotionele behoeften en je bontbal rekent op je voor meer dan alleen voedsel en onderdak. Jij bent de bron van veiligheid en zekerheid!

De meeste katten, zelfs met schijnbare afstandelijkheid, hebben een zekere mate van sociale interactie nodig. De sociale voorkeuren van uw kat hangen voornamelijk af van zijn typische opvoedingsomstandigheden en genetica. Zelfs katten die niet komen als je belt en zeer onafhankelijk lijken, kunnen het stressvol vinden om urenlang alleen thuis te zijn.

Over het algemeen heeft je bontbaby dagelijks minstens 20 minuten één-op-één aandacht met je nodig. Je moet bereid zijn om zoveel te bieden, zelfs als je investeert in het beste robotkattenspeelgoed. Hoewel het juiste speelgoed je leven kan verrijken en je kat kan beschermen tegen verveling en eenzaam gevoel tijdens je afwezigheid, kan het je niet vervangen.

kattenpootverdeler

Veelgestelde vragen

Zijn robotspeelgoed met laserpointers veilig voor mijn kat?

Robotspeelgoed met een laserpointer kan urenlang plezier opleveren voor je bontbaby. Ze zijn voorzien van een automatisch roterende spiegel die een rode laserstraal laat horen die op de vloer of de muur landt. Over het algemeen is laserpointer robot speelgoed veilig zolang het licht niet op de ogen van je bontbal valt. De meeste katten blijven geïnteresseerd in het speelgoed, op voorwaarde dat het niet dagelijks wordt gebruikt.

Waarom is mijn kat plotseling ongeïnteresseerd in zijn robotkatspeelgoed?

Het is gebruikelijk dat katten hun favoriete speelgoed saai vinden na herhaald gebruik. Verander af en toe dingen om ervoor te zorgen dat je bontbal geïnteresseerd blijft in zijn speelgoed. Investeren in een verzameling speelgoed en ze consequent roteren om uw kat dagelijks een nieuw soort stimulatie te geven, is altijd een goed idee. Houd het speelgoed ook buiten bereik na speelsessies.

Worden katten eenzaam als ze alleen worden gelaten?

Zelfs katten die vaak afstandelijk lijken, verlangen naar sociale interactie met hun menselijke verzorger. Hoewel robotkattenspeelgoed geweldig is en je bontbaby urenlang kan afleiden, heeft je huisdier nog steeds je aandacht nodig om gelukkig en gezond te blijven. Over het algemeen worden katten eenzaam en verveeld als ze langer dan 8 uur alleen worden gelaten met of zonder interactief speelgoed. Ze konden hun frustratie uiten door destructief gedrag te vertonen.

3 katten gezichtsverdeler

Conclusie

Eenzaamheid en verveling kunnen destructief gedrag bij katten aanmoedigen. Als je kat meubels stijft en spullen in je keuken omver gooit, is hij waarschijnlijk op zoek naar een manier om de frustratie van verlatingsangst los te laten. Een robot kattenspeeltje kan je bontbaby mentaal gestimuleerd en fysiek actief houden om verveling te doden als je op het werk bent of weg bent.

Als u op zoek bent naar een stukje technologie dat het leven van uw huisdier kan verrijken, overweeg dan onze Premium Pick. Het PetSafe Bolt Interactive Laser Cat Speelgoed is ontworpen om lasergames naar een hoger niveau te tillen. Ons beste algemene product, de SmartyKat Hot Pursuit Motion Cat Toy, zorgt ervoor dat je altijd wordt begroet door een bruisende katachtige wanneer je thuiskomt. Als u een beperkt budget heeft, overweeg dan onze best value-optie, het PetFusion Ambush Electronic Cat Toy.

thematische pauze

Uitgelichte afbeelding Credit: Lukasz Pawel Szczepanski, Shutterstock