Pawp Pet Insurance Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Pawp beoordeeld op prijs, dekking, beleidsopties, wachttijden, klantenondersteuning en meer. Lees onze Pawp-beoordeling over alternatieve huisdierenverzekeringen om te zien hoe dit bedrijf zich verhoudt.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling Pawp Pet Insurance on What Matters

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Prijs– 9/10
 • Dekking– 6/10
 • Beleidsopties – 9/10
 • Wachttijden – 10/10
 • Klantenondersteuning– 8/10

Algemene score: 8.4/10

In totaal geven we Pawp huisdierenverzekering een 42 uit 50 rating of 8,4 uit 10.

Voordelen van Pawp Pet Insurance:

 • Onbeperkte toegang tot dierenartsen en dierenprofessionals via tekst- of videochat
 • Eenvoudige, ongecompliceerde maandelijkse kosten dekken maximaal 6 huisdieren per huishouden
 • Geen reeds bestaande voorwaarden of uitsluitingen (anders dan niet-noodgevallen)
 • Noodfonds van $ 3.000 beschikbaar om onverwachte dierenartsrekeningen te helpen dekken
 • Digitale toegang tot de gezondheidsdossiers van uw huisdier en andere belangrijke informatie

Nadelen van Pawp Pet Insurance:

 • Dekt geen preventieve zorg, wellnessbezoeken of geplande operaties
 • Noodfonds kan slechts één keer per huishouden per jaar worden gebruikt
 • Zorg moet vooraf worden geautoriseerd door een Pawp-dierenarts en binnen 4 uur worden gezocht

Over Pawp Pet Insurance Alternative

Elke huisdierouder is bang voor de gedachte dat er iets ernstigs met hun huisdier gebeurt. Afgezien van het hartzeer en de pijn van een ongeluk of noodgeval, zijn er ook de dierenartsrekeningen om je zorgen over te maken.

Traditionele huisdierenverzekeringsplannen vergoeden eigenaren van gezelschapsdieren voor een percentage van de gedekte diensten. Hoewel de meeste huisdierenverzekeringsplannen geen wellness-examens en preventieve zorg dekken, bieden ze gemoedsrust voor eigenaren van gezelschapsdieren in het geval van een ernstige ziekte of ongeval. Vergoedingspercentages variëren over het algemeen van 70% tot 90% met jaarlijkse of per-incident aftrekbare bedragen die het gambiet uitvoeren.

Pawp is een alternatief voor traditionele huisdierenverzekeringsplannen. Ze bieden onbeperkte, on-demand toegang tot virtuele veterinaire zorg, samen met een vangnet van $ 3.000 voor noodgevallen.

Pawp werd in 2019 gelanceerd als een noodfonds vanuit New York City en werd opgericht door Andrew Malek, Cody Simons, Marc Atiyeh en Scott Sonneborn. Het is gemaakt met het doel om een einde te maken aan financiële euthanasie – de ongelukkige maar niet ongebruikelijke keuze waar huisdierouders zich soms in bevinden wanneer een huisdier moet worden neergezet vanwege gebrek aan geld voor behandeling.

Hoewel het idee van een noodfonds veelbelovend klinkt, komt het met een serieus voorbehoud: je moet pawp’s goedkeuring krijgen voordat je zorg zoekt om het geld te gebruiken.

In het geval van een ernstige maar niet levensbedreigende noodsituatie is dit misschien geen probleem. Maar als uw kat in kritieke toestand verkeert, is het laatste waar u aan denkt uw verzekeringsmaatschappij bellen om toestemming te vragen om noodhulp te zoeken.

Dat gezegd hebbende, Pawp biedt enige bescherming tegen hoge veterinaire rekeningen, samen met onbeperkte toegang tot erkende dierenartsen en dierenartstechnici 24/7 voor slechts $ 24 per maand. Maar is het een goede keuze voor je kat?

Laten we dieper duiken en erachter komen.

Dekking en prijzen

Aan de slag gaan met Pawp is vrij eenvoudig. U begint met het bezoeken van de Pawp-website en klikt op Nu lid worden om wat basisinformatie over uzelf en uw kat te geven.

Pawp verzamelt informatie over de naam van uw huisdier en het type huisdier, evenals uw naam, e-mailadres en postcode. Van daaruit krijgt u een beoordeling van het maandelijkse plan van uw huisdier voordat u naar de betaalpagina wordt gebracht om de aanmelding te voltooien.

Hier is een kort overzicht van wat het standaardplan van Pawp dekt:

 • 24/7 toegang tot dierenartsen en dierenprofessionals
 • Directe en onbeperkte videochats
 • Noodfonds van $ 3.000 voor dierenartsrekeningen
 • Gepersonaliseerde dierenarts & professionele aanbevelingen

Ongeacht de soort, leeftijd of huidige gezondheidsstatus van uw huisdier, alle Pawp-plannen kosten $ 24 per maand. In feite kunt u maximaal 6 huisdieren in hetzelfde huishouden dekken, allemaal voor dat maandelijkse bedrag van $ 24.

In vergelijking met traditionele huisdierenverzekeringsplannen is Pawp heel eenvoudig in termen van prijzen. U hoeft zich geen zorgen te maken over eventuele eigen risico’s en u kunt het noodfonds van $ 3.000 eenmaal per jaar gebruiken tot het volledige bedrag zonder het terug te betalen.

Hoe zit het met uitsluitingen en wachttijden?

Omdat Pawp geen traditioneel huisdierenverzekeringsplan is, zijn er geen zorgen over reeds bestaande aandoeningen. Alle huisdieren in het huishouden zijn gedekt in geval van nood, zelfs als het betrekking heeft op een aandoening die uw huisdier al had of had behandeld.

Hoewel reeds bestaande aandoeningen geen probleem zijn, zijn er bepaalde uitsluitingen.

Pawp dekt geen kosten voor geplande operaties, wellness-onderzoeken, vaccinaties en andere preventieve zorg, of zwangerschaps- en zwangerschapsgerelateerde problemen. Kortom, Pawp is alleen voor noodgevallen – niet voor enige vorm van geplande of preventieve zorg.

Hier zijn een paar voorbeelden van waar Pawp voor kan worden gebruikt:

 • Ernstige darmverstopping
 • Toxische inname
 • Verbruik van vreemde voorwerpen
 • Ernstig letsel

Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat alle noodsituaties van geval tot geval door Pawp-dierenartsen worden beoordeeld. Je moet contact opnemen met Pawp voordat je zorg zoekt en als je eenmaal goedkeuring hebt gekregen, moet je die zorg binnen 4 uur initiëren.

Wachttijden

Hoewel veel huisdierenverzekeringsplannen wachttijden hebben voor ongevallen en orthopedische verwondingen, heeft Pawp slechts één wachttijd om zich zorgen over te maken. U kunt onmiddellijk toegang krijgen tot uw plan en spreken met Pawp-dierenartsen en huisdierprofessionals, maar u moet een wachttijd van 14 dagen voltooien voordat u het noodfonds gebruikt.

Een Pawp-dierenarts kan u helpen bepalen of een situatie in die tijd spoedeisende hulp vereist, maar u kunt geen toegang krijgen tot het geld.

Wat vinden klanten van Pawp Huisdierenverzekering?

Pawp is pas een paar jaar oud, maar het lijkt al een behoorlijke aanhang te hebben. Met bijna 450 klantrecensies op TrustPilot heeft Pawp een gemiddelde beoordeling van 4,5/5.

Klanten lijken de 24/7 toegang tot dierenartsen echt te waarderen, zelfs buiten noodgevallen. In veel gevallen voorkwam de mogelijkheid om een erkende dierenarts een vraag te stellen, dat de eigenaar van het huisdier spoedeisende hulp zocht in een situatie waarin dit niet noodzakelijkerwijs nodig was.

Dat gezegd hebbende, zijn er enkele klanten die zeggen dat ze door hoepels moesten springen om toegang te krijgen tot hun noodfonds. We vonden enkele opmerkingen die suggereerden dat Pawp’s definitie van “noodgeval” te smal was.

Laten we eens kijken naar wat echte Pawp-klanten te zeggen hebben over hun alternatief voor huisdierenverzekeringen.

Positieve beoordelingen

“Mijn harige baby’s hadden twee keer een noodsituatie en beide keren zijn de dierenartsen zo behulpzaam en zorgzaam. Ze zijn zeer goed geïnformeerd over hoe u de behoeften van uw huisdieren in tijden van nood kunt beoordelen. Iedereen die ik bij PAWP heb gesproken, heeft ontzettend veel geduld in de tijd van verdriet met mijn katten. Ik zal PAWP aanbevelen voor de dekking van de noodverzekering voor huisdieren.” – Klant via TrustPilot

“Mijn kat vertoonde tekenen van een opgeblazen gevoel of mogelijke urineweginfectieproblemen. Zijn maag was opgezwollen en hard om aan te raken. Na een gesprek met de dierenarts en het besef dat zijn badkamer- en eetgewoonten normaal waren, was het niet iets om je zorgen over te maken. Amanda was geweldig met al mijn vragen en met het feit dat het zo laat op de avond was.” – Klant via TrustPilot

Negatieve beoordelingen

“Je moet hoepels springen om iets te krijgen. Als het een noodgeval is, waarom mensen dan alle video’s en dingen laten doen tegen die tijd dat het dier zou kunnen sterven. Waarom niet gewoon naar de spoedeisende hulp gaan die ze moeten betalen. God verhoede dat de dieren misschien maar een uur hebben zonder tussenkomst en ze laten je het dier op video en al het andere zien. Het is belachelijk.” – Leelou via TrustPilot

“Ik kan geen 1 ster geven het is een goedkope huisdierenverzekering je krijgt waar je voor betaalt, de dokter die ik sprak was ook geweldig! Heel lief en behulpzaam bedankt Dr. Gabby! Maar zorg ervoor dat je de kleine lettertjes leest, als je huisdier doodgaat, FaceTime ze in de auto op weg naar de dierenarts als je eerst naar de dierenarts gaat vanwege deze problemen, ze dekken de kosten niet, mijn hond is uiteindelijk parvo-positief maar ik heb ze niet gebeld totdat hij in de dierenarts was en nu kan ik mijn verzekering niet gebruiken, parvo kan een levensbedreigende noodsituatie zijn, maar hij was in het ziekenhuis Ik wou echt dat deze regel kon veranderen, maar dat is alles waar ik echt over moet klagen” – Makayla Dreher via TrustPilot

Voorbeeld Pawp Pet Insurance Plan

Pawp is geen traditioneel huisdierenverzekeringsplan, dus er zijn niet te veel details om over te gaan in termen van dekking. Het is een noodfonds dat u één keer per jaar kunt gebruiken voor één gedekt huisdier per huishouden.

Maar hoe ga je precies om met het noodplan? Dat is waar de details binnenkomen.

Nadat je je hebt aangemeld voor Pawp, moet je voltooi een Wachttijd van 14 dagen voordat het noodfonds beschikbaar komt. Deze wachttijd is zelfs van toepassing als u uw account annuleert en opnieuw activeert.

In geval van nood moet u contact opnemen met Pawp voordat u zorg zoekt. Een live face-to-face videogesprek of een video-opname is vereist voor Pawp-dierenartsen om te bepalen of het een noodgeval is of niet. Als dit het geval is, biedt Pawp toegang tot uw noodfonds.

Uw Pawp-noodfonds biedt één keer per jaar tot $ 3.000 voor initiële noodhulp in een enkel incident. Het maakt niet uit hoeveel huisdieren u hebt gedekt, u kunt het fonds slechts één keer gebruiken.

Nadat u toestemming hebt gekregen van een Pawp-dierenarts, heeft u maximaal 4 uur de tijd om uw huisdier naar een dierenkliniek of spoedarts te brengen. Als u te lang wacht, wordt het geld niet vrijgegeven. Het noodfonds is niet overdraagbaar en dekt alleen katten en honden.

Het Pawp-noodfonds dekt geen enkele vorm van follow-up en kan niet worden toegepast op thuisbehandelingen zoals verband en medicijnen.

Voors en tegens voor Pawp Pet Insurance

Pawp is geen traditioneel huisdierenverzekeringsplan, dus het is belangrijk om te begrijpen dat je erin gaat.

In tegenstelling tot traditionele huisdierenverzekeringen, vergoedt Pawp u niet voor gedekte kosten – ze betalen de provider rechtstreeks en slechts één keer per jaar tot $ 3.000. U kunt tot 6 huisdieren per huishouden dekken zonder extra kosten, maar nogmaals, u kunt het noodfonds slechts één keer gebruiken.

Sommige huisdierenverzekeringsmaatschappijen vereisen dat u naar bepaalde dierenartsen binnen hun netwerk gaat, maar Pawp heeft geen beperkingen. Zolang je goedkeuring hebt gekregen via videochat met een Pawp-dierenarts, kun je overal naartoe.

Een ander belangrijk voordeel van Pawp is dat er geen reeds bestaande aandoeningen zijn om je zorgen over te maken. Houd er echter rekening mee dat Pawp alleen noodgevallen dekt, dus u kunt het fonds niet gebruiken voor preventieve zorg of geplande operaties.

Pawp heeft een wachttijd van 14 dagen, wat vrij standaard is voor huisdierenverzekeringsplannen, maar er zijn geen eigen risico’s en de enige jaarlijkse limiet waar u aan moet denken, is de limiet van $ 3.000 voor noodfondsen.

Over het algemeen, is Pawp Pet Insurance de moeite waard?

Over het algemeen zal Pawp niet de beste optie zijn voor alle katten, maar het is het overwegen waard als je al op zoek bent naar een huisdierenverzekering. De eenvoudige maandelijkse vergoeding van $ 24 om maximaal 6 huisdieren per huishouden te dekken, is een voordeel, maar er zijn een paar hoepels om doorheen te springen om toegang te krijgen tot het noodfonds.

Pawp biedt u niet alleen gemoedsrust in geval van nood, maar biedt u ook een virtuele plek om alle belangrijke informatie van uw huisdier te bewaren. U kunt eenvoudig toegang krijgen tot de digitale gezondheidsdossiers van uw huisdier en gegevens delen met uw dierenarts voor meer gepersonaliseerde zorg.

Hoewel Pawp zeker zijn beperkingen heeft in directe vergelijking met traditionele huisdierenverzekeringen, kan het een goede optie zijn voor gezonde katten zonder voorgeschiedenis van medische problemen. Als je gewoon de mogelijkheid wilt hebben om een beetje hulp te hebben in geval van nood, kan Pawp werken.

Pawp kan zelfs een goede keuze zijn voor huisdieren die een geschiedenis van medische problemen hebben. De meeste huisdierenverzekeringsplannen dekken geen diensten met betrekking tot reeds bestaande aandoeningen en vage definities van wat als reeds bestaand wordt beschouwd, kunnen leiden tot weigering van dekking.

Als u problemen ondervindt bij het verkrijgen van dekking met een traditionele huisdierenverzekering, is Pawp een optie. Het kan ook worden gebruikt als aanvulling op een bestaand huisdierenverzekeringsplan.

Klik hier voor een offerte voor pawp huisdierenverzekering voor katten