Go-Cat Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Go-Cat is een merk droog kattenvoer gemaakt door Purina. Het is beschikbaar in Groot-Brittannië en landen van de Europese Unie. Lees meer over Go-Cat in onze onbevooroordeelde recensie.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel Go-Cat Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben Go-Cat kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Go-Cat op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 6/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7/10

We geven Go-Cat kattenvoer een 42 uit 60 rating (70%) of een B-cijfer.

Over Go-Cat

Nestle kocht in 1985 het Britse kattenvoer Go-Cat. Op basis van de informatie die we vonden, was Go-Cat eerder bekend als Friskies Go-Cat in de jaren 1990. Het is beschouwd als vergelijkbaar met Meow Mix in de Verenigde Staten.

Nestle-Purina Petcare (of simpelweg Purina) is de op een na grootste wereldwijde producent van dierenvoeding ter wereld.

De wereldhub van Purina Petcare bevindt zich in Missouri in de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft zwaar geïnvesteerd in voedingsonderzoek en -ontwikkeling met voedingsdeskundigen, dierenartsen, gedragsdeskundigen, immunologen, chemici, moleculair biologen, voedingswetenschappers, smakelijkheidsexperts en specialisten in genomica en bio-informatica. Je kunt hier meer te weten komen over het Purina Institute en hun onderzoek naar dierenvoeding.

Sourcing en productie

Nestle-Purina heeft meerdere fabrieken in het Verenigd Koninkrijk. We konden niet identificeren welke faciliteit Go-Cat maakt, maar Purina maakt wel hun eigen voedsel.

We vonden een nuttige pagina op de Purina UK-website die veel vragen beantwoordt over ingrediënten, duurzaamheid en hoe het voedsel wordt gemaakt.

Purina heeft een goede staat van dienst op het gebied van kwaliteitscontrole. Het bedrijf kan maar liefst 1400 tests en controles op één dag uitvoeren, op één locatie, om de veiligheid van hun voedsel te garanderen.

Is kattenvoer teruggeroepen?

Het doorzoeken van de website van het Food Standards Agency van de Britse overheid op terugroepacties leverde geen rendement op voor Go-Cat-terugroepacties. Go-Cat bestaat echter al enkele decennia en Purina is al lange tijd eigenaar van het bedrijf. We kunnen niet met zekerheid zeggen dat het merk nog nooit een terugroepactie heeft gehad in Groot-Brittannië.

We hebben geen terugroepacties voor Go-Cat in Europa gevonden, maar ze worden mogelijk niet weergegeven in een Engelstalige Google-zoekopdracht.

Wat voor soort voedsel biedt Go-Cat aan?

Op dit moment heeft Go-Cat 10 verschillende droge kattenvoer. De meeste voedingsmiddelen zijn strikt brokjes, maar verschillende bevatten ook zachte stukjes.

Go-Cat maakt voedsel voor kittens, junior katten, volwassen katten en senioren.

Smaken zijn rundvlees, vis, zalm, kip, tonijn, kalkoen, zuivel en eend.

Go-Cat heeft ook een speciale formule voor binnenkatten.

In het verleden was Go-Cat beschikbaar als natvoer, maar ze bieden op dit moment geen ingeblikt voedsel aan op basis van hun website.

Go-Cat Kattenvoer Review

#1 Go-Cat Kip en Eend Droog Kattenvoer

Koop op Amazon

Volgens Purina is Go-Cat het favoriete droge kattenvoer van Groot-Brittannië. Hoewel nat kattenvoer vaak de voorkeur heeft voor katten vanwege het vochtgehalte, geven veel mensen nog steeds de voorkeur aan droog kattenvoer.

Het is handig om te voeren en op te slaan in vergelijking met nat voedsel. Je hoeft bijvoorbeeld geen dozen met ingeblikt voedsel mee te nemen. Bovendien neemt een zak droogvoer niet zoveel ruimte in beslag als een dozijn blikjes voedsel. Droog voedsel is ook lang houdbaar. En ze zijn zuiniger dan nat voedsel.

Dat wil niet zeggen dat nat voedsel niet zijn goede punten heeft – dat doen ze. Maar er zijn enkele goede redenen waarom sommige mensen hun katten liever droogvoer geven.

De belangrijkste ingrediënten van Go-Cat Chicken en Duck Dry kattenvoer zijn granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten en bijproducten van plantaardige oorsprong. Helaas zijn dierenvoedingsbedrijven volgens de Britse en EU-wetgeving niet verplicht om nauwkeurigere etikettering voor hun ingrediënten te verstrekken.

Wij zie wel dat het vlees en dierlijke bijproducten 10 procent van het voedsel uitmaken. Een notitie op de Go-Cat-pagina stelt dat dit overeenkomt met 20 procent gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten met minimaal 4 procent kip en minimaal 4 procent eend.

Het voedsel bevat geen kunstmatige kleurstoffen. Purina stelt dat hun Go-Cat formules geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen bevatten.

Volgens Go-Cat is deze kip- en eendenformule gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten van bekende en vertrouwde leveranciers. De juiste balans van mineralen ondersteunt de gezondheid van de urinewegen. Essentiële mineralen plus vitamine D ondersteunen de gezonde tanden en botten van uw kat. En essentiële vetzuren zijn goed voor de gezonde huid en glanzende vacht van uw kat.

Deze formule is een complete en uitgebalanceerde volwassen onderhoudsformule voor katten.

Go-Cat blijkt een compleet en uitgebalanceerd droogvoer te zijn dat geschikte voeding biedt voor volwassen katten. Het is moeilijk om conclusies te trekken over de ingrediënten, omdat ze niet in detail worden vermeld. De vage beschrijvingen en prijs geven aan dat dit een gemiddeld voedsel is, maar veel katten kunnen het lekker vinden en er goed op gedijen.

Caloriegehalte (ME berekend): 340,5 kCal per 100g

Ingrediënten

Compositie: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (10%*), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, plantaardige bijproducten, mineralen, gisten

Analytische bestanddelen: Eiwit: 30%, Vetgehalte: 11%, Ruwe as: 8%, Ruwe celstof: 3%, Linolzuur: 1,8%, Arachidonzuur: 0,1%

Additieven (per kg): IE/kg: Vit A: 12 500; Vit D3: 1 000. mg/kg: IJzersulfaatmonohydraat: 145; Watervrij calciumjodaat: 2.4; Kopersulfaat pentahydraat: 35; Mangaansulfaatmonohydraat: 15; Zinksulfaatmonohydraat: 182; Natriumseleniet: 0,23; Taurine: 870. Kleurstoffen* en antioxidanten. *Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 11%

Ruwe celstof: 3%

As: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 30%

Vet: 11%

Vezel: 3%

Koolhydraten: 48%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 28.65%

Vet: 25.51%

Koolhydraten: 45.84%

Ingrediënten die we leuk vonden: Vlees en dierlijke bijproducten met kip en eend

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Moeilijk te zeggen omdat de ingrediënten zo vaag zijn

Veel voorkomende allergenen: Nogmaals, moeilijk te zeggen omdat de ingrediënten zo vaag zijn. Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Bevat minimaal 4 procent kip en 4 procent eend
 • Compleet en uitgebalanceerd voor volwassen katten
 • Purina heeft gekwalificeerde veterinaire voedingsdeskundigen om hun voedsel te formuleren; het bedrijf voert meer dan 1000 ingrediënten- en productiekwaliteitscontroles per dag uit in hun fabrieken
 • Betaalbaar

Tegens

 • Ingrediëntinformatie is vaag op het etiket (hoewel dit legaal is in het VK)
 • Informatie over het inkopen van ingrediënten ontbreekt

#2 Go-Cat knapperig en mals kitten kip droog kattenvoer

Koop op Amazon

Kittens hebben speciale voeding nodig. Ze doen het grootste deel van hun groei in de eerste vier maanden van hun leven. Het is belangrijk voor een kitten om de juiste voedingsstoffen te hebben, samen met veel energie tijdens deze periode.

Go-Cat® Crunchy and Tender Kitten Chicken Dry Cat Food is geformuleerd voor kittens tijdens het eerste groeijaar. Het is ook geschikt voor zwangere katten en moederkatten die borstvoeding geven. Het helpt de groei van uw kitten te ondersteunen. Het bevat vitamine E voor het immuunsysteem. En het heeft taurine om een gezond hart en een goed gezichtsvermogen te bevorderen.

Hoewel veel Go-Cat-recepten strikt droog voedsel zijn, heeft deze kittenformule zowel knapperige als zachte stukjes om kittens aan te spreken terwijl ze tandjes krijgen. Dit kan ook helpen om gezonde tanden en tandvlees te behouden.

De belangrijkste ingrediënten in dit voedsel zijn granen, vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten en oliën en vetten. Het vlees en dierlijke bijproducten komen overeen met 20 procent gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten met minimaal 4 procent kip. Het voedsel bevat ook een equivalent van 4 procent gerehydrateerde groenten.

Volgens Go-Cat bevat het voedsel geen kunstmatige kleurstoffen. Purina stelt dat hun Go-Cat recepten geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, flavorin bevattengs, of conserveermiddelen.

Go-Cat raadt aan om het voedsel eerst met water te serveren wanneer uw kitten is gespeend. U kunt de hoeveelheid water geleidelijk verminderen naarmate uw kitten meer gewend raakt aan het eten van hard voedsel.

Het zou leuk zijn om meer informatie te hebben over de exacte informatie in de ingrediënten, maar dat is niet vereist door de Britse wet.

Dit recept is een van de duurste Go-Cat formules. Het is relatief hoog in eiwitten, zoals het zou moeten zijn voor groeiende kittens. Go-Cat Crunchy and Tender Kitten Chicken Dry Cat Food lijkt geschikte voeding te bieden voor opgroeiende kittens tot een jaar oud.

Caloriegehalte (ME berekend): 354 kCal per 100g

Ingrediënten

Compositie: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (10%*), Plantaardige eiwitextracten, Oliën en vetten, Glycerol, Mineralen, Diverse suikers, Plantaardige bijproducten, Groenten (0,6%**), Gisten

Analytische bestanddelen: Eiwit: 34.0%, Vetgehalte: 12.0%, Ruwe as: 8.0%, Ruwe celstof: 2.0%

Additieven (per kg): IE/kg: Vit A: 17 300; Vit D3: 1 440; Vit E: 120. mg/kg: Ferrosulfaat monohydraat: 200; Watervrij calciumjodaat: 3.3; Kopersulfaat pentahydraat: 48; Mangaansulfaat monohydraat: 21; Zinksulfaat monohydraat: 250; Natriumseleniet: 0,32; Taurine: 1 200.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 34%

Ruw vet: 12%

Ruwe celstof: 2%

As: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 34%

Vet: 12%

Vezel: 2%

Koolhydraten: 44%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.73%

Vet: 27.2%

Koolhydraten: 41.07%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Toegevoegde suikers

Veel voorkomende allergenen: Kip is een veel voorkomend allergeen voor sommige katten

Pros

 • Minimaal 4 procent kip (equivalent)
 • Relatief hoog in eiwitten
 • Purina heeft goede productie- en kwaliteitscontroles

Tegens

 • Ingrediënten zijn vaag en bronnen worden niet verstrekt
 • Bevat toegevoegde suikers

#3 Go-Cat Indoor Chicken Dry Cat Voer

Koop op Amazon

In tegenstelling tot een paar decennia geleden, leven veel katten tegenwoordig hun leven binnenshuis. Het stadsleven met verkeer en andere gevaren maakt het onveilig voor huiskatten om van het buitenleven te genieten. Binnenkatten hebben vaak een dieet nodig dat geschikt is voor hun speciale behoeften.

Go-Cat Indoor Chicken Dry Cat Food is gemaakt met de binnenkat in gedachten. Het helpt uw kat op een gezond gewicht te houden. Het heeft cichorei als ingrediënt om de geur van zwerfvuil te verminderen. Het bevat bietenpulpextracten om de vorming van haarballen te helpen verminderen. Bovendien helpen vezels uit natuurlijke bronnen de gezonde spijsvertering van uw kat te ondersteunen.

De belangrijkste ingrediënten in deze formule zijn granen, vlees en dierlijke bijproducten (10 procent), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten (5 procent bietenpulp), oliën en vetten en groenten (2 procent gedroogde cichorei). Het gerehydrateerde vlees en dierlijke bijproducten bevatten minimaal 4 procent kip volgens de Go-Cat website. Op het receptetiket staat eigenlijk dat het voedsel 2,1 procent kip en 2,1 procent kalkoen bevat.

Dit recept bevat geen toegevoegde kunstmatige kleuren. Purina stelt dat geen van hun Go-Cat-recepten toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen bevat.

Dit binnenvoer bevat iets minder calorieën dan sommige van de andere droogvoeraanbiedingen van Go-Cat, wat nuttig kan zijn voor katten die misschien niet zoveel beweging krijgen als katten die zich bezighouden met buitenactiviteiten.

Go-Cat Indoor Chicken Dry Cat Food is een volwassen onderhoudsformule voor katten van een jaar en ouder.

Go-Cat Indoor Chicken Dry Cat Food ziet eruit als een redelijk voedzaam voer voor binnenkatten. Het lijkt rekening te houden met factoren zoals vezels en calorieën voor binnenkatten.

Caloriegehalte (ME berekend): 328,25 kCal per 100g

Ingrediënten

Compositie: Granen, vlees en dierlijke bijproducten (10%*), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten (5% bietenpulp), oliën en vetten, groenten (2% gedroogde cichorei**), mineralen, gisten

Analytische bestanddelen: Eiwit: 30%, Vetgehalte: 10%, Ruwe as: 8%, Ruwe celstof: 5%

Additieven (per kg): IE/kg: Vit A: 13 500; Vit D3: 1 100. mg/kg: Ferrosulfaatmonohydraat: 156; Watervrij calciumjodaat: 2,5; Kopersulfaat pentahydraat: 37; Mangaansulfaatmonohydraat: 16; Zinksulfaatmonohydraat: 197; Natriumseleniet: 0,25; Taurine: 940. Kleurstoffen* en antioxidanten. *Geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 10%

Ruwe celstof: 5%

As: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 30%

Vet: 10%

Vezel: 5%

Koolhydraten: 47%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.62%

Vet: 23.98%

Koolhydraten: 46.4%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, bietenpulp, cichorei

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Onmogelijk te zeggen

Veel voorkomende allergenen: Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Bietenpulp is een goede bron van vezels
 • Cichorei is een goed prebioticum
 • Deze formule bevat iets minder calorieën dan sommige andere recepten van Go-Cat, wat goed kan zijn voor binnenkatten

Tegens

 • De meeste ingrediënten zijn vaag, dus het is onmogelijk om er iets over te weten

Wat vinden klanten van Go-Cat Kattenvoer?

Bijna alle beoordelingen op de Go-Cat website zijn 5 sterren. We hebben gezocht naar andere sites die mogelijk minder bevooroordeeld zijn. De meeste reviews die we op Amazon.co.uk vonden waren nog steeds erg positief over het merk. Op Amazon.co.uk was 85 procent van de beoordelingen 5-sterren. (Velen van hen waren ook erg grappig.)

Positieve beoordelingen

Best veel kattenvoer.

Ik bestelde deze koekjes in september en schatte dat ze tot Kerstmis zouden duren. Het is nu maart en er is nog genoeg over. Sommige mensen suggereren misschien dat ik minder koekjes had moeten kopen, of zelfs meer katten. Die mensen zouden waarschijnlijk gelijk hebben.

Maar zelfs als ik twee keer zo lang meegaat als ik had verwacht, en nog steeds ongeveer een derde van een zak over heeft, zijn ze nog steeds vers en de kat is nog steeds blij om ze op te eten. Het enige nadeel is dat ik de missus moest beantwoorden die eiste om te weten waar ik van plan ben om zo’n grote hoeveelheid kattenvoer te houden. Ik legde uit dat het uiteindelijk allemaal in de kat zou worden opgeslagen, maar ik weet niet zeker hoe overtuigend ze dit argument vond. – door Thomas W. reviewing Go-Cat Adult Dry Cat Food Chicken and Duck 10kg op 14 maart 2020

Gerald’s favoriet!

Van alle katachtige droge voedingsmiddelen is dit #Himself’s “Ga naar”, “Nummer 1”, Veilige en betrouwbare optie , als slechts een klein deel van zijn gevarieerde dieet, het is zelfs een beetje een traktatie voor hem.
Erso ze dienen ook als een zeer handige verleiding om hem terug te krijgen naar het huisje, van zijn vele avonturen, door simpelweg de “Biscuits” in hun container, tamboerijnstylie, te rammelen!
Geweldige prijs ook (£ 15,37 voor 10 kg) met een extra korting van 10% bovenop de 15% korting van #AuntieAmazon voor #SubbySave. 🙂 #HappyGerald – door Blue reviewing Go-Cat Adult Tuna, Herring & Veg Dry Cat Food 10kg op 8 april 2019

Negatieve beoordelingen

Koop dit NIET! Het is gevaarlijk voor de gezondheid van katten.

OK. Mijn kat ontwikkelde een probleem met haar schildklier. Ik bracht haar naar de dierenarts en ze vroeg wat ik haar te eten gaf. Ik zei Go-Cat. Verwachtend dat de dierenarts tevreden zal zijn. Ze keek me gewoon aan alsof ik beter zou moeten weten. En ging verder met me te vertellen hoe slecht Go-Cat is. En dat het voor problemen zorgt. Nu om te weten dat het voedsel waarvan ik te horen kreeg dat het door de advertenties goed was voor mijn kat, mogelijk had kunnen helpen om haar gezondheidsproblemen tot op het bot te veroorzaken. Alle advertenties zeggen dat het goed is. Maar het is troep. Mijn dierenarts zei haal Go-Cat dan een betere en kijk naar de ingrediënten.

Je zult ontbijtgranen zien. Behalve met het goede eten staat het lager op de lijst, en Go-Cat staat het bovenaan de lijst! Ik keek wel en ze had gelijk! Het duurdere voedsel had minder ontbijtgranen en meer vlees. Wat me nog meer schokte, was dat Go-Cat eigendom is van Purina. Die ook het andere betere kwaliteit, duurdere voedsel verkopen. Ik zei tegen mijn dierenarts, maar alle advertenties zeggen dat het goed is. Ik vertelde het aan een vriend. Die me botweg vertelde dat het marketing is, natuurlijk doen ze dat! Ik voelde me zo schuldig en goedgelovig. Ik had alle advertenties geloofd die ik mijn katten een goed dieet gaf. Ik zou dit nooit hebben aangeraakt als ik de waarheid kende. In een poging om dit in lekentaal te zeggen; dat is waarschijnlijk het equivalent van elke dag een take away! Dit eten heeft geholpen, ik ben ervan overtuigd dat mijn kat onwel is geworden.

Helaas is ze nu dood. ( NIET te maken met dit probleem) Ik zal het niet aanraken met een schuitpaal. Ik koop de duurdere en veel gezondere Purina One. Maar in mijn achterhoofd vraag ik me nu af of het haar dieet was dat haar ziek maakte. Ik maak helemaal geen medische claims. En ik zeg niet categorisch dat de Go-Cat verantwoordelijk was voor de ziekte van mijn kat of gezondheidsproblemen. En heb alleen gezegd wat de dierenarts me vertelde. Go-Cat wordt niet aanbevolen door dierenartsen voor katten. Het is te hoog in granen en niet goed voor hen.

Maar onnodig te zeggen, zoals ik al zei. Ik koop het niet meer voor mijn andere kat. En ik zal het nooit meer kopen. De reden dat ik deze review doe, is om anderen te helpen, die van hun katten houden. Ik ben zo geschokt dat een product dat zo ongezond en rijk aan ontbijtgranen is, kan worden geadverteerd als goed voor hen. Als dierenartsen anders zeggen. Hoe kan dat überhaupt worden toegestaan? – door The Forest Princess reviewing Go-Cat Adult Dry Cat Food Chicken and Duck 10kg op 22 november 2019

Arme kat 🤮 . Stinkend huis 💩 . Terug naar een KWALITEIT kattenvoer! 🥇

Ik ben geleidelijk overgestapt van een duurder droog kattenvoer naar Go-Cat op basis van de positieve beoordelingen en ik wou echt dat ik dat niet had gedaan.

Mijn arme kat is nooit gestopt met ziek te zijn sinds hij 100% Go-Cat ging. De helft van het voedsel dat hij eet komt onverteerd terug, wat uiteraard onaanvaardbaar is.

Maar de geur uit de kattenbak is absoluut smerig! Ik kan niet tegen de afschuwelijke stank van zijn poep die onmiddellijk moet worden verwijderd en TOCH moet ik het hele HUIS besproeien met geurneutralisator.

Ik zal niet dwaas genoeg zijn om weer goedkope rotzooi te kopen voor mijn binnenkat, de £ 40 die ik bespaarde door dit te kopen @#*% was het niet waard voor hem of voor mij.

Bespaar jezelf wat moeite en ruimte in je vuilnisbak, hou van je kat en koop deze #*@% niet. – door TooTsRamBLe reviewing Go-Cat Adult Dry Cat Food Chicken and Duck 10kg op 11 augustus 2020

Hoeveel kost Go-Cat kattenvoer?

Go-Cat kattenvoer is een van de meer betaalbare merken die in het Verenigd Koninkrijk te koop zijn. De meeste formules worden vermeld vanaf £ 1,10 voor 320 gram; en £ 2,25 voor 850 gram.

Sommige van de Go-Cat formules komen in grotere zakken en kosten meer. We vonden bijvoorbeeld Go-Cat Senior Chicken Dry Cat Food te koop in een zak van 2 kg voor tussen £ 7,29 en £ 10,55 bij verschillende dierenvoedingswinkels.

Kortom, is Go-Cat Kattenvoer een goede keuze?

Wij denken dat Purina goede kwaliteitscontrolemaatregelen heeft in hun dierenvoedingsfabrieken. Hun veterinaire voedingsdeskundigen behoren tot de beste in de huisdiervoedingsindustrie. De meeste van hun voedingsmiddelen zijn niet gastronomisch of zelfgemaakt in stijl, maar ze zijn voedzaam en volgen voedingsrichtlijnen. Go-Cat droog kattenvoer moet voldoen aan de voedingsbehoeften van uw kat.

Het lijkt er ook op dat veel katten absoluut dol zijn op deze voedingsmiddelen, op basis van klantrecensies.

Ten slotte is Go-Cat kattenvoer betaalbaar en op grote schaal beschikbaar.

Het komt erop neer dat Go-Cat een goede keuze is voor veel katten. Kun je beter droog kattenvoer kopen? Ja, maar je betaalt ook veel meer.

Go-Cat lijkt op Meow Mix. Ooit heette het Friskies Go-Cat. Als je in een ander land bent, kan dat je een idee geven van het soort kattenvoer dat Go-Cat is.

Hoe bestel je Go-Cat Kattenvoer?

Go-Cat is beschikbaar op de Go-Cat website. Je kunt het ook online kopen via Amazon.co.uk.

De voedingsmiddelen zijn ook verkrijgbaar in het verenigd koninkrijk van winkels zoals ASDA, Monster, Ocado, Pets At Home, Sainsburys, Tesco, The Pet Express, Vet UK, Viovet, Waitrose Pet en Wilko.