Onbevooroordeelde Hill’s Cat Food Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Hill’s Pet Nutrition is een van de meest gerespecteerde merken in de huisdiervoedingsindustrie. Het zou moeilijk zijn om een dierenartskantoor of dierenasiel te vinden dat niet is gevuld met een voorraad Hill’s Prescription Diet of Science Diet. Maar achter het prestige, is Hill’s een voedende, veilige keuze voor uw kat? Ontdek het in onze onbevooroordeelde Hill’s kattenvoer review.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling Hill’s op wat belangrijk is

We hebben Hill’s geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van die zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 6/10
 • Productvariëteit – 9/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 4/10

Algemene score: 6.5/10

We geven Hill’s kattenvoer een 39 uit 60 rating of een B-cijfer.Als onderdeel van ons beoordelingsproces hebben we monsters ingediend bij een onafhankelijk laboratorium. Het volledige rapport is hier te bekijken.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van het merk, hebben we een steekproef van Hill’s Science Dieet Kip Recept Volwassen Droge Kattenvoer voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerde voedseltesten en analyselab. We kochten het product tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van het kattenvoerbedrijf.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons het exacte gehalte aan macronutriënten en micronutriënten van het product, waardoor een duidelijk beeld wordt geschetst van wat u in de kom van uw kat stopt.

Vergeet niet dat, als het gaat om het gehalte aan voedingsstoffen, het kattenvoerlabel ons alleen een gegarandeerde analyse, een reeks minimum- en maximumwaarden—geen beschrijving van wat er in het eten zit. In werkelijkheid kan het gehalte aan voedingsstoffen van het voedsel wezenlijk anders van wat je op het etiket ziet.

Naast de volgende beoordeling van het merk, hopen we dat de informatie in dit laboratoriumrapport u in staat stelt om een wetenschappelijke, datagestuurde benadering te volgen om te beslissen of dit merk de juiste keuze is voor uw kat.

Over Hill’s

Het bedrijf dateert uit 1907, toen Burton Hill een renderingfaciliteit opende in Topeka, Kansas. Hill Rendering Works werd de stad van Topeka’s contract rendering faciliteit en uiteindelijk toegevoegd aan een freesafdeling. Samen met de mogelijkheid om diervoeder te produceren, verdiende het bedrijf een nieuwe naam – de Hill Packing Company.

In de late jaren 1940 werkte de Hill Packing Company samen met Dr. Mark L. Morris, een dierenarts die bekend staat om het formuleren van enkele van ’s werelds eerste klinische veterinaire diëten. The Hill Packing Company werd gecontracteerd om de oorspronkelijke formulering van Canine k / d te produceren, het dieet van Dr. Morris voor honden met een nierziekte.

De samenwerking tussen Morris en Hill evolueerde in de loop der jaren en werd uiteindelijk bekend als Hill’s Pet Nutrition. Het bedrijf voegde nieuwe lijnen toe, waaronder het immer populaire Hill’s Science Diet.

In 1976 werd Hill’s Pet Nutrition gekocht door het bedrijf Colgate-Palmolive. Hill’s Pet Nutrition producten worden nu verkocht in 86 landen over de hele wereld.

Inkoop en productie

Hill’s Pet Nutrition heeft een robuuste onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling. Meer dan 220 dierenartsen, voedingswetenschappers, technici en Ph.D voedingsdeskundigen werken aan de ontwikkeling van Hill’s producten.

Het Hill’s Pet Nutrition Center in Topeka, Kansas wordt beschouwd als een onderzoeksfaciliteit van wereldklasse en helpt Hill’s zijn status als toonaangevende autoriteit op het gebied van diervoeding te behouden.

Hill’s zegt dat ze alleen ingrediënten accepteren die voldoen aan hun strenge kwaliteitsnormen. Elk ingrediënt wordt onderzocht om de veiligheid en nutritionele geschiktheid ervan te waarborgen. De meeste ingrediënten van Hill zijn afkomstig uit Noord-Amerika, Europa en Nieuw-Zeeland.

Hill’s kattenvoer wordt geproduceerd in eigen faciliteiten in de Verenigde Staten.

Is Hill’s Kattenvoer teruggeroepen?

Het volgende is een summary van de Hill’s katten- en hondenvoer recalls uitgegeven door de jaren heen.

2019

Begin 2019 heeft Hills een terugroepactie van ingeblikt hondenvoer uit de Science Diet- en Prescription Diet-lijnen uitgegeven. overmatige vitamine D zorgt ervoor dat de calciumspiegels in het bloed stijgen, wat leidt tot orgaanfalen en mogelijk de dood. Deze terugroepactie kwam twee maanden nadat een reeks vitamine D-gerelateerde terugroepacties andere merken voor dierenvoeding beïnvloedde, maar Hill’s zegt dat ze zich niet bewust zijn van een verband. In het licht van deze terugroepactie zegt Hill’s dat ze hun kwaliteitscontroleprotocol versterken en strengere voorschriften van hun leverancier eisen.

Na de terugroepactie werd een class action-rechtszaak aangespannen tegen Hill’s Pet Nutrition voor het verkopen van voedsel dat “buitensporige en gevaarlijke” niveaus van vitamine D bevatte.

2015

In november startte het bedrijf een markt. terugtrekking van verschillende variëteiten van Science Diet hondenvoer als gevolg van etiketteringsproblemen.

2014

Mogelijke salmonellabesmetting bracht Hill’s ertoe om 62 zakken Science Diet hondenvoer terug te roepen in Californië, Hawaï en Nevada.

2007

In april 2007 was Hill’s Science Diet een van de vele merken voor dierenvoeding die werden teruggeroepen vanwege melaminebesmetting.

Februari 2019 – Hill’s wordt aangeklaagd vanwege claims over “Prescription Diet”

In februari 2019 klaagde een hondenvoerconsument uit Kansas genaamd Stevie Kucharski-Berger Hill’s aan voor het overtreden van de Kansas Restraint of Trade Act en de Kansas Consumer Protection Act.

Volgens de eiser vereisen de voorgeschreven diëten van Hill geen FDA-goedkeuring of een recept onder Kansas of de federale wetgeving. Omdat er niets in de voedingsmiddelen is dat wettelijk een recept vereist, betoogt de rechtszaak, is Hill’s’ gebruik van de receptdieetnaam en het Rx-receptsymbool “vals, misleidend en in strijd met de wet”. De rechtszaak beschuldigt Hill’s van het exploiteren van wat de advocaat van Berger een “nepapotheek” noemt om de hoge kosten van hun voorgeschreven diëten te rechtvaardigen.

Welke soorten kattenvoer biedt Hill’s aan?

Hill’s heeft verschillende lijnen kattenvoer, waaronder Hill’s Science Diet, Hill’s Prescription Diet, Hill’s Healthy Advantage en Hill’s Ideal Balance.

 • Wetenschap Dieet benadrukt wetenschappelijk geformuleerde recepten die gebruik maken van wat Hill’s beschrijft als “op biologie gebaseerde voeding” voor alle stadia van het leven van katten.
 • Hill’s Recept Dieet is alleen verkrijgbaar op doktersvoorschrift. Recepten in deze lijn richten zich op gezondheidsproblemen en speciale behoeften, waaronder IBD, diabetes, hyperthyreoïdie, gezondheid van de urinewegen.
 • Hill’s Gezond Voordeel wordt uitsluitend verkocht via dierenartsen. Hoewel Hill’s Prescription Diet-voedingsmiddelen zich richten op enkele gezondheidsproblemen, richt elk voedsel in deze lijn zich op vijf essentiële gezondheidsfactoren: immuniteit, gewichtsbeheersing, gezondheid van de urinewegen, spijsvertering en gezondheid van huid en vacht.
 • De Ideale balans lijn is gemaakt met natuurlijke ingrediënten en is volgens Hill’s perfect in balans.

Hill’s Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Zicht op Chewy

Varkensvleesbijproducten lijken de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit populaire Hill’s-recept richt zich op een van de meest voorkomende aandoeningen die katten treffen – urinewegaandoeningen. Volgens Hill’s vermindert dit voorgeschreven voedsel de herhaling van de meest voorkomende symptomen van urinewegaandoeningen met 89%. Het richt zich op meerdere soorten urinewegaandoeningen, waaronder stenen en infecties. Het bedrijf beweert dat het voedsel struvietstenen oplost in slechts 7 dagen of gemiddeld 27 dagen. Naast het oplossen van bestaande stenen en het verminderen van herhaling, wordt het ook aangeprezen als een preventief middel. Hill’s zegt dat dit dieet zowel struviet als calciumoxalaatstenen kan voorkomen.

Hoe bereikt Hill’s c/d al deze voordelen voor katten met urinewegaandoeningen? Het heeft gecontroleerde niveaus van magnesium, calcium en fosfor om steenvorming te verminderen. De zuurgraad bevordert een gezonde urine-pH.

Het eerste ingrediënt in het voedsel is varkensvleesbijproducten. Naast orgaanvlees dat in de bijproducten van het varkensvlees is opgenomen, bevat het voedsel varkenslever. Hoewel kip in de naam voorkomt, is kip niet de primaire eiwitbron in dit voedsel en is het het vierde ingrediënt op de lijst.

Het voedsel bevat verschillende plantaardige ingrediënten, waaronder brouwersrijst, maïszetmeel en sojameel. Het heeft twee soorten dierlijk vet – kippenvet en visolie verschijnen beide op de ingrediëntenlijst. Het voedsel is ingedikt met guargom.

Het wordt aangevuld met Dl-methionine als een zuurteregelaar en kippenleversmaak voor extra smakelijkheid.

Het voedsel heeft 163 calorieën in elk 5,5-ounce blikje of 29 calories per ounce.

Ingrediënten

Varkensvleesbijproducten, Water, Varkenslever, Kip, BrouwersRijst, Maïszetmeel, Sojameel, Kippenleversmaak, Kippenvet, Visolie, Calciumsulfaat, Guargom, Brouwers Gedroogde Gist, Dicalciumfosfaat, DL-Methionine, Calciumcarbonaat, Cholinechloride, vitamine (Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat, Pyridoxinehydrochloride, Niacinesupplement, Calciumpantothenaat, Vitamine B12-supplement, Riboflavinesupplement, Biotine, Foliumzuur, Vitamine D3-supplement), Taurine, gejodeerd zout, kaliumcitraat, kaliumchloride, L-lysine, mineralen (zinkoxide, ijzersulfaat, mangaanoxide, calciumjodaat), bètacaroteen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8.5%

Ruw vet: 3.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 87%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 65.38%

Vet: 26.92%

Vezel: 7.69%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Ingrediënten die we leuk vonden: Varkenslever, Kip Kippenvet, Visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Brouwers Rijst, Maïszetmeel, Sojameel

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van dierlijke ingrediënten
 • Geformuleerd om de gezondheid van de urinewegen te verbeteren
 • Rijk aan eiwitten

Tegens

 • Relatief veel koolhydraten

Bekijk op Chewy View op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit recept recept recept is het droge equivalent van de c / d ingeblikt voedsel hierboven. Net als het ingeblikte recept is dit recept geformuleerd om de gezondheid van de urinewegen te ondersteunen. Volgens Hill’s kan het de herhaling van de meeste symptomen met 89% verlagen en kan het een gezonde pH-waarde in de urine bevorderen.

Net als veel ander droog kattenvoer is dit voedsel plantaardig. Kip is het eerste ingrediënt, gevolgd door volkoren maïs, maïsglutenmeel, volkoren tarwe en brouwersrijst.

Het voedsel bevat varkensvet, sojaolie en visolie als bronnen van vet. Naast de vitamines, mineralen en aminozuren die meestal worden toegevoegd om huisdiervoeding qua voedingswaarde compleet te maken, bevat het voedsel Dl-methionine als een zuurteregelaar.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een laag tot matig eiwitgehalte, matig vet en een hoog koolhydraatgehalte.

Dit voedsel bevat 349 calorieën in elke kop.

Ingrediënten

Kip, volkoren maïs, maïsglutenmeel, volkoren tarwe, brouwersrijst, varkensvet, kippenmeel, eiproduct, varkenssmaak, sojaolie, visolie, melkzuur, L-lysine, calciumsulfaat, kaliumchloride, cholinechloride, DL-methionine, kaliumcitraat, vitamines (vitamine E-supplement, niacinesupplement, thiaminemononitraat, calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, vitamine A-supplement, riboflavinesupplement, biotine, vitamine B12-supplement, Foliumzuur, vitamine D3 Supplement), Taurine, mineralen (ijzersulfaat, zinkoxide, kopersulfaat, mangaanoxide, calciumjodaat, natriumseleniet), gejodeerd zout, gemengde tocoferolen voor versheid, natuurlijke aroma’s, bètacaroteen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 13%

Ruwe celstof: 1.6%

Vocht: 55.4%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 67.26%

Vet: 29.15%

Vezel: 3.59%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 48.72%

Vet: 51.28%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Varkensvet, Visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Volkoren maïs, maïsglutenmeel, volkoren tarwe, brouwersrijst

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Veel recensenten zeggen dat dit voedsel heeft geholpen om de gezondheid van de urinewegen van hun katten te verbeteren
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen

Tegens

 • Rijk aan koolhydraten
 • Droogvoer is gecorreleerd aan een verhoogd risico op urinewegaandoeningen

Hills Science Dieet Volwassen Indoor Kip Recept Droog Kattenvoer

Bekijk op Chewy View op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit Hill’s Science Diet recept is geformuleerd voor katten die binnenshuis leven. Zoals de meeste kattenvoer binnenshuis, heeft het relatief hoge niveaus van vezels om een gezonde spijsvertering te ondersteunen, samen met wat het bedrijf beschrijft als een “exclusieve mix van omega-6-vetzuren” voor nourish de huid en vacht.

Het eerste ingrediënt van het voedsel is kip, gevolgd door volkoren, maïsglutenmeel en cellulose in poedervorm. Deze ingrediënten zijn voornamelijk bronnen van respectievelijk koolhydraten, eiwitten en vezels. Kippenvet wordt toegevoegd als een soort-geschikte bron van vet, samen met sojaolie en visolie.

Om de smakelijkheid van het voedsel te verbeteren, bevat het recept kipleversmaak en natuurlijke smaak.

Aan het einde van de ingrediëntenlijst staat een reeks groenten en fruit, waaronder sporenhoeveelheden groene erwten, appels, veenbessen, wortels en broccoli.

Er zitten 319 calorieën in elk kopje van dit droge kattenvoer.

Ingrediënten

Kip, Volkoren Tarwe, MaïsGlutenmeel, Cellulosepoeder, Kippenvet, Tarwegluten, Kippenmeel, Kippenleversmaak, Gedroogde bietenpulp, Sojaolie, Calciumsulfaat, Melkzuur, Visolie, Kaliumchloride, Gejodeerd zout, Cholinechloride, vitamines (Vitamine E-supplement, L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat (bron van vitamine C), Niacinesupplement, Thiaminemononitraat, Vitamine A-supplement, Calciumpantothenaat, Riboflavinesupplement, Biotine, Vitamine B12 Supplement, Pyridoxine Hydrochloride, Foliumzuur, Vitamine D3 Supplement), Taurine, L-Carnitine, L-Lysine, mineralen (Ferrosulfaat, Zinkoxide, Kopersulfaat, Manganous Oxide, CalciumJodaat, NatriumSeleniet), Gemengde Tocoferolen voor frisheid, Natuurlijke Aroma’s, Groene Erwten, Appels, Veenbessen, Wortelen, Broccoli, Beta-Caroteen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 31%

Ruw vet: 13%

Ruwe celstof: 12%

Vocht: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 33.7%

Vet: 14.13%

Vezel: 13.04%

Koolhydraten: 39.13%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.45%

Vet: 32.03%

Koolhydraten: 36.52%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Varkensvet

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Volkoren tarwe, maïsglutenmeel, tarwegluten, sojaolie

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Katten lijken dol te zijn op de smaak van het voedsel
 • Vrij van vaag genoemde dierlijke bijproducten
 • Vrij van potentieel schadelijke additieven

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Duur

Wat vinden klanten van Hill’s Cat Food?

Hill’s is een van de meest gerespecteerde merken in de huisdiervoedingsindustrie. Het is een hoofdbestanddeel in veterinaire kantoren en dierenasielen. Het feit van de waardering van het merk heeft enkele van de meest heftige kritieken aangetrokken. Zoals we zagen in de rechtszaak van 2019 die werd aangespannen door een consument in Kansas, vinden sommigen dat Hill’s eten meer respect krijgt dan het verdient en gebruikt het die reputatie om de hoge prijzen te rechtvaardigen.

Positieve beoordelingen

“Mijn 17-jarige kat eet dit al zijn hele leven (behalve de eerste vier maanden vol UTI’s). Hij is niet alleen vrij van urineweginfecties, hij is ook een foto van gezondheid met prachtige tanden die nooit schoongemaakt hebben hoeven worden.” – Kipling, reviewing Hill’s Prescription Diet Multicare Urinary Care c / d Droog kattenvoer

“Onze gal had blaasstenen en werd geopereerd toen mijn dierenarts voorstelde om dit voedsel eerst te proberen. ALS het niet werkte, moesten we een operatie onderzoeken. Ik begon mijn Phoebe het eten te geven en 8 weken later…. GEEN STENEN! Yup, ik voer haar zowel het natte als het droge voedsel exclusief en de stenen desintegreerden! Geen operatie voor mijn gal, ze zal levenslang op dit dieet blijven, zodat we het probleem niet opnieuw tegenkomen. 🙂 Nogmaals bedankt Chewy voor het hebben van de mogelijkheid om rechtstreeks naar mijn voordeur te bestellen en te verzenden!” – OMCRescue, herziening van Hill’s Prescription Diet c / d Multicare Urinary Care met Kip Ingeblikte Kattenvoer

Negatieve beoordelingen

“Ik heb in het verleden Hill’s gekocht, maar niet deze specifieke soort, de nuggets zijn groter en mijn harige vrienden vinden het niet leuk. Ze zijn erg kieskeurig en omdat het hun eten is, ga ik liever met kleinere stukjes. Geen schuld van het product.” – Edwin, reviewing Hill’s Science Diet Indoor Adult Dry Cat Food

“Hoewel ik er enorm van genoot om mijn eten aan mijn deur te laten bezorgen, ging mijn kat in wezen in de hongermodus omdat hij het eten zo erg leuk vond. Hij miauwde nauwgezet totdat we hem ander voedsel gaven en als we dat niet deden, ging hij gewoon naast zijn kom liggen. Ik lees de ingrediënten voor dit voedsel en hoewel het wordt geadverteerd als kip, is het eerste ingrediënt varkensvlees. Nu zit ik opgescheept met al dat kattenvoer dat mijn kat WEIGERT te eten. Zo’n disappointment food wise en het lijkt erop dat dit de enige keuze is voor urinebehandeling.” – WestbrooksReview, beoordeling van Hill’s Prescription Diet c / d Multicare Urinary Care met kip ingeblikt kattenvoer

Hoeveel kost Hill’s Kattenvoer?

Hill’s kattenvoer varieert van redelijk geprijsd tot duur. Als uw kat 10 lbs weegt, zou dit ongeveer kosten $3.05 per dag om ze te voeren Hill’s Prescription Diet c / d ingeblikt voedsel en ongeveer 3,63 dollar voor Hill’s Ideal Balance ingeblikt.

Zoals de meeste kattenvoerbedrijven, rekent Hill’s minder voor hun droogvoer. De Hill’s Prescription dieet brokjes genoemd in de productrecensies hierboven zou ongeveer kosten $0.52 per dag.

Over het algemeen, is Hill’s een goede keuze?

Hill’s is gebouwd op een fundament van toonaangevend voedingsonderzoek, waardoor het de mogelijkheid heeft om recepten te maken die zijn geformuleerd voor specifieke gezondheidsproblemen en voedingsbehoeften.

Hoewel Hill’s een goede keuze kan zijn voor katten met gezondheidsproblemen, is het niet de sterkste kandidaat voor het dagelijkse dieet van een gezonde kat. Hoewel Hill’s zegt dat maïs, tarwe en andere koolhydraatrijke plantaardige ingrediënten voedzaam zijn voor katten, zijn anderen het daar niet mee eens. Of u nu op zoek bent naar nat of droog voedsel, hill’s kattenvoer heeft de neiging om grote hoeveelheden plantaardige ingrediënten te bevatten die niet in een vleesetend dieetplan passen.

Waar wordt Hill’s Kattenvoer verkocht?

Hill’s wordt verkocht in veterinaire kantoren en “bovengemiddelde” dierenwinkels over de hele wereld. Je kunt het online kopen via Chewy, Amazon en andere retailers die dierenvoeding verkopen.

Klik hier om te winkelen voor Hill’s kattenvoer op Chewy.