Okaysou Luchtreiniger Review

Als je katten hebt, heb je waarschijnlijk ook een breed scala aan haren, geuren en huidschilfers van huisdieren. Je kunt zelfs last hebben van allergieën door in de buurt van je harige vrienden te zijn. Een luchtreiniger kan uw symptomen verlichten en de lucht zuiveren.

Met zoveel luchtreinigers om uit te kiezen, vraag je je misschien af welke luchtreiniger het beste is voor het verwijderen van verontreinigingen die bijdragen aan allergieën, geuren en andere dingen.

Okaysou is een nieuw bedrijf dat nu luchtreinigers produceert. De Okaysou AirMic4S H13 Medical Grade Luchtreiniger is een van hun budgetvriendelijke luchtreinigers die compact is en een zeer mooi ontwerp heeft.

Set-up

De installatie is heel eenvoudig omdat er weinig onderdelen in de doos zitten. Nadat we de luchtreiniger hadden uitgepakt en alle verpakkingen hadden verwijderd, openden we de onderkant van de unit die het filter op zijn plaats houdt. Vervolgens hebben we het filter verwijderd en uitgepakt van het plastic waarin het was verpakt. Vervolgens hebben we het filter vervangen en het onderste deksel opnieuw bevestigd.

Okaysou AirMic4S H13 Luchtreiniger van medische kwaliteit

Toen dat allemaal klaar was, was het klaar om te gaan en hebben we het aangesloten. Vervolgens hebben we een gewenste ventilatorsnelheid geselecteerd, maar er zijn andere opties zoals, de timer instellen, de achtergrondverlichting aanpassen of in de slaapstand zetten.

Ontwerpen

De Okaysou AirMic4S H13 is 14,7 inch hoog en 7 inch breed en weegt 7,95. Maar dat gewicht levert ontzettend veel prestaties op. De buitenkant is gemaakt van wit ABS-plastic, verdeeld door een zwarte band door het midden. Dit is waar het apparaat uit elkaar valt voor gemakkelijke filtertoegang.

Er zijn twee rijen inlaatopeningen, die zich aan beide zijden van de unit bevinden. Deze ventilatieopeningen zijn ontworpen om te voorkomen dat grote deeltjes zoals dierenhaar in het filter worden gezogen en verstopt raken.

In de Okaysou AirMic4S H13 zit een puur koperen motor die stiller en efficiënter is dan een standaard geborstelde of borstelloze motor. Het drijft een 12-dee ventilator aan, die aan de bovenkant zit en lucht door het apparaat zuigt. De motor blijft schoon en koel omdat hij bovenop de ventilator zit en er gefilterde lucht overheen stroomt.

Functies

Het bedieningspaneel bovenop de Okaysou AirMic4S H13 bevat een centrale aan / uit-knop en 5 extra instellingen. Er zijn ook LED-lampjes onder het bedieningspaneel die een gloeiende blauwe tint verlichten. Het is uitgerust met drie ventilatorsnelheden en een timer met 3 intervals, evenals een timer, die kan worden ingesteld op 2, 4 of 8 uur met behulp van de timerknop. De slaapstand laat de ventilator op de laagst mogelijke stand draaien en dimt automatisch de lichten.

Er is een filterknop die oplicht wanneer het filter moet worden vervangen. Zodra het filter is vervangen en erop is gedrukt, zal de Okaysou AirMic4S H13 de filtertimer resetten.

Het zuivert kamers zo groot als 237 vierkante voet met behulp van zowel een HEPA- als Active Carbon-filters. Het heeft geen ionisator, noch produceert het UV-C-licht om bijproducten of ozon uit te stralen.

Filtratiesysteem

Het filter op de Okaysou AirMic4S H13 is een HEPA-filter van medische kwaliteit dat 99,97% van de deeltjes in de lucht tot 0,3 micron kan verwijderen. Dit is handig voor mensen met astma, of die last hebben van allergieën. Het reinigt ook luchtdeeltjes, zoals stof, pollen, huidschilfers en haren van huisdieren, rook, huishoudelijke geuren, schadelijke gassen zoals formaldehyde of ammoniak.

Het filter bevindt zich in de onderste helft in een dubbele sponsafdichtingsstrip, die de boven- en onderrand van het filter omringt. Deze strip voorkomt dat lucht langs de zijkanten van het filter lekt en dwingt het allemaal door het filter.

Bodem van de unit waar het filter zit

Het Okaysou AirMic4S H13-filter is gemaakt voor een kamer van 240 vierkante voet of kleiner. In een kamer van deze grootte kan het de lucht ongeveer drie keer in een uur fietsen, maar voor betere prestaties raden ze aan het te gebruiken in een kamer van 144 vierkante voet of een kamer van 12 voet bij 12 voet.

Geurbestrijding

We hebben de Okaysou AirMic4S H13 getest in een kamer (ongeveer 12 bij 12 voet) waar onze dieren het grootste deel van hun tijd doorbrengen. De kamer ruikt meestal niet slecht, maar het ruikt soms wel naar honden en katten. Na ongeveer zes uur de luchtreiniger te hebben laten draaien, rook de kamer alsof er helemaal geen dieren waren geweest, vooral de hond.

Vervolgens hebben we de Okaysou AirMic4S H13 getest in de bijkeuken waar we de kattenbak bewaren. Deze kamer is klein (ongeveer 6 bij 9 voet) en de strooiselgeur is vaak sterk. Bij het plaatsen in de kamer duurde het ongeveer 5 uur voordat de hint van een nestgeur volledig verdween. Na twee dagen de luchtreiniger te hebben laten draaien, was er geen bewijs dat er een kattenbak bestond.

Pros

  • Het filter kan elke 2-4 weken worden gereinigd voor hernieuwde efficacy
  • 5 jaar garantie
  • Timer met drie instellingen
  • Verlicht LED-display voor eenvoudige bediening

Tegens

  • Geen manier om voorkeuren in te stellen
  • Filterkosten zijn iets hoger dan die van concurrenten
  • Alleen goed voor kleinere kamers

Conclusie

De Okaysou AirMic4S H13 komt tegen een redelijke prijs en is geweldig voor kleinere kamers. Het is een gemakkelijk te gebruiken en aantrekkelijke kleine machine met leuke functies zoals slaapmodus en achtergrondverlichting. Het belangrijkste is dat het werkt op geuren van huisdieren en het bevrijden van de lucht van 99,97% van de deeltjes in de lucht tot 0,3 micron, dit kan het leven met huisdieren zoveel gemakkelijker maken voor mensen die lijden aan allergieën en astma.

*FTC Openbaarmaking: We hebben deze luchtreiniger gratis ter beoordeling ontvangen. We verspreiden alleen het woord over producten en diensten die we zelf hebben gebruikt of zouden gebruiken. Al onze beoordelingen zijn onbevooroordeeld, ongeacht de ontvangen betaling, en weerspiegelen altijd onze eerlijke mening of de mening van onze katten.