Tiki Kattenvoer Recensie (Bijgewerkt 2023)

BetterWithCats.net kan een kleine commissie verdienen wanneer u een van de links op deze pagina gebruikt om te kopen.

Ik zal diep in elk van deze factoren duiken, maar laten we beginnen met meer te leren over de geschiedenis van het Tiki Cat merk. U kunt ook verder gaan naar een bepaald criterium met behulp van de inhoudsopgave hieronder:

Het verhaal achter Tiki Cat

Tiki Cat begon oorspronkelijk als Petropics en werd in 2005 opgericht door Christine Hackett en haar man. Christine had voordien in onderzoek en ontwikkeling voor PetCo gewerkt en besloot in die tijd dat de markt voor dierenvoeding een nieuw soort voeding nodig had. Dat betekende voer dat meer was afgestemd op de diersoort, met minder gains en koolhydraten.

Christine is ook een grote fan van de Polynesische cultuur, wat de tiki-stijl branding verklaart. In een gesprek met de New York Times over haar merk legt ze uit: “We wilden de kunst, het koken, het vakantiegevoel en de recepten zijn geïnspireerd op ons eigen uit eten gaan.”

Deze mentaliteit komt tot uiting in het eigenlijke eten, dat grote brokken bevat van ingrediënten van menselijke kwaliteit die gemakkelijk te herkennen zijn. Ik heb een video gevonden waarin Christine over haar merk vertelt en een paar hapjes van een van haar producten neemt, om te laten zien dat het niet alleen bij woorden blijft!

Productverscheidenheid – 7.5/10

Tiki Cat heeft een grote verscheidenheid aan smaken, maar hun belangrijkste focus ligt op vis en gevogelte combinaties. Het enige probleem dat ik heb is dat hun smaaknamen een beetje verwarrend kunnen zijn. Hoewel het vrij standaard is om wat branding toe te voegen aan je lijn van voedsel (Merrick’s Backcountry lijn bijvoorbeeld) met namen als Puka Puka Luau, Koolina Luau en Napili Luau kun je zien hoe dingen een beetje verwarrend kunnen worden!

Maar het is slechts een klein probleem en de eigenlijke eiwitten in het product zijn nog steeds duidelijk geëtiketteerd. Als het op proteïnen aankomt, heeft Tiki Cat een van de grootste variëteiten aan zeevruchtensmaken die ik ooit gezien heb, waaronder:

 • Gamba’s
 • Tonijn
 • Sardines
 • Makreel
 • Krab
 • Zeebaars
 • Garnaal
 • Hering
 • Tilapia
 • Kreeft

Ik ken geen ander kattenvoer dat zo gevarieerd is als het om zeevruchten gaat! Ze hebben ook een mooie variëteit aan andere eiwitbronnen waaronder lam, eend, en rundvlees. Verschillende smaken bevatten ook enkelvoudige ingrediënten, wat geweldig is als je op zoek bent naar een dieet met een beperkt aantal ingrediënten.

Het is ook vermeldenswaard dat Tiki Cat voedingsmiddelen niet dezelfde paté of shred-stijl presentatie hebben. In plaats daarvan gebruiken ze het woord “consommé” om hun voedsel te beschrijven, wat eigenlijk een chiquere manier is om soep te zeggen. U kunt hiervan een foto zien in het volgende hoofdstuk, maar het is belangrijk op te merken dat sommige katten (en baasjes) misschien een beetje verbaasd zijn om een soepachtige substantie uit het blikje te zien komen.

Tiki Cat is ook sterk gericht op natvoer en hoewel ze beweren meer dan 40 verschillende smaakcombinaties te hebben, wat veel meer is dan de meeste merken, hebben ze alleen drie smaken van droogvoer op het moment van schrijven.

Over het geheel genomen krijgt Tiki Cat een welverdiende 7,5 van de 10 voor productvariëteit met een breed scala aan unieke smaken en nieuwe eiwitbronnen. Echter, de consommé stijl is misschien niet wat sommige katteneigenaren zoeken, vooral als ze gewend zijn aan de traditionele paté-stijl. En als u op zoek bent naar droge brokjes, zullen uw opties vrij beperkt zijn.

Soorten geschiktheid – 8/10

Als ik zeg soorteigen, bedoel ik een dieet dat nauw aansluit bij wat uw kat in het wild zou eten. Katten zijn wat men noemt obligate carnivoren, wat betekent dat ze nodig hebben. vlees nodig om alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen te krijgen. Met andere woorden, de wilde voorouders van uw kat waren niet op zoek naar bosbessen of naar graan; in plaats daarvan jaagden ze op klein wild!

Om een dieet te hebben dat past bij de diersoort, moet het zich richten op dierlijke eiwitbronnen en dit is waar Tiki Cat echt in uitblinkt. Ik bedoel, kijk maar eens naar het sardine kotelet recept:

tiki cat sardine

Ze proberen zeker niet om een dieet te maken dat er uitziet mooi uit! In plaats daarvan zijn ze gericht op minimale verwerking en dierlijke eiwitten, daarom scoren ze zo hoog in soortgeschiktheid.

Ingredient kwaliteit – 8/10

Met hoge scores in soortgeschiktheid komen hoge scores in ingrediënt kwaliteit! Het is een gegeven dat Tiki Cat het gebruik van ingrediënten zoals soja, maïs en tarwe vermijdt, maar ze doen ook hun best om veel voorkomende verdikkingsmiddelen tot een minimum te beperken. Dat is een deel van de reden waarom ze mijn lijst van beste kattenvoer zonder carrageen hebben gehaald!

De lijst van ingrediënten kan echter nogal variëren tussen de lijnen en sommige zijn zeker beter dan andere, dus om echt te begrijpen wat er in Tiki Cat recepten zit, laten we een diepe duik nemen in drie van de meest populaire recepten door de eerste verschillende ingrediënten van elk te bekijken.

We beginnen met een van de meest populaire Tiki Cat producten:

Ingredients In Tiki Cat Puka Puka Luau Succulent Chicken in Chicken Consomme

1. Kip

Kip is een uitstekend eerste ingrediënt en wat ik zo leuk vind aan Tiki Cat is dat als je ook maar een seconde naar het voer kijkt, het zeer duidelijk dat kip het hoofdingrediënt is. Het blikvoer lijkt meer op een blikje versnipperde kip dan op een typische bruine klomp kattenvoer!

2. Kippenbouillon

Bouillon is een typisch ingrediënt voor de meeste natte of ingeblikte voedingsmiddelen.

3. Zonnebloemzaadolie

Gezonde vetten zijn een essentieel onderdeel van de voeding van uw kat en ik geef de voorkeur aan een dierlijke vetbron zonnebloemoliën zijn nog steeds een aanvaardbaar ingrediënt.

4. Tricalcium Fosfaat

Tricalciumfosfaat is een antiklontermiddel dat ook helpt de algehele pH-waarde van het voer van uw kat in balans te brengen. Tiki Cat gebruikt dit in plaats van de meer traditionele en gebruikelijke xanthaangom of guargom.

5. Taurine

Taurine is een aminozuur en een absolute vereiste voor uw kat.

Volledige ingrediënten en gegarandeerde analyse

Hier is de complete lijst van ingrediënten in het kiprecept:

Kip, kippenbouillon, zonnebloemzaadolie, tricalciumfosfaat, taurine, cholinechloride, kaliumchloride, natriumchloride, magnesiumsulfaat, zink aminozuur chelaat, ijzer aminozuur chelaat, vitamine E-supplement, ascorbinezuur, thiamine mononitraat (vitamine B1), niacine (vitamine B3), mangaanaminozuur-chelaat, vitamine A-supplement, koperaminozuur-chelaat, calciumjodaat, calciumpantothenaat, natriumseleniet, riboflavinsupplement (vitamine B2), vitamine B12-supplement, pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), foliumzuur, vitamine D3-supplement, biotine, vitamine K3-supplement.

Hier is de gegarandeerde analyse:

 • 16% Eiwit
 • 2,6% Vet
 • 0% Vezel
 • 80% Vochtigheid

En hier is de gegarandeerde analyse op droge stof (met vocht verwijderd):

 • 80% Eiwit
 • 13% Vet
 • 0% Vezel

Puka Puka Luau Ingredienten Samenvatting

Dit recept van Tiki Cat heeft een van de hoogste eiwitgehaltes die je kunt vinden, samen met een extreem laag gehalte aan koolhydraten. De ingrediënten zijn eenvoudig en consistent van alleen een kern eiwit met de rest van de ingrediënten die fungeren als voedingssupplementen. Over het geheel genomen is het geweldig voer met een eersteklas ingrediëntenlijst. U kunt de prijs van vandaag op Amazon controleren door hier te klikken.

Tiki Cat Bora Bora Grill Sardine Cutlets in Lobster Consomme Grain-Free Blikvoer voor Katten

1. Sardines

Sardines zijn een geweldige bron van eiwitten en vetzuren voor uw kat! Katten zijn ook dol op vis en de meeste katten eten dan ook graag een paar sardientjes!

2. Kreeftenbouillon

Hoewel het in de vorm van een bouillon is, is kreeft zeker een unieker ingrediënt voor een kattenvoer.

3. Zonnebloemzaad Olie

Zoals vermeld in het recept van de Puka Puka Luau, heeft zonnebloemolie zijn verdiensten, maar ik geef altijd de voorkeur aan een dierlijke vetbron boven iets plantaardigs.

4. Johannesbroodpitmeel

Johannesbroodpitmeel wordt gebruikt om kattenvoer te verdikken en te stabiliseren, maar het is ook een additief dat sommige katteneigenaren liever vermijden. Johannesbroodpitmeel werd (samen met xanthaangom) gedurende een periode van twee jaar aan ratten toegediend en er werden geen carcinogene of andere toxische effecten waargenomen.

5. Xanthaangom

Vergelijkbaar met johannesbroodpitmeel, wordt xanthaangom gebruikt als onderdeel van het productieproces en wordt als veilig beschouwd. Toch willen veel katteneigenaren toevoegingen koste wat kost vermijden en sommigen hebben gesuggereerd dat xanthaangom aan de tanden van katten kan blijven kleven en daardoor tandziekten kan veroorzaken.

6. Paprika

Ik was niet zeker over paprika en het is niet een ingrediënt dat we vaak zien, dus ik nam contact op met Tiki Cat voor meer informatie. Ze namen binnen een paar dagen contact met me op en legden uit: “We hebben paprika toegevoegd als een natuurlijke kleurstof, maar op een onbeduidend niveau, in de hoop het visuele uiterlijk te helpen. Dit is alleen toegevoegd aan diëten die sardines bevatten.”

7. Taurine

Taurine is een essentieel aminozuur voor katten dat uitsluitend voorkomt in dierlijke eiwitten. Dit recept bevat toegevoegde taurine als supplement.

Volledige ingrediënten en gegarandeerde analyse

Hier is de complete lijst van ingrediënten in het kiprecept:

Sardines, kreeftenbouillon, zonnebloemolie, johannesbroodpitmeel, guarpitmeel, cholinechloride, xanthaangom, paprika, taurine, vitamine E-supplement, zinksulfaat, ijzersulfaat, niacine (vitamine B3), thiamine mononitraat (vitamine B1), calciumpantothenaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, vitamine A-supplement, riboflavinesupplement (vitamine B2), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), kopersulfaat, foliumzuur, vitamine D3-supplement, vitamine B12-supplement.

Hier is de gegarandeerde analyse:

 • 11% Eiwit
 • 3% Vet
 • 0% Vezels
 • 83% Vochtigheid

En hier is de gegarandeerde analyse op droge stof (met vocht verwijderd):

 • 65% Eiwit
 • 18% Vet
 • 0% vezels

Tiki Cat Bora Bora Ingredienten Samenvatting

Je kunt zien hoe verschillend de ingrediënten van dit dieet zijn in vergelijking met de Puka Puka variëteit. Terwijl het nog steeds een hoog eiwitgehalte heeft en een focus op dierlijke ingrediënten, bevat dit recept johannesbroodboon en xantham boongommen. Hoewel ik niet denk dat deze ingrediënten ten koste van alles vermeden moeten worden, begrijp ik wel waarom je ze zou willen overslaan, en het feit dat sommige Tiki Cat recepten ze wel bevatten en andere niet is een beetje verwarrend.

Als je het Bora Bora recept wilt kopen, raad ik Amazon aan en je kunt de prijs van vandaag bekijken door hier te klikken.

Ingrediënten in Tiki Cat Born Carnivore Kip & Haring Graanvrij Droog Kattenvoer

1. Ontbeende Kip

We willen altijd een dierlijk eiwit als eerste ingrediënt zien en uitgebeende kip is een prima start voor dit recept. De Association of American Feed Control Officers (AAFCO) legt uit dat met ontbeend gevogelte bedoeld wordt “de delen van de vogel zoals je die zou vinden als je een hele kip of kalkoen in de supermarkt zou kopen”, maar dat het ook “van de minder winstgevende delen van de vogel, zoals ruggen en nekken” omvat.

2. Kippenmeel

Meel is het vermalen vleesproduct nadat warmte is toegepast en water is verwijderd. Met andere woorden, het is een geconcentreerde vorm van eiwit. Hoewel minder bewerkt vlees over het algemeen beter is, voegen meelsoorten wel veel eiwit toe.

3. Haring

Haring is een vis die een andere soortgeschikte eiwitbron biedt en een geweldige bron van gezonde vetten. Het is ook geweldig om een ander eiwit te zien in het derde ingrediënt dat geen maaltijd is.

4. Zalm maaltijd

Net als de vorige maaltijdingrediënten voegt dit eiwit toe, maar niet veel anders.

5. Haring maaltijd

Net als de andere meelproducten op deze lijst is haringmeel rijk aan eiwitten.

6. Gedroogd eiproduct

Gedroogd eiproduct wordt door de AAFCO gedefinieerd als “droog ei, zonder schaal, dat is verwerkt in een USDA-fabriek”. Dat betekent dat dit een ander soortgeschikt ingrediënt en dierlijke eiwitbron is.

7. Erwten

Erwten komen in steeds meer recepten voor naarmate de graanvrije beweging voor diervoeding groeit. Erwten zijn niet soort-geschikt en hoewel ze niet dezelfde impact hebben als iets als maïs, zijn ze nog steeds een koolhydraat. Ze helpen echter ook de prijs van dit kattenvoer laag te houden en komen pas in ingrediënt 7 voor.

8. Erwten

Erwten komen in steeds meer recepten voor naarmate de graanvrije beweging voor dierenvoeding toeneemt. Erwten zijn niet soort-geschikt en hoewel ze niet dezelfde impact hebben als iets als maïs, zijn ze nog steeds een koolhydraat. Ze helpen echter ook de prijs van dit kattenvoer laag te houden en komen pas in ingrediënt 7 voor.

8. Tapioca

Tapioca, een ander koolhydraat, is een zetmeel dat wordt gewonnen uit de cassaveplant. Dit zetmeel maakt deel uit van het productieproces van de brokken en helpt het droogvoer zijn vorm te behouden.

9- Natuurlijke kip smaak

Natuurlijke kip smaak, volgens Chewy.com, is “bevat kippenvet en andere natuurlijke smaakstoffen om een gevogelte smaak te leveren.” Zoals de meeste natuurlijke smaken, is de totale voedingsimpact gering.

10- Brouwers Gedroogde Gist

Gedroogde biergist werkt als een supplement dat eiwit en vitamine B toevoegt aan kattenvoer.

Volledige ingrediënten en gegarandeerde analyse

Hier is de complete lijst van ingrediënten in het kiprecept:

Kip zonder been, kippenmeel, haring, zalmmeel, haringmeel, gedroogd eiproduct, erwten, tapioca, natuurlijk kippenaroma, gedroogde biergist, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), Kikkererwten, gemalen lijnzaad, tomatenpuree, calciumsulfaat, inuline (prebioticum), vitamine E-supplement, pompoen, zalmolie, taurine, ijzersulfaat, zinksulfaat, Niacinesupplement (vitamine B3), kopersulfaat, vitamine A-supplement, mangaansulfaat, thiaminemononitraat (vitamine B1), d-calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), biotine, Riboflavinesupplement (vitamine B2), Vitamine B12-supplement, Vitamine D3-supplement, Calciumjodaat, Foliumzuur, Natriumseleniet, Rozemarijnextract, Ascorbinezuur (conserveermiddel), Citroenzuur, Tanninezuur.

Hier is de gegarandeerde analyse:

 • 43% Eiwit
 • 18% Vet
 • 3,5% Vezels
 • 10% Vochtigheid

En hier is de gegarandeerde analyse naar droge stof (met vocht verwijderd):

 • 47,7% Eiwit
 • 20% Vet
 • 3.8% Vezels

Tiki Cat Born Carnivore Kip & Haring Ingrediëntensamenvatting

Alle 6 van de eerste ingrediënten zijn dierlijke eiwitbronnen, waardoor dit voer zich meteen onderscheidt als een van de betere droge kattenvoeders die verkrijgbaar zijn. De Born Carnivore lijn van Tiki Cat heeft ook een redelijke prijs. Dat maakt het een geweldige optie voor katteneigenaren die een eiwitrijk brokje willen voeren zonder een fortuin uit te geven. U kunt hier klikken om de laatste prijs op Amazon te zien.

Prijs 7/10

De prijs is een moeilijke categorie om echt vast te pinnen omdat het zo veel afhangt van de kwaliteit van de ingrediënten. De Puka Puka Lua (kipsmaak) is bijvoorbeeld het duurst dan de Bora Bora (sardinesmaak) en het prijsverschil weerspiegelt de kwaliteit van het ingrediënt.

Dus net zoals de kwaliteit van het ingrediënt per recept kan verschillen, zul je bij Tiki Cat Products een breed scala aan prijzen zien.

Over het geheel genomen heeft Tiki Cat verschillende budgetvriendelijke opties die katteneigenaren helpen een kwaliteitsproduct tegen een redelijke prijs te kopen. Ik denk niet dat Tiki Cat probeert het premium type kattenvoer te zijn. In plaats daarvan krijg ik de indruk dat ze de Blue Buffalo’s in de markt willen verslaan door een product van hoge kwaliteit aan te bieden met enkele kleine compromissen. Of zoals Hackett het in haar interview met de New York Times verwoordde: “Veel midline premium merken, die nog steeds veel graan en koolhydraten bevatten, hebben tractie verloren aan bedrijven als het mijne.”

Marketing en boodschap match 8.5/10

Tiki Cat slaagt er goed in om hun marketing af te stemmen op hun eigenlijke product. Tiki Cat is één van de weinige bedrijven die direct de carnivore wortels van je kat erkent, zoals ze uitleggen op hun FAQ pagina “Katten zijn obligate carnivoren en kunnen alleen voedingsstoffen uit vlees halen, in tegenstelling tot andere dieren die in staat zijn om voedingsstoffen uit plantaardig voedsel te halen.”

Ik vind het ook geweldig dat de oprichter van het bedrijf eigenlijk iemand is die eerder in de dierenvoedingsindustrie heeft gewerkt. In tegenstelling tot veel dierenvoedingsbedrijven die uitsluitend vanuit een zakelijk perspectief de markt betreden, heb ik na het bekijken van interviews met Hackett het gevoel dat ik duidelijk de passie kan zien voor wat zij doet.

Het helpt ook dat ze bereid is om terloops te snoepen van haar merk kattenvoer terwijl ze wordt opgenomen.

Terugroep geschiedenis 10/10

Op het moment van schrijven is Tiki Cat nog nooit teruggeroepen. Met een perfecte terugroep geschiedenis en een bedrijfshistorie die terug gaat tot 2005 is Tiki Cat gemakkelijk verdient een perfecte 10 op 10 voor het terugroepen van geschiedenis!

Dry Vs Wet

Tiki Cat is sterk gericht op natvoer en heeft slechts drie smaken droge brokjes in hun Born Carnivore lijn. Tiki Cat legt uit dat “we een droge optie hebben geformuleerd, in een gebakken brokje, dat dezelfde hoge proteïne, lage koolhydraten belofte waarmaakt die we maken met onze natte diëten.” Met andere woorden, hun doel was om een eiwitrijk, koolhydraatarm droogvoer te maken en ik zou zeggen dat ze dat bereikt hebben.

Een deel van wat hun droogvoer uniek maakt is dat ze het bakken. Tiki Cat beweert dat dit “ons in staat stelt om een hoger niveau van vers vlees toe te voegen dan extrusie, wat de manier is waarop de meeste droge producten worden gemaakt”. Ze beweren ook dat hierdoor het Maillard effect kan plaatsvinden, wat de smaak van het totale voer verbetert. Het Maillard effect is zeker vastgesteld, maar het is moeilijk met zekerheid te zeggen in hoeverre katten er echt om geven.

Wat het natvoer betreft, heb ik reeds besproken dat, hoewel er enige variatie is in de recepten, Tiki Cat zich concentreert op het verstrekken van eiwitrijke diëten. Wat hun natvoer uniek maakt is de consommé of soep stijl levering.

Online Beoordelingen Van Tiki Cat

Ik heb uren rondgespit op het internet om een gevoel te krijgen voor wat katteneigenaren zeggen over Tiki Cat producten. Dat betekent zoeken in kat-gerelateerde forums, blogs, en natuurlijk websites van leveranciers. Ik heb ook gekeken naar zowel natte als droge voeding varianten.

Tiki Cat Puka Puka Luau heeft de hoogste beoordelingen in vergelijking met andere recepten en productlijnen met honderden tevreden katteneigenaren. Dit zou niet echt als een verrassing moeten komen aangezien we al hebben gesproken over hoe dit eenvoudige recept kwaliteitsingrediënten bevat met beperkte vulstoffen tegen een redelijke prijs.

Over het algemeen is de overgrote meerderheid van de beoordelingen van Tiki Cat positief met de meerderheid van negatieve beoordelingen afkomstig van katteneigenaren met katachtigen die weigerden het voer te eten. Ik heb echter nog geen kattenvoer gezien dat niet heeft een lange lijst van dit soort recensies en ik heb het gevoel dat Tiki Cat een normale hoeveelheid van dit soort recensies heeft.

Maar laten we een beetje dieper graven en beginnen met wat klanten leuk vinden aan Tiki Cat:

Waar klanten van houden

Een van mijn favoriete manieren om een gevoel te krijgen voor een heleboel gegevens is met een woordwolk! Het is een geweldige visuele manier om veelvoorkomende trends te zien en hieronder zie je een woordwolk voor 100+ vijf-sterren beoordelingen voor het Puka Puka Luau kattenvoer.

tiki kat woordwolk

Je kunt zien dat veel katteneigenaren de versnipperde kip noemen, waardoor dit voer zich zeker onderscheidt. Terwijl het meeste kattenvoer er als een bruine brok (ook wel paté genoemd) uitziet, ziet Tiki Cat voer er ook echt als eten uit. U zult ook de prominente aanwezigheid van de woorden “love” en “loves” opmerken en er waren veel katteneigenaren die extatisch waren over hoeveel hun kat van het voer hield!

Onderzoek is ook een soort van een verrassend woord in de wolk en veel eigenaren noemden de hoeveelheid onderzoek die ze hebben gedaan voordat ze uiteindelijk met Puka Puka Luau in zee gingen.

Mijn favoriete klantenbeoordeling (en winnaar van de beste kop) moet deze van Amazon zijn.

Wat klanten niet leuk vinden

Zoals ik al heb vermeld, is de belangrijkste klacht van katteneigenaren dat hun katten het voer niet lekker vonden. Kijk eens naar deze woordenwolk van één-ster beoordelingen:

tiki cat negatieve woordenwolk

U kunt de prominentie zien van woorden als “zal niet” en “doet niet”. Je ziet ook dat het woord “veranderd” prominent aanwezig is en dat is een gevolg van katteneigenaren die suggereren dat het recept in de loop der tijd is veranderd. Dit is een andere klacht die ik vrij vaak zie, maar ik heb geen bewijs dat het recept is veranderd.

Mijn algemene beoordeling 8/10

Tiki Cat kan een uitstekend kattenvoer zijn, maar het hangt echt af van het specifieke recept dat je kiest. Als het op natvoer aankomt, is de Puka Puka Luau een van de beste op de markt met een eenvoudig, eiwit-gericht recept dat vulstoffen en conserveringsmiddelen minimaliseert. Maar andere recepten, zoals de Bora Bora, liggen veel dichter bij het gemiddelde. Niet slecht, maar zeker niet op hetzelfde niveau als de Puka Puka.

Als het op droogvoer aankomt, is de relatief nieuwe Born Carnivore lijn een geweldige optie voor budgetvriendelijke brokken met een hoog eiwitgehalte.

Maar als je kijkt naar de beste recepten die Tiki Cat te bieden heeft, gecombineerd met een stapel positieve recensies en een perfecte recall geschiedenis, vind ik dat Tiki Cat een solide 8 op 10 beoordeling verdient. Als je meer wilt weten over Tiki Cat en de laatste prijzen wilt bekijken, klik dan hier om hun winkel op Amazon te bekijken.

Als je meer wilt weten over een kattenvoer dat nog hoger scoorde, bekijk dan mijn review van Feline Natural.