Tractor Supply Natural Pine Pellet Kattenbakvulling Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Houtpellets worden steeds populairder als kattenbakvulling vanwege het vermogen om vocht te absorberen, geur te beheersen, bacteriën op natuurlijke wijze te onderdrukken en budgetvriendelijk te zijn.

Veel katteneigenaren gebruiken paardenstrooiselkorrels voor kattenbakvulling en het product van Tractor Supply is een van de meest populaire, dus we hebben het op de proef gesteld.

Blijf verder lezen om erachter te komen hoe het zich verhoudt tot typische klonterende nesten en of het net zo veilig en effectief is als Feline Pine.

Hier zijn onze beoordelingen voor Tractor Supply op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Verscheidenheid aan producten – 5/5
 • Prijs per pond – 5/5
 • Multi-Cat Formules – 4/5
 • Klonterend vermogen – 2/5
 • Langdurige geurbestrijding – 5/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 5/5

Algemene score: 4.5/5

Hoe we hebben getest:

 • We kochten een zak Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding om te testen.
 • We hebben meerdere dagen besteed aan het testen van het nest op verschillende katten.
 • We ontvingen deze producten niet in ruil voor een gunstige beoordeling en het werd gekocht met ons eigen geld.

Merkoverzicht

De eerste Tractor Supply-winkel opende in 1938 in Minot, North Dakota. Tegenwoordig zijn er 2.016 Tractor Supply-winkels in 49 staten in de VS.

Tractor Supply is een winkel die een aanzienlijke mix van producten biedt die nodig zijn om te zorgen voor een landelijke levensstijl, evenals huisdieren en dieren met hun exclusieve merken. Tractor Supply-winkels bevinden zich voornamelijk in gebieden buiten de grote grootstedelijke markten en in landelijke gemeenschappen.

Populaire alternatieven voor Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding Cat Litter

Hier zijn enkele van onze favoriete natuurlijke kattenbakvullingmerken waaruit u vandaag kunt kiezen. De meeste bieden kortingen op uw eerste bestelling, zodat u kunt zien hoe uw katten het leuk vinden.

Tractor Supply Pine Pellets vs. Feline Pine

Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding is gemaakt van samengeperste dennenhoutvezel. Grenen pellets worden gemaakt van houtpulp of gerecycled dennenkrullen, dat vervolgens wordt gevormd tot pellets. Deze pellets hebben een natuurlijke houtgeur, bevatten weinig vocht en veranderen in stof als ze nat worden.

Feline Pine natuurlijk strooisel wordt gemaakt van ontsmette en geperste houtpulp die wordt gevormd tot pellets. Het gebruikte hout is afkomstig van duurzaam geproduceerde bomen die niet worden gekapt. Deze pellets absorberen vocht en elimineren geuren.

Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding pellets en Feline Pine strooisel is gemaakt van 100% All-Natural Pine en beweert vrij te zijn van chemicaliën. Geen van beide heeft toegevoegde geur is stofvrij en zeer absorberend.

Lees ook: 11 Beste kattenbakvullingen

Feline Pine komt in klonterende en niet-klonterende formules. Terwijl Tractor supply alleen strooiselpellets voor multifunctioneel gebruik aanbiedt. Feline Pine-strooisel adverteert wel dat hun strooisel in de oven is gedroogd, terwijl Tractor Supply’s Pine Bedding dit nergens vermeldt.

Lees ook: De 11 beste niet-klonterende kattenbakvullingen

(We hebben contact opgenomen met de fabrikanten om te vragen of Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding daadwerkelijk ovengedroogd was en kregen te horen dat dit het geval is.)

Top Cat Litter beoordeeld

De formule die we hier bespreken is Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding

#1 Tractor Supply Natuurlijke Pine Pelletized Bedding

Koop op Tractorsupply.com

Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding is gemaakt van dennenhout, wat betekent dat er geen stof is en een milde en aardse geur heeft. Het hoge absorptievermogen van hout helpt ook bij de geur, omdat de pellets snel de urine van de kat opnemen en de geur neutraliseren.

Het bedrijf beweert ook dat een pond Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding meer dan 500% van hun gewicht kan nemen, wat betekent dat 1 pond houtpellet kattenbakvulling langer meegaat dan 1 pond kleistrooisel.

Omdat het geen klonterende formule is, lijkt het ook veel langer mee te gaan dan traditionele nesten op basis van klei. De pellets vallen af tot een zaagseltextuur zodra ze nat zijn en het vaste afval kan met een schep worden verwijderd.

We vonden het fijn dat het een frisse dennengeur heeft en dat het weinig tot geen stof had. Het volgde ook helemaal niet of kleefde niet aan de poten van onze kat.

Voordelen van Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding

 • Superieure geur COntrol
 • Zeer goedkoop
 • Geen stof
 • Geen tracking

Nadelen van Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding

 • Niet makkelijk te scheppen
 • Sommige katten houden niet van de textuur
 • De pellets klonteren niet

Dit nest wordt geleverd in een zak van 40 pond die minstens twee keer zo lang mee moet gaan als een kleistrooisel van hetzelfde gewicht.

Wat vinden klanten van Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding?

Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding Cat Litter deed het erg goed bij klanten en scoorde 4,8 sterren op de Tractor Supply Website.

Houd er rekening mee dat deze pellets naast strooisel ook als strooisel in paardenstallen worden gebruikt en dit kan van invloed zijn op de werkelijke beoordelingsscores.

Blijf lezen om positieve en negatieve beoordelingen te lezen voor de Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding.

Positieve klantrecensies voor Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding

“Heel goed in het absorberen van urine ik hoef hun kattenbakken niet te vervangen omdat ik vaak helemaal geen plas ruik” – door VERIFIED PRODUCT OWNER uit Chicago Illinois

“Ik kan eindelijk stoppen met het scheppen van zwerfvuil, gewoon zeven en het is ook lichter dan normaal zwerfvuil.” – door Kuroneko uit New Brunswick, NJ

“Dit is het perfecte nestje voor mijn kitten om te gebruiken terwijl haar poot geneest van een blessure en tegen een geweldige prijs. Ze is niet in staat om klonterend strooisel te gebruiken omdat het aan haar gewonde poot kan blijven kleven, dus dit pelletstrooisel is een levensreddend alternatief geweest!” – door Allisonloveshowl

Negatieve klantrecensies voor Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding

“De laatste paar zakken paardenstrooisel die ik bij TSC kocht, waren donkerder dan normaal en bevatten veel stof in de zakken met de pellets. Elke keer als ik pellets uit een zak schep, stijgt er een stofwolk op. Dit is niet goed voor mij of mijn kat. Is TSC onlangs van leverancier veranderd of heeft het een slechte batch gekregen?” – door IvanK

Zijn dennenkorrels giftig voor katten?

Niet alle dennenkorrels worden behandeld om de pijnboomoliën uit het gerecyclede hout te verwijderen. Het kiezen van de juiste strooiselkorrels voor de kattenbak van uw kat is dus belangrijk.

Hoewel dennen en andere houtsoorten van nature fenol bevatten, dat giftig is voor katten, wordt een meerderheid van de houtpellets behandeld met een proces dat ovendroging wordt genoemd. Dit betekent dat dennen veilig is als het in de oven wordt gedroogd, omdat warmtebehandeling ervoor zorgt dat dennen de fenolen afgeven.

Katten kunnen allergieën ontwikkelen voor dennen kattenbakvulling die het gevolg is van overgebleven pollen, schimmels en stof tijdens het productieproces. Als uw kat overmatig begint te verzorgen, piepen of jeuken, wilt u misschien stoppen met het gebruik van dennenbakvulling.

Zijn pine pellets beter voor katten?

Dennenkorrels zijn een geweldige oplossing voor de kattenbak van uw kat omdat ze zijn ontworpen om vocht te absorberen en geur in paardenhabitats en schuren te voorkomen. Dennenkorrels zijn een milieuvriendelijkere optie, maar zijn ze een betere strooiselkeuze dan kleistrooisel?

Klei kattenbakvulling is een meer populaire optie vanwege het klonterende vermogen. Dit nest is gemaakt van bentonietklei die vloeistof of de urine van uw kat absorbeert zodra deze is gedetecteerd. Kleistrooisel is echter niet biologisch afbreekbaar, dus het zal niet ontbinden op een stortplaats.

Pine Bedding pellets zijn 100% natuurlijk, vrij van chemicaliën en een betere keuze dan houtkachel pellets omdat ze meestal geen potentieel gevaarlijke chemicaliën bevatten. Zoek altijd naar pellets die ovengedroogd zijn. Pijnboomkorrels zijn ook biologisch afbreekbaar en composteerbaar.

Het ingrediënt dat kleistrooisel klontert, wordt natriumbentoniet genoemd, is eigenlijk schadelijk voor het milieu en wordt verzameld via strip mining.  Ook kan het innemen van natriumbentoniet darmobstructies veroorzaken en sommige merken gebruiken chemicaliën voor geurbeheersing, waardoor uw kat ziek kan worden.

Hoeveel kost de tractor natuurlijk grenen gepelletiseerd beddengoed?

Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding voor kattenbakvulling is waarschijnlijk de goedkoopste natuurlijke strooiselkeuze op de markt. Ook het langdurige gebruik en het hoge absorptievermogen dragen nog meer bij aan de uitzonderlijke waarde.

Een zak tractor supply natural pine pelletized bedding van 40 pond kost $ 6,99. Dit komt neer op 0,17 cent per pond.

In vergelijking met klonterend kleistrooisel, dat overal van 50 cent tot $ 1,30 per pond kost, is het veel betaalbaarder.

Over het algemeen, is Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding een goede keuze?

Ja, vooral als u op zoek bent naar een natuurlijk en kosteneffectief alternatief voor kleistrooisels. Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding Houtpellets lijken misschien een ongewoon materiaal om te gebruiken als kattenbakvulling, maar het is een favoriet onder veel milieubewuste kattenbezitters.

De Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding gaat veel langer mee dan traditionele nesten op basis van klei, waardoor u veel geld bespaart. Een zak Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding kattenbakvulling gaat tot 2 keer langer mee dan klonterende klei kattenbakvulling, omdat de hoeveelheid die u moet gebruiken veel minder is.

Deze dennenkorrels zijn veel beter in absorptie dan traditionele kattenbakvulling en kunnen 500% van zijn gewicht absorberen. Zodra deze pellets nat worden, veranderen ze in stof dat goed kan werken met afvalbakken van het zeeftype.

Onze enige klacht is dat de Tractor Supply Natural Pine Bedding-tas niet vermeldt of deze in de oven is gedroogd, maar we hebben wel met de fabrikant bevestigd dat dit het geval is.

Waar wordt tractorlevering natuurlijk grenen gepelletiseerd beddengoed verkocht?

Tractor Supply Natural Pine Pelletized Bedding wordt online verkocht via de Tractor Supply-website of kan in hun winkels worden gekocht.