Skip to Content

Onbevooroordeelde Frisco Kattenbakvulling Review In 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Inmiddels zijn de meeste eigenaren van gezelschapsdieren bekend met Chewy, een van de grootste online retailers van huisdierproducten. Chewy biedt de beste deals voor de beste producten voor huisdieren en levert ze tot aan uw deur met gratis verzending van 1 tot 2 dagen bij bestellingen van meer dan $ 49. Chewy werd opgericht in 2011 en groeide snel, tot het punt waarop het in 2017 werd overgenomen door PetSmart.

Twee jaar voor de overname lanceerde Chewy hun eigen merk kattenbakvulling, Frisco. Frisco kattenbakvulling is betaalbaar en is er in een breed scala aan opties. Als u op zoek bent naar een standaard kleistrooisel dat harde klonterende actie, weinig stof en een betaalbare prijs biedt, is Frisco zeker een merk om te overwegen.

Waarderingen

 • Verscheidenheid aan producten – 4/5
 • Prijs per pond – 5/5
 • Multi-Cat Formules – 5/5
 • Klonterend vermogen – 5/5
 • Langdurige geurbestrijding – 4/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 2/5

Algemene score: 4.25/5

Hoe we hebben getest:

 • We kochten 3 van de beste kattenbakvullingen die Frisco Cat Litter te bieden heeft
 • We hebben een paar weken de kattenbakvullingen getest op verschillende katten
 • We hebben deze producten niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling, ze zijn gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

Het merk Frisco werd gelanceerd in 2015 en is in de jaren daarna snel gegroeid. Hoewel Frisco oorspronkelijk slechts een select aantal kattenbakvullingproducten aanbood, bieden ze nu bijna 10 verschillende soorten kattenbakvulling, kattenbakken en andere accessoires.

Alle producten van Frisco zijn betaalbaar geprijsd en kunnen, omdat ze op Chewy worden verkocht, tot aan uw deur worden afgeleverd. Frisco biedt een selectie van ongeparfumeerde en geurende kattenbakvullingen, waarvan de meeste multi-katvriendelijk zijn en bijna allemaal hardklonterend werken.

Frisco biedt ook een natuurlijke formule gemaakt van gras.

Welke soorten zwerfvuil biedt het merk aan?

Het merk Frisco biedt momenteel negen verschillende kattenbakvulling formules aan. Naast een volledig natuurlijk gras kattenbakvulling en een niet-klonterende kristallen strooisel, biedt dit merk een assortiment van meer traditionele producten, waaronder geparfumeerde, ongeparfumeerde en multi-katten kattenbakvullingen.

Alle klonterende kattenbakvullingen van Frisco vormen harde, strakke klonten waardoor ze gemakkelijk te scheppen en snel weg te gooien zijn. U kunt kiezen uit ongeparfumeerde variëteiten of geparfumeerde nesten met geuren variërend van een schone, frisse geur tot bloemige en tropische geuren. Frisco biedt ook twee lichtgewicht formules.

De drie formules die we hier bespreken zijn klonterende formules, één ongeparfumeerd en twee geparfumeerd.

Top 3 kattenbakvullingen beoordeeld

Frisco Multi-Cat Klonterende Kattenbakvulling

Bekijk op Chewy

Als u op zoek bent naar een traditioneel klonterend kleistrooisel, is deze Frisco Multi-Cat Clumping Cat Litter een geweldige optie. Gemaakt van volledig natuurlijke kleimaterialen, vormt dit strooisel harde, strakke klonten die gemakkelijk te scheppen en weg te gooien zijn.

Bij fijne korrels wordt vocht onmiddellijk opgenomen en opgesloten om te voorkomen dat het de bodem van de kattenbak bereikt. Ondanks de fijne textuur is dit nest echter zeer laag-tracking en het merk Frisco gebruikt een eigen ontstoffingssysteem om het ultra-laag-stof te maken.

Niet alleen is deze klonterende kattenbakvulling gemakkelijk te scheppen en geweldig in het absorberen van vloeistof, maar het biedt ook een sterke geurbeheersing. Dit nest is uniek geformuleerd om geuren bij contact te neutraliseren, inclusief sterke ammoniakgeuren, en het is volledig vrij van kunstmatige parfums en toegevoegde geuren.

Het feit dat het ongeparfumeerd is, betekent dat het moet vertrouwen op geurverwijderingseigenschappen om de doos fris te laten ruiken en dit is een doel dat het zeker bereikt. Het is ook een hypoallergene formule, vrij van plantaardige eiwitten, kleurstoffen en parfums, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het de poten of neus van je kat irriteert.

Bij het testen van deze multi-cat formule, ontdekten we dat het zijn belofte waarmaakte om een zeer stofarme formule te zijn. Het absorbeerde ook vloeistoffen onmiddellijk bij contact en vormde strakke, harde klonten die niet uit elkaar vielen tijdens het scheppen.

We merkten geen geur op en we waren erg blij met de geurabsorberende eigenschappen van het nest. Bovendien was de tas van 20 pond een redelijk hanteerbaar formaat. Het enige waar we niet van hieldene was het feit dat de fijne korrels tot op zekere hoogte volgden, hoewel het geen overweldigende hoeveelheid was.

Categorie Rating
Prijs 5/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 4/5
Geur 5/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4.75/5

Voordelen van deze Frisco kattenbakvulling:

 • Zeer stofarme en rommelarme formule
 • Vormt harde, strakke klonten bij contact met vloeistof
 • Gemakkelijk te scheppen, weinig afval op zwerfvuil

Nadelen van deze Frisco kattenbakvulling:

 • Niet geparfumeerd, moet vertrouwen op geurverwijderende eigenschappen
 • Vrij zwaar omdat het is gemaakt van kleimaterialen

Dit nest wordt geleverd in een zak van 20 pond of 40 pond. Omdat het strooisel van klei is gemaakt, is het enigszins zwaar, maar de zak van 20 pond was redelijk beheersbaar.

Frisco Fresh Scent Multi-Cat Klonterende kattenbakvulling, 40-lb zak (1)

Bekijk op Chewy

Niemand wil omgaan met kattenbakgeuren, daarom geven veel katteneigenaren de voorkeur aan geparfumeerd strooisel. Het probleem met geparfumeerd zwerfvuil is dat de geur overweldigend kan zijn, vooral in een overdekte kattenbak.

Frisco Fresh Scent Multi-Cat Clumping Cat Litter heeft een zeer lichte geur, maar die een beetje sterk kan zijn wanneer je het voor het eerst giet, maar het verdwijnt snel en laat een lichte, frisse geur achter.

In combinatie met frisco’s geurneutraliserende technologie biedt deze geparfumeerde kattenbakvulling langdurige bescherming tegen kattenbakgeuren. Het strooisel zelf is zeer absorberend, vergrendelt geuren bij contact en vormt harde, strakke klonten die gemakkelijk te scheppen zijn.

Eén keer per dag vast afval scheppen is perfect voldoende om kattenbakgeuren in een huishouden met meerdere katten te beheersen, hoewel je misschien weg kunt komen met het hier en daar overslaan van een dag.

Bij het testen van deze kattenbakvulling ontdekten we dat het erg leek op de ongeparfumeerde formule die ervoor werd getest. De geur was zeker merkbaar bij het inschenken van het nest, maar het vervaagde snel en was nauwelijks merkbaar tenzij we heel dicht bij de kattenbak waren.

We ontdekten dat dit strooisel zeer absorberend was en vrijwel onmiddellijk strakke klonten vormde, voordat vloeistof naar de bodem van de doos kon zinken. Als je op zoek bent naar een geparfumeerd nestje om je kattenbak een boost van frisheid te geven, raden we dit nest aan.

Categorie Rating
Prijs 5/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 4/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4.5/5

Voordelen van deze Frisco kattenbakvulling:

 • Frisse geur is niet overweldigend, wordt zeer mild
 • Vormt harde, strakke klonten die gemakkelijk te scheppen zijn
 • Zeer stofarme formule minimaliseert rommel

Nadelen van deze Frisco kattenbakvulling:

 • Wordt alleen geleverd in een zak van 40 pond, kan voor sommigen te zwaar zijn om op te tillen
 • Geur kan in het begin erg sterk zijn

Dit nest wordt geleverd in een zak van 40 pond. Omdat het strooisel is gemaakt van klei, is het enigszins zwaar – vooral omdat de enige grootte 40 pond is.

Frisco Lavendelvelden Geur Multi-Cat Klonterende Kattenbakvulling, 40-lb zak

Bekijk op Chewy

Niemand houdt van de geur van een vuile kattenbak. Als je op zoek bent naar een kattenbakvulling die je doos naar iets anders kan laten ruiken, probeer dan deze Frisco Lavender Fields Scent Multi-Cat Clumping Litter.

Het biedt dezelfde hardklonter, geurverwijderende eigenschappen als de vorige twee formules, maar wordt geleverd met een aangename bloemengeur. De geur kan een beetje sterk zijn wanneer je het voor het eerst giet, maar het vervaagt snel tot een milde, aangename geur die nauwelijks merkbaar is buiten de kattenbak.

Net als andere Frisco-formules absorbeert dit kattenbakvulling onmiddellijk vloeistof en vormt het harde klonten bij contact om geuren af te sluiten en het scheppen van de doos gemakkelijker dan ooit te maken. Omdat het scheppen zo eenvoudig is, minimaliseert het rommel rond de kattenbak en vermindert het ook verspild afval. De formule is zeer laag stofgehalte, maar door de fijne korrels kan het tot op zekere hoogte volgen. Het is echter niet zo erg als andere formules die we hebben geprobeerd.

Bij het testen van deze geparfumeerde kattenbakvullingsformule ontdekten we dat deze bijna identiek was aan de eerste twee nesten, afgezien van de lavendelgeur. Alle drie de formules waren geweldig voor ons huishouden met meerdere katten omdat ze dagenlang geuren onder controle hielden, strakke klonten vormden en geen stofwolk opstuurden elke keer dat een kat de kattenbak gebruikte.

Over het algemeen waren we erg blij met dit merk.

Categorie Rating
Prijs 5/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 4/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4.5/5

Voordelen van deze Frisco kattenbakvulling:

 • Lavendelgeur is pootgeactiveerd en neutraliseert geuren
 • Vormt harde, strakke klonten die gemakkelijk te scheppen zijn
 • Biedt uitstekende geurbestrijding voor huishoudens met meerdere katten

Nadelen van deze Frisco kattenbakvulling:

 • Wordt alleen geleverd in een zak van 40 pond, kan voor sommigen te zwaar zijn om op te tillen
 • Lavendelgeur kan in het begin erg sterk zijn

Dit nest wordt geleverd in een zak van 40 pond. Omdat het strooisel is gemaakt van klei, is het enigszins zwaar – vooral omdat de enige grootte 40 pond is.

Wat vinden klanten van Frisco Kattenbakvulling?

Het merk Frisco staat bekend als betaalbaar en biedt een uitstekende waarde voor katteneigenaren met meerdere katten. In sommige gevallen bieden goedkopere producten niet dezelfde kwaliteit als duurdere, maar dat lijkt niet het geval te zijn met Frisco kattenbakvulling. Voor het grootste deel zijn klanten erg blij met het merk.

Dit gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is uniek en er zijn zowel goede als slechte beoordelingen voor het merk online. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantbeoordeling te zien voor elk van de drie kattenbakvullingsformules hierboven:

Positieve klantrecensies voor Frisco Kattenbakvulling

“Ik heb al bijna 20 jaar katten en ik heb veel nesten geprobeerd. Tot een paar weken geleden was mijn go-to voor vele jaren Arm &Hammer, maar na het gebruik van dit nest ben ik verslaafd. Het klontert veel beter dan elk nest in het verleden, en mijn katten houden ervan om het te gebruiken!! Nog geen 3 minuten nadat ik het oude nest hiermee had vervangen, waren er twee van hen die instapten en hun zaken deden. Ik heb ook gemerkt dat er geen “zwerfvuil stank” in huis is omdat de klonten niet uit elkaar vallen en zich weer mengen om het te laten stinken.” Ceege, recensie over Frisco Multi-Cat Clumping Cat Litter

“Ik was sceptisch over het proberen van nieuw zwerfvuil, maar na lang wikken en wegen besloot ik mijn Step-merk voor deze te veranderen. Mijn grootste zorg was stof, het andere merk is goed in klonteren maar stoffig. Deze is goed in beide. Het klontert goed en is zeer laag op stof (verander alsjeblieft niet je formule) plus het doet goed werk om de geuren van mijn stinkende vrienden te houden. Ik kocht 4 zakjes, 2 van de frisse geur die ik nu probeer en 2 lavendelgeur die ik hierna ga proberen. De scheepvaart was een fluitje van een cent.” Catlover309, recensie over Frisco Fresh Scent Multi-Cat Clumping Cat Litter

“Ik wilde dit product proberen en vergelijken met de ARM en Hammer Multicat die ik heb gebruikt als voor iets anders de keuzes in geur. Ik heb 2 katten met aparte kattenbakken voor elk, en één zak vult beide vrij gemakkelijk. Ik vind heel weinig of geen stof en het strooisel kapselt het kattenafval in en zorgt voor gemakkelijk oppakken. Een stuk makkelijker dan A+H. Zeer schoon en gebruikt minder zwerfvuil om het afval af te dekken en valt niet uit elkaar bij het optillen uit dozen. So far so good en ik ben van plan om meer te kopen en ten zeerste aan te bevelen. De Lavendelgeur is heel mild en ik vind het fijn dat het niet sterk is.” Joan, recensie over Frisco Lavender Fields Scent Multi-Cat Clumping Cat Litter

Negatieve klantrecensies voor Frisco Kattenbakvulling

“Normaal koop ik de Frisco Lightweight Multi-Cat kattenbakvulling, maar moest ik iets goedkopers krijgen omdat payday nog ver weg was. Ik hoopte dat dit nest van vergelijkbare kwaliteit zou zijn (hoewel het dat lichtere gewicht mist) en hoewel het ~ oké ~ helpt met geurbeheersing, is de klonterende werking voor urine niet geweldig, maar ook niet verschrikkelijk … bij mijn katten lijkt het alsof het nest te lang duurt om te klonteren, dus het grootste deel van de urine zakt naar de bodem van de doos en vormt deze gigantische massieve rechthoek die bijna onmogelijk op te scheppen kan zijn, en het gebruikt zeker meer strooisel dan de Frisco Lightweight deed. ” K9Kenai, recensie over Frisco Multi-Cat Clumping Cat Litter

“Ik maak de kattenbak twee keer per dag schoon. We bestelden een zak van 1 40 pond en integreerden langzaam het nieuwe nest in ons oude type nest. In het begin merkten we geen geurproblemen op, maar naarmate de tijd vorderde en Frisco het enige nest was dat werd gebruikt, was de geur verschrikkelijk. Uiteindelijk kocht ik ons oude nest opnieuw en mengde het erin en raad eens – de vieze geur was verdwenen! Het nest werkt, maar houdt de geur niet onder controle.” Kelsey, recensie over Frisco Fresh Scent Multi-Cat Clumping Cat Litter

“Ik was excited om iets te proberen met lovende recensies en goedkoper dan mijn gebruikelijke World’s Best. Grote fout. Wanneer het nat is, verandert het in een kleiachtig mengsel dat onmogelijk schoon te maken is en zich hardnekkig vastklampt aan de doos en de schep. Het laat ook een heleboel kleinere klonten achter die er doorheen glijden wanneer ze worden gezeefd. Ik zag een plas urine bovenop een nat gedeelte zitten, wat misschien de reden is waarom een van mijn katten op de grond ernaast plaste.” Xtine, recensie over Frisco Lavender Fields Scent Multi-Cat Clumping Cat Litter

Hoeveel kost Frisco Kattenbakvulling?

Het frisco merk kattenbakvulling als geheel is zeer betaalbaar. Alle drie de formules die hier worden besproken, zijn geprijsd onder $ 0,50 per pond, met de grootste besparingen afkomstig van het kopen van de grotere zakken. Omdat Frisco kattenbakvulling zo goed klontert, verspil je uiteindelijk ook minder zwerfvuil, wat na verloop van tijd geld bespaart.

Over het algemeen, is Frisco Kattenbakvulling een goede keuze?

Nadat we hiervoor een aantal goedkope kattenbakvullingmerken hadden beoordeeld, wisten we niet zeker wat we van Frisco konden verwachten.

We zijn echter blij te kunnen melden dat niet alleen Frisco is een zeer betaalbaar merk kattenbakvulling, maar hun producten zijn ook uitstekend. Alle drie de formules die we hebben beoordeeld, vormden harde, strakke klonten en boden een uitstekende geurbeheersing, zelfs in een huishouden met meerdere katten.

Een ding om rekening mee te houden bij het merk Frisco is dat sommige formules geparfumeerd zijn. We vonden zowel de Fresh Scent- als Lavender Fields-geur erg licht en aangenaam, maar sommige klanten vonden dat de geur zich onaangenaam vermengde met kattenbakgeuren. Als u of uw kat gevoelig is voor geuren, wilt u misschien vasthouden aan de ongeparfumeerde formule.

Op één na zijn alle kattenbakvullingsformules van Frisco klonterende formules, met uitzondering van hun kristallen kattenbakvulling. Hardklonterend kattenbakvullingen zijn gemakkelijk te scheppen en schoon te maken, maar u moet er rekening mee houden dat kleistrooisels zoals de drie hierboven besproken formules niet doorspoelbaar zijn. Het doorspoelen van deze nesten zal je toilet alleen maar verstoppen.

Waar wordt Frisco kattenbakvulling verkocht?

Frisco Kattenbakvulling wordt alleen online verkocht vanaf Chewy.com.

Klik hier om te winkelen voor Frisco Kattenbakvulling op Chewy

Over de auteur:

Kate Barrington heeft een bachelordiploma in het Engels en is de gepubliceerde auteur van verschillende zelfhulpboeken en voedingsgidsen. Kate is ook een fervent hondenliefhebber en aanbiddende eigenaar van drie katten, kate’s liefde voor dieren heeft haar geleid tot een succesvolle carrière als freelance schrijver die gespecialiseerd is in huisdierverzorging en voeding. Kate heeft een certificaat in fitnessvoeding en schrijft graag over gezondheids- en wellnesstrends – ze geniet ook van het maken van originele recepten. Naast haar werk als ghostwriter en auteur is Kate ook blogger voor een aantal biologische en natuurlijke voedingsbedrijven en columnist voor verschillende dierenbladen.